Találatok a következő kifejezésre: Vannak olyan akiknek a husibb (3 db)

Vannak.
ja.
én pontosítanék: nem csak a külsõ számít. De a kérdésedre a válasz: persze, hogy vannak én pl a gebe csajoktól hányok, ugyanakkor van aki õket szereti. Ízlések és pofonok különbözõek.
Hát... Én is utálom a girhes nõket... Meg aztán: az elsõ osztály mindig párnázot!!! Qrvára rühellem, mikor a pasi ráfexik a nõre, és a medencecsontja kidörzsöli az ember hasát!
Én husi lány vagyok és a pasik imádnak. Husi vagyok de nem zsiros!!! Formás. Nagy kerek popsi, szép kerek cici kislányos arc vékony derék. Szerintem a pasik szeretik a nõies nõket. Ha kedves és természetes vagy, ha önmagad vagy, biztos a siker.
PERSZE! A legtöbb, ne izgulj. Az a jó ha csattog:P
persze. miért ne lennének? nem a külsõ számít!

Hol vannak az olyan pasik akiknek tényleg a husibb csajok jönnek be?

neten mindenki szerint a husi a jó, a sovány a béna, ahhoz képest sose találkoztam még egy darab olyan fiúval se élőben akinek ne a sovány tetszett volna :D

Legjobb válasz: Sovány meg a vékony között azért van különbség :) Nekem spec. bejönnek (tényleg)

Sovány meg a vékony között azért van különbség :) Nekem spec. bejönnek (tényleg)
A kérdező hozzászólása: hát élõben még mindig nem találkoztam ilyennel :D
Mert nem a súlyon van a hangsúly. A teltebb lányok közül is az arányosan telt, szép arcúaknak van esélye, akiknek van önbizalma, kisugárzása.
Attól függ, hol van az a husi. Amikor egy jó alakú lány felszed x kilót és arányosan eloszlik rajta, az nem ugyanaz, mint ha egy csaj simán debella.
Én úgy vettem észre, nekem a legjobban azok a csajok tetszenek általában, akiken van egy kis pocak is, egy kicsit nagyobb fenék, ami általában jelent egy 5-10 kiló felesleget. De ez nem jelenti azt hogy más nem is tetszene, csak ez a típus. Meg azt se, hogy csakis velük járnék. A szerelmet nem is említve, a szerelem szerintem nem a külsõn múlik, hanem a szikrán. Ha az megvan, nem is kell a többivel foglalkozni, lehet sovány vagy akármilyen a nõ.
Pl. itt, de velem nem sokra mész, mert olyan csaj nincs, akinek az alacsony és ronda arcú pasik jönnének be.
Nekem mindegy, hogy milyen testalkat.De tény a kövérebb csajok, szexuálisan jobban nagyon izgatnak.
Jó most neten mindenki azt ír, amit akar... A nõk is váltig állítják ezen az oldalon, h a csúnya pasik a kelendõek, a jóképûek meg gázak!
a net az más. Az életben 40 ismerõsöm közül kb. 1 nek van ducibb csaja a többi vékonyabb sportosabb testalkatú.
nekem húsibb csajom van, mindig is az ilyen testalkatú csajaim voltak.
A kérdező hozzászólása: én vékony vagyok, csak mint külsõ szemlélõ kérdezem :D mert voltam táborban és a legtöbb fiúnak a csúnya csaj ott kezdõdött, h duci...
Attól függ mennyire husi, nekem is az jön be inkább akin van mit fogni :) küldj képet, nem ismerkedés céljából, csak kíváncsi vagyok és priviben véleményt mondanák :)
én szeretem azokat akiknek nagyobb a combja és kicsit összefolyik a hasán a háj :DD Nem tom miért kattantam erre rá, de vannak elméleteim efelõl a kövérektõl viszont már tartózkodom xd

Vannak itt olyan fiúk akiket nem zavar ha egy lány kicsit husibb mint a többiek? Ha ez nem akadály, és ismerkednétek, írhattok privit ha szeretnétek! 13/L

Ebből általában arra következtetnek hogy igazából lötyög rajtam a háj, és csak úgy odaírtam azt hogy "kicsit husibb". Én nem ilyen vagyok!

Legjobb válasz: Nekem írhatsz, hogyha akarsz ismerkedni, de jöhetne 1-2 alap infó, hogy hová valósi vagy,stb.. 17/F

Nekem írhatsz, hogyha akarsz ismerkedni, de jöhetne 1-2 alap infó, hogy hová valósi vagy, stb.. 17/F
13 évesen, ne itt akarj ismerkedni! Veszélyes!
Küldj képet!
Nekem is írhatsz, meg küldj képet/face linket, ha gondolod:) 15f
Küldesz egy képet?:)
Engem nem zavar, sõt..... Csak az a baj, hogy te még túl fiatal vagy. Ha 1-2 évvel idõsebb lennél akkor nagyon szívesen megismerkednék veled.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!