Találatok a következő kifejezésre: Vannak olyan akiknek a husibb lányok (2 db)

Vannak.
ja.
én pontosítanék: nem csak a külsõ számít. De a kérdésedre a válasz: persze, hogy vannak én pl a gebe csajoktól hányok, ugyanakkor van aki õket szereti. Ízlések és pofonok különbözõek.
Hát... Én is utálom a girhes nõket... Meg aztán: az elsõ osztály mindig párnázot!!! Qrvára rühellem, mikor a pasi ráfexik a nõre, és a medencecsontja kidörzsöli az ember hasát!
Én husi lány vagyok és a pasik imádnak. Husi vagyok de nem zsiros!!! Formás. Nagy kerek popsi, szép kerek cici kislányos arc vékony derék. Szerintem a pasik szeretik a nõies nõket. Ha kedves és természetes vagy, ha önmagad vagy, biztos a siker.
PERSZE! A legtöbb, ne izgulj. Az a jó ha csattog:P
persze. miért ne lennének? nem a külsõ számít!

Vannak itt olyan fiúk akiket nem zavar ha egy lány kicsit husibb mint a többiek? Ha ez nem akadály, és ismerkednétek, írhattok privit ha szeretnétek! 13/L

Ebből általában arra következtetnek hogy igazából lötyög rajtam a háj, és csak úgy odaírtam azt hogy "kicsit husibb". Én nem ilyen vagyok!

Legjobb válasz: Nekem írhatsz, hogyha akarsz ismerkedni, de jöhetne 1-2 alap infó, hogy hová valósi vagy,stb.. 17/F

Nekem írhatsz, hogyha akarsz ismerkedni, de jöhetne 1-2 alap infó, hogy hová valósi vagy, stb.. 17/F
13 évesen, ne itt akarj ismerkedni! Veszélyes!
Küldj képet!
Nekem is írhatsz, meg küldj képet/face linket, ha gondolod:) 15f
Küldesz egy képet?:)
Engem nem zavar, sõt..... Csak az a baj, hogy te még túl fiatal vagy. Ha 1-2 évvel idõsebb lennél akkor nagyon szívesen megismerkednék veled.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!