Találatok a következő kifejezésre: Vannak olyan trükkök (20 db)

Van olyan oldal, amin mentalista trükkök vannak?

Egy olyan oldalra gondolok, amin mentalista trükköket magyaráznak el. Van ilyen oldal?

Legjobb válasz: A http://buvesz.trukkok.hu oldalon vannak mentalista trükkök is.

A http://buvesz.trukkok.hu oldalon vannak mentalista trükkök is.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ismertem ezt az oldalt, de én kicsit komolyabb mentalitás trükkökre gondoltam.

Ha kiskorától tanulgatják a kutyák a trükköket, mindegyik elsajátítja? Vagy van olyan amelyik nem, mert egyszerűen nem olyan okos?

itt amúgy nem nyak kitekerget?s trükkökre gondolok...hanem pl :"számol" a kutya,forog a földön stb..)

Legjobb válasz: A kutyust ha 2-3hónapos korában elkezded tanitani akkor nagy esélyed van a sikerre. Elõször meg kell neki tanitani az alapokat ül,fekszik,lábhoz stb Mert ha ez nincs meg akkor a kutya rosszaságokkat fog csinálni. Utána jöhetnek a nehezebb trükkök.Ha valamit jól csináltakk dicsérd meg és/vagy adj neki jutalomfalatkát. De falatkát ne vidd tulzásba mert a kutya tul megfogja szokni,és ha netán nem lesz belõle,mert elfogy akk azt sértésnek veszi.

A kutyust ha 2-3hónapos korában elkezded tanitani akkor nagy esélyed van a sikerre. Elõször meg kell neki tanitani az alapokat ül, fekszik, lábhoz stb Mert ha ez nincs meg akkor a kutya rosszaságokkat fog csinálni. Utána jöhetnek a nehezebb trükkök.Ha valamit jól csináltakk dicsérd meg és/vagy adj neki jutalomfalatkát. De falatkát ne vidd tulzásba mert a kutya tul megfogja szokni, és ha netán nem lesz belõle, mert elfogy akk azt sértésnek veszi.
Türelem kérdése az egész. Nyilván minden kutya más-más tempóban tanul. A kölyökkutyákra viszont általánosságban igaz, hogy nem bírnak 5-10 percnél tovább nyugton lenni és odafigyelni, szóval a tanulásnak rövidnek és érdekesnek kell lennie. Elõször ne a trükkökkel kezdd, hanem az alapvetõ parancsokkal, amiket mindenképpen tudnia kell. Ilyen például a kölyök neve, behívás, pórázon sétálás, helyben maradás, ültetés, fektetés. Amíg ezeket nem tudja, addig hanyagold a trükköket és erre koncentrálj. A kiskutyák gyorsan tanulnak, szóval érdemes az alapokat minél hamarabb lefektetni, utána már a trükkök is sokkal könnyebben fognak menni neki.
A kérdező hozzászólása: nem kölyök már a kutyusom:) ez csak úgy érdekel...
A kutyák okos, gyorsan tanuló és alkalmazkodó állatok, sok türelemmel egy több éves kutyát is meg lehet tanítani amire szeretnéd..legalábbis én ezt tapasztaltam. Hozzám pl került egy 3 éves kutya, akinek fogalma sem volt mi az a séta, meg az ül-fekszik-marad stb és kb 3 hónapos melóval engedelmes, kellemes társasági kutty lett...szóval sok sikert neked is :)
Minden kutya képes megtanulni bármit, amire fizikailag képes. Csak az egyéniségére szabott technikát kell megtalálni, és a megfelelõ motivációt. A munkakutyák általában már attól motiváltak lesznek, hogy a gazdi foglalkozik velük, de van akinél a finom falatok, van akinél a labda, a kötélhúzás, esetleg a rohangálás jelenti a megfelelõ jutalmat. Én két évesen kezdtem komolyabban tanítani a nem túl okos kutyámat klikkerrel, és hihetetlen eredményeket érünk el vele.
A kérdező hozzászólása: amstaff kutyusom van, nemrég került hozzám.(családi okok miatt váltak meg tõle pff...és elég rosszul is tartották) 11 hónapos, szóval ha úgyvesszük már nem kölyök hanem kamasz. A staffok gyorsan tanulnak?úgy a fajtára jellemzõ tanulékonyságra gondolok..mert azt tudom , hogy mindegyik más-más egyéniség.
A kérdező hozzászólása: ja és pórázon szépen közlekedik, ismeri az ül, és a marad parancsot, de jólenne neki megtanítani még egykét dolgot.

Van olyan honlap ahol nunchakus trükkök vannak?

Legjobb válasz: www.youtube.com keress rá tuti van. de ezek nem trükkök. harcmûvész gyakorlatok.

http://www.youtube.com keress rá tuti van. de ezek nem trükkök. harcmûvész gyakorlatok.


Hol vannak olyan képek, amik gördeszka trükköknek a csúcspontja, mint pl, ahol a levegőbe, vagy ilyesmi helyzetekben van?

Szóval linkeljetek már vagy ilyen oldalt, ahol sok ilyen kép van, vagy ha nincs oldal, akkor csak simán, képeket. Minél több kéne.

Vannak olyan műsorok, ahol filmes trükköket és filmezéssel kapcsolatos dolgokat mutatnak be?

Vannak ilyen filmek akár TV-ben vagy akár neten? És ha lehet címeket is kérnék. Köszönöm!

Legjobb válasz: Néha a Viasat3-on syokot leni Az arc nélküli manus(vagz vmi ilzensmi) Ugzlehet hétfönként.

Néha a Viasat3-on syokot leni Az arc nélküli manus(vagz vmi ilzensmi) Ugzlehet hétfönként.
ugylehet*
A kérdező hozzászólása: Nem olyanokra gondoltam, hanem olyanokra, hogy a legujjabb teknikákat mutatják be, vagy egy szoftverrel hogy effektelnek meg filmeket, vagy akár fényképész tudománnyal foglalkoznak. Ilyen Dokumentum filmre gondoltam!

Van olyan könyv vagy vmi oldal a neten ahol találok kézilabda trükköket?

pl hármas-nyolcas meg ilyenekre gondolok...

Legjobb válasz: irj privátot. szívesen segítek. kézilabdázok 8 éve:) my life is handball

irj privátot. szívesen segítek. kézilabdázok 8 éve:) my life is handball

Vannak olyan deszkás trükkök ami könnyebb az ollienál?

nem megy az ollie ezért vmi könnyebbe lakrom kezdeni. már 2 hete gyakorlom és csak az eleje pattan fel és a hátulja nem. pedig el?renyomom a ában és közbe pattintok meg ugrok de hát nem megy. :D ezé is kell könnyebb trükk :P

Legjobb válasz: Nincs nagyon ... Az olliból indul ki szinte minden trükk ... de ezen az oldalon keresgélj én is errõl tanultam : KIckflip Heelplid Hardflip és Nollit de most is tanulok onnan

Nincs nagyon ... Az olliból indul ki szinte minden trükk ... de ezen az oldalon keresgélj én is errõl tanultam : KIckflip Heelplid Hardflip és Nollit de most is tanulok onnan
A kérdező hozzászólása: :D én is goofys vokh. csak azér kérdeztem mert old school skate-m van és avval nem lehet olliezni mert nincs rajta grip és nehéz
én úgy csináltam a shove it-ot hogy pattintás és bal lábbal hátra jobbal elõre toltma ... de én goofy-s vagyok :D
shovitok. egyszeru, annyi, hogy kicsit pattints a hatso labaddal, es elsovel lokd el a deszkat magad ele, hogy forogjon egyet alattad. kis gyakorlas es belejossz,
A kérdező hozzászólása: thx
A kérdező hozzászólása: lécci tudtok mutatni olyan vididt a shove it-ról amiben megmutassák hogy kel lmert vidi is kéne
Manual meg a Pop show it könnyebb!
JA az oldal ez : http://gordeszka.trukkok.hu/
De amúgy az Ollie-t gyakorold! Minden trükk alapja. Na jó nem mindegyiké de 10-bõl 9-ben megtalálod... Nekem se ment sokáig elõször helybe próbáld. Ha már megy kb. 5 cm akkor gurulásból mentem és végüls építettem deszkából kis "lépcsõt" na nem tudom leírni mit amire felmehettem Ollie-val. Nekem is sokáig tartott megtanulni de kitartottam. Nézz sok videót Ollie-ról. 1. pattints hátsó lábaddal. 2. amikor már úgy érzed elég magasan van akkor elõl lévõ lábaddal húzz elõre és nyomd le a deszkát.

Vannak olyan öltözködési trükkök amivel eltüntethetném a széles vállam?

18 múltam,(lány) tehát nem nagyon fog már bekövetkezni valamiféle drasztikus változás az alakomban.

Legjobb válasz: 2 Praktikát tudok mert nekem is széles a vállam az egyik az hogy ha nyakbaakasztós felsõket vásárolsz ezek ugy is jól állnak ha összevan fogva a hajad.A másik az hogy ha hosszú a hajad akkor a elõre tudod dobni így kompenzálja a testedet. ui:ha sima pántos topot veszel fel akkor a melltartód legyen nyakbaakasztós

2 Praktikát tudok mert nekem is széles a vállam az egyik az hogy ha nyakbaakasztós felsõket vásárolsz ezek ugy is jól állnak ha összevan fogva a hajad.A másik az hogy ha hosszú a hajad akkor a elõre tudod dobni így kompenzálja a testedet. ui:ha sima pántos topot veszel fel akkor a melltartód legyen nyakbaakasztós
Ne nagyon hordj rövid ujjú felsõket, inkább ujjatlant vagy háromnegyedest. A harang ujjú felsõk is nagyon jók. Felvehetsz mély dekoltázsú ruháhat, ezek elterelik a figyelmet a válladról. Sose vegyél fel testhez simuló felsõt, az mégjobban kiemeli a széles vállat. Lezser, könnyû felsõket hordj. Ne túl bõ szárú nadrágot vegyél, inkább egyeneset és szoknyából is inkább az egyenes szabásút. Jah és ha válltömés van a felsõben, azt vágd ki!
Nekem is szeles a vallam, es en is a nyakbaakasztos felsoket ajanlom.
A kérdező hozzászólása: köszi nagyon! sokat segítettetek! igen, hosszú hajam van és direkt a vállaim miatt növeszettem meg hogy valamennyire takarja! mégegyzser köszii!!:)
fekete póló.
a V kivágású pólók is jók:-) és az ujjatlan.persze a póló mintájával is lehet játszani .pl próbálj 1 kicsit nagyobb mintás felsõt:-)a lényeg hogy ne a vállon legyen a hangsully

Mondanátok nekem olyan könyv címeket adni ami a kutya tanitasával foglalkozik, és kutya trükkök vannak benne? Vagy olyan webcímeket ahol kutya trükkök vannak és azt is leírja, hogy hogy kell neki megtanítani?

Kerestem ilyen oldalakat, de nem találtam. A ti kutyatok miket tud és, hogy tanítottatok meg neki? Hogy lehet a kutyát Szobatisztaságra tanítani?

Legjobb válasz: A 101 kutyatrükk címû könyv nagyon jó, ha kifogyok az ötletekbõl mindig fellapozom.

A 101 kutyatrükk címû könyv nagyon jó, ha kifogyok az ötletekbõl mindig fellapozom.
Itt a 101 kutyatrükk, szerintem a legjobb :) ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Mi ez alapján tanítjuk a blökit: Klikk! - Ahogy a kutyák szeretnek tanulni
Ez nem a trükkökre, inkább csak az alap viselkedésre tanít meg gazdit és kutyát, a címe Brian Kilcommons: Aszfaltbetyárok. Hasznos könyv, én is ebbõl tanítottam a kutyámat szobatisztaságra, ülni, feküdni, várni/maradni, menni (mikor indulhat a "marad"-ból), meg egyéb dolgokra, nagyon hasznos könyv, de nem sokan kedvelik (szerintem), mert nem szép színes képek vannak benne, hanem fekete-fehérek.
http://kutyas-konyv.lap.hu/ Az én kutyáim tudnak: ülni, feküdni, állni, messzirõl, kézjelre is, hangot adni kézjelre is, lábnál követni pórázon, póráz nélkül, lábhoz jönni, szabályos behívást, forgás, bukfenc, kúszik, pacsia, rázd meg, egyél, igyál, futás, menjél, menjél ki, helyedre, szimat, keresd, meghajol, szlalom, akadály, apportírozás, szégyelld magad, terelés, cica, papa, csont, tolat, oldalaz, frizbi, stb. De ez nem alap nem kell elvárni minden kutyától, mi versenyzünk, nekem ez a hobbim. Úgy tanítottam hogy a kutyánál elértem hogy a megfelelõ dolgot csinálja és amikor csinálta akkor megdicsértem, kapott jutalmat, néha klikkert is használtam.
Jah, hogy miket tud? Sokmindent: ül, marad/vár, fekszik, szolgál(=pitizik), behívható, keres (ezeket ismeri: labda, bot, játék, hagyma (egyik játéka), bárány), apportíroz, menj oda/vidd oda: anyához, apához, páromhoz (nem írom a nevét, ahogy tesómét sem), mama, séta, vacsora, pisi, kaka (néha sajnos nincs idõ kivárni, ha mondom, h pisi-kaka, akkor tudja, h sietnie kell a dolgokkal), hopp (amikor szeretném, hogy feljöjjön az ágyra, pfúj, ha nem vehet vmit a szájába, ereszd, ha ki kell engednie a szájából, akkor le lehet lõni a kezünkkel formázott pisztollyal (hanyatt fekszik), a döglikre ugyanezt reagálja, ad ötöst (két mellsõ lábával a tenyerünkbe csap, ami a feje fölött van), és ad puszit, egyszer megnyalja az ember orrát (csak faternak az egész arcát). Asszem kb ennyi. :) Szeretem, most alszik, csak én éjszakázok, sajnos... :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!