Találatok a következő kifejezésre: Vannak olyan amiknek van (16763 db)

Vajas kenyeret akarok adni a 11 hónapos babámnak. De milyen vajat? Ti milyet adtok? Valamelyik tele van E betűvel. Van olyan ami csak tejszínből van. Olyat lehet?

Legjobb válasz: A vaj tejbõl készül. A Delma, Rama pedig margarin, ami növényi olajból van. A kettõ nem ugyanaz. A vaj egészségesebb, de szerintem is mindegy szinte, hogy melyiket veszed. Olyat úgysem találsz, amiben semmi nincs, ami nem mû.

A vaj tejbõl készül. A Delma, Rama pedig margarin, ami növényi olajból van. A kettõ nem ugyanaz. A vaj egészségesebb, de szerintem is mindegy szinte, hogy melyiket veszed. Olyat úgysem találsz, amiben semmi nincs, ami nem mû.
Én joghurtos Delmát adtam (adok) neki, de csak azért mert mi is ezt esszük...:) Ennyire nem kell túlaggódni szerintem.
Teavajat veszünk, mi is azt esszük. Margarint nem adnék ilyen kicsinek.
Szerintem sem kell ebbõl nagy ügyet csinálni. Nem kilószámra eszi, annyitól meg nem lesz baja. Mondjuk az én lányom már 2 éves elmúlt, most épp multivitaminos Delma van itthon, azt esszük. De ha nagyon egészségeset akarsz, akkor vedd a sima teavajat!
Margarint ne adj, annál tényleg a tyúk szar is egészségesebb. Sima tea vaj tökéletes.
Szerintem sem kellene ennyire oda figyelni :) Én is azt adok neki, amit mi eszünk. Csak gondolj bele, keresztapám mikor kicsi volt tyúk kakit evett :D És semmi baja neki, már nagypapa :)
Mi margarint pl.delmát eszünk, a kisfiamnak tea vajat veszek, de ha mondjuk éppen elfogyott vagy rokonoknál vagyunk akkor egyszer-egyszer kap margarinost.Imádja a vajas kenyeret.
Igen sajnos a margarinokkal az a baj hogy mindegyikben van tartósítószer meg egyéb ócskaság. A sima teavaj tökéletes, én a Spar-os bio vajat veszem a kislányomnak. Csak az õrjít meg hogy ha hûtõben tartom akkor kenhetetlenül kemény lesz, ha kinn hagyom akkor meg bepenészedik (meleg van a lakásban=távfûtés..)
A kérdező hozzászólása: marad a teavaj köszi mkinek
Esetleg átmásolod az m2 -rõl az micro sd re a a dolgaid?
Én úgy tudom nincs ilyen adapter.Venned kell egy micro sd kártyát.

Tábla PC? Szerintetek milyet érdemes venni 50ezer alatt ami androidos? Lehet frissíteni az android szoftvert? Van olyan amibe van gravitációs érzékelő?

Linkelek párat. Vélemények ?

Legjobb válasz: Vegyél inkább Archos-t. 50e alatt van 5 és 7 colos is, pl. http://www.pixmania-pro.hu/hu/hu/06298691/art/archos/archos-.. Ennyit bõven megérnek állítólag.

Vegyél inkább Archos-t. 50e alatt van 5 és 7 colos is, pl. http://www.pixmania-pro.hu/hu/hu/06298691/art/archos/archos-.. Ennyit bõven megérnek állítólag.
A kérdező hozzászólása: De ez androidos ?
Ott van a leírásában!
A kérdező hozzászólása: És lehet ezzel játszani androidos játékokkal ? Angry Birds, Quake3, Hero of Sparta, Cube, Speed... stb-vel ? :)
Biztos... részemrõl befejeztem. Nézd meg a linket.

Milyen hajnövesztő szert érdemes használni? Egyáltalán van olyan, aminek van érzékelhető hatása?

Igazából én úgy gondolom, hogy a szó szoros értelmében, haj növeszt? nem is létezik, én kibékülnék olyannal is ami a hajhullást megállítja

Legjobb válasz: Édesapám 70-en túl van, õ Bánfi hajnövesztõt használt már akkor is amikor forgalomba került. És kinõtt a haja tõle, sõt még most is azzal kenegeti a fejbõrét és nem hullik a haja, inkább nõ tõle. Ezt tapasztalatból írtam.

Édesapám 70-en túl van, õ Bánfi hajnövesztõt használt már akkor is amikor forgalomba került. És kinõtt a haja tõle, sõt még most is azzal kenegeti a fejbõrét és nem hullik a haja, inkább nõ tõle. Ezt tapasztalatból írtam.
Ezek szerint a Bánfi igen jó!De ne feledd, ha vitamin hiányod van, belsõ segítség is kell!Multivitamin!Ilyenkor fõleg a B-komplex fontos, de ásványok éppúgy hiányozhatnak, mint a nyomelemek.Hajvékonyodást/hullást fehérjehiány is okozhat.Jók a "hajvitaminok", de mindez nincs meg bennük.
Utolsó kommentelõ nagyon jó tanácsot adott. Kombináld a kettõt, Bánfi+ vitaminok!
Leginkább a türelmedre lesz szükség, ha hullik a hajad, mert egyik szer sem oldja meg pár hét alatt a gondot. Én is azt tapasztaltam, hogy a belsõ és külsõ kezelés együttesen többet ér. Nálam a Viviscal volt a legjobb. Közben a Nisim hejszeszt használtam.
Fido
Hé haver hol a kocsim
Shaun of the dead, halál hullák hajnala. Egyik kedvenc vígjátékom :) (Monty Python után ;D)
New Kids Nitro

15 éves vagyok, anyumnak a határidőnaplójához szeretnék egy könyvjelzőt csinálni? (vettem h. időnaplót, de később jöttem rá hogy nem ártott volna olyan amibe van olyan zsinór. és gondoltam csinálok egy könyvjelzőt akkor)

Legjobb válasz: Mi lenne a kérdésed? Milyet, hogyan? Ha ez, hát ismered a keresztszemes, másnévan x szemes öltést? Nem hiába x, mert ebben az alakzatban kell öltögetni. Arra figyelj, hogy pl. mindig elõszõr jobbról-balra dõlõ részt csináld elõszõr, és erre rá a balról-jobbra dõlõt. Aztán meg leszedsz valami aranyok virágmintát mondjuk a google segítségével (keresztszemes minta beírásával). A rövidáruban mindent meg tudsz hozzá vanni. Anyagár változó, de az olcsó is jó. A fonalat én pár hónapja 70Ft/db áron vettem, bár volt drágább is.

Mi lenne a kérdésed? Milyet, hogyan? Ha ez, hát ismered a keresztszemes, másnévan x szemes öltést? Nem hiába x, mert ebben az alakzatban kell öltögetni. Arra figyelj, hogy pl. mindig elõszõr jobbról-balra dõlõ részt csináld elõszõr, és erre rá a balról-jobbra dõlõt. Aztán meg leszedsz valami aranyok virágmintát mondjuk a google segítségével (keresztszemes minta beírásával). A rövidáruban mindent meg tudsz hozzá vanni. Anyagár változó, de az olcsó is jó. A fonalat én pár hónapja 70Ft/db áron vettem, bár volt drágább is.
*aranyos 1-2 minta: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://foltvarazs.hu/uplo.. http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/.. http://picasaweb.google.com/wzsazsa/KeresztszemesMintak#5388.. http://picasaweb.google.com/wzsazsa/KeresztszemesMintak#5388.. A lényeg, hogy a szélét is hímezd körbe, mint az utolsónál látod. Aztán azon kívül megbonthatod az alap anyagot, erre hagyj mondjuk 3 sort...szép lesz a széle. 1. voltam.
én egy képet nyomtatnék ki amin együt vagytok és ráragasztanám márványlapra és ráhímezném anyud nevét
pl egy ilyen lapra: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.rayher.hu/hun/.. 3.válasz írója vagyok
Csomózás? gyöngyszövés?

Van haszontalan szórakozás? Van olyan, amit elítélsz, lenézel?

Ha valaki elmegy szórakozni, csak annyi a célja, hogy jól érezze magát? Vagy mindig jó, ha van más hozadéka is? Pl vannak olyan szórakozások, ahol a részesei vagyunk a programnak, vannak, ahol csak nézők vagyunk, tehát, nem is igazán a saját életünket éljük olyankor, hanem másokét, egy elképzelt vagy egy imitált környezetben. Van, ami építi a személyiséget, van, ami csak úgy nyom nélkül elmúlik, habár az élmény megmarad, és végülis az élmény miatt megyünk. Ez csak szubjektív alapon megy? Vagy van benne tudatosság? Másképp szórakozik egy bölcs ember? Van olyan, hogy "életellenes" szórakozás, ami csak időpocsékolás, és az ember az élete vége felé rádöbben, hogy nem használta ki a saját, valódi életét? Meg az jutott még eszembe, hogy a valóság show-kat sokan lenézik, én se vagyok nagy rajongójuk, de pl a természetfilmeket nagyon szeretem nézni, holott ott sem történik annyira más, minthogy bambulok a tv előtt, és élőlények életét nézem, ahogy esznek, alszanak, szaporodnak, néha összeverekednek, akárcsak egy valóság show villájában. :D Mégis az egyik kultúr cselekvésnek számít, művelődésnek (a természefilmek), a másik meg nem. Persze, fontos, hogy ismerjük a környezetünket, és ennek az ismeretnek egy részét a tv-ből fel lehet szedni. De mégiscsak az lenne az ember feladata, hogy ő menjen és egyen, aludjon, szaporodjon, ahelyett, hogy a másét nézi, nem? Vettem egy cirkusz jegyet is (olyan előadásra, ahol állatok nem lesznek), most meg olyan hülyén érzem magam, hogy ott fogok majd ülni, és a sötétben, külső megfigyelőként nézni, ahogy emberek ugrálnak a levegőben. :D Ezekszerint a szórakozás = nem élés?

Legjobb válasz: Tudod mit ítélek el? A legújab divatot, nem tudom hallotál-e róla. Szóval észlény emberek tampont szeszes italba mártanak és feldugják a s*ggükbe. És ez tök komoly jópáraqn bele is haltak.

Tudod mit ítélek el? A legújab divatot, nem tudom hallotál-e róla. Szóval észlény emberek tampont szeszes italba mártanak és feldugják a s*ggükbe. És ez tök komoly jópáraqn bele is haltak.
A szórakozás fontos és jó is, de csak akkor, ha nem viszed túlzásba. Nem tudom, te hogy vagy, de ha én végig dolgozom a napot és este van idõm megnézni egy filmet, sokkal jobban érzem magam, mint amikor egy szüneti napon egész nap filmeket bámulok. A valóság show-k szerintem rendkívül primitívek, sosem néztem, nem is tervezem, de ha megnézel egy természetfilmet, ott nem az emberi hülyeségen nevetsz, meg silány poénokon, hanem a szépségét látod a dolgoknak, azt a szépséget, amit mindenkinek látnia kellene. Én így látom. Üdv
A kérdező hozzászólása: Atyaég! :(

Tényleg van olyan, amikor van valakinek 3/különféle/ halvány csíkos pozitív tesztje és mégsem terhes? Ha igen, miért, hogy alakulhat ki ez a helyzet?

Legjobb válasz: Sajnos elõ! Lehet, hogy kicsit eláztatta, vagy száradási csík jelent meg rajta. Idõn belüli-e például. Mert pl. a barátnõmnek több idõn túlija is lett már pozi, száradási csíkok voltak. De az is elképzelhetõ,hogy nincs is ott a csík, csak látni akarja nagyon!

Sajnos elõ! Lehet, hogy kicsit eláztatta, vagy száradási csík jelent meg rajta. Idõn belüli-e például. Mert pl. a barátnõmnek több idõn túlija is lett már pozi, száradási csíkok voltak. De az is elképzelhetõ, hogy nincs is ott a csík, csak látni akarja nagyon!
akkor meg nem voltam az. úgy is jó! :) majd leszek máskor!
Nem voltál terhes!
Köszönöm, most megnyugtattatok.
Persze, hogy nem zárja ki, sõt! Nyugodtan összejöhet akár a következõ vagy azutáni ciklusban is simán.
Egyáltalán nem zárja ki! Hisz a nõk ezt észre sem szokták általában venni. Egyébként szülnek gyereket...
Ha netán biokémiai volt, tegyük fel: attól az még nem zárja ki azt, hogy máskor ne sikerüljön ugye???
Lehet, hogy biokémiai terhesség volt, csak nem ágyazódott be. Ezért is a halvány tesztek. Ez nagyon gyakori egyébként, csak észre sem veszik a nõk általában.
Nekem mindkét gyerekemnél csak halvány volt a második csík, viszont egybõl megjelent.
És még azt hozzá tenném, hogy megkérdeztem a dokitól is, hogy lehet az hogy a teszt pozi lett, mivel nekem ilyen még SOHA ÉLETEMBEN nem volt! Azt mondta, hogy nagyon gyakori eset az, hogy a teszt átver! Még pozi esetén is! Eddig én se így tudtam! De most már a halvány poziknak se fogok hinni!
Nem, azóta nem voltam dokinál és azóta nem is teszteltem többet, mert amikor azt mondta, hogy nincs baba, akkor megnyugodtam és felfogtam. Én csak azt nem értem, hogy most miért más a ciklusom. Ennyi.
11:14-esnek: Lehet mégis babás voltál, csak spontán elvetéltél. :( Minden nõ életében 2-3x is terhes, és elvetél tudta nélkül. Azóta voltál nõgyógyászati kivizsgáláson?
Ha a doki is azt mondta, hogy nincs baba, akkor szerintem ne agyalj már azon, hogy milyenek voltak a tesztek. Ezek szerint akkora peched volt, hogy idõn túl mind a 3 pozi lett, de ugye nálad ez nem értékelhetõ! Mármint, hogy mégsem jelzett babát! Meg, ha baba lett volna, pár nap múlva idõn belül is ki kell jönnie és erõsödnie kell a csíknak!
Igen, én ezt tapasztaltam! Azt azért hozzátenném, hogy nem 5 percen belül jelent a a 2. csík! De nem sokkal késõbb, az biztos! Mindegyiken ott van a halvány 2. rózsaszín csík! Az utóbbin még kicsit erõsebb is! Nem csak én láttam, többen megnézték! Úgyhogy nem oda van képzelve! És baba nincs, mert doki nem látta! Nem tudom hogy alakulhatott ki ez a helyzet, nekem soha nem volt még idõn túl sem pozi tesztem és ezért kezdtem csak reménykedni! Azt azért még hozzátenném, hogy azóta másképp alakult a ciklusom, sokat pecsételek, sokáig magas volt a hõm és ugrándozik nagyokat! Ez mind-mind azóta van! Nem értem mi történt azóta sem!
Sziasztok! A két csíkos teszt, ha idõn belül jött ki, az terhességet jelent. Van olyan ciszta, ami ugyan produkál pozi tesztet, de az nagyon-nagyon ritka, és nem azonos azzal a cisztával, ami egy meg nem repedt tüszõbõl marad hátra. Ha késõbb mégis vérzés lesz belõle, és a doki sem lát uh-n semmit, az azt jelenti, hogy elvetélt az illetõ. Nem feltétlenül jár egetrengetõ görcsökkel, vagy nagyon erõs vérzéssel. sajnos tényleg úgy van, hogy ha nem tesztelt volna az ember, nem is tudná, hogy majdnem sikerült. :-(( Lányok, ugye azt azért tudjátok, hogy a biokémiainak mondott terhesség azt jelenti, hogy nagyon korán elvetélt az illetõ? Sajnos tenni nem tudunk ellene, de ne gondoljuk azt, hogy ez valami más volt és nem baba! :-(

Van olyan márka a radeon alapú grafikus kártyák között aminek kevésbé jó a gyári hűtése? Van olyan aminek híresen jó? Az Asus kártyákról hallottam, hogy a gyári hűtésük gyenge.

Legjobb válasz: Olyan hûtést nem tesznek egy kártyára ami nem elég rá. no meg egy gyártón belül is vannak különbözõ eltérések a hûtések között a különbözõ szegmensekbe. Sokszor olyan is van, hogy ugyan arra a GPU-ra épülõ kártyát kiadják különbözõ hûtéssel(jobb hûtés-felár). Az ASUS talán két leghíresebb hûtése a DCU, és DCU II, ezek elég jók. Ami még nagyon jó az az MSI Twin Frozr.

Olyan hûtést nem tesznek egy kártyára ami nem elég rá. no meg egy gyártón belül is vannak különbözõ eltérések a hûtések között a különbözõ szegmensekbe. Sokszor olyan is van, hogy ugyan arra a GPU-ra épülõ kártyát kiadják különbözõ hûtéssel(jobb hûtés-felár). Az ASUS talán két leghíresebb hûtése a DCU, és DCU II, ezek elég jók. Ami még nagyon jó az az MSI Twin Frozr.

Valaki! :D Olvasgattam hogy van olyan AMD AM3 foglalatu proci ami belemegy AM2+ foglalatu alaplapba (? ). Ki is néztem egy procit (AMD Athlon II x2 270)

Utána néztem a procinak és "elvileg" belemegy, de így nem bízok megbenne még megnem erősíti valaki! Nekem egy MSI 7309 alaplapom van! Aki tud ezzel kapcsolatban bármit is az segítsen már, köszi! :D

Legjobb válasz: Igen, vannak olyan AM2+ alaplapok, amikben mennek. Nekem is olyan van, egy Asus M2N-E, és egy Athlon ii x4 640-et dolgoztatok benne :p A tiédról viszont semmit nemtudok, BIOS frissítés mindenképp kell, cpu support listet nézd meg ha benne van akkor elvileg mennie kéne

Igen, vannak olyan AM2+ alaplapok, amikben mennek. Nekem is olyan van, egy Asus M2N-E, és egy Athlon ii x4 640-et dolgoztatok benne :p A tiédról viszont semmit nemtudok, BIOS frissítés mindenképp kell, cpu support listet nézd meg ha benne van akkor elvileg mennie kéne
A kérdező hozzászólása: Bios frissítés már megvolt :D Rájöttem hogy a CPU support mit takar.., köszönöm a segítséget :D Mostmár csak keresgetnem kell, bár ami 4 magos belemenne azt már szinte sehol nem kapni, de sebaj :D Kösz még1x!!
Te hol látsz 4 magosat a support-nál? :D Ez egy AM2-es lap, nem fog menni AM3-as procival.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!