Találatok a következő kifejezésre: Vannak napok, nem nagyon mozog a (12 db)

Ha van szívhang (szép egyenletes) de a baba nem nagyon mozog a pocakba már 2-3 napja akkor rendben van minden?

Van szívhangfigyelőm ès azon keresztül szèpen hallom a szívhangot,de a mocorgását nem nagyon,kb 2-3 alkalommal ès gyengèn!!!

Legjobb válasz: Igen, akkor minden rendben. Lehet, hogy így is mozog, de apróbb mozgásokat végez, illetve akkor ficereg igazán, mikor te szunyókálsz. Van ez így néha. Talán még ez a frontokkal megtûzdelt idõjárás is megviseli a picit, és ha itt visszanézed a kérdéseket, sokan vannak, akiknek mostanság lustul a babájuk. A szívhang a lényeg, az az elsõdleges. De azt tudom javasolni, hogy csörgesd meg a védõnénidet, és kérdezz rá nála is. Magamból kiindulva, engem sokkal jobban megnyugtatna az õ válasza, mint 20 ismeretlené. 30 hkm

Igen, akkor minden rendben. Lehet, hogy így is mozog, de apróbb mozgásokat végez, illetve akkor ficereg igazán, mikor te szunyókálsz. Van ez így néha. Talán még ez a frontokkal megtûzdelt idõjárás is megviseli a picit, és ha itt visszanézed a kérdéseket, sokan vannak, akiknek mostanság lustul a babájuk. A szívhang a lényeg, az az elsõdleges. De azt tudom javasolni, hogy csörgesd meg a védõnénidet, és kérdezz rá nála is. Magamból kiindulva, engem sokkal jobban megnyugtatna az õ válasza, mint 20 ismeretlené. 30 hkm
Most, hogy megjött a front, a picim lecsendesedett.Van nekem is szívhangfigyelõm, minden normális. Hány hetes? Ne aggódj, de lehet hogy érdemes felhívni a dokidat.
elvileg akkor nincs baj, nemtudom hány hetes vagy, de nekem a 37. héttõl alig mozgott valamit, de a szívhangja mindig jó volt. atán szüléskor derült ki, hogy a nyakán volt a zsinór, amibõl adódtak gondok sajnos. szóval én azt tanácsolom neked, hogy nézesd meg uh-on. ha én ezt elõre tudtam volna akkor tuti kierõszakolok egy uh-t. hány hetes vagy?
szerintem érdemes az egyenletességen túl megszámolni azt is, hogy egy perc alatt mennyit ver a szíve, a nõgyógyászom is mondta, hogy örök hiba, hogy a kismamák ha nem nagyon érzik mozogni a babájukat, akkor ráhallgatnak otthon szívhangfigyelõvel, de azt nem nagyon nézik, hogy percenként mennyit ver a szív, pedig ez nagyon fontos, ha túl lassú vagy túl gyors, az is jelenthet bajt. Mindenképp nézz utána, hogy melyik terhességi szakaszban milyen határok közt normális az értéke, én sajnos nem tudom fejbõl, és hülyeséget nem akarok mondani. Egyébként szerintem is csak a bolondos idõjárás okozza ezt, az én babámnak is vannak nagyon lusta napjai, úgy kell könyörögni neki néha 1-1 bökdösésért.
A kérdező hozzászólása: Köszi szèpen a válaszokat! 27hetes vagyok! Hát ha továbbra is ilyen keveset mozog akkor elmegyek uh-ra holnap v. utánna.

Vannak napok, amikor nem nagyon mozog a babám. Miért van ez? 21 hetes vagyok, a 18. héttől érzem a mozgását.

Legjobb válasz: Lehet a meleg vagy az idõjárásváltozás miatt kevesebbet mozog, inkább pihenget õ is.

Lehet a meleg vagy az idõjárásváltozás miatt kevesebbet mozog, inkább pihenget õ is.
Az is lehet, hogy csak te nem érzed mert még bõven van neki bent a pocidban hely és lehet úgy fekszik és olyan irányba rugdos amit nem érzel. Ne ijedj meg fogod még jó sokat érezni!
En 18 hetes vagyok en tobb mint 2 hete erzem, aktivan, de ebben a nagy melegben nekem sem annyra aktiv ...inkabb este lefekveskor mocorog, de akkor annyit h nem tudok eleludni. Szerintem ez igy OK, ez a nagy meleg biztos nem csak minket hanem oket is eltompitja. Gratulalok a babahoz!

A kutyánk 3-4 napja el van gyengülve, amikor lélegzik reszket, megáll és csak bámul, nem nagyon mozog, a szeme mindig csak félig van kinyitva, állandóan fekszik . Mi lehet a baja? Lehet hogy meg fog halni?

Kérlek segítsetek ! Fiú Tacskóról van szó aki állandóan ugrált futkározott ! Kb. 1 éve fogadtuk be és már a szüleim szerint elég öreg . Van egy lány kutyánk aki állandóan egy másik kutyával kolbászol . "Csöpi" állandóan rá akart mászni de nem engedte, és más kutyával is csinálta már "Csöpi" szeme láttára . Lehet hogy szerelmi problémái vannak ? Nagyon nem szeretném hogy meghaljon ! Lehet vele valamit kezdeni ?

Legjobb válasz: Hát lehet, hogy mondjuk hülye öltet, de esetleg ÁLLATORVOS??

Akkor el fog pusztúlni.
Végülis, akkor hadd szenvedjen... grat.
Állatorvos!!!! Sürgõsen!
A kutyáknak nincs szerelmi bánata! Viszont nagyon valószìnû hogy beteg. Vidd orvoshoz szerintem ha nem akarod hogy elpusztúljon.
Mellesleg 3-4 napja....
Hát lehet, hogy mondjuk hülye öltet, de esetleg ÁLLATORVOS??
Ha találtál benne kullancsot akkor nyílván megfertõzte!Ez nem vicc mert az ilyen kutyusok ha nem kapnak oltást (2oltás kapott amienk 1800at fizettem, ebben benne volt hogy házhoz jött a doki), akkor elpusztulnak.Csodálom hogy még mindig el. Ha ilyet tünetek vannak akkor azonnal doki!De ha most még el is vinnéd, és megmentik, akkor is számolnod kell vele hogy kullancsszezon van, tehát nem az eslõ ilyen eset lesz.Az utrahangos kullancsriasztó 4000forint, nálunk eddig az vált be legjobban, bár így is másznak néha rajta.De tudnod kell hogy ez máskor is megtörténhet, sõt a másik kutyáddal is. Szerintem az lenne a legjobb ha elajándékoznád õket, mert így nincs értelme minden évben elkezdeni nevelgetni egy kölyköt és amíg él addig oké, aztán csere..
A kérdező hozzászólása: Nem az hogy nem telik de ugyse fogják elvinni !
OMG :O Szerelmi bánat kutyánál.... Szerintem olvass kicsit utána ennek az egész kutya dolognak, mert úgy látom alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában. A neten egy csomó hasznos dolgot találni. A kutyusnak meg feltétlenül állatorvosra van szüksége, mert az alapján amit írtál, egész biztos hogy nagyon beteg. :( Most nagyon szenvedhet szegény. :(
Látom, te szeretnéd orvoshoz vinni, szüleid nem. Nincs egy kis megtakarított pénzed? Kérj kölcsön valakitõl! Barát, családtag, nagyi... és vidd el állatorvoshoz. Van erre lehetõség? Az állatorvosnál is számolj be a szüleid véleményérõl és az anyagi helyzetedrõl, hátha figyelembe veszi. Esetleg hívj fel egy orvost telefonon, hogy a tünetek alapján mire tippel, milyen kezelésre lehet szüksége, mennyibe kerülhet és feltétlenül mondd meg neki, hogy a szüleid hogy állnak a kérdések. Hátha van megoldás, hátha van olyan kezelés, amit otthon te is el tudsz végezni. Hol laktok? - ez fontos, mert valaki hátha tud segíteni kocsival itt. Csenjél pénzt szüleidtõl, ha telik rá. És majd nem kérsz szülinpara/névnapra stb!
Ha nem pénz kérdése, akkor nincs ismerõs a környezetedben, akit meg lehetne kérni, hogy elvigyen benneteket? Szüleid meg adnának rá pénzt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat ! Az anyukámat sikerült megfûzni hogy vigyük el az orvoshoz ! Holnap reggel elviszi, remélem addig nem hal meg ! Egyébként kapott védõoltás kullancs ellen meg más ellen is csak azt már nem tudom ! Egyébként csip van benne !
A kérdező hozzászólása: Jaj, és mellesleg nem is nagyon eszik ! :S
Na mi volt az állatorvosnál?
A kérdező hozzászólása: Semmi xDD kiderült hogy nem is beteg csak a lábát harapta meg valószínûleg egy másik kutya ! Én átnéztem a testét de nem találtam semmit és ha meg akartam fordítani morgott és inkább hagytam... Aztán pedig észrevette az orvos hogy csak az a baja... :)
Akinek nem telik erre az nem tart kutyát. (mármint ez lenne a normális) Ha nincs semmi eü baja se, akkor is kell rá havonta költeni..
Látom, te szeretnéd orvoshoz vinni, szüleid nem. Nincs egy kis megtakarított pénzed? Kérj kölcsön valakitõl! Barát, családtag, nagyi... és vidd el állatorvoshoz. Van erre lehetõség? Az állatorvosnál is számolj be a szüleid véleményérõl és az anyagi helyzetedrõl, hátha figyelembe veszi. Esetleg hívj fel egy orvost telefonon, hogy a tünetek alapján mire tippel, milyen kezelésre lehet szüksége, mennyibe kerülhet és feltétlenül mondd meg neki, hogy a szüleid hogy állnak a kérdések. Hátha van megoldás, hátha van olyan kezelés, amit otthon te is el tudsz végezni. Hol laktok?
A kérdező hozzászólása: Azt úgyse fognak a szüleim hívni mert õket nem nagyon "érdekli"
A kérdező hozzászólása: Azt úgyse fognak a szüleim hívni mert õket nem nagyon "érdekli"
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom õket megfûzni de...
No comment... Vagy állatorvos, vagy elpusztul. Ennyi. DE majd annak a másiknak úgyis lesznek kölykei, nem marad kutya nélkül a ház. Szüleid örülhetnek. :(
Nyilván állatorvos! Talán megcsípte egy kullancs, és babéziás lett. Nem véres a vizelete? Amúgy meg...mondd meg a szüleidnek, hogy inkább ne tartsatok kutyát, ne így...
A kérdező hozzászólása: Igen. Elég sok kullancsot szedtem ki belõle de nem anyámék akartak kutyát hanem én fogadam bne .
Ha nem viszitek állatorvoshoz, az állatkínzásnak minõsül és 2 évig terjedõ szabadságvesztéssel sújtható.
A kérdező hozzászólása: Kocsi nincs és az állatorvos meg nem jön ki -.-" És ha pl. valakinek nem nagyon telik erre?
lol?


A 38. hét vége felé járok, és két napja alig-alig mozog a Babám. Szinte alig van meg a napi 10. Eddig semmi baj nem volt, nagyon virgonc volt odabent, most pedig feltűnően nagy a "csend". Ez normális? Nagyon aggódom.

Legjobb válasz: Szia.Ne aggódj.Az én babám is mindíg öröknozgó volt.(még éjjel is)Az utolsó 2 hétben lelassult.Már nincsen heje. ha a 10 mozgásnál kevesebb,beszélj a ve´dönöddel,és nézzétek meg.De ne aggo´gj,közeledik a nagy nap,nem lessz baj. 6 hetes kislány anyukája.

Szia.Ne aggódj.Az én babám is mindíg öröknozgó volt.(még éjjel is)Az utolsó 2 hétben lelassult.Már nincsen heje. ha a 10 mozgásnál kevesebb, beszélj a ve´dönöddel, és nézzétek meg.De ne aggo´gj, közeledik a nagy nap, nem lessz baj. 6 hetes kislány anyukája.
Elképzelhetõ, hogy már teljesen beilleszkedett. Amikor már közeledik a szülés egyre többet alszanak, (az NST-n végzett vizsgálatok is ezt mutatják. Én most vagyok a 38. hétben nekem még mocorog rendesen, de nem vagyunk egyformák. Mikor kell menned legközelebb NST-re? Én a helyedben elmennék, függetlenül, hogy mikor voltam elõtte.Ahova én járok oda nem fontos idõpontot kérni, reggel 7-tõl délig bármikor lehet menni.Az orvosom nem szokta meghatározni a lényeg, hogy hetente egyszer menjek. Mindenképpen csináltass egy NST-t, mond meg , hogy nagyon aggódsz , nézzék meg hogy minden rendben van-e. Így te is megnyugszol. Hogyha mégsincs rendben minden akkor meg rögtön tudnak segíteni, így nem lesz semmi baj a babával. Ne izgulj.
Külön kellett volna rakni mielõtt szül...
máskor olvass utána annak, hogy hogyan kell tartani az állataidat. köztudott, hogy külön kell õket tenni, és csak akkor együtt tartani, ha kölyköket akarsz. ha mindig együtt tartod, akkor másfél havonta jönnek majd a kishörcsögök.
A kérdező hozzászólása: De azt nem tudtam, hogy külön kell veni õket ! De akkor most mi lesz szegény kiscsávóval?
Ma vidd gyorsan orvoshoz, addig is különítsd el a többiektõl. Mindig leírom, most is megteszem: ne félj, egy két-háromszáz forintos kisállat vizsgálatáért nem fog az orvos ezreket kérni. De ha így lenne is tartoznál ennyivel a kedvencednek, hogy nem hagyod szenvedni.
szervezd át a kompániát, és tarts meg egynemû egyedeket, és másnak is csak így add tovább a kölyköket.
Szia! Ez már jósló lehet! Sokat olvashatsz róla itt hogy van akinek már 30.héttõl van jóslója!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Remélem ezért nem fog elõbb jönni a kislány!
Köszi szépen elõre is!!! (A szintén 30 hetes pocis)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Bocsi, de nem volt 2 napig internet... Szóval a doki azt mondta hogy magnéziumot szedjek, és ha megint érzem akkor nyugodtan emelhetem az adagomat, azaz vegyek be. De szerencsére a méhszáj zárt, így nincs gond. De õ sem mondta hogy gond lenne. Valószínû jóslók. Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Szia! Én a 33. hétben járok és nálam is ugyan ez a helyzet.Néha menzi szerûen fáj a hasam alul. Nekem is szabin van a dokim, én is várom, hogy mit fog mondani Neked a dokid. Elõre is köszi!
Szia! Na mit mondott a doki? Jól vagy, minden oké? Tegnapi szintén 30 hetes pocis:)
Szia!Én 26hetes vagyok, és a múlt héten én is ezt éreztem.Felhívtam a dokimat, aki azt tanácsolta, hogy sokat igyak, mert attól is fájhat.Nekem ez bevállt, tényleg ez lehetett a gond.
A kérdező hozzászólása: Persze hogy megírom! Remélem lesz internet mert néha szórakozik, de amint tudom mindenképp megírom!!!
Szia! Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de pontosan ugyan ez játszódik le velem is! 30 hetes 4 napos vagyok, és fõleg esténként mensi szerû érzésem van. Nem fáj, nem görcsöl, csak fura, mert ilyen eddig nem volt. Van, hogy nap közben is elõjön 1-2 alkalommal. Ha megkérdezted a dokid, majd megírod nekem, hogy mit mondott? Az enyém épp szabin van, vele nem tudok beszélni. Már néha azon parázok, hogy nehogy elõbb akarjon jönni a kiscsaj... Még egyszer is bocsi, hogy nem válaszoltam, de én is épp ilyen tanácstalan vagyok! 30 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Én is Béres Magnéziumot szedek. Lehet hogy csak attól "fájt" mert nõ a babám és vele együtt a pocakom. Remélem a doki jó híreket mond. És végig kihúzzuk a terhességet.
Szia! Nekem már a 27.héttõl voltak keményedéseim és néha kis görcseim.Semmi baj nem történt 38.hét után született a babám.A keményedésre Béres MgB6-ot szedtem.
Szerintem csak nyúlnak a méhszalagok.Nekem ugyanez volt.Most nõ a legtöbbet a Babád.A mozgása most már késõbb is kellemetlen lesz. 39h
Nyugi! Valószínüleg a méhed készülödik a szülésre. Én is így vagyok ezzel...bár mi már a 34 hétben járunk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor utánanézek. Ma megyek dokihoz, mindenképp mondom majd neki, csak délután megyek.
Köszi, hogy írtál, további boldog és panaszmentes babavárást! (A most már 31 hetes pocis:) )

Segitséget szeretnék kérni hogy 35 hetes terhes vagyok 2 napja nem mozog a baba és közbe a tejem is elindult! És nagyon lent van a hasam. Akkor ilyenkor beágyazodot vagy még nem?

Legjobb válasz: Bocs, de ha nem mozog a bab, akor miért nem rohansz orvoshoz? Ha meg úgy érted, hogy nem ficánkol, hanem inkább nyomakszik, akkor valószínûleg tényleg beilleszkedett a feje.

Bocs, de ha nem mozog a bab, akor miért nem rohansz orvoshoz? Ha meg úgy érted, hogy nem ficánkol, hanem inkább nyomakszik, akkor valószínûleg tényleg beilleszkedett a feje.
irany a doki!!!
Jézusom! Azonnal orvoshoz, ne itt irogass!!
Azonnal doki!!!!!!
Egyáltalán nem mozog???? Azonnal menj be a kórházba, csinálnak UH-t és kiderül van-e baj! Délután , fõleg este aktívnak kellene lennie...Az nem baj ha van tej, ilyenkor már elõfordul, hogy csorog, de UH KELL az azt is látja , hogy befordult-e fejvégûre a baba, de ha igen még akkor sem biztos, hogy most szülsz! Nekem 26! héten fejvégû volt, koraszülöttnek jósolták , az is lett de 35 héten és egészségesen:) Minden jót:) Menj orvoshoz, ha nem mozog továbbra sem, "piszkáld" meg kicsit , óvatosan ébreszdgesd, kell, hogy mozogjon!!!
Szerintem sürgõsen menj orvoshoz vagy ügyeletre.Ha nem érzed mozogni az nagyon nagy baj is lehet.Nem akarlak megijeszteni, de barátnõm 2 hete így vesztette el a babáját.
egyáltalán nem mozog? nem is nyomakodik?
Egyáltalán nem mozog?Valamennyit kell mozognia.Nekem már a 28-ik héten beágyazódott.Ha a hasad lejjebb ment, akkor igen.Ilyenkor is kell mozognia, csak kevesebbet tud, mert már nincs annyi helye, ha egyáltalán nem érzed mozogni, akkor menj el orvoshoz.
bab=baba akor=akkkor
Bocs az offért, de ha egyáltalán nem mozog én megnézetném. A kisfiam nem mozgott sokat, de minden nap 1-2 alkalommal lehetett érezni, míg meg nem született.
Hú emiatt a kérdés miatt olyan rosszat álmodtam egy barátnõmmel kapcsolatban aki szintén 35 hetes és nem válaszolt egy smsre és azóta semmit nem hallottam róla de mindjárt felhívom. Te meg írd meg hogy jól vagytok e!!!De biztos IGEN!!!!
?
Remélem jól vagytok!
.
Szorítok, hogy minden ok legyen
ha tudsz ird meg minél elõbb mi volt remélem minden ok
A kérdező hozzászólása: Köszöünöm a válaszokat hát elég kicsiket rug!
De dokinál voltál?
Ezek szerint mozog, csak alig érzed?
Örülök, hogy jól vagytok!
Ez most kamuj? Itt aggódunk és kiszúrod a szemünk egy kicsiket rúggal?? Voltál dokinál? Csinált uh-t, nst-t?
egyébként ilyenkor már kell magzatmozgást számolni, és ha megvan a 10 egy nap akkor ok ha nincs akkor fel kell hívni a védõnõt aki azonnal elküld dokihoz.
Nagyon drukkolok hogy minden jó legyen.
Remélem minden rendben!
Remélem minden rendben!
Befordult, beágyazódni a terhesség elején szokott a megtermékenyített petesejt. Irány az orvos!
Nem akarlak elkeseríteni, de az nagyon nem jó, ha egyáltalán nem mozog, akár befordult már, akár nem. Én 34 hetes vagyok és minden nap fordul is, mozog is, csuklik is. Ha nem mozogna, rohannék fejvesztve a kórházba, mert ilyenkor már nagyobb az esély arra, hogy mondjuk rátekeredik a köldökzsinór és elzárja a keringését - ezért mozog kevesebbet, vagy már egyáltalán nem. De ez csak egy példa volt. Szóval szerintem is irány-surány! Aztán írd meg mi a helyzet!!!!!! Minden jót nektek!
Na mi volt a dokinál?
Orvos!
Csatlakozom a többiekhez, irány a doki!
Doki! azonnal, én már igy porul jártam, elveszitettem a babámat, reggel nem mozgott már de már késon volt, 38 hetet be sem toltottem!nagyon szivbol szoritok! és ird meg hogy mi lett
OFF: Utolsó! Megkérdezhetem mi volt a baj? Persze, csak ha elmondod, nem szeretnék tapintatlan lenni, csak kíváncsi vagyok...
Atya ég! Azonnal orvos! Remélem semmi baj és megírja a kérdezõ, hogy mi van!!
Remélem már megjártad a dokit, aki megnyugtatott! :)
Írj, hogy vagytok???
???
Jaj, remélem nincs baj. Én igy voltam, napokig nem éreztem, és bizony halott volt a babám. Sajnos fiatal voltam és nem tudtam hogy ez baj. :( Szoritok!!!
írj mi van!!!!!!

18 hetes terhes vagyok az normális ilyenkor hogy van hogy napokig nem mozog a babám utána meg nagyon sokat is? (első baba)

Legjobb válasz: igen, nekem is így volt 17 hetesen mozgott, majd 3 napig semmi. Megijedtem, pedig mozgott õ, csak nem mindig lehet ugyanúgy érezni. :) Ne aggódj nemsokára minden nap érezni fogod, ez természetes. :) 38 hkm

igen, nekem is így volt 17 hetesen mozgott, majd 3 napig semmi. Megijedtem, pedig mozgott õ, csak nem mindig lehet ugyanúgy érezni. :) Ne aggódj nemsokára minden nap érezni fogod, ez természetes. :) 38 hkm
Ha kitartó, hamarosan érezheti. Te elõbb fogod kívülrõl érezni, mint a párod, mert tudod, hogy hova tedd a kezed, és mikor kell érezned a tenyereddel is. Ha ilyenkor az õ kezét oda teszed, és szólsz egy párszor, hogy MOST!, akkor mindjárt itt lesz ez az idõ. :) A férjem így 19 hetesen már érezte, igaz ez a hasfal vastagságától és a lepény elhelyezkedésétõl is függ. 29 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat nagyon aranyos vagy! A legjobban már azt várom hogy a párom is érezze mert mikor én érzem mozogni szegény mindig a hasamat fogdossa hogy õ is aztán mikor nem érzi kicsit "szomorú" lesz, de azzal vigasztalja magát hogy nemsokára eljön az õ ideje is és akkor el sem fogja engedni a hasam! Mégegyszer nagyon szépen köszönöm Minden jót neked
A kérdező hozzászólása: Problémamentes gyors szülést és azt kivánom hogy minden rendben legyen :)
Szia! Én annak idején csak a 19. hét vége felé éreztem elõször a babámat. Utána volt, hogy napokig semmit nem éreztem. Ez nem azt jelenti, hogy nem mozog, hanem még pici, és van bõven helye izegni-mozogni anélkül, hogy éreznéd. A 32. héttõl kell figyelni, hogy meglegyen a napi 10 különálló mozgás. Minden jót és jó egészséget boldog babavárást Neked! Üdv, 11 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Elsõ vagyok. Nekem a párom csak a 23. hét körül érezte, de akkor nagyon tetszett neki. Addig meg el volt kenõdve, hogy õ miért nem érzi, mikor én igen. Most már szemmel láthatóan hullámzik bent a Drágánk, sõt néha kinyomja valamijét, ha pedig a párom ráteszi a kezét, szabályszerûen megrúgja. :) Köszönöm a jókívánságokat, én is hasonló szépeket és problémamentes terhességet és szülést kívánok majd. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen én is!Hát mondtam neki hogy ne legyen elkenõdve mert hamarosan õ is érezni fogja!

Kinek mozgott sokat a babája az utolsó hetekbe? Nekem 2hét van a kiirt napig, de nagyon sokat mozog. Pedig azt mondják bogy a vége fele nem mozog annyit mert nincs elég helye.

Meg igazábol már nem bánnám ha megszületne az én kis hercegn?m,de sokan azt mondják hogy szülés el?tt nagyon lustik.ez igaz?mert akkor az én pici lányom még maradni akar

Legjobb válasz: Nekem nem lassult sem a lányom, sem az ikrek. A lányom még vajudás alatt (3 óra volt összesen) is akkorákat fordult, hogy... Könnyû szülést nektek!

Nekem nem lassult sem a lányom, sem az ikrek. A lányom még vajudás alatt (3 óra volt összesen) is akkorákat fordult, hogy... Könnyû szülést nektek!
A kérdező hozzászólása: Akkor jó ha nem vagyok egyedül.:) De remélem minél hamarabb kibujik.könnyû szülést csajok :)
Szia! Pont ugyanebben a cipõben járok, nekem is két hét van a kiírtig, de olyanokat kapok még mindig belülrõl, hogy az csak na! Mondjuk a mozgásának jellege megváltozott, inkább már csak feszíti magát, vagy kinyomja valamijét, de a kezecskéivel azért kalimpál. Én is örülnék már ha kibújna, mert most már két napja elviselhetetlen fájdalmaim vannak, meg hát igazából olyan nyitott vagyok, mint egy könyv, de mégsem. Viszont olvastam itt a gyakorin, hogy volt akinek még a kitolás közben is aktív volt, meg vajudás alatt is. Kitartást, most már azért tényleg nincs sok hátra =) 38hkm
Lehet h csak forgolódik, nem? Nem lehet, hogy nagyot nõtt és jobban érzed csak?
A kérdező hozzászólása: De nekem tényleg iszonyatosan sokat mozog.azon filózok hogy mikor alszik?de csak 2napja ilyen.elõtte is sokat mozgott de az elmult 2 napba ilyesztõ néha amit csinál.
Nekem pont egy hetem van a kiírtig, de nekem sem lassult még le a kisfiam!
Holnapra vagyok kiírva, de majd kirúgja az oldalamat a kisfiam. Lányomnál sem emlékszem, hogy lelassult volna szülés elõtt, sõt semmilyen tünetem nem volt ami a szülést elõrejelezte volna, szerintem ez is csak egy ilyen népi megfigyelés.
Nekem is 2 hetem van, de pont olyan aktív a kis csaj, mint volt.Sõt!Igaz, a bátyjai se lassultak egy fikarcnyit sem, vajúdás közben is mozogtak.
Nekem is kb 2 hét van még hátra a kiírtig, de én sem érzékelem, hogy lustább lenne. Inkább azt mondanám, hogy feltûnõbbek a mozgásai...Szerintem ez lehet a normális... :) Én is alig várom a kis hercegnõt :) Kitartás hölgyek! Boldog babavárás! :)
A kérdező hozzászólása: Valószinü hogy csak forgolodik.tegnap az nst n annyira mozgott hogy nem lehetett bemérni.késõbb ujra csinálták az elsõ félórát megint végig pörögte aztán valamennyire lenyugodott.a mai nst n aludt de nem merték felkelteni a tegnapi után

21 hetesen mennyit mozog a baba? az elmúlt pár napban nagyon jól éreztem, hogy rúgdoss, de ma szinte semmit nem éreztem.. Mi lehet az oka? Baj van?

Legjobb válasz: Nincs semmi baj, az idõjárás okozza. Ma nekem sem mozgott negyedannyit sem, mint máskor. Én a 8. hónap végén vagyok, második gyerekkel. Nincs okod idegeskedésre, ha egy-két napig kevésbé aktív. Az a lényeg, hogy minden nap érezd egyszer legalább!

Nincs semmi baj, az idõjárás okozza. Ma nekem sem mozgott negyedannyit sem, mint máskor. Én a 8. hónap végén vagyok, második gyerekkel. Nincs okod idegeskedésre, ha egy-két napig kevésbé aktív. Az a lényeg, hogy minden nap érezd egyszer legalább!
Nekem is a napokban tortent ilyen, hogy aznap valahogy nem volt olyan aktiv. Kicsit megijedtem, de nem akartam feleslegesen idegesiteni magamat. Masnap mar ebresztett reggel, de meg csak olyan ovatosan, 18 hetet toltottem. Szerintem ha napokig egyatalan nem erzed, akkor lehet baj, en legalabbis probalom igy szabalyozni az aggodo gondolataimat.
Elõfordulnak lustább napok a pocaklakóknál is, az én babám is csinált már ilyet. Elõször én is halálra rémültem, de aztán beláttam, hogy nem robot szegény, hogy óramû pontossággal mindig ugyanúgy mûködjön. Ha azért meg-megmozdul egy picit a nap folyamán, nnincs semmi gond. 24 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!