Találatok a következő kifejezésre: Vannak olyan a (29031 db)

Van olyan a blogspoton, hogy ha rámennek az oldalra kódot, jelszót kér?

vagy bármely más ingyenes oldal készít? cuccon...

Legjobb válasz: Olyan, hogy alapból jelszót kér, nem hiszem, de esetleg ilyen belogglós cuccokat talán támogathatnak.

Olyan, hogy alapból jelszót kér, nem hiszem, de esetleg ilyen belogglós cuccokat talán támogathatnak.

Van olyan a szexben, amit a parotok allandoan ker, de nem tudjatok teljesiteni?

Legjobb válasz: Nem,amelyikünk szeretne valami "újat" az felveti,aztán egyszer kipróbáljuk.HA nem tetszik akkor nem csináljuk többet,de egy próbát megér.Bár lenne olyan dolog amire egybõl nemet mondanék:)

Nem, amelyikünk szeretne valami "újat" az felveti, aztán egyszer kipróbáljuk.HA nem tetszik akkor nem csináljuk többet, de egy próbát megér.Bár lenne olyan dolog amire egybõl nemet mondanék:)
egyszer mindent hajlando vagyok kiprobalni de ami faj vagy rossz erzessel tolt el azt soha tobbet. Egyszeru beszleni kell rola es oszinten elmondani mit erzel. egy normalis ferfi erti
Anális majális ?:D
PErsze hogy van, a 2 percnél hosszabb menet. Vetkõzéssel és öltözéssel együtt.
Ha próbáltad már és nem élvezted, akkor mondj neki nemet.
Na igen. Valamiért ez a két dolog a férfiak legfõbb fixa ideája. Ha nem esik jól, ne tedd. Ezer más dologgal lehet színesíteni a szexuális életet, miért épp azt kéri, amit Te nem szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Analt ker, es azt hogy lenyeljem. Az oral ok, de nem nyelem le. Analt mar probaltuk, de fajt. Ennek ellenere nagyon akarja es allandoan keri.
Olyan pózokat szeretne kipróbálni, amikhez nem vagyok elég hajlékony. Igyekszem nyújtani, hogy elég hajlékony legyek, de lassan megy:D. Én viszont azt szeretném, ha õ hangosabb lenne, neki pedig ez nem megy. De igyekezünk.
Hát párom szeretné, ha hangosabb lennék közben, de én nem nagyon vagyok olyan típus, de igyekszem, a kedvében járni, bár nem mindig megy.
Mit kér a párod amit nem tudsz teljesíteni?
Az anál! A párom egyszer kérte, én megbeszélte vele, hogy tök mindegy mivel akar meggyõzni, engem nem hogy nem izgatna/érdekelne, taszít! Legyen elég neki az orál, vagy a sima szex..... Megbeszéltük hogy nem, és kész. Azóta nem kéri....
Igen, de nem kéri állandóan. Egyszer megpróbáltuk, nekem nagyon nem jött be, azóta nem erõlteti.
Egyformák az igényeink :) Egyébként gond van, ha valamit állandóan kér a partner úgy is, hogy tisztában van vele, a másik nem akarja. Felnõtt embernek elsõre értenie kéne, hogy a nem az nem...
Az anális.
Nekünk az anál, én irtózom tõle, a párom viszont szeretné kipróbálni.
Olyan nincs, amit nem tudok. Olyan volt, amit nem akartam, azt viszont nem kéri állandóan, egyszer megbeszéltük, és pont.
Analt mar probaltuk, de fajt. Ennek ellenere nagyon akarja es allandoan keri. küld el a fenébe ha fájt, nem volt jó, nehogy már rád erõszakolja ezt úgy utálom......

Azt tudom hogy edp a legerösebb aztán edt aztán edc, de van olyan a rossmannba, dm-be hogy natural spray ez gyengébb mint az edc? Mert nagyon olcsó 1000 néhány 100 forint

erröl van szó

Legjobb válasz: Igen, ez a leggyengébb változat, az edc-nél is gyengébb az illata. Szerintem, ha van egy kis pénzed és olyan illatot szeretnél, amibõl elég 1-2 fújás és legalább 2-3 órán át tart az intenzitása, akkor minimum edt-et vegyél. Nekem van egy Esprit natural spray-m, kb. 3-4 éve ott porosodik a szekrényemen, mivel közel sem nevezhetõ parfümnek. 22/F

Igen, ez a leggyengébb változat, az edc-nél is gyengébb az illata. Szerintem, ha van egy kis pénzed és olyan illatot szeretnél, amibõl elég 1-2 fújás és legalább 2-3 órán át tart az intenzitása, akkor minimum edt-et vegyél. Nekem van egy Esprit natural spray-m, kb. 3-4 éve ott porosodik a szekrényemen, mivel közel sem nevezhetõ parfümnek. 22/F
A kérdező hozzászólása: aha köszi, én a diesel plus plus-t néztem dm-be vagy rossmannba lehet kapni vagy valahol ami nem online? és annak meddig tart az illata?
Sziaszia! A Magyar piacon nagyjából az EDP a top, de az igazi illatszer a Parfum de Toilette (Parfum). A különbözõ elnevezésû spray-k nem tudom mire jók, hogy azt mások órákig érezzék Rajtad arra biztosan nem. Én azt javaslom, hogy nézz körül az igazi minõségi termékek között, ami férfi illat esetén EDP+ az én olvasatomban.


Van olyan a kutyáknál ha el viszk csipeltetni mondjuk belehal mert nem birja mert tudom is én gyenge vagy ilyanak?

És mielőt be csipeltetik a kutyát előte mindig meg nézik hogy van-e valami baja??

Legjobb válasz: Nem hal bele a chipeltetésbe, az olyan, mint egy injekció. Valószínûleg megvizsgálják.

Nem hal bele a chipeltetésbe, az olyan, mint egy injekció. Valószínûleg megvizsgálják.
A chipezés olyan mintha injekciót kapna csak vastagabb a tû. Az én 1, 2kg-os csivavám kibirta, meg sem nyikkant ugyhogy szerintem ebbe nem lehet belehalni...további vizsgálat sem szükséges kivéve ha a kutya làthatóan beteg!
Megvizsgálja az állatorvos, a díj nagy része erre szolgál. Ráadásul a többség ahhoz az állatorvoshoz viszi, aki egyébként is foglalkozik a kutyával és ismeri; illetve ott van az egészségügyi könyve. Maga a mûvelet egy oltásnak felel meg; a miénk pl. egyáltalán nem mutatta, hogy észrevette volna.
Nekem is kistestû kutyám van, meg se mukkant a csipeztetésnél. Gondolom rendszeresen van oltva a kutyád. Na kb. annyit fog érezni, mint akkor.
Oltás, mellékhatások nélkül. Ennyi.
Pont ma chippelték 4 kölyökkutyámat - semmi nem volt, köszönik jól vannak :o)
Hivatalosan még akár beteg állatba is beadható a chip nem szükséges a vizsgálat. Általában az orvosok azért vizsgálják meg mert a vizsgálatért több pénzt lehet e+ elkérni! Hivatalosan fent van a MAOK honlapján is, hogy nem szükséges a vizsgálat chipezésnél!
1. Tanulj meg írni 2. Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan, hogy belehal a chippelésbe a kutya... Nem, nem hal bele! Egyes kutyák meg sem érzik, mások feljajjdulnak egy picit, de aztán semmi gond nincs.

Hol van olyan "A jogász válaszol" oldal, ahol tényleg válaszol egy kérdésre egy jogban járatos?

Lenne egy jogi kérdésem és szeretnék egy olyan oldalt találni, ami olyan, mint a "Pszichológus válaszol", tehát feltesznek egy kérdést, ? meg válaszol. (Egyébként az érdekelne, hogy az 1910, 1920, 1930-as évek filmhíradói közkincsek-e és fel lehet-e ?ket szabadon használni. A Filmhíradók Online oldalon viszont csak a neten lehet nézni, szval törvényesen leszedhetem-e leszed?programmal, ha már egyszer közkincs)

Legjobb válasz: Jogiforum.hu Itt is vannak kozemberek, de egyresze jogasz es valos dolgokat mond. Ennel jobbat neten nem hiszem hogy talalsz.

Jogiforum.hu Itt is vannak kozemberek, de egyresze jogasz es valos dolgokat mond. Ennel jobbat neten nem hiszem hogy talalsz.
A válasz erre a problémára attól fog függeni, hogy mi a felhasználás célja.Mert pl. oktatási célra szabadon felhasználható.Hogy melyek ezek az esetek, azokat a Szerzõi jogi törvény tételesen felsorolja.Tehát ezek "szabad felhasználásúak". A feltett válaszodra viszont nem tudok válaszolni, nem tudok ilyenrõl.
Az elõzõ vagyok, bocs nem láttam hogy már közkincs.Szerintem így tutira lehet, de tényleg nézz utána.
De memóriakártyát minek chippelni??? Azon csak mentések vannak...
A kérdező hozzászólása: nekem igy mondtak
Softmodnak hívják.
Nekem is softmod van a kártyámon. 3500ért vettem a 64 mb-os memóriakártyát a softmoddal együtt. Szépen Viszont az írott játékokat. keress rá a neten, meet nem müködik az összes géppel. (csak a 9***-el nem )
A kérdező hozzászólása: akk olyan kartyat kell venni? es akkor mar alapbol fogja vinni a nem eredeti jatekokta?
Nincs
Nincs, százhuszonötödször sincs...
Pedig vannak alkalmazások amik ki írják...Fejbõl nem tudok de ha keresel lehet találsz...
Volt egy Passport nevû de azt törölték... :(
Nem is erre az alkalmazásra gondoltam...De igazad van rengeteg a kamu...És Így nem is lehet megnézni hogy percre vagy napra pontosan ki nézi...De vannak rendes alkalmazások is :) De nem akarok vitatkozni...
Akkor linkelj ide egy "rendes" alkalmazást. Fogadjunk, hogy hirtelen nem találsz...
Igazad van nem fogok találni...-.-" De a TekercseltHagyma keres neked :D

Van olyan a T-mobil-nál, hogy le tiltunk egy számot, hogy ne tudjon hívni?

Mármint most kicsit érthet?ben arra gondolok ,hogy van a saját telefonom és hát az "x" nev? ismer?söm napi 30-35x fel hív ...és hát valami olyasmi mód nincsen-e ,hogy letiltatom ,hogy ne tudjon hívni /ne legyek elérhet? az ? számára ??
Laci, Anikó?
Laci
Laci, Anikó, Zsófi, Alekosz, Gombi, Olivér(Kristóf, Leonidasz)
Éva is
Melyik nõtt fel intézetben?
Úgy tudom Jerzy.
Olivért a cigányok késelték meg. Alekosznak biztosan semmilyen média beli szereplése sem volt. Ezek szerint a többieknek már mind volt, Olivér a vivánál is dolgozott. :)

Van olyan a Metin2 játéknál, hogy letölthetünk valami másik szervert?

Mert ami nekem van nem tudok vele rendesen játszani,folyton kidobál,lefagy és nem lehet fejl?dni rendesen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!