Találatok a következő kifejezésre: Vannak olyan akiknek a (9441 db)

Tényleg van olyan, aki a Gyakorin talált magának szexpartnert?

Mégis, hogy csinálta? Hogy alakult ki? Vagy kapásból ezzel nyitott? Tapasztalt volt, vagy még sz?z?

Legjobb válasz: Hát ne normális hangnembe írj... Ha szexpartner kell, izgasd fel, ha sikerült, akkor van esélyed. Olyan csajokkal akadtam már össze innen, el sem hinnéd. Míg nem személyesen találkoztam párral, magam sem hittem el. Többet én sem mesélnék.:)

Figyelj, én ugyan nem keresek szexpartnert, de ha keresnék, szókimondó, egyenes beszéddel lehetne felkelteni az érdeklõdésemet. Nem trágárságot értek ez alatt, hanem csak mint egy ilyen jellegû társkeresõ oldalon megírt szöveg lenne nálam a nyerõ, felsorolva, hogy miket vállalnál be, mit tudsz nyújtani, és fotót is mellékelve magadról. Nem kell, hogy látszódjon a szemed vagy tisztán az arcod, de a tested igen pl. félmeztelenül vagy alsógatyában. Aztán majd dönt a célszemély, hogy hajlandó-e belemenni egy találkába, vagy sem.
Hát ne normális hangnembe írj... Ha szexpartner kell, izgasd fel, ha sikerült, akkor van esélyed. Olyan csajokkal akadtam már össze innen, el sem hinnéd. Míg nem személyesen találkoztam párral, magam sem hittem el. Többet én sem mesélnék.:)
Nem legenda, de nem fogok mondani semmit :PPPPPP
Tényleg. Igaz, még csak egyszer.
Én már vagy 5-6 lánnyal beszéltem errõl.A vicc, hogy õk írtak nekem privit, kérdésre/válaszra, nekem nem is kellett.A másik változat, amikor izgató szövegeket írtam nekik, és attól annyira beindultak, hogy felajánlották a valós szexet.Persze nem jött össze egy se, mert messze lakott/nem volt vonzódás, vagy egyszerûen eltûnt a semmiben.Rájöttem, hogy itt nem érdemes, de legalább kellemes beszélgetések voltak:)
Ja, ne csapj be senkit!!! Akkor sem, ha bizonyos rovatokban tálcán kínálkozik a lehetõség......
Miért pont az ezoterika rovatban? - Mert ott könnyû azonosulni velük, elhitetve hogy azonosak a nézeteitek. A kedvenc kisállataink rovat még jobb ott csak tutujgatni kell a kiszemelt kis kedvencét. Node pont itt túl direkt lenne, nehéz olyannak mutatni magad, ami pont bejönne valakinek. Ellenben "amott" lazán istenítheted pl.: a cuki kutyit, máris belophatod magad a szívükbe.
bemutathatnàd a debreceni lányt ! :D
A kérdező hozzászólása: Miért pont az ezoterika rovatban?
Egyáltalán nem biztos, hogy olyan nemûek a felhasználók, mint itt mutatnak! A valós koruk pláne kérdéses. Tehát a nagy számú kamusok rögtön kiesnek. Rosszabb esetben passzióból, húznak, pörgetnek és aberrált módon ezt esetleg még élvezik is. Ennek alapos gyanújával is izgi itt ismerkedni? Persze ezoterika rovatban esélyesebb hasonszõrûre találni......
A kérdező hozzászólása: Jó, akkor csak annyit kérdeznék a többiektõl, akik ilyen partnert találtak itt: #9 jól mondja, amit mond? Így volt?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nagy segítség voltál.
Hát, én ha nem is dugtam , de ismerkedtem már gyakori-s csajokkal, és volt egy iszonyú szép nõ, aki modellnek is be illene, csak neki volt pasija, és debreceni, én meg veszprémi...
A kérdező hozzászólása: Az jó. Akkor ezek szerint a kisugárzásommal vannak hatalmas bajok, mert úgy nem kapok választ, hogy még képet sem látott rólam az adott lány. Várom a további hozzászólásokat! Ha valaki valami részletet is mondana, annak még jobban tudnék örülni. Nem kell a komplett sztori.
A kérdező hozzászólása: Azért nem "izgató" dolgokat írtam, mert nem szexpartnert kerestem. De most elgondolkodtatott egy kérdés.
Szerintem biztos van olyan. Én itt ismerkedem, még csak most kezdtem el, de sok jó arccal beszéltem már.
nekem sikerült, igaz pasi vagyok és õ is az volt:)

Van olyan akinek a babája csak olykor fordul hasra ill. vissza?

Több anyukától hallottam, hogy babájuknak már kicsi a nagyágy úgy forognak. Az én fiam 6 hónapos, de csak olykor fordul át. Van, hogy egy nap többször is, de van, hogy utána napokig egyáltalán nem. Vajon tényleg meg tudja csinálni vagy csak id?nként "szerencséje" van?

Legjobb válasz: Nekem 4 hónapos a lányom, de közel s távol sem fordul hátról hasra és fordítva! Max. az oldalára. Olvastam itt, hogy vannak olyan anyukák, akiknek meg sem született a gyereke, de már szaltózott.. Ilyenek ezek a csúcscsoda gyerekek ...... :)))))) Ha nagyon aggódsz, akkor beszélj a védõnõvel vagy az orvossal és õk tudni fogják, hogy kell -e a gyerekednek esetleg Dévényes torna vagy nem!?!?!

Nekem 4 hónapos a lányom, de közel s távol sem fordul hátról hasra és fordítva! Max. az oldalára. Olvastam itt, hogy vannak olyan anyukák, akiknek meg sem született a gyereke, de már szaltózott.. Ilyenek ezek a csúcscsoda gyerekek ...... :) ))))) Ha nagyon aggódsz, akkor beszélj a védõnõvel vagy az orvossal és õk tudni fogják, hogy kell -e a gyerekednek esetleg Dévényes torna vagy nem!?!?!
Az én 4 hónapos lányom is csak néha fordul meg. De akkor egymás után többször is. Aztán van 1-2 hét szünet a kettõ között. De szerintem ezt már tudatosan csinálja, mert egész más volt amit 8 hetesen csinált. Az csak véletlen volt.

Tényleg van olyan, aki a kérdésekre/válaszokra veri ki? :O

Legjobb válasz: van olyan... néha én is felizgulok egy-kettõre

van olyan... néha én is felizgulok egy-kettõre
pl.a Te kérdésedet csak félig tudtam elolvasni és végem volt!
A kérdező hozzászólása: hogy lapít mindenki:D
Biztos van olyan is, de amik itt vannak, nekem elég kevesek ehhez :) Max bosszankodom, hogy olyan szar lett a közoktatás, hogy a többség nem tud leírni helyesen két k.rva szót egymás után. ...és ezek termelik majd ki a nyugdíjam. Elõre örülök.
lelemenyes kerdes irtam hogy jeloljem meg a kerdest :D
Egy kiírásra felizgulni DDD hm mi lenne ha élõbe menne a dolog?


Van olyan akinek a babája naponta 3-szor eszik rendes kaját?

Babám 6 hós lett, allergiák miatt el kellett kezdeni a hozzátápit és csak mentes tápit kaphat.Nektek mennyit kakil a babátok?Milyen állagút, színűt?Nekem van hogy minden kaja után,de a tápitól tejesen feketét és nyúlbogyósat. Szegény nagyon küzd vele, le akarok állni a tápiról.Ti mit adtok neki reggelire és estére, akik nem szoptattok?(Tej, tojás és szójaallergiás baba)

Legjobb válasz: 3 hónapig "szoptattam" úgy hogy lefejtem és megette (nem akart dolgozni érte) aztán feladtam mert kifingottam jött a tápszer rá 1 hónapra hasmenés napi 8-10 alkalommal kiderült, hogy tápszertõl tejcukor vagy tejfehérje érzékeny lett... Elkezdtem neki kiszûrni rohadt drága tápszert vettünk és minden egyebet elõször szójás vagy rizse cuccok (rizsjoghurt rizstej puding stb auchanban minden beszerezhetõ) míg a hasmenés meg nem szûnt aztán kísérletezés... Laktózmentes tej, tejfõl (hulala fõzõtejszín) nem volt baja a spenóttól így mehettünk tovább túró, joghurt puding túrórudi stb (7-8 hónapos koráig kipróbálgattam ezeket tudtuk hogy tejcukor és figyelni kell miben van laktóz) Aztán egyszer csak már semmi (trutyis állagú) kaját nem akart megenni neki felnõtt kaja kellett.. a tápszertõl öklendezett a tejpépbõl persze nem csinálnak neki valót... Úgyhogy maradt a villával széttörcsölt húsleves zöldség, kis levessel krumplival tésztával vagy grízgaluskával fõtt husi meggyszósszal vagy paradicsommal stb... vagy a pörkölt szaftos tészta mert Papa megmutatta neki hogy mi a jó... Szóval 9-10 hónapos korától csak normális kaja napi 3 alkalommal reggel párizsi vagy sonkás kenyér, fõtt virsli (ha neki vásárolunk akkor csak minõségi ételek nekünk jó a gagyi párizsi is...) Tojás nálunk rögtön kihozza az ekcémát a szájja körül 1 évvel ezelõtt csak az ekcéma kezeltetése 80 ezret vitt ki a zsebünkbõl 3 hónap alatt... A szóját én cserélnél rizsre drágább 2-300 forinttal egy tej ha jól emlékszem 800 körül volt és sajnos csak literes volt belõle... nagyon ritkán találtam fél litereset. Neten kerestem allergiások boltját, nosaltyn kerestem olyan recepteket ami neki való (tej és tojás mentes) pl nekem a palacsinta sokkal jobban ízlik... szóda, liszt cukor, citromhéj... Rengeteg receptem van a gyerekemrõl ami visszamaradt... Már szerencsére nem kell... Nálunk tapasztalat volt hogy a sült ételeket gond nélkül megette Fiam egy idõ után, míg a fõtt kajától hányt fos.tt... A rakott krumpliban simán megette a tejfölt sajtot nyersen a sajttól kész volt... egy tejfölös habarással készült kaja pl krumpli fõzelék kiütötte 5 percen belül ment a hasa... Nem olyan vészes szerencsére... kell egy kis idõ míg kitapasztalod a dolgokat de abszolút kezelhetõ a tej és tojás érzékenység... Ha van kérdésed írj nyugodtan mert én már ezt kijártam sajnos és egy pozitívum! Nálunk sikerült kigyógyítani a gyereket de ehhez mindent figyelni kell!!! Felvágottban ne legyen tejcukor és tejfehérje, a májkrémek laktózt tartalmaznak kivéve a gyulainak van egy terméke ami glutén és tejszármazék mentes, a csirkébõl készült virsli 80%ban tartalmaz tejszármazékot míg a pulykát esélyesebb megvenni...

3 hónapig "szoptattam" úgy hogy lefejtem és megette (nem akart dolgozni érte) aztán feladtam mert kifingottam jött a tápszer rá 1 hónapra hasmenés napi 8-10 alkalommal kiderült, hogy tápszertõl tejcukor vagy tejfehérje érzékeny lett... Elkezdtem neki kiszûrni rohadt drága tápszert vettünk és minden egyebet elõször szójás vagy rizse cuccok (rizsjoghurt rizstej puding stb auchanban minden beszerezhetõ) míg a hasmenés meg nem szûnt aztán kísérletezés... Laktózmentes tej, tejfõl (hulala fõzõtejszín) nem volt baja a spenóttól így mehettünk tovább túró, joghurt puding túrórudi stb (7-8 hónapos koráig kipróbálgattam ezeket tudtuk hogy tejcukor és figyelni kell miben van laktóz) Aztán egyszer csak már semmi (trutyis állagú) kaját nem akart megenni neki felnõtt kaja kellett.. a tápszertõl öklendezett a tejpépbõl persze nem csinálnak neki valót... Úgyhogy maradt a villával széttörcsölt húsleves zöldség, kis levessel krumplival tésztával vagy grízgaluskával fõtt husi meggyszósszal vagy paradicsommal stb... vagy a pörkölt szaftos tészta mert Papa megmutatta neki hogy mi a jó... Szóval 9-10 hónapos korától csak normális kaja napi 3 alkalommal reggel párizsi vagy sonkás kenyér, fõtt virsli (ha neki vásárolunk akkor csak minõségi ételek nekünk jó a gagyi párizsi is...) Tojás nálunk rögtön kihozza az ekcémát a szájja körül 1 évvel ezelõtt csak az ekcéma kezeltetése 80 ezret vitt ki a zsebünkbõl 3 hónap alatt... A szóját én cserélnél rizsre drágább 2-300 forinttal egy tej ha jól emlékszem 800 körül volt és sajnos csak literes volt belõle... nagyon ritkán találtam fél litereset. Neten kerestem allergiások boltját, nosaltyn kerestem olyan recepteket ami neki való (tej és tojás mentes) pl nekem a palacsinta sokkal jobban ízlik... szóda, liszt cukor, citromhéj... Rengeteg receptem van a gyerekemrõl ami visszamaradt... Már szerencsére nem kell... Nálunk tapasztalat volt hogy a sült ételeket gond nélkül megette Fiam egy idõ után, míg a fõtt kajától hányt fos.tt... A rakott krumpliban simán megette a tejfölt sajtot nyersen a sajttól kész volt... egy tejfölös habarással készült kaja pl krumpli fõzelék kiütötte 5 percen belül ment a hasa... Nem olyan vészes szerencsére... kell egy kis idõ míg kitapasztalod a dolgokat de abszolút kezelhetõ a tej és tojás érzékenység... Ha van kérdésed írj nyugodtan mert én már ezt kijártam sajnos és egy pozitívum! Nálunk sikerült kigyógyítani a gyereket de ehhez mindent figyelni kell!!! Felvágottban ne legyen tejcukor és tejfehérje, a májkrémek laktózt tartalmaznak kivéve a gyulainak van egy terméke ami glutén és tejszármazék mentes, a csirkébõl készült virsli 80%ban tartalmaz tejszármazékot míg a pulykát esélyesebb megvenni...
A kérdező hozzászólása: Utolsótól: Milyen juttatásra gondolsz?Még egyáltalán nem hallottam semmirõl.Egy éves koráig semmi nem?(Csak a gyógytáp támogatás)Hát, semmi nem olcsó, minden pénz jól jön, mivel nemrég járt le a Tgyás-om, s az utolsó munkahelyemre 4 órában vettek fel, mert már babás voltam, így most szembesültem, hogy abból számolják a Gyedet, pedig elõtte 2 évre visszamenõleg 160ezer volt az átlag bruttóm.Nagy szívás, még jó, hogy a tejet le tudom adni, abból veszek majd mentes cuccokat.Minden infó érdekel, sajnos kitudja mi lesz.
Szia! Nekunk se a legjobb a dokink ha baj van akkor van egy csaladi baratunk 30 km-re , vagy a kettes szamu gyermekklinika. Nagyon nagyon jok. A tejfeherjet nem tudtam a hulalaban (nekunk laktoz volt) azt a kerdest en is immadomm hogy elso baba? Holott en sem azert vittem a gyereket hajnal kettokor ugyeletre mert az orra folyt, hanem fulladt es majdnem 40 fokos laza volt amivel ket oraja kuzdottem a hutofurdotol kezdve mindennel... Edesek az orvosok. A kettes szamun nem nyulnak a gyerekhez mig a Fiam meg nem engedi elmondjak neki mi fog tortenni stb... A vervetelnel jatszik veluk a no... Iszonyat mas barmelyik korhaztol... Tudom, hogy mi is ugy nottunk fel hogy griz gyumivel, nekem is anyum es nagymamam meselte en is azert mertem megtenni... Ha mi nem haltunk bele (meg meg tobb ezer gyerek) biztosan nem fog o sem. Dokibol keress egy jo gasztroenteorologust, o elmondja mit lehet mit nem... Es ez egy tartos betegseg amivel egy csomo minden juttatas jar (mi hazat vettunk es vagyon szerzesi adot kellett volna fizzetni 250et a navnak es elengedtek. De ez csak egy pelda...) ki kell allittatni rola az igazolast ha betolti az 1 evet azt meglobogtatod valahol es mar nem ugralnak a nyakadon sehol... Mar ha ez erdekel.. A hulala helyett akkor nektek marad a rizstej fozeshez. Jo edes plusz cukor biztos nem kell hozza. nekem mar nincs kenyersutom mert szerencsere nem gluten erzekeny. Amit akarok azt meg, meg sutom a sutoben.
A kérdező hozzászólása: köszi.
3-as vagyok: én Tescoban szoktam venni.
A kérdező hozzászólása: 3-tól kérdezném:Ezt a Humana tejmentes almapépet is doki írja ki, vagy lehet venni vhol?Köszi
A kérdező hozzászólása: Sajnos a gyerekorvos nagyon gagyi, azt sem ismerte fel, hogy tejérzékeny, azt mondta csak hasfájás, pedig én mondtam neki, hogy szerintem tejérzékenység, és hogy apuka és a nagypapa is tejérzékenyek.3 védõnõnek is mondtam ugyanezt, és majd elmúlik, elsõ gyerek? Jött a kérdés.Mintha olyan hülye lennék, pedig pedagógus diplomám van 2 is.Szóval gyerekorvos véleményére nem adok, ezt is már a többedik magándokival értük el, hogy normálisan kivizsgálják.Ez a doki csak arra jó, hogy kiírassam vele a Tápot, de nemsokára váltok. Hol van az leírva(szakirodalom), hogy hány hós koráig kell tejalap. Nekem a család idõsebb tagjai, mind azt mondták, hogy grízt grízzel etettek, de csak vízben fõzve és lám mégis felnõttek az akkori gyerekek is, s nem is volt ennyi mentes cucc. Kenyérsütõgépben mit sütsz? Én a mentes(glutén és egyebek) csak sütõben tudom sütni, mert spec. a kelesztése. Hulala tejhelyettesítõt már ezer éve használjuk, de nem a babának, mert rá van írva, hogy allergének(tejfehérje, kazein.)De ettõl függetlenül mi is szeretjük. Holnap megyek a védõbe megpróbálok tápit váltatni.
Én azért megbeszélném a gyerekorvossal mielõtt leállnék a tápszerrõl egy 6 hós babánál. Neki még igencsak szüksége van a fehérjére, kalciumra és a tápok által tartalmazott vitaminra. Õ biztosan tud segíteni, hogy mit javasol, hogy ne legyen szorulása a kicsinek, de a szerevezetének szükséges anyagokat is megkapja.
Szia! Nalunk sokszor volt reggeli, grizpuding gyumivel vagy uzsonna a grizt vizzel megfoztem egy kis vanilia aroma 1 gyumi belereszelve... Ha vacsinak adtam olyat aludt utanna... Ha nem lehrt griz akkor rizs. A lisztet lecsereltuk neki rizslisztre. Sokszor foztem gyumolcsrizst uzsira hulala tejszinbol vasarolj be nyugodtan mert en azzal foztem sutottem... Kis vizzel higitottam es sokkal olcsobb mint a rizsliszt es nincs is olyan edes ize a fozosnek... Nalunk a spenot is hulsla kek tejszinnel keszult. Azaz minden amihez tej kellett a higitott tejszin volt. Suriteni az.etellel sajat magaval nem a tejfollel kell... Nalunk reggeli: csinaltam 10-15 nagyobb pogacsat (tojas es tej mentes kajak a nosaltyn) beraktam a fagyasztoba es reggel csak befutottem a sutobe is egyesevel kisutottem, vagy pogi vagy croissan vagy gofri palacsinta stb.. A pogiba neki valo felvagott vagy majkrem + zoldsegek... Gluten erzekeny is a pici? Mert akkor a helyedben vennek kenyersutogepet es ott is te ellenirizheted mi kerul bele (es mi falun tudjuk hogy a jo kenyer lelke a kovasz es nem a tej meg a tojas) nekunk szerencsenk volt gluten bajunk nincs. Igaz hogy kene a tapszer de en a sinlacot a gyartoval etetnem meg hogy tudjak milyen ocsmany az ize olyan keseru mintha toniccal keverned nem vizzel... En igyekeztem ugy csinalni hogy semmibol ne maradjon ki a d vitamint es calciumot maskepp is be lehet vinni csak meg kell keresni a modjat... Imadta fiam a fagyit, vateraztam 3 ezerert egy gepet... Olyan isteni a hazi fagyi hogy nem fagyizunk mashol... Nem tejjel hanem hulalaval es es olyan kremes isteni fagyit meg eletemben nem ettem... Arra jok ezek a betegsegek hogy megtanit a minosegi etkezesre es magadnak csinalod a cuccokat amik fixen adalekanyag mentesek... Sogorom hentes o szokott pl felvagottat kesziteni a gyerekeknek ( nalunk amugy tilos lenne a parizsi es virsli, de egy kis utanna jarassal biztos megtudod csinalni hazilag) Ha jol ertem videkiek vagytok Ti is...?
Tápszert nem igazán hagyhatod ki, mert szüksége van rá. Kb. 500 ml tejalapnak kell meglennie. Milyen tápszert iszik a babád? Próbálj más "mentes" (tejfehérje és/vagy laktózmentes?) tápszert, hátha attól nincs szorulása. Pl. a Novalac Allernova (tejfehérje és laktózmentes is), az egy nagyon jó termékcsalád. Vagy Sinlac, Sinemil pépet, ami szintén tejmentes, mégis beszámít a tejalapba. Aztán van a Humana-nak tejmentes almapépe, azt keverheted tápszerhez is, hogy finomabb legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi, jó sok mindenen túl vagytok ti is.Hát mi még csak 3. hete papizunk, de eddig mindent evett, de nem minden jó. Én is megtaláltam a Táplálékadatbank listát és a családban is van tej-és glutén érzékeny. Sajnos én 1 éves koráig nem kísérletezhetek, csak mentes jó. Egyenelõre még reszelem a gyümiket, zöldséget fõzök, de már elõre félek mi lesz késõbb, mert sok házi cuccunk van(kolbász, sonka, kenyér(mentes), húsok, csirke, de hát ezek egy részét nem eheti még.Amire most szükségem volna, az az, hogy mit adjak neki reggelire vacsira, ami elég tápláló, és hasonlít a tápira.Ha ebben segítenél, azt megköszönném. Kislányom most 9 kg és 72 cm kb, s elég nagy étvágyú. Ebédnél a 2-250g-ot simán benyomja, de már nem adhatok neki egyszerre ilyen sokat, mert kímélni kell a beleit. Elõre is köszi.
Szia! 1 éves kor után végzik el a teszteket mert az után veszik fennálló betegségnek sajnos. Magasabb családim van van 12 helyett 22 ezer. nem sok de a plusz pénz ami a tejen meg a többin volt ahhoz jól jött (mondjuk úgy hogy az állam kifizette a különbözetet a normál és laktózmentes cuccok között) 90%os utazás, és ha a betegség minden évben igazolódik orvosilag, akkor 10 éves korig jár a gyes ezáltal "veszélyeztetettnek" fog számítani ami azt jelenti hogy ovi 50%os étkezést kell fizetni maga az ovi ingyenes, körzeti bölcsibe fel kell vegyék, maximum 6 órában dolgozhatok 10 éves koráig úgy, hogy megmarad a gyesem és a suliban a tankönyv ingyen jár. Most hirtelen ennyi jutott eszembe de keress rá a tartósbetegség utáni járandóságokra (vagy a kedvenc szavam : fogyatékossági támogatás.... Mert hogy a tejérzékenység annak számít... szép?) Ha ügyeket intézel a gyerekkel kapcsolatban akkor hova kell húzni sorszámot? Naná hogy a fogyatékossági ügyekhez...

Van, aki kigyógyult OCD-ből? Hogyan sikerült? Van olyan, akinek a gyógyszerek nem hatottak és saját akarerejével gyógyult ki?

Legjobb válasz: Nekem volt. Nem szedtem semmilyen gyógyszert, de nagy-nagy akaraterõvel sikerült legyõzni. Részleteket ide nem írnék, de ha gondolod, akkor priviben igen.

Nekem volt. Nem szedtem semmilyen gyógyszert, de nagy-nagy akaraterõvel sikerült legyõzni. Részleteket ide nem írnék, de ha gondolod, akkor priviben igen.

Van olyan, aki a babájának olyan bébiételt adott, ami nem a korának megfelelő volt?

Gondolok itt arra,hogy pl 6 hónapos babának olyat,amit mondjuk 10 hónapos kortól való?Mert gondolom az állaga a legfőbb különbség.Vagy nem?

Legjobb válasz: Dehogy. / hónaposnak nem az állaga miatt nem való a 10 hónapos kortól adható,hanem mert olyan van benne ami nem való egy 6 hónaposnak.

Dehogy. / hónaposnak nem az állaga miatt nem való a 10 hónapos kortól adható, hanem mert olyan van benne ami nem való egy 6 hónaposnak.
Enyém soha nem kapott bébiételt, 2 alkalomtól eltekintve. Már 9 hónaposan küzdött a házi kolbásszal :D Most 4 éves, és szinte soha nem betegeskedik.
Én ennyire nem mentem elõre, hogy 6 hósan a 10 hósnak való bébikaját adjam neki, de pl. 8, 5-9 hósan már kapott olyat. A lányom... A fiam abszolút nem ette meg, vagyis megette de a fél fogára sem volt elég.Neki mindig külön fõztem 1-2 napra elõre.

Lányok, Nők van olyan akinek a mellbimbóudvar mérete az átlagnál nagyobb mondjuk (min 5 cm)? Kort ha lehet

Legjobb válasz: Szerintem ez mellmérettõl is függ, akinek kis szúnyopgcsípés van, az ne is várjon 5 cm átmérõt, kb az egész melle áll 5cm-bõl :DD Egy igazán nagymellû nõn meg hülyén nézne ki az apró udvar.

Szerintem ez mellmérettõl is függ, akinek kis szúnyopgcsípés van, az ne is várjon 5 cm átmérõt, kb az egész melle áll 5cm-bõl :DD Egy igazán nagymellû nõn meg hülyén nézne ki az apró udvar.
5 centi?az azért durva :D nekem sem kis pötty, de most megnéztem, és 5 centi..wow. mekkora már:D
A bimbótól kifelé 5 cm? Vagy az egész? Nem mindegy :)
Átmérõ vagy sugár?:)
A kérdező hozzászólása: átmérõre gondoltam:)
A kérdező hozzászólása: ja és kort nem írtatok
mert nekem nem 5 centi, azért nem :D:D:D
Átmérõre nekem majdnem 5 centi. De én most épp szoptatok. Nem volt ekkora régebben :)
Nekem kb 4-5 cm, és 80/B-s melltartót hordok, tehát nincs nagy mellem. Régebben nagyon utáltam a mellem, és mûtéten gondolkoztam, de egy idõ után sikerült megbarátkozni vele. Most sem a kedvenc testrészem, de a barátom szereti, szóval nagyjából sikerült ezáltal elfogadnom, a mûtétrõl is letettem :) ) 18/L

Van olyan, akinek a keresztneve négy szótagból áll, és nem szokták becézni?

Pl. Gabriella, Izabella, és így is szólítja mindenki. Tehát nem Gabi vagy Iza. Arra lennék kíváncsi, hogy ismertek-e olyat?

Legjobb válasz: Annabellát tudok. Húgom pedig Lilianna, néha szoktuk teljes nevén hívni, mert olyan szép. :)

Annabellát tudok. Húgom pedig Lilianna, néha szoktuk teljes nevén hívni, mert olyan szép. :)
Izabellát ismerek, Izabell - nek szólítják.
Emília, tesóm, anyám nem szokta becézni, de barátai néha szokták.
Angelika, a húgom. Anya Anzsinak hívja, mindenki más Angelikának.
Klementina, kolléganõm kislánya, nem becézik. Az iskolatársai néha.

14-18 éves fiúk! Köztetek is van olyan, aki a ducibb lányokat kedveli?

Sokszor olvasom itt, hogy néhány fiúnak tetszik, ha van mit fogni egy lányon, de ?k mind 20-30 évesek. A fiatalabb korosztályban is van, aki így gondolkodik, vagy ti a vékony lányokat szeretitek? Köszi mindenkinek :)

Legjobb válasz: Van ilyen 20 év körüli pasi? Akkor az nálam jelentkezhet. :D Na jó..csak viccelek. De ezen most meglepõdtem. :)

Van ilyen 20 év körüli pasi? Akkor az nálam jelentkezhet. :D Na jó..csak viccelek. De ezen most meglepõdtem. :)
Nem hiszem h bele tudnék szeretni egy ..."duci" (xD) lányba, de ha csak 1 kis felesleg van rajta, az még elmegy:D Ez nálam fordítva van, nem a kövérek jönnek be, hanem a soványok :D(ez lehet azért van, mert a lányt akit kedvelek, sovány) 15/F
hát én szeretem ha van rajta egy kis fogni való de persze nem úgy hogy lógjon de igen elõny nekem 15/F
Jaja nekem tetszik hogy van egy kis úszó gumi :D elözö voltam 15/F
utolsó válaszoló 20:29 17/L...... várom a válaszod :D
van persze :D:D, add meg az email címed :D:D, és ott majd a többit :D
Luke!Nincs kedved ismerkedni? 17/L
persze én imádom a duci csajokat 17F :D
Képet légyszí!
Tizenöt per f-nél kéne próbálkoznod.
Én szeretem az olyan lányokat. Habár idõsebb vagyok egy kicsivel a felsõ korlátnál! :D 19/F
A kérdező hozzászólása: Ja, duci alatt nem több 10 kilós súlyfeleslegre gondolok :D
Van tapasztalatból mondom mivel én is duci vagyok, de még így is sokan kedvelnek, járnának velem. L/14 160/57


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!