Találatok a következő kifejezésre: Vannak olyan amit csak akció után (2 db)

Vannak olyan fogamzásgátlók amit csak akció után kell beszedni. Ezek károsak vagy mi baj velük? Egy barátnőm már 1 éve ilyennel védekezik, amit a barátja szokott adni neki. Miért nem hallani ezekről? Ennyire rosszak?

Legjobb válasz: A barátjától ne fogadjon el ilyet, csak orvostól. Az meg el tudja mondani a használatát és a veszélyeit is. Régen a 'barátok' tudtak szerezni terhességmegszakító szereket is. Ezek durva mérgek voltak. Ez a tabletta sem sokkal szelídebb.

A barátjától ne fogadjon el ilyet, csak orvostól. Az meg el tudja mondani a használatát és a veszélyeit is. Régen a 'barátok' tudtak szerezni terhességmegszakító szereket is. Ezek durva mérgek voltak. Ez a tabletta sem sokkal szelídebb.
Igen, ezek nagyon károsak. Egy UHon szívesen megnézném, hogy nézhet ki a petefészke, már ha tényleg ilyeneket vett be. Mert szerintem ha már egy éve szedi akkor kizárt, hogy esemény utáni tablettát szed. Merthogy azt egy évben HÁROM, azaz 3 alkalommal lehet bevenni, de legjobb ha egyszer sem.
Nem, hogy károsak, sztem még illegálisak is.. Grat a barátnõdnek.. mert nem kicsit baszhatják szét a szervezetét, de végülis jogos.. drága az a kikúrt óvszer..
Hát az esemény utáni tablettákat nem rendszeres használatra találták ki, nagyon ritkán szabad szedni, ha megtörtént a baj csak akkor, hiszen örületes nagy hormontartalmuk van, a rendes tabik, amiket naponta kell bevenni kisebb hormontartalmúak sokkal, nem olyan lórugás. Veszélyes folyamatosan eseményutánit szedni.

Olyan játékot keresek ami kaland is de akció is van story-ja és nem unom meg 10perc után gépigényem: Win xp 2, 8ghrz 1gb ram 1gb memória 1magos (emulátorosok ps-es játékok nem érdeklnek csak pc-sek) Van ilyen? :D

Legjobb válasz: Igen van,pl ott van a Mafia,ha még nem próbáltad itt az ideje.jó a felépitett sztori,és ezt nem is fogod megunni.Még talán a Far Cry olyan amit ajánlani tudok.

Igen van, pl ott van a Mafia, ha még nem próbáltad itt az ideje.jó a felépitett sztori, és ezt nem is fogod megunni.Még talán a Far Cry olyan amit ajánlani tudok.
A kérdező hozzászólása: Az lenne a kérésem (ha nem túl nagy gond) minden válasz mellé kérnék letöltési linket
Ami biztos, hogy a TPB-en fennt van, torrent programmal le lehet rántani:googli keresö-Mafia1 Tpb és már be is urott.Megnézed melyiknél van sok seeder és lerántod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!