Találatok a következő kifejezésre: Vannak olyan a 24 (69 db)

Van olyan akinek 24 hét körül 4d-n nem látták a baba nemét?

Már annyian zaklatnak h mi lesz, mi lesz, és nem szeretném mindenki orrára kötni, így azt szeretném mondani h nem látta az orvos. Ez előfordulhat?

Legjobb válasz: Oh hogyne van akinek ki sem derül szülésig,ha baba nem úgy fekszik akkor neme látni!

Oh hogyne van akinek ki sem derül szülésig, ha baba nem úgy fekszik akkor neme látni!
36.héten volt hajlandó megmutatni magát a kisasszonyom :D
A kérdező hozzászólása: De jó h ezeket írjátok, akkor takarózhatok azzal, h nem lehet látni. Igazából a párom nem szeretné tudni a nemét(és persze szétkürtölni), de én igen, és kiegyezett abban, h csak mi tudjuk majd. azért sem szeretné tudni, mert mi van ha tévednek. Azért várom még a tapasztalatokat.

Van olyan fiú, akinek jobban bejön ha egy lány még szűz (24 évesen), tehát sosem volt még senkije, mint egy olyan, akinek már volt pár barátja? Vagy ilyen korban már elkönyvelitek a szüzeket bányarémnek, vagy valamilyen téren gázosnak?

Legjobb válasz: 24 évesen még mindig nem tudott mély, bizalmi viszonyt egy pasival sem kialakítani.. Azért ez jelent valamit. Bizalmatlanságot, bigott nevelést, vagy lelki/önértékelési problémákat. Persze lehet a csajnak csak nem volt szerencséje.. Szóval csak azért, mert megtudom valakirõl hogy szûz még nem ásom el. Azt, hogy ronda meg látom rajta. Akkor könyvelem el, ha lökött/élhetetlen. 23F

24 évesen még mindig nem tudott mély, bizalmi viszonyt egy pasival sem kialakítani.. Azért ez jelent valamit. Bizalmatlanságot, bigott nevelést, vagy lelki/önértékelési problémákat. Persze lehet a csajnak csak nem volt szerencséje.. Szóval csak azért, mert megtudom valakirõl hogy szûz még nem ásom el. Azt, hogy ronda meg látom rajta. Akkor könyvelem el, ha lökött/élhetetlen. 23F
Ha azért szûz, mert ocsmány, mint a szar, akkor nagy hátrány, igen.
Ha nekem adódna egy ilyen lehetõség én nem foglalkoznék vele én egyáltalán nem tartom gázosnak.
aszex
Én abszolút örülnék neki, ha én vehetném el. Amúgy én is szûz srác vagyok.
A kérdező hozzászólása: Halak, de ez miért érdekes? :D
Én nagyon tudnék örülni egy ilyen lánynak, hiszen hasonló cipõben járok. Csak egy ilyen lány nem hiszem hogy tudna örülni nekem... 27/f
Héé kérdezõ! Mi a csillagjegyed? F22
Simán bejönne, legalább együtt szereznék vele tapasztalatokat :)
Nekem jobban bejön de ez emberfüggõ :)
Ha nem úgy néz ki, mint Susan Boyle, akkor elõny :)
nekem ujobban be jön
Ki kéne próbálni, igy nem tudom:DD 34f
Én nagyon nagyon szívesen kielégítenék orálisan egy 24 éves szûz csajszit. (minden féle viszonzás nélkül :P) F22
én nem hiszem, hogy elõny az ha egy nõ 24 évesen szûz, de nem is tartom hátránynak, viszont csak azért mert szûz még nem jön be jobban
Mivel én még 20 vagyok, csak, tehát nálam idõsebb picit, ami nem mindig baj. Egy szûz lánnyal szerintem csak az elsõ szex macerás, de nem hátrány.
inkább legyen szûz,

A Palette Tone Creme hajszínező tényleg kikopik 24 hajmosás után a hajból? Van olyan, hogy benne maradt?

Csak egy ilyen 3 hónapra szeretném befesteni a hajam és derékig ér? hajam van ami jó pár év lenne mire a rendes színével visszan? ekkorára. Tehát a kérdésem, hogy tényleg kikopik és teljesen ugyanolyan lesz a hajad színe mint színezés el?tt? Mik a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: fúú én is ugyanezzel festettem be a hajam....mit csináltam rosszul hogy 24 hajmosás helyett már 2 után teljesen kikopott??!!! én fekete hajat akarok csak, engem nem zavar ha soha se fog eltûnni de ez õrület már...és csak 1 festettem. akkor ha töbször befestem vele akkor má nem fog olyan haamr kopni? ja és kb 35-40 percet hagytam rajta 25 helyett...és ígyis..

fúú én is ugyanezzel festettem be a hajam....mit csináltam rosszul hogy 24 hajmosás helyett már 2 után teljesen kikopott??!!! én fekete hajat akarok csak, engem nem zavar ha soha se fog eltûnni de ez õrület már...és csak 1 festettem. akkor ha töbször befestem vele akkor má nem fog olyan haamr kopni? ja és kb 35-40 percet hagytam rajta 25 helyett...és ígyis..
Ha egyetlen egyszer fested be vele, akkor kikopik, de nem 3 hónap alatt, hanem kb fél év kell neki. Ha többször is befestenéd, akkor kizárt, hogy kikopik rendesen. Ezzel küszködök már egy jó ideje.
Ja, és úgy volt elõször fél év, hogy kétnaponta hajat mosok. elsõ voltam
Hát, én a feketét nem vállalnám be belõle azért.. nekem ilyen lilásra meg pirososra volt vele festve, de azok szépen kikoptak, nem lenõtt vagy ilyesmi, mondjuk sötétbarna a hajam alapból.Két hét múlva ismét befestem vele:) Én a lilásban bízom, azzal többször festettem már.Amúgy fenékig érõ hajam van, szóval megértem a félelmedet, nekem is ez volt.Remélem tudtam segíteni.:)
nekem a fekete ebbõl 3-4 hónap alatt kopott ki, úgy hogy csak egyszer festettem be. a vörösesbarna egy-két hónap alatt kikopott.


Van olyan terhességi teszt ami az aktus után 24 órával kimutatja a terhességet?

Legjobb válasz: Nincs! Két hét után lehet kimutatni leghamarabb, 24 óra alatt a beágyazódás sem történik meg. Ha terhes lehetsz és nem akarsz, akkor vegyél esemény utánit!

Nincs! Két hét után lehet kimutatni leghamarabb, 24 óra alatt a beágyazódás sem történik meg. Ha terhes lehetsz és nem akarsz, akkor vegyél esemény utánit!
A kérdező hozzászólása: Jól van köszönöm
Nincs. Legkorábbi pontos teszt eredményt aktus után kb 10nappal tudsz csinálni.
hát nem egészen mert már van 3 napos terheségi teszt is ami kimutatja és elég biztos a teszt igaz hogy drága de jó

24 óta folyamatosan fehér, krémes, kevés folyásom van, görcsöl a hasam, de nem szúrkál, hanem mint mensikor, olyan igazán erősen. És nem a petefészkeim hanem inkább középen. Félidőben vagyok, ill. voltam 24 körül. Pé tarthat ilyen sokáig?

Még mindig azt érezhetem? Egyébként ebben a hónapban csak el?bb tudtunk együt lenni a párommal, mint pé, közvetlen mensi után, mert külföldön dolgozik a férjem és akor voltam nála. Nem védekeztünk, gondoltuk volt már olyan akinek olyankor sikerült, talán nekünk is szerencsénk lesz. Bár gondolom, hog most volt a pé a napokban, de mivel múlt hónapban egyértelm? volt, mert nyúlos folyás, hasszurka minden megvolt, tudtam, hogy mikor van, de most viszont egész mást érzek és már 5 napja folyamatosan. Még annyi, hogy amikor együt voltunk rá egy napra volt nyúlos folyás, de az közvetlen mensi után volt. A h?m reggel 36,7. Pé -nek meg kicsit magas, nem? Mert 36,2 szokott lenni.

Van olyan oldal ahol a Vámpírnaplók mind a 24 része fönt van?

Olyan oldalra gondolok,ahonnan le lehetne tölteni.Vagy ha valakinek megvan az egész az is írjon légyszi.

Legjobb válasz: A Vámpírnaplók elsõ évada 22 részes! A második évadot pedig õsszel fogják elkezdeni játszani Amerikában. Szóval 24. egyenlõre még nincs. Ha pedig meg szeretnéd nézni, a www.moovie.hu oldalon fenn van a teljes 1. évad angolul, magyar felirattal, és a magyar szinkronosak is fenn vannak már, természetesen nem végig csak ahol a tv-ben is tartanak.

A Vámpírnaplók elsõ évada 22 részes! A második évadot pedig õsszel fogják elkezdeni játszani Amerikában. Szóval 24. egyenlõre még nincs. Ha pedig meg szeretnéd nézni, a http://www.moovie.hu oldalon fenn van a teljes 1. évad angolul, magyar felirattal, és a magyar szinkronosak is fenn vannak már, természetesen nem végig csak ahol a tv-ben is tartanak.
jobban utána néztem: ***** itt egy link, nem próbáltam ki h jó-e. Esetleg még ezzel tehetnél egy próbát: ***** De ha nem jön be, keress valakit a környezetedben akinek van valamilyen hozzáférése torrent oldalhoz és töltesd le vele :D (bár az ugye mint tudjuk illegális)* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ezen az oldalon fent van mind a 22 rész, a felirat is! ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Ha beírod a Google-be, akkor kiadja az oldalakat, de pl: http://www.twilightfanok.lapunk.hu mint rajongói oldal vagy a sorozatletöltõ oldalakról

Hol van Tatabánya környékén (60km-es körzetben) olyan kórház, ahol a 24. heti cukorterheléses vizsgálatot még a régi módszerrel (tej + zsemle/keksz) csinálják? Nem szeretném a cukros oldatos vizsgálatot még egyszer!

Legjobb válasz: Bocsáss meg, a hozzá nemértõ kérdésemért, de a cukorbetegségben a 24. heti vizsgálat, az valamilyen fordulópont? Egyébként Budapest azt hiszem belefér az elképzelésedbe, vagy akármelyik magán kórház, ahol akármivel megcsinálják neked a tesztet. Vagy tévednék? Sztk-val nemigen válogathatsz.

Bocsáss meg, a hozzá nemértõ kérdésemért, de a cukorbetegségben a 24. heti vizsgálat, az valamilyen fordulópont? Egyébként Budapest azt hiszem belefér az elképzelésedbe, vagy akármelyik magán kórház, ahol akármivel megcsinálják neked a tesztet. Vagy tévednék? Sztk-val nemigen válogathatsz.
Szerintem a kérdezõ terhes és arra a cukorterheléses vizsgálatra gondol... Sajnos nem tudom a választ a kérdésedre kérdezõ, Oroszlányon is cukros löttyöt kell inni :(

Van olyan Gyógyszer amit a lisztérzékenyek bevesznek és 24 órán át keresztül olyan ételt ehetnek amilyet akarnak mármint amiben van liszt azt is megehetik?

Én nagyon szeretnék olyan gyógyszert kapni vagy valami mert elegem van már hogy a diétám miatt nem mehetek sehova szinte és ez már nagyon zavar... El?re is köszönöm! : ) Ja és kérlek hülyeségeket ne írjatok! ^^

Legjobb válasz: Sajnos még nem találták fel. Átérzem a problémádat, a mi családunk is érintett ezzel. Nagyon kevés hely van Mo-on, de még külföldön is , hogy a lisztérzékenyeket kiszolgálnák különféle jó kajákkal.

Sajnos még nem találták fel. Átérzem a problémádat, a mi családunk is érintett ezzel. Nagyon kevés hely van Mo-on, de még külföldön is , hogy a lisztérzékenyeket kiszolgálnák különféle jó kajákkal.
A kérdező hozzászólása: Ohh.... :// Na mindegy Azért köszönöm, hogy válaszoltál, sokat segítettél :)
Sajnos nincsen...én remélem sosem leszek lisztérzékeny, anyukám az, meg egy évet én is diétáztam vele, szóval tudom milyen szörnyû..:( De hidd el nekem, sok finomságot el lehet így is készíteni! Abból tudom h mindig sütögetek anyukámnak. Muffint, piskótát, kekszet, pitét:) Meg pl nézd meg ezt a blogot! http://rekaye.blogspot.com/ Csak gluténmentes receptek vannak, sok szép süti, kaja amit könnyen meg lehet csinálni! Mi pl Barbara lisztet használunk, az elég jó. Remélem kicsit feldobtalak, tudom ez nem vigasztal, de talán picit segítettem vele neked. Jó fõzõcskézést!:) :)
18.53-as Igazad van ebben , de otthon mindenki megoldja. Itt arról van szó, hogy nem tud elmenni kirándulni, nyaralni a lisztérzékeny.Éttermekben , még a szállodákban sincsenek felkészülve a lisztérzékenyek ellátására.Úgy elmenni 1 hétre, hogy ott is azon kelljen gondolkodni, hogy mit fõzzek.
A kérdező hozzászólása: Hát igen... ez a baj, hogy más helyre nem tudok nagyon elmenni.... :// pl. Valaki már hívott hogy menjünk el budapestre 1 hétre vagy 2re de a diétám miatt nem mehetek el.... :// És azért köszönöm a honlapot!! ^^ : )
Pesten azért már több helyen fõznek lisztérzékenyeknek!
A kérdező hozzászólása: Ohh.... rendben.... köszii : ) Majd utána nézek! : ) Nagyon szépen a segítséget mindenkinek! : ) Rendesek vagytok!
18:53 vagyok. Tényleg nem egészen arra válaszoltam amire kellett volna, de örülök hogy azért tetszett a honlap! Anyukám szokott elmenni a barátjával egy hétre nyaralni. Olyankor visznek magukkal a kenyeret, fõtt ételt meg alapanyagokat és nagyrészt fõznek, vagy ha étteremben esznek akkor anyunak grillezett hús rizzsel, esetleg zöldségekkel...meg szokta kérdezni, hogy melyik étel hogyan készül, meg elmondja mi a problémája, és meg lehet neki oldani a kaját. Általában eddig kifogta a jó helyeket, és tényleg biztosítottak számára is fogyasztható ételt. Meg volt ahol a szakács üzente, hogy õ fõként rizsliszttel dolgozik. De tudom, egy fiatalnak teljesen más ez, mint egy idõsebbnek... De pl az egy hetest üdülést vállald be sztem...vigyél kenyeret, liszteket, pár doboz fõtt ételt amit ott lefagyasztasz, meg neked való házisütit.(pl muffin, sós rúd)
A kérdező hozzászólása: Okés... Köszi a jó tanácsot ! : ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!