Találatok a következő kifejezésre: Vannak olyan akik csak (1478 db)

Tényleg van olyan, aki CSAK azért nem veszi meg a neki tetsző járművet, mert ebben az országban ilyen vagy olyan a megítélése?

Harley Davidson, BMW, Mercedes, Audi stb. Olvastam már ilyet, hogy a BMW a bunkók autója, így valaki azért nem vesz, mert ilyen a megítélés. De a Harleyról is hallottam már ilyet. Én meg azon vagyok meglepődve, hogy ha valakinet tényleg tetszik valami és meg is engedheti magának, akkor miért nem tesz nagyívben a hülye véleményekre? (Nekem régen Porsche 924 volt. Szerették fikázni, hogy alaptípus, hogy Audimotoros, szegény ember Porschéja. Egyszer is egy benzinkúton egy haverommal voltunk, odajött az ismerőse kb ezzel a szöveggel, hogy "jó, jó ez, de azért az igazi Porsche az a..." én meg visszakérdeztem: "Miért, neked milyen Porschéd van?" csönd lett. A 924 valóban egy olcsó és nem túl erős autó volt, de kellemes kis kocsi volt. ) Aztán kedvencem ez a Harley-t csak a pózerek vesznek duma is. Ezt is legtöbben olyanok mondogatják, akiknek egy robogóra sem telik.

Legjobb válasz: Én nem vennék suzukit. TUDJÁTOK MIÉRT? Pont ezért, mert faszok az emberek, és nem engedik be a sávba, ha országúton megyek 100-al, akkor megelõznek azért, hogy aztán visszalassuljanak 90-re, vagyis csak azért, hogy nehogy már egy suzuki legyen elõttük. Amúgy nem is tetszenek, de nem ez a lényeg. Elõítélet meg képmutatás ez az ország.

Én nem vennék suzukit. TUDJÁTOK MIÉRT? Pont ezért, mert faszok az emberek, és nem engedik be a sávba, ha országúton megyek 100-al, akkor megelõznek azért, hogy aztán visszalassuljanak 90-re, vagyis csak azért, hogy nehogy már egy suzuki legyen elõttük. Amúgy nem is tetszenek, de nem ez a lényeg. Elõítélet meg képmutatás ez az ország.
Sorry, még ilyesmirõl nem halottam, hogy valaki vehetett volna egy Audit, és nem tette meg, hanem inkább vett valami kicsi [email protected]
Nekem egy régebbi Bmw- m van. Viszont Nagyon élvezem mikor mások megsem próbálnak besorolni elém, mert" úgysem engedne be" XD Engem szórakoztat, és mikor beengedem nagyon csodálkoznak. Ugyanez a helyzet a gyalogosokkal is . Amúgy nemvagyok szent. Aki megerzi a Bmw mentalitást hamar megszokja, hogy könnyebben mozog a forgalomban:-)
Értelek én, nem is téged fordítottalak át más nyelvre, ha esetleg nem tûnt föl. :) Egyszerûen hozzácsatoltam a véleményemet, amellett, hogy egyetértésemet fejeztem ki. Azt azért vitatnám, hogy gagyibb anyagokból rakják õket össze. Kivisz az a világból is, ha nem karambolozol vele és tankolod. Sõt, sok nála följebb lévõ kategóriákban szereplõ autókat is lazán legyorsul. Ráadásul viszonylag alacsony fogyasztás mellett. Szóval ez az utálat (ami csak magyarországon észrevehetõ) totálisan alaptalan és divat. Sok ember nyíltan kijelenti, hogy õ még sose ült Suzukiban, de se Ignist, se Swiftet, se Samurai-t nem vesz, mert a Suzukiban meghalunk...
Azért ebben már nem teljesen vagyok biztos. Sõt, szerintem mindig le lesz maradva valamiben, legfõképpen a minõségben, felhasznált anyagokban. De ez nem ide tartozik. Itt az a lényeg, hogy ha mondjuk suzukit lát az ember, azt megakarja elõzni mert egy szar, ha meg bmw-t lát, akkor meg biztos bunkó, ha meg merci akkor cigány, ha esetleg ferrari akkor meg bûnözõ. Itt nem kizárólag csak suzukiról van szó. A vicc, hogy bizonyos esetekben tényleg igazak ezek. Pl eddig még nem láttam olyan divatSUV-os autót, amelyik nem hajtana, vagy szabálytalankodna tolakodna stb. Viszont bmw-t láttam már normálisan nyugisan közlekedni. Valószínûleg egy fõnök vezette, aki meg is küzdött érte. Valószínûleg! Remélem érthetõ mire akarok kilyukadni.
A kérdező hozzászólása: Én nem pontozok le senkit. A páromnak Suzuki van, eddig semmi rossz tapasztalatunk nem volt szerencsére.
Utolsóval totálisan egyetértek. Legyen a Suzuki bármennyire is jó (lehet lepontozni), ha semmibe veszik az emberek. Pedig semmivel se rosszabb, mint egy más korabeli autó. Sõt... (Ismét le lehet pontozni..)
Nekem bejön pl a kereklámpás merci. Mondják hogy cigánykocsi de ha lenne rá pénzem akkor valószínûleg vennék egyet.
Magamnak veszem az autót, nem másnak. Ha nekem pont egy bizonyos audi tetszik, akkor azt. Nincs ilyen autóm am, de nem mások ilyen fajta megítélése alapján döntenék. Ha azt mondanák hogy ennek a tipusnak ez a baja, meg az, s drága, s ezer emberbõl a felének elõjött elfogadom. De mert h cigókocsi? Pfff...
Igen van, sõt létezik az ellenkezõje is, hogy NEM tetszik neki a jármû, de ez a menõ márka, így olyat vesz, nem olyat ami valóban bejön neki. Ilyen korban élünk, sajnos, hogy sok embert tévútra vezet, a rosszul értelmezett megfelelési kényszer. Az õ bajuk, ne bosszankodj ezen, hisz tudod: idegeskedni annyi, mint a mások hülyeségéért saját magunkon bosszút állni! :-)
valahol azért azt is meg kell érteni, hogy valamilyen szinten azért igaz amiket állitanak ezekröl az autókrol, hogy bunkók, pózerek, csórók autója, stb ... (persze tisztelet a kivételnek). rengeteg bmw, és audissal találkoztam már olyan helyzetbe, hogy amikor hajnalba, nem törõdve semmivel pötyögök hazafele a városba az egyébként is sok, 70es tempóval, és feltünik a nagy kék fény a tükörbe, ami persze hogy egy xenon lámpa reflektoron, és el suhan mellettem a bmw, úgy mint ha én állnék.. a másik véglet pedig a suzuki (nem fikázok senkit, hisz én is szoktam suzukival járni) de sokan öregek veszik a suzukit, akik már nem figyelnek annyira, és kicsit b*faszul vezetnek, és róluk pedig gondolom ezért alakult ki ez a kép.. :/ én így látom ezt a dolgot.. nekem is van ismerõsöm, aki tisztességesen megkeresi magának a havi 6-7száz ezer ft ot, egy f astrával jár, pedig megengedhetne magának egy s8-at akár, vagy egy 7es bmw-t, de mégse, mert b*szogatják így is állandoan a rendõröket hivják rá, csak azért, mert "gengszteres" a külseje.. remélem senkit sem sértettem meg, és mégegyszer mondom, tisztelet a kivételnek :)

Van olyan, aki csak azért végez el egy (második) egyetemet, mert érdekli a szak?

Vagy nagyon ritka az ilyen?

Legjobb válasz: Miért az elsõ egyetemet ált. miért végzed el? Persze van olyan is, hogy kell a papír, meg a munka miatt, de a többség még mindig érdeklõdés miatt jár oda, ahova. Érdeklõdés hiánya miatt nem vagy csak nagyon nehezen lehet elvégezni valamit, pláne dolgozni benne. És igen, a másodikat, harmadikat, negyediket pl. ezért is végzik el.

Miért az elsõ egyetemet ált. miért végzed el? Persze van olyan is, hogy kell a papír, meg a munka miatt, de a többség még mindig érdeklõdés miatt jár oda, ahova. Érdeklõdés hiánya miatt nem vagy csak nagyon nehezen lehet elvégezni valamit, pláne dolgozni benne. És igen, a másodikat, harmadikat, negyediket pl. ezért is végzik el.
Én ezért fogom majd elvégezni a szociológiát. Most informatikai projektvezetõként dolgozom, szóval elég távoli a jelenlegi diplomámtól.

Van olyan, akinek csak szülés után derült ki, hogy Down-kóros a babája?

Hogy történt? Előtte hogy nem vették észre? Szüléskor mondták rögtön?

Legjobb válasz: Köszi a választ! Nem, szerencsére engem nem érint, csak hallottam egy esetrõl, de ott állítólag még a kórházban sem vették észre. Bár nehezen hiszem ezt el, lehet,hogy csak legenda. Meg egy fórumon írta egy anyuka,hogy õ sem tudta végig,hogy baj lenne, csak miután megszülte. Elvileg a kombinált teszt nagy %-ban pontos, de mégis van hibalehetõség! Furcsa ez nekem, a mai orvostudományban!

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Nem, szerencsére engem nem érint, csak hallottam egy esetrõl, de ott állítólag még a kórházban sem vették észre. Bár nehezen hiszem ezt el, lehet, hogy csak legenda. Meg egy fórumon írta egy anyuka, hogy õ sem tudta végig, hogy baj lenne, csak miután megszülte. Elvileg a kombinált teszt nagy %-ban pontos, de mégis van hibalehetõség! Furcsa ez nekem, a mai orvostudományban!

Van olyan aki csak minden masodiknap furdeti a babajat?

Legjobb válasz: mi a második gyermekünket csak másnaponta fürdettük, mert nagyon száraz lett a bõre a víztõl (nálunk kemény víz van), és szeptemberi volt, így télen a hideg miatt is. a harmadik imádja a pancsit, õt csak ezért fürdetjük naponta, de egy pici baba nem izzad meg (most nincs kánikula sem), a lenti részeket úgyis minden pelenkázáskor tisztára törlöd, fent meg áttörölheted pancsi helyett mikor alvósruhát adsz rá.

mi a második gyermekünket csak másnaponta fürdettük, mert nagyon száraz lett a bõre a víztõl (nálunk kemény víz van), és szeptemberi volt, így télen a hideg miatt is. a harmadik imádja a pancsit, õt csak ezért fürdetjük naponta, de egy pici baba nem izzad meg (most nincs kánikula sem), a lenti részeket úgyis minden pelenkázáskor tisztára törlöd, fent meg áttörölheted pancsi helyett mikor alvósruhát adsz rá.
Nekem 3 gyerekem van, születéstõl kezdve csak kétnaponta fürdetem õket, amíg önállóan nem mennek és az elsõ ilyen nyár el nem jön. Onnantól naponta. Mindig szépek, tiszták, egészségesek, senki soha nem mondta, hogy "büdösek" :-)), sõt, mindig dicsérik a babaillatukat, hiszen nem fürdetem õket kencével, a saját bõrüknek a jó illatát lehet érezni rajtuk.
Mi most 9 hónaposan kezdtük el naponta fürdetni a babánkat, eddig kétnaponként fürdettük. Túlhordtam 1 héttel, ezért mikor megszületett másnapra tiszta seb volt az egész teste, ezért, hogy ne szárítsuk jobban tovább a bõrét mi csak kétnaponként fürdettük. Most azonban már négykézláb közlekedik, ezért tiszta kosz a gyerek. Én addig míg szopizott minden pelenkázásnál lemostam a popsiját, nem használtam törlõkendõt. A hozzátáplálással viszont bevezettük azt, hogy lefekvés elõtt megmostam a popsiját, így alul tiszta volt. Jó babázást kívánok!
Persze! A babáknak nincs szükségük a mindennapos fürdetésre, nem lesznek igazán koszosak, nem is izzadnak. Ami fontos, hogy kaki után megtisztítsuk a popijukat, illetve az arc és a kezek tisztán tartása. Nekünk három kis gyerekünk van, eléggé kiakadnék, ha minden nap fürdetnem kellene mind a hármat. Nálunk is bevált a 2 naponta való fürdetés.
Mi egyik napon csak a popsiját fürdetjük, másik nap mindenét.
Te minden másnap fürdessz?
A kérdező hozzászólása: Hat a nyaron minden nap furdettem, mert nagymelegek voltak s nagyon izzadt a kicsikem, de gondoltam, hogy most a hidegekben nem-e lenne jobb csak minden masodik nap..

Van olyan, aki csak azert tesz fel kerdest, hogy fentebb keruljon a toplistan?

Legjobb válasz: Én nem, azt tudom, mert általában olyanok után kérdezek, amit tudok, csak nem vagyok benne biztos, vagy megerõsítést/cáfolást várok rá... De biztos akadnak olyanok, akiknek ez fontos. Általában az motiválja szerintem õket, hogy mindig lepontozzák a válaszaikat. Különben válaszolással sokkal több pontot érhetsz el, ha ez számít.

Én nem, azt tudom, mert általában olyanok után kérdezek, amit tudok, csak nem vagyok benne biztos, vagy megerõsítést/cáfolást várok rá... De biztos akadnak olyanok, akiknek ez fontos. Általában az motiválja szerintem õket, hogy mindig lepontozzák a válaszaikat. Különben válaszolással sokkal több pontot érhetsz el, ha ez számít.
Remélem nincs ilyen... Én legalábbis nem, ez tuti mert még kérdést nem tettem fel csak egyetlen egyet, arra kaptam hasznos választ és ok köszönöm kivettem a részem a kérdezésbõl. Megtudtam ami érdekelt és annyi :) De ha van ilyen, akkor az elég idióta már bocs
Ha valaki csak azért írogat itt, hogy a topplistán minél jobb helyen legyen azt tudom sajnálni.De nem gondolnám.
Toplista??????Szerintem ez az oldal azért van hogy segitsünk egymásnak, nem?
úgy gondolom nem a % októl lesz vki nagymenõ. a kérdezõ majd eldönti h meik választ találja hasznosnak. írhat 47%os válaszadó is nemkell berosálni tõle h biztos buta nemkell hinni neki. hülyeség. én nem teszek fel felesleges kérdést mivel nem érzem szükségét ha unatkozom 1001 más elfoglaltság van. :)
Esetleg te!?
Hát én ezt a top listát tök hü......nek tartom.Ugyan minek.Meg ezek a pontozások.Van aki csak heccböl lepontoz.Szóval minek az egész?????? Na meg aki csak azért írogat....SZáááánalmas!!!!!! De nem hinném, hogy van ilyen.
milyen toplistan?

Lányok mit használtok, ha strandra mentek? Mi véd meg igazán a fertőzéstől? Nemrég olvastam, hogy van külön úszótampon erre a célra. Van olyan, aki csak tisztasági betétet használ.

Legjobb válasz: Nem voltál még soha strandon? Egyébként az ilyen úszótamponok azoknak kell, akik jóval érzékenyebbek a fertõzésekre, mint az átlag. Õk ezzel védik magukat. Viszont az egészséges nõi hüvely simán legyõzi a strandolás alkalmával megismert kórokozókat. Így van õ kitalálva.

Nem voltál még soha strandon? Egyébként az ilyen úszótamponok azoknak kell, akik jóval érzékenyebbek a fertõzésekre, mint az átlag. Õk ezzel védik magukat. Viszont az egészséges nõi hüvely simán legyõzi a strandolás alkalmával megismert kórokozókat. Így van õ kitalálva.
betétet? víííííízbe? nooormális?
A kérdező hozzászólása: Strandra készülök hamarosan, ezért kérdezem.
A kérdező hozzászólása: Itt már mások is írtak az úszótamponról: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=73860 Egyébként mindegy, hogy úszótampon vagy tampon, csak az a kérdésem, hogy érdemes-e ezt ill. bármit használni a vízben bacik ellen/miatt?
Ha nem menstruálsz, akkor nem kell se betét, se tampon!
A kérdező hozzászólása: Nem a menstruáció alatt gondoltam, hogy ki mit használ. Érdemes vagy nem érdemes tampont használni? Vagy az csak jobban tovább vezeti a fertõzést? Nem kell sehogy védekezni? Ezt olvastam egy helyen: “Most jövök a DM-bõl. Felfedeztem egy terméket. Úszótampon a neve. A leírása szerint nem menstruáció idejére használatos, hanem kifejezetten uszodába akármikor és elvileg véd a bacik ellen.”
ha megvan, akkor sima tampon, és amint kijövök a vízbõl, csere ha nincs meg, akkor meg értelemszerûen nem használok semmit
És nem túl gusztusos. Én soha nem használtam semmit, mégsem szedtem össze semmi fertõzést.
Aki vízbe betétet használ, az elég felelõtlen!
sima tampont hasznaltam. betetet?!! hjajjj, de hulye vagy
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon járok strandra, régebben voltam csak. Viszont könnyen fel szoktam fázni; néha elõfordul, hogy begyullad odalent, viszket és fehérfolyás is van. Ezért gondoltam, hogy esetleg kellene valami védelem a strandon.

Lányok ti hány menetig élvezitek a szexet? Van olyan aki csak egyszer megy el és annyi elég neki?

Legjobb válasz: Hehe, jó ha a csajok "elmenek" egyszer is egy aktus alatt... Na nõk egy része még nem élt át orgazmust (18-40 éves korosztályról van szó). És még nagyobb részük nem élt át hüvelyi orgazmust. (van aki nem is "képes rá"...) De amúgy általában elég szokott lenni egy... De van úgy, hogy 3 is kevés... :D

Hehe, jó ha a csajok "elmenek" egyszer is egy aktus alatt... Na nõk egy része még nem élt át orgazmust (18-40 éves korosztályról van szó). És még nagyobb részük nem élt át hüvelyi orgazmust. (van aki nem is "képes rá"...) De amúgy általában elég szokott lenni egy... De van úgy, hogy 3 is kevés... :D
Ez szerintem nagy kamu lehet, hogy a nõk többsége nem élt át orgazmust. Nekem már az elsõ hüvelyi volt, azóta hüvelyi, általában többes, kettõnél soha nem kevesebb. Ki nem dõlök a nagyon sok után sem, a végén már kevesebb mint egy percenként van.
3-4 után már kidõlök. :D
Jó a csiklóorgazmus is persze, általában szeret ott nyalakodni, engem meg rémesen beizgat ezzel... fõleg ha elõttem guggol, térdel, és kissé hátravetett fejjel "alattam" csinálja: de még akkor is összeszorítom a hüvelyem.
Férfi függõ a dolog:DD
A nõi orgazmusnak is több változata van, van, aki többször élvez, de valamivel kisebbet, van, aki egyet, de az eget rengetõ. Én az utóbbi táborba tartozom, de a mostani Párom mellett kezdek multiorgazmusos lenni: már van, hogy egy aktus alatt kétszer is élvezek, de volt egy alkalom, mikor négyszer voltam meg :$ 22/L
És akinek sok g-pontos, és tényleg eget rengetõ, kb. kevesebb mint egy percenként a vége felé, úgy, hogy a pasi azt érzi, mintha a hüvely már szinte leszippantaná a farkát? :P Állítólag valami "brutális" tud lenni, jó értelemben. :) Bár férfiként nem biztos, hogy meg merném dugni magamat. :S

Van olyan, aki csak tornadresszben szokott tesizni?

Legjobb válasz: Igen, de csak kora õsszel, meg késõ tavasszal, mikor akkora a kánikula, hogy máshogy nem lehet elviselni.

Igen, de csak kora õsszel, meg késõ tavasszal, mikor akkora a kánikula, hogy máshogy nem lehet elviselni.
Igen én is szoktam ha nagyon meleg van, de egy pólót azért veszek fel rá.
Igen. És kényelmes, legalábbis nekem.
Én csak sima AFP-t kértem. Nem láttam értelmét más vizsgálatnak, mivel semmi nem indokolta.
kombinált tesztet nekem a 12. héten csinálták, az AFP-t a 16. héten. Mindkettõ ingyenes volt.(Margit kórház)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Én is afelé hajlok, hogy a kombináltat nem kérem. A 12. heti kombináltnak nagyon jó eredménye lett, így a 16. héten úgy gondolom hogy csak az AFP-t fogom kérni. Nálam inkább más rizikó van, volt egy röntgenem és egy altatásos mûtétem terhesség elején, amikor még nem tudtam hogy terhes vagyok. De ha ez bármit okozott szerintem inkább az ultrahang fogja kimutatni, nem a kombinált teszt.

Van olyan aki csak a Muszty-Dobay féle gitáriskola alapján tanult meg gitározni?

Mennyire hasznos? Mi a véleményetek róla? Csupán ez alapján meg lehet tanulni gitározni?

Legjobb válasz: aha, én. Mármint hogy. Meg lehet belõle tanulni gitározni, ebbõl tanultam meg az alapokat. TAB használat, akkordok, stb. Pár hónapig tanultam így, aztán elmentem tanárhoz, de nem kezdtünk el másból játszani, hanem a gitársulit fejeztük be. Csak vettünk mellette ezt-azt(kromatikus skála, ujjgyakorlatok, más akusztikus számok), mert a gitársuli már nem volt elég nagy kihívás. Igazából ha eljutottál a 30%-áig, onnan már elég könnyen átrágod magad. Aztán amikor ezzel végeztünk, elkezdtünk egy "számlistát" feldolgozni, amit õ állított össze. De azt már elektronikus gitárral(kb 1-1,5 év után). Ha gondolod elküldhetem majd a számokat, csak írj egy privit ha érdekel. Aztán sajnos a vizsgák miatt abbahagytam a gitárórákat, és nem is jártam utána se. De nem hagytam abba, hanem letöltöttem a Guitar Pro nevû progit, majd ahhoz kottákat a netrõl, és innentõl így fojtattam az önképzésemet:)

aha, én. Mármint hogy. Meg lehet belõle tanulni gitározni, ebbõl tanultam meg az alapokat. TAB használat, akkordok, stb. Pár hónapig tanultam így, aztán elmentem tanárhoz, de nem kezdtünk el másból játszani, hanem a gitársulit fejeztük be. Csak vettünk mellette ezt-azt(kromatikus skála, ujjgyakorlatok, más akusztikus számok), mert a gitársuli már nem volt elég nagy kihívás. Igazából ha eljutottál a 30%-áig, onnan már elég könnyen átrágod magad. Aztán amikor ezzel végeztünk, elkezdtünk egy "számlistát" feldolgozni, amit õ állított össze. De azt már elektronikus gitárral(kb 1-1, 5 év után). Ha gondolod elküldhetem majd a számokat, csak írj egy privit ha érdekel. Aztán sajnos a vizsgák miatt abbahagytam a gitárórákat, és nem is jártam utána se. De nem hagytam abba, hanem letöltöttem a Guitar Pro nevû progit, majd ahhoz kottákat a netrõl, és innentõl így fojtattam az önképzésemet:)
Én is onnét tanultam meg.Nekem elég volt csak az alap aztán hallás után játszottam.De a mai napig ha nem emlékszem valamire mindig belenézek, úgyhogy nekem bejött:D
Én egy évet jártam zeneiskolába, de nagyjából nem tudtam semmit... a Gitáriskolából olyan szinten megtanultam gitározni, hogy most már egy zenekar szólógitárosa vagyok. :P
A kérdező hozzászólása: meggyõztetek =) fõleg az utolsó...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!