Találatok a következő kifejezésre: Vannak olyan amit csak (1243 db)

Vajas kenyeret akarok adni a 11 hónapos babámnak. De milyen vajat? Ti milyet adtok? Valamelyik tele van E betűvel. Van olyan ami csak tejszínből van. Olyat lehet?

Legjobb válasz: A vaj tejbõl készül. A Delma, Rama pedig margarin, ami növényi olajból van. A kettõ nem ugyanaz. A vaj egészségesebb, de szerintem is mindegy szinte, hogy melyiket veszed. Olyat úgysem találsz, amiben semmi nincs, ami nem mû.

A vaj tejbõl készül. A Delma, Rama pedig margarin, ami növényi olajból van. A kettõ nem ugyanaz. A vaj egészségesebb, de szerintem is mindegy szinte, hogy melyiket veszed. Olyat úgysem találsz, amiben semmi nincs, ami nem mû.
Én joghurtos Delmát adtam (adok) neki, de csak azért mert mi is ezt esszük...:) Ennyire nem kell túlaggódni szerintem.
Teavajat veszünk, mi is azt esszük. Margarint nem adnék ilyen kicsinek.
Szerintem sem kell ebbõl nagy ügyet csinálni. Nem kilószámra eszi, annyitól meg nem lesz baja. Mondjuk az én lányom már 2 éves elmúlt, most épp multivitaminos Delma van itthon, azt esszük. De ha nagyon egészségeset akarsz, akkor vedd a sima teavajat!
Margarint ne adj, annál tényleg a tyúk szar is egészségesebb. Sima tea vaj tökéletes.
Szerintem sem kellene ennyire oda figyelni :) Én is azt adok neki, amit mi eszünk. Csak gondolj bele, keresztapám mikor kicsi volt tyúk kakit evett :D És semmi baja neki, már nagypapa :)
Mi margarint pl.delmát eszünk, a kisfiamnak tea vajat veszek, de ha mondjuk éppen elfogyott vagy rokonoknál vagyunk akkor egyszer-egyszer kap margarinost.Imádja a vajas kenyeret.
Igen sajnos a margarinokkal az a baj hogy mindegyikben van tartósítószer meg egyéb ócskaság. A sima teavaj tökéletes, én a Spar-os bio vajat veszem a kislányomnak. Csak az õrjít meg hogy ha hûtõben tartom akkor kenhetetlenül kemény lesz, ha kinn hagyom akkor meg bepenészedik (meleg van a lakásban=távfûtés..)
A kérdező hozzászólása: marad a teavaj köszi mkinek

Minden tabletre lehet allando netet tenni vagy van olyan amin csak wifi van?

Legjobb válasz: Van olyan, ami csak wifis. De ha telefonod tud hotspotként mûködni, akkor az elég is.

Van olyan, ami csak wifis. De ha telefonod tud hotspotként mûködni, akkor az elég is.

AMD Phenom x4 945-ből van olyan ami 125w-ot eszik és van olyan ami csak 95w-ot?

el?re köszi válaszokat

Legjobb válasz: IGEN C2 3.0 GHz 4x 512 KB 6 MB 2 GHz 15x 0.875 - 1.425 125 W AM3 April 23, 2009 HDX945FBK4DGI C2 3.0 GHz 4x 512 KB 6 MB 2 GHz 15x 0.850 - 1.425 95 W AM3 June 12, 2009 HDX945WFK4DGI C3 3.0 GHz 4x 512 KB 6 MB 2 GHz 15x 0.850 - 1.400 95 W AM3 November 4, 2009 HDX945WFK4DGM

IGEN C2 3.0 GHz 4x 512 KB 6 MB 2 GHz 15x 0.875 - 1.425 125 W AM3 April 23, 2009 HDX945FBK4DGI C2 3.0 GHz 4x 512 KB 6 MB 2 GHz 15x 0.850 - 1.425 95 W AM3 June 12, 2009 HDX945WFK4DGI C3 3.0 GHz 4x 512 KB 6 MB 2 GHz 15x 0.850 - 1.400 95 W AM3 November 4, 2009 HDX945WFK4DGM
Az unokaöcsém is vett egy hasonló lapot ugyanilyen procival és amikor megvette akkor vette észre h az is 125w-os, de õ belerakta és ment neki gond nélkül, de bekapcsolásnál mindig kiírta neki hogy max 95w-ot támogat. Pár hétig használta, de utána eladta inkább és vett bele egy 95w-osat.
Szia, nyugodtan használd bármilyen alaplapban, te azt a 125W-tot sosem fogod kihasználni, ez csak egy maximum érték, nincs olyan játék, kivéve ha nem renderelsz valamit :)
ez a különbözõ steppingek miatt van. az újabb stepping kisebb feszültség (=kisebb fogyasztás) mellett is tudja hozni ugyanazt az órajelet. már csak ezért is (no meg a várhatóan jobb tuningpotenciál miatt) érdemes mindig a legújabb steppingeset venni.
Itt az oldal egyébként ahol meg lehet nézni mindegyikét: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_Phenom_microprocess..
A kérdező hozzászólása: Az baj lenne pl ha 125w-osat raknám bele alaplapba? lapom:asrock n68-s3 ucc
# 5 A 125 itt egy felsõ érték, egy osztály. Az a CPU maxon alapfeszen soha nem fog annyit ennyi, csak mivel épp kicsúszott a 95Wattból, így átkerült a nagyobb osztályba. Az meg megint, hogy ha nem használtan, vagy csak nem valami kisebb bolt raktárából lesz ez elõ kukázva, akkor biztos, nem kapod az elsõ steppinget.

8 honapja szedek fogamzas gatlot, es amikor a menstruacio miatt 7 napot kihagyok, mindig csak az utolso napokba jon meg, es van olyan amikor csak 3 napot verzek. Ez helyes igy?

Legjobb válasz: Nekem a szünet 4. napján jön meg és a 7.napon már el kell kezdenem szedni a gyógyszert. Nekem is 3 max. 4 napig szokott meglenni!

Nekem a szünet 4. napján jön meg és a 7.napon már el kell kezdenem szedni a gyógyszert. Nekem is 3 max. 4 napig szokott meglenni!
Nem aggódj, nincs baj. Nagyon sokaknál csak a szünet végén jön meg, a fogamzásgátló pedig csökkenti a vérzés idõtartamát!
ha mindig megjön, és mindig 1-2 nap eltéréssel ugyanazon a napon akkor nem kell a para.

Hogyan lehet megoldani a következő problémát? Gázkazánnal fűtök de nem igazán melegek a radiátorok. Van olyan aminek csak a teteje meleg, van egy ami teljesen hideg.

A legmelegebb a kazánhoz legközelebb lévő (ennek teljesen jó a hőmérséklete), a többi hőmérséklete elmarad ettől.Többször légtelenítettem már a radiátorokat. Hidegen is, üzem közben is. Már csak víz jön belőle mégis félig meleg csak az a radiátor. 2004-ben épült tömblakás, szóval a fűtése korszerűnek mondható. Kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: Lehet, hogy gyenge a keringetõ szivattyú?

Lehet, hogy gyenge a keringetõ szivattyú?
A kérdező hozzászólása: Az egyik radiátor (2. legközelebbi a kazánhoz) teljesen hideg. Lezártam minden más radiátort, felvettem maxra a kazánt de az nem is langyosodott. Kiengedtem belõle kb. 1 liter vizet de semmi levegõ nem jött belõle. Mi lehet ezzel a baj?Elvileg nincs sehol elzárva mert ha engedek le belõle vizet akkor a kazán írja, hogy kisebb a nyomás. Akkor vajon miért nem kap meleg vizet?
Nekem is hasonló problémám van, de rájöttem arra, ha jobban feltekerem bizony ugy jobban felfûtõdik a legtávolabbi is. Egyébként az utóbbi idõben rendkivül sokan panaszkodnak a gáz fûtõértékére. Féleg a konvektorosok szembesülnek mindjárt vele.
ha lehet, a legtávolabbit hagyd nyitva, a többit zárd el...de tényleg zárd...ha a legtávolabbin jön a meleg, ahogy kell, akkor visszafelé...a szivttyú fordulata, rendben van? nincs lefojtva? úgy is lehet csinálni, hogy mindent elzársz, kivéve az elsõt...aztán ha az prímán fût, akkor kinyitod a következõ legközelebbit az elsõt pedig elzárod...aztán így tovább, mindig csak egy legyen nyitva...valami csak kiderül... járj szerencsével!
A kérdező hozzászólása: Még olyat olvastam valahol, hogy úgy érdemes légteleníteni, hogy minden radiátort lezárunk egy kivételével amin éppen a légtelenítést végezzük. Namármost én nem zártam el a többi radiátort. Jobb eredményre jutok szerintetek ezzel módszerrel (vagy nincs jelentõsége)?
A kérdező hozzászólása: Amikor most jelentkezett a probléma, víztelenítettem a rendszert és úgy töltöttem fel újra. Elvileg 1 bar-on kellene lennie. Jelenleg 1, 4-en van. Gondoltam hátha a nagyobb nyomás jobban kiszorítja a levegõt a légtelenítõ szelep irányába. Sajna nem jött be. Bár lehet megpróbálom 2-2, 5 bar nyomással is. Hátha... jobb ötletem nincs...
Nézd meg, hogy van-e elég víz a rendszerben. Mert az eltelt évek alatt, ha nem lett utánatöltve, akkor esetleg ez is lehet a gond.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam állítgatni de sehogy sem jó. Még azt a pöcköt is benyomtam párszor a tekerõ alatt mivel bent a cégnél az egyik radiátornál ez bevált amelyik nem fûtött. Ha nem próbáltam volna 6-7-szer az összes radiátor légtelenítését akkor én is arra tippelnék... :(
Lehet hülye kérdés, de nem lehet, hogy véletlenül letekertétek a hõfokszabályzót? Egyébként nálunk akkor szokott ilyen lenni, amikor levegõs a rendszer, de mivel már légtelenítetted így az kizárva :(
A kérdező hozzászólása: Eddig nem volt vele baj. itt lakunk már 7 éve.
Hívj ki egy szerelõt!Lehet hogy valahol elszökik a víz!És nagyon lement a nyomás a kazánban!

Hogy kell 72órás tablettát feliratni? Vagy van olyan amit csak recept nélkül adnak?

Legjobb válasz: ha nemi életet élsz akkor legalább évente egyzser kéne menni nögyógyászhoz rákszürésre.

ha nemi életet élsz akkor legalább évente egyzser kéne menni nögyógyászhoz rákszürésre.
csak receptre van és nögyógyász irja fel.
A kérdező hozzászólása: És ha még nem voltam nõgyógyásznál?
te vagy az a 14 éves csaj aki dugott és kiszakadt a gumi?
szólsz anyucinak és apucinak
Édes Istenem, hogyan lehet úgy szexelni, hogy elõtte nem voltál még nõgyógyásznál? :( Ez szörnyû szerintem... Az meg pláne, hogy eszetekbe sem jut az, hogy egy szerencsétlen gumit ráhúzzatok a pasidra!!! Nem igaz, hogy ennyire felelõtlenek lehettek. De ha neked annyira kell, hogy az egész hormonháztartásodat felborítsd egy 72 órás tabival, akkor egészségetekre. Nehogy azt gondold, hogy egészséges dolog ilyeneket bevenni. Elõtte kell gondolkodni és nem utána parázni. Mellesleg meg tényleg a nõdoki dolga, megfogod a barátod kezét, ha már annyira okos volt õ is, és elcsattogtok az elsõ nõgyógyászhoz. Megmondod mi a helyzet, és felír neked egyet, majd a gyógyszertárban meg is veheted. Siessetek.
Én eddig kétszer mentem be a gyógyszertárba esemény utáni tablettáért életemben ( na puff, elszakadt a gumi, biztosra akartam menni), és mindkétszer kiadták nekem orvosi recept nélkül... szóval, én teljesen meglepetten olvastam itt a GYK-n, hogy elvileg vényköteles lenne. Próbáld meg egy-két helyen, hátha neked is odaadják.
Èn ügyeleten irattam fel!

Fogszabályzót szeretnék, lehetséges -e az, hogy csak felülre raknak? Mennyibe kerül kb? Van olyan ami nem látszódik annyira mint a hagyományos pl a fogak "mögé" rakják? Ez mennyivel drágább? Ha ki kellene húzni fogamat akkor is ajánljátok ezt?

Legjobb válasz: Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre,nekem is csak ott van sima hagyományos,ami 50ezer forint volt,ugy h ez a legolcsóbb,plusz még erre rájön a röntgen,ami 10000 volt,és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik,ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni,remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre, nekem is csak ott van sima hagyományos, ami 50ezer forint volt, ugy h ez a legolcsóbb, plusz még erre rájön a röntgen, ami 10000 volt, és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik, ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni, remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Hol lehet olcson lencse nelkuli szemuvegkeretet venni, vagy olyat amiben csak szimpla uveg van?

Nagyon tetszenek a vekony keretu, szemnel vekony teglalap alaku szemuvegek (tehat nem ilyen irto vastag lencse nelkuliek amik most divatban vannak), en is szeretnek, de "nincs mire", mert semmi baj a latasommal.

Legjobb válasz: Talán a claire's.ban, bár ott lehet, hogy csak olyan van amik most divatosak (vastagak), de azért nézz körbe.

Talán a claire's.ban, bár ott lehet, hogy csak olyan van amik most divatosak (vastagak), de azért nézz körbe.
A kérdező hozzászólása: Koszi. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!