Találatok a következő kifejezésre: Vannak olyan amik már (802 db)

Hangtorzító programot keresnék skypera C: Van olyan ami már akkor torzítja a hangom amikor beszélek? úgy értem nem kel felvenni átszerkeszteni és újra lejátszani

Legjobb válasz: Van olyan program amivel el tudod a hangod változtatni de ahoz hogy Skype-on is tudj be kell álítani a Skype-ba a program neve :Fake Voice

Van olyan program amivel el tudod a hangod változtatni de ahoz hogy Skype-on is tudj be kell álítani a Skype-ba a program neve :Fake Voice
A kérdező hozzászólása: köszi! megy a zöld kéz

Mi a neve annak a homeopátiás bogyónak amit a vajúdás alatt lehet szedni? Tényleg segít? Van olyan amit már szülés beindulása előtt érdemes bevenni? 38 hetes vagyok.

Legjobb válasz: chaulofillum és cimicifuga 5ch. én ezeket szedtem az egyik csak puhít a másik puhít, tágít. a csak puhítót már szedheted a másikat csak vajúdásnál felváltva a kettõt fél óránként. nekem segített:) Könnyû, gyors szülést! 4 hós kisfiú anyukája

chaulofillum és cimicifuga 5ch. én ezeket szedtem az egyik csak puhít a másik puhít, tágít. a csak puhítót már szedheted a másikat csak vajúdásnál felváltva a kettõt fél óránként. nekem segített:) Könnyû, gyors szülést! 4 hós kisfiú anyukája
Ezeket én is szedtem. plusz még az Arnica CH9-t. Szülés elõtt is szedtem, meg szülés után is két hétig. Sok sikert! Ja és ittam málnalevélteát. Ezeket a szülésznõm javasolta!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!

Szerintetek van olyan amit már megálmodtál? Szóval dezsafű érzésed volt?

Nekem már sokszor volt olyan amit mintha már egyszer átéltem volna.

Legjobb válasz: Dézsafû

Dézsafû
A dézsafû :) és valaminek a megálmodása teljesen más. Volt már, hogy álmodtam valamit, aztán az megvalósult, de az nem dézsafû volt :) A dejavu egészen egyedi feeling ahhoz képest. A leghihetõbb magyarázat pedig az, hogy az agyad egy hiba következtében az adott helyethez tévedésbõl hozzákapcsolja ezt a feelinget.
Denzel Washingtonnak is van egy Deja Vu-je. Igaz õ azzal a dezsafûvel sokat le is akasztott:D
Egy dézsa fü után elég rossz érzésem szokott lenni.
most is, láttam már gyakorin nem egyszer hülye kérdéseket
Dezsafû :) Volt már :) És baromira megszeppentem :D "Ez már egyszer tutira megtörtént, ugyanígy, ugyanekkor"
Én tudom mirõl beszélsz, egyszer álmomban kikötõdött a cipõfûzõm, erre mi történik velem másnap? A valóságban is kikötõdött....Félelmetes volt.
Dezsafû :D errõl mesét lehetne írni. "És akkor a hobbitok szívtak egy kis dezsafût" Egyébként igen, jelenleg az egyik legelfogadottabb magyarázat, hogy a Deja vu érzés a már álmunkban látott jövõképre való emlékezés hatása. Elég sûrûn van ilyen. Az álmaid nagy részére nem emlékszel, az alvás során folyamatosan álmodik az ember, minden egyes nap, ám ennek jó, ha az 5%-át vissza tudod idézni ébredés után. Pár órával késõbb már csak max 1%-ára emlékszel az álmaidnak. A többit elfelejted, de a mélyebb memóriákban benne marad, így ha átéled a való életben a szituációt, akkor felrémlik.
Velem is volt már olyan =D Ilyenkor tök ijesztõ, pl. ha órán ugyan azt mondja valaki, amit egy ideje álmodtam, vagy valaki mozdulatából bevillan a kép, hogy ezt már láttam.. =D
Velem is történt néha ilyen eset. DE én nem emlékszem az álomra, csak arra, hogy volt az a dajavu érzésem. PL: Egyszer elromlott a családi számítógép. Akkor a tesóm mondott valamit, amitõl D. érzésem volt. De úgy emlékeztem, hogy mikor "megálmodtam" ezt az eseményt, akkor miután rácsaptam a gépre megint beindult. HÁT rácsaptam a gépre, és még mûködött a gép még 5 évig.
Nincs olyan akinek ne lett volna Deja vu-ja
A kérdező hozzászólása: Nem ez a lényeg, a kérdésre nincs válaszod?
én már megszoktam naponta akár 3x szor is elõfordul velem, volt már olyan hogy tanultam egyik este és más nap amikor ítam volna a dolgozatot egy dolgot elfelejtettem, és amikor felnéztem a táblára hirtelen az a kép ismerõs volt és beugrott a többi is és így tudtam meg a választ:| ez volt a legdurvább eddig de a cipõfûzõs is volt már velem:)


Van olyan, amikor már azt gondolod, hogy ELÉÉÉÉÉG? !

Mit csinálsz akkor? Mikor és miért jön ez el nálad? Hány éves vagy és hány gyerk?cöd?

Legjobb válasz: Engem egy dolog készít ki, ha lányom egész nap nyûgös, mert olyankor nyikorog, nyávog, szenved és semmi sem jó neki. Az ilyen napok teljesen szétszednek. Hogy mit csinálok ilyenkor? Hm...néha átveszem a nyöszörgést önkéntelenül, és akkor egymást kergetjük õrületbe. :) 2 éves amúgy, és én is imádom õt! 29 éves vagyok

Engem egy dolog készít ki, ha lányom egész nap nyûgös, mert olyankor nyikorog, nyávog, szenved és semmi sem jó neki. Az ilyen napok teljesen szétszednek. Hogy mit csinálok ilyenkor? Hm...néha átveszem a nyöszörgést önkéntelenül, és akkor egymást kergetjük õrületbe. :) 2 éves amúgy, és én is imádom õt! 29 éves vagyok
1 perce volt egy ilyen:) Ez most összetett okok miatt volt: 1. 35. hetes terhes vagyok, 2. a 3 éves fiam most jött haza a mamáéktól 4 nap után, és annyira kényeztették, hogy most azt hiszi mindent szabad, semmiben nem fogad szót, és mindent megpiszkál, amirõl tudja, hogy tilos, 3. nagyon rosszul tûröm a frontot, 4. három napja álmatlanságban szenvedek, nagyon fáradt vagyok, 5. holnap megyünk nyaralni, és még SEMMI nincs készen:D Alapesetben több a türelem, de ma elfogyott, de legalább a fiam megemberelte magát, és megígérte, hogy mostantól szót fogad:D És kiírni magamból is jól esett:) KÖszi:) És sok boldogságot nektek!
Ja, lemaradt külön-külön és együtt is ki szoktunk a párommal kikapcsolódni, napi 45 percet tornázok este, ha fiam alszik igyekszem én is pihenni, kipihenni Õt :) ha nagyon ideges vagyok akkor általában eltörök valamit, hogy levezessem a feszültséget, vagy a konyharuhával csapkodom az asztalt, kimegyek friss levegõt szívni.
Szia! Megértelek, bán nekem csak 1 kisfiam van, de Õ olyan hisztis és akaratos sokszor, hogy falnak megyek, pláne ha a nagyszülõknél voltunk, után azt hiszi mindent szabad.Van olyan nap hogy folyton hisztizik, ha valami nem úgy van ahogyan elképzeli, makacs egy teremtés, de nagyon okos és ügyes, és nagyon szeretem.Pá5rrom azért sokat van itthon, házimunkát is felosztjuk, de a kisfiunk sokszor felér 2-3 gyerekkel.kitartás neked! 22/L, 14 hónapos fiúcska
nem este, hanem eset :) (csak a klaviatúrám diszlexiás)
Alapszitu ugyanaz, mind nálad. Általában akkor akadok ki, ha a nagy cirkuszol, és elkezd semmi sem sikerülni. Pl. eltörök, elfelejtek, elrontok, és ez persze csak fokozódik, ahogy egyre feszültebb leszek. Ilyenkor vagy kiabálok, vagy ha félre tudok vonulni, akkor sírok 2 percet. Aztán mint a fõnix, mindent folytatok tovább mosolyogva, vagy mérgesen. És igen, én is imádom a családomat, bár mindenki elég nehéz este benne, fõleg én :)
A nyûgösebb napokon. A hétvégére gondolok, amikor a férjem viszi egyedül sétálni a lányunkat 1, 5-2 órára. korábban ezalatt az idõ alatt "csak azt az apróságot megcsinálom", meg "ez nem tart sokáig, legyek túl rajta". Hiba volt, most már csak pihenek ilyenkor :-) Két hete heti 3x járok edzeni. Ez sokat segít, bár elég megterhelõ így az elején. De megéri. Sokkal türelmesebb vagyok a lányommal és a férjemmel, tele vagyok energiával! 26 vagyok, lányunk 1 éves
Hát igen, amikor minden összejön: front (32 hetes vagyok, megõrülök az idõváltozástól), a másféléves kislányom nyûgös mert a melegtõl elég rosszul alszik mostanában, nem tudunk napközben pihenni, mert az ablak alatt építkeznek.., teljesen kivagyok a 3. emeleti társasházi élettõl (kertesben nõttem fel) és ha még a férjem is "keresztül húzza a számításaimat".. :) Nincs jó receptem rá, de talán ha ilyenkor kiszabadulok a konyhába alkotni valamit, az megnyugtat (magyarázd el egy 32 hetes várandósnak, hogy ilyen idõben nem a legjobb ötlet begyújtani a sütõt.. ;))
Bocsi, 21 hós a fiam és 36 éves vagyok:-))
3. vagyok lemaradt, hogy 30 vagyok egy 6 éves és egy 9 hónapos fiúcska anyukája:)
Én olyankor kiabálok egyet:-( Aztán el is múlt.Ezt álltalában a fiam szenvedi el, de akkor tudja, hogy most van vége a türelemnek és azonnal szalutálva egyenesen kell állni:-)) Szinte mindig az engedelem hiánya hozza ki belõlem:-))
szobabicikli, fülhallgató, zene maxra, 45 perc esténként. teljesen feltölt másnapra, imádom. napközben, ha borul a bili kiabálok (sajna), amúgy is nagyhangú vagyok, nehéz leszokni róla, de ez csak a végsõ eset, szerencsére ritkán fordul elõ, mert nagyon jó gyerekeim vannak. 26 éves vagyok, kisfima 3, 5 éves, kislányom 6 hónapos. segítségem nincs senki a férjemen kívül, így néha tényleg túlélésre játszom:)

Mikor jelentkeznek a terhesség tünetei? Van olyan ami már 1-2 nap után jelentkezik?

Legjobb válasz: Annyi idõ alatt nem. 7-10 nap minimum.

Annyi idõ alatt nem. 7-10 nap minimum.

Van olyan márka a radeon alapú grafikus kártyák között aminek kevésbé jó a gyári hűtése? Van olyan aminek híresen jó? Az Asus kártyákról hallottam, hogy a gyári hűtésük gyenge.

Legjobb válasz: Olyan hûtést nem tesznek egy kártyára ami nem elég rá. no meg egy gyártón belül is vannak különbözõ eltérések a hûtések között a különbözõ szegmensekbe. Sokszor olyan is van, hogy ugyan arra a GPU-ra épülõ kártyát kiadják különbözõ hûtéssel(jobb hûtés-felár). Az ASUS talán két leghíresebb hûtése a DCU, és DCU II, ezek elég jók. Ami még nagyon jó az az MSI Twin Frozr.

Olyan hûtést nem tesznek egy kártyára ami nem elég rá. no meg egy gyártón belül is vannak különbözõ eltérések a hûtések között a különbözõ szegmensekbe. Sokszor olyan is van, hogy ugyan arra a GPU-ra épülõ kártyát kiadják különbözõ hûtéssel(jobb hûtés-felár). Az ASUS talán két leghíresebb hûtése a DCU, és DCU II, ezek elég jók. Ami még nagyon jó az az MSI Twin Frozr.

Van olyan ruha márka ami Budapesten nincsen csak vidéken? Unom már, hogy még pesten 1 fajta boltból van 30 fele itt meg nincs még 1 sem. Egy felháborodott vidéki divatmániás.

Legjobb válasz: Értelem szerûen nincs, ami márka és/vagy minõség azt az emberek veszik, a piac pedig minél nagyobb annál jobb. Tehát ami van vidéken, az kell, hogy legyen a fõvárosban is, csak ott még annál is több, nagyobb a választék. Népviseletre gondoltál-e már? :D sztem csini

Értelem szerûen nincs, ami márka és/vagy minõség azt az emberek veszik, a piac pedig minél nagyobb annál jobb. Tehát ami van vidéken, az kell, hogy legyen a fõvárosban is, csak ott még annál is több, nagyobb a választék. Népviseletre gondoltál-e már? :D sztem csini
használt ruha bolt. Nagyon jó ruhákat lehet ott találni.És biztos , hogy nem fogsz még egy olyannal összefutni az utcán.
Sajnos ezt nem lehet felháborítónak tartani, mert hát, most egy kisebb városban nem fognak West End méretû plázát nyitni, mert sokkal kevesebben fognak oda járni a kisebb lakosság miatt, mint Pesten. Egyszerûen nem éri meg. Néha-néha ruccanj fel Pestre, mikor kiárusítások vannak, az is egy jó program, és még a divat-éhséged is kielégíted:)
Igen, a Mirror Fashion. Szuper holmik vannak, csak sajnos Pesten nincs üzletük. Van pl. Székesfehérváron, Dunaújvárosban és Gyõrben, nagyon szép holmik, olcsón. Kár, hogy Pesten nincs :s
Már bocs, de elég sok aréna van már pl az országban. :P Amúgy mivel legnagyobb városunk, biztos oda mennek a külföldi cégek, akik Budapest nevét is csak véletlen jegyezték meg, vagy keverik Bukaresttel... -.-""" Biztos vannak kis ismeretlen divattervezõk, akiknek még csak a kisvárosukban van üzlet. :D Amúgy megyeszékhelyeken mindenhol van már valami nagyobb pláza, szval a pesti kínálat kb adott. Amúgy meg varrass ruhát és kész. :D Nem kell a tucatot venni, amit irreális áron rádsóznak és elhitetik veled, hogy ez kell, enélkül senki vagy.

Tényleg van olyan fogszabályzó már ami belül van és nem látszik? Mennyivel drágább a "simánál"?

Legjobb válasz: Van olyan fogszabi amit teljesen átlátszó és tökéletesen rásimul a fogadra, tehát egyáltalán nem zavar, nem érzed. Mint egy korona, úgy kell ráhúzni és evésnél, fogmosásnál kivehetõ. Egy hátránya van, hogy nem állítható. Ez legutóbb még 10 ezer Ft-ba került.

Van olyan fogszabi amit teljesen átlátszó és tökéletesen rásimul a fogadra, tehát egyáltalán nem zavar, nem érzed. Mint egy korona, úgy kell ráhúzni és evésnél, fogmosásnál kivehetõ. Egy hátránya van, hogy nem állítható. Ez legutóbb még 10 ezer Ft-ba került.
A kérdező hozzászólása: És ez annyira használ mint a sima állandó?:ó
Persze, hogy ugyanannyira használ, csak mivel nem lehet húzni rajta, ezért minden alkalommal mikor egy normális fogszabinál húzásra kerülne a sor, ennél a fogszabinál újat kell csináltatni. Találtam egy képet róla: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://fogabc.hu/import/b..
Ez nem az, amire te gondolsz. Te a neyelv felöli oldalrol feltett fogszablyozora gondolsz, ha jol ertem. Ez, ha mindket fogivvedre kell rakni, akkor olyan 800 e ft kürül kezdödik, hatar a csillagos eg. Raadasul tovabb kell viselni, allitolag jobban sebesit (gondolom a nyelvet), jobban zavar, stb. Sok jot meg nem hallottam rola. Sokat jartam utana, sokat vacilaltam, vegül en az atlatszo fogszabolyozo mellet döntöttem, most fogom majd felrkatatni. Akinel ilyet lattam, alig vettem eszre, hogy fent van es a vegere 4-500 e ft körül jövök ki... juhuuu :(
A kérdező hozzászólása: második: értem, igazából arra kéne h a hátul a fogaim ne dõljenek befelé harmadik hozzászóló: hát akkor inkább a sima:D

Linkelnétek nekem olyan görbét, amin tuti, hogy nem voltatok terhesek és egy olyat, amin már látszott, hogy baba van a dologban?

Legjobb válasz: Nekem semmi különbség nem volt köztük, egyedül annyi, hogy a nemvárt napján egyiknél leesett a hõ, másiknál nem.

Nekem semmi különbség nem volt köztük, egyedül annyi, hogy a nemvárt napján egyiknél leesett a hõ, másiknál nem.
A kérdező hozzászólása: Értem. Az enyém így néz ki: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a240ff695961c949a9ea09.. Szerintem 100%, hogy nem vagyok terhes. Csak azt nem értem, hogy miért van ennyire fent a hõ? Volt két nap, amikor nem tudtam mérni ill., elfelejtettem, mert költöztünk.
nagyon szívesen. az elsõ görbém tankönyvszerû és mégse babás a 2. meg cikkcakk minden van benne és mégis abból lett a baba!http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b87db1c041dea9221722b4.. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b87db1c041dea9221722b4..
3. válaszoló vagyok. megnéztem a görbédet. nem hogy fent van a hõd, hanem lent, hiszen fel se ment annyira. és nem szabadna ennyire leesnie a hõdnek a luteális fázisban. Ha babát szeretnél akkor menj el orvoshoz és majd mutasd meg neki a görbéidet, hidd el egy jó doki egybõl megmondja hol a gond.
A kérdező hozzászólása: Értem! Akkor nagy gáz van ezek szerint! :((( Van már egy lányom 1, 5 éves. Neki szeretnénk kis tesót.

Elektromos mellszívók közül meyik jó? Most kézim van, az aventes, de ennek az elektromos változata iszonyú drága. Van olyan másik márka ami szintén jó, de mégse olyan drága?

Legjobb válasz: Szia! Nekem Medela Mini Electric nevû mellszívóm van, elõször kézi volt uebbõl, de baromira megfájdult a kezem a sok fejéstõl és akkor vettünk egy kevésbé használtat a neten. 5 hónapja megvan, kutya baja. Ja majd elfelejtettem 8.000.- volt.

Szia! Nekem Medela Mini Electric nevû mellszívóm van, elõször kézi volt uebbõl, de baromira megfájdult a kezem a sok fejéstõl és akkor vettünk egy kevésbé használtat a neten. 5 hónapja megvan, kutya baja. Ja majd elfelejtettem 8.000.- volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, ez már barátságosabban hangzik.:) Az aventé 18000.-használtan...:O


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!