Találatok a következő kifejezésre: Vannak napok, nem nagyon (682 db)

Fogzás..? Fejlõdési elõrelépés..?
A kérdező hozzászólása: Igen lehet, hogy fogzik, be szoktam neki kenni Dentinoxxal.
Hát ez ellen sokat nem tudsz tenni, ugye, a tüneti kezelésen kívül. Éshát ha épp olyan fejlõdési szakaszban van, hogy pörög a kis agya, nagyon azzal se. Ebben az esetben estefelé próbálj olyan "rituálét" kialakítani (ha még eddig nem volt), ami egyrészt kicsit lelassítja, ellazítja, másrészt, amibõl idõvel tudni fogja, hogy most pihi következik. Nem biztos, hogy ez meg is oldja a dolgot, de csökkentheti a tüneteket.
Mi is pont így vagyunk.Én most homeopátiával próbálkozom, hátha... Viburcol, chamomilla...
A kérdező hozzászólása: Hú hát nem tudom mit csináljak, már próbáltam hogy késõbb fûrdetem, mint eddig, vagy elõbb, de nem jön be, ma pl:este11 után magam melé tettem aztán úhy aludtunk el, de azt se akarom hogy mellém szokjon Õ is, mint a nagyobbik(3 éves kislány).Szóval, kivagyok.
A nagyobbiknál mi volt a helyzet? Csak mert anyánál biztonságosabb és megnyugtatóbb helyet nem hiszem, hogy tudnál találni, szerintem egyetértesz...

Mi lehet a baj? Egyik barátnőm pár napja szült (császárral). Már otthon vannak, de nem nagyon akar enni a pici.

Sajnos nincs elég teje az anyukának, de a tápszert se nagyon akarja enni. Csak fogyott a baba. És valahogy olyan kis elesettnek t?nik a fotókon is, amiket láttam róla. Pedig teljesen normális méretekkel született, csak valahogy olyan ernyedt az egész baba, nem is tudom. Persze igaz, hogy egy fotó elég csalóka tud lenni. Járt valaki így, és mi lett végül?

Legjobb válasz: AZ enyém sem nagyon akart enni, de nem azért mert császárral szültem, és nem volt tejem, hanem azért, mert még sárga volt egy picit a babám, és aluszékony. Ha nincs elég teje, akkor is akar enni a Pici, tehát ez nem azért van. Az enyém mindig aludt volna, de ébresztgetni kell ilyenkor, hogy egyen, Idõvel elmúlik a sárgaság és utána már minden rendben lesz. Persze, ha itt is errõl van szó.

AZ enyém sem nagyon akart enni, de nem azért mert császárral szültem, és nem volt tejem, hanem azért, mert még sárga volt egy picit a babám, és aluszékony. Ha nincs elég teje, akkor is akar enni a Pici, tehát ez nem azért van. Az enyém mindig aludt volna, de ébresztgetni kell ilyenkor, hogy egyen, Idõvel elmúlik a sárgaság és utána már minden rendben lesz. Persze, ha itt is errõl van szó.
Nálunk is ez volt, az elsõ hónapokban rémálom volt az etetés, alig lehetett belediktálni valamennyit. Mondjuk nálunk az volt a baj, hogy koraszülött, kis súlyú volt, és folyton aludt, gyenge volt még. Aztán lassan változott, ma már sokkal jobb a helyzet, igaz, most sem a legkedvesebb tevékenysége az evés. Egy ismerõsnél is voltak hasonló gondok, bár ott természetesen született a baba, de egyszerûen nem szeretett enni. Most is 1.5 évesen nincs 9 kiló. De amúgy egészséges, okos, semmi baja. Szerintem ne aggódj, minden baba annyira más.
A kérdező hozzászólása: ja, értem, köszi! :) igen, azt õ is mondta, hogy ébresztgetni kell, dehát minden újszülött sokat alszik még. viszont az õ babája nem nagyon akar enni se. sárgaságot nem említett... csak azért említettem meg a császárt, hátha azzal van összefüggésben. meg valaki mondta régebben, hogy általában a természetes úton született babák az elsõ napokban életrevalóbbak, mint akik programozott császárral jöttek a világra.
Nálunk is ez volt, kellett kb. 3 hét mire megjött az étvágya. SZerintem náluk is ez lehet, ha picit sárga a baba, akkor nagyon aluszékony, és enni is nehezebben ébred fel. Idegtépõ ez az anyukának, én végigsírtam ezt az idõt, féltettem, hogy valami problémája van, de elmúlik és minden rendben lesz nála.
Ébreszteni és 2, 5 óránként mellre kell tenni!!!
A kérdező hozzászólása: azóta már eszik a pici! már van teje is az anyukának. :) a dokik azt mondták neki, hogy az ilyesmi, hogy aluszékony a kisbaba meg étvágytalan sûrûn elõfor
A kérdező hozzászólása: azóta már eszik a pici! már van teje is az anyukának. :) a dokik azt mondták neki, hogy az ilyesmi, hogy aluszékony a kisbaba meg étvágytalan sûrûn elõfordul azoknál a kisbabáknál, akiknek az anyukája spinális érzéstelenítést kapott.

Mitrontottam el? Van egy lány, aki már 2 éve nagyon teccik, bókoltam neki, kedves voltam hozzá, még egy verset is irtam neki, valentin napra hoztam enk iajándékot, és tiszta szivemből szeretem, tudja ő is hogy ez igy van, de nem nagyon érdeklem.

Legjobb válasz: Ha már 2 éve epedezel utána, ajándékot veszel, bókolsz stb. és nem reagál, akkor szerintem hagyd a dolgot; ha nem tetszel neki, akkor ez inkább idegesítõ a számára, mint kedves. Sok lány jobban szereti a "kemény" fiúkat, mint a "hûderomatikus" típusokat. "Hûderomantikus" akkor legyél vele, ha már a barátnõd, mert akkor nyerõ a dolog, de elõtte inkább lelombozó....

Ha már 2 éve epedezel utána, ajándékot veszel, bókolsz stb. és nem reagál, akkor szerintem hagyd a dolgot; ha nem tetszel neki, akkor ez inkább idegesítõ a számára, mint kedves. Sok lány jobban szereti a "kemény" fiúkat, mint a "hûderomatikus" típusokat. "Hûderomantikus" akkor legyél vele, ha már a barátnõd, mert akkor nyerõ a dolog, de elõtte inkább lelombozó....
Hiúságból szeressen beléd vagy inkább az ajándékokkal akarod megvásárolni? Egyik sem lenne szerelem. Örülj, hogy legalább nem hiteget.
Hát sorolom miket rontottál el szerintem: Teccik->tetszik enk->ezt nem tudom értelmezni iajándékot->ajándékot valentin napra->Valentin-napra
Bu.zi vagy ?
verssssel, biztos hemzseget a heJesírási hibáktól.
A kérdező hozzászólása: Kösz a tanácsokat
A kérdező hozzászólása: Jah én nem tom ki vagy, de bu*i vagy te eléggé
A kérdező hozzászólása: De õ azokat a fiúkat szereti, akik kedvesek vele, én az vagyok, de a szadista osztálytársaimat közelebb engedbi magához
Neee...is...gondolj...ráá Nem érdelem meg téged...ilyeneket úgy utálom... Volt már ilyen csajjal dolgom ...rendesen beolvastam neki.. Már 1 éve nem beszélek vele és csak akkor köszönök neki ha õ köszön elõször...de akkor sem a szép módon==>If you know waht I mean ?


1 hónapos kislányom nappal nem nagyon akar aludni.10-kor kel, és utána csak fél-egy órákat alszik egyfolytában, sokat van fent az esti fürdetésig. Éjszaka nincs gond, kétszer kel és rögtön vissza is alszik. Mennyire nagy baj ez?

Legjobb válasz: szia én kislányom is egy honapos.Reggel hattol este hatig kb 30 percet alszik össz-vissz.Éjjel nekünk sincs gond.Ha az enyém is ilyen meg a tiéd akkor nem lehet nagy gond :)

szia én kislányom is egy honapos.Reggel hattol este hatig kb 30 percet alszik össz-vissz.Éjjel nekünk sincs gond.Ha az enyém is ilyen meg a tiéd akkor nem lehet nagy gond :)
Szia! Az én kislányom csak a babakocsiban hajlandó egyhuzamban többet aludni, ha bent van õ is alig alszik, csak nyüglõdik. Bajnak nem baj, csak õ sem pihen rendesen, meg te sem jutsz ötrõl a hatra, ha fentvan. 8 hetes kislány anyukája
Ti legalabb szerencsesek vagytok, hogy ejjel nincs gond. Nallunk nappal sem alszik de ejjel is van hogy 3-4 orat virrasztunk mellette.
Nálunk is így volt, semmi baj. 4 hónaposan beállt, hogy alszik 4-5 alkalommal, de fél óránál sosem többet:-) Addig meg volt, hogy csak 1X aludt fél órát...
A kérdező hozzászólása: Látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Remélem ezek a pici Manók nálam és nálatok is elõbb-utóbb jobb alvók lesznek nappal :-) Köszönöm a válaszokat és boldog babázást!
Szia! A bonsaiclub kaposvár oldalán segítenek! Írj nyugodtan Nekik!
én irtam nekik legalabb egy honapja, de semmi válasz :D
Én Dentinox-szal szoktam kenni. Eszik rendesen?
A kérdező hozzászólása: köszi! hát most egyszerre csak pár falatot eszik, a kanállal épp hogy hozzáérhetek, inkább a darabosat õ rakja a kis kezével a szájába...tuti fogacskák :)
Estére Chamomill homeopátiát adok neki fogzáskor. Az amolyan nyugtató hatású. No és persze kenem az ínyét Dentinox-szal. Megesett nálunk is, hogy egyszerre 3 foga jött.
detto ebben a helyzetben vagyunk:) nekem kisfiam 14hós 4 foggal s már kb 3hete szenvedünk a fránya felsõ 2esekkel, de egyszerûen nem akarnak áttörni, pedigmár olyan fehér is a kis inye... mi is dentinox-ot használunk. ha nagyon nyügös napja is volt, akkor vibrocol kupot is kap, de ezt csak végszükség esetén...

Tisztelt Dotor Úr! 58 éves nő vagyok. 2-3 évig nem volt megfelelő partnerem, most azaonban találkoztam egy nagyon kedves férfival. 6 évvel fiatalabb mint én, gyakoribb szexuális étvággyal. Nekem az aktus alatt és utána is fájdalmam van. Napokig nem tudok

Tisztelt Dotor Úr! 58 éves nő vagyok. 2-3 évig nem volt megfelelő partnerem, most azaonban találkoztam egy nagyon kedves férfival. 6 évvel fiatalabb mint én, gyakoribb szexuális étvággyal. Nekem az aktus alatt és utána is fájdalmam van. Napokig nem tudok meggyógyulni. Ajánlja nekem ezt a kúpót? Tisztelettel: Ágnes

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, a kockázatmentesen használható, növényi alapú Cikatridina kúpot feltétlenül ajánlom ilyen esetekre, hiszen teljesen meg tudja szüntetni a sorvadás, hormonhiány kapcsán kialakult hüvelyi érzékenységet, irritációs panaszokat. A Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt használni, mert abbahagyásakor a tünetek kiújulnak! Felhívom még a figyelmét arra is, hogy a panaszok gyakran csak 4-6 hét után javulnak, ezért …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Igen, a kockázatmentesen használható, növényi alapú Cikatridina kúpot feltétlenül ajánlom ilyen esetekre, hiszen teljesen meg tudja szüntetni a sorvadás, hormonhiány kapcsán kialakult hüvelyi érzékenységet, irritációs panaszokat. A Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt használni, mert abbahagyásakor a tünetek kiújulnak! Felhívom még a figyelmét arra is, hogy a panaszok gyakran csak 4-6 hét után javulnak, ezért … Olvass tovább »

Tisztelt Dotor Úr! 58 éves nő vagyok. 2-3 évig nem volt megfelelő partnerem, most azaonban találkoztam egy nagyon kedves férfival. 6 évvel fiatalabb mint én, gyakoribb szexuális étvággyal. Nekem az aktus alatt és utána is fájdalmam van. Napokig nem tudok

Tisztelt Dotor Úr! 58 éves nő vagyok. 2-3 évig nem volt megfelelő partnerem, most azaonban találkoztam egy nagyon kedves férfival. 6 évvel fiatalabb mint én, gyakoribb szexuális étvággyal. Nekem az aktus alatt és utána is fájdalmam van. Napokig nem tudok meggyógyulni. Ajánlja nekem ezt a kúpót? Tisztelettel: Ágnes

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, a kockázatmentesen használható, növényi alapú Cikatridina kúpot feltétlenül ajánlom ilyen esetekre, hiszen teljesen meg tudja szüntetni a sorvadás, hormonhiány kapcsán kialakult hüvelyi érzékenységet, irritációs panaszokat. A Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt használni, mert abbahagyásakor a tünetek kiújulnak! Felhívom még a figyelmét arra is, hogy a panaszok gyakran csak 4-6 hét után javulnak, ezért …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Igen, a kockázatmentesen használható, növényi alapú Cikatridina kúpot feltétlenül ajánlom ilyen esetekre, hiszen teljesen meg tudja szüntetni a sorvadás, hormonhiány kapcsán kialakult hüvelyi érzékenységet, irritációs panaszokat. A Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt használni, mert abbahagyásakor a tünetek kiújulnak! Felhívom még a figyelmét arra is, hogy a panaszok gyakran csak 4-6 hét után javulnak, ezért … Olvass tovább »

14 hetesen érzetem picit mozogni a babót. De már két napja nem nagyon érzem. Baj van?

Most 15 hetes vagyok, napok óta köhögök, mindig azt hiszem, hogy amikor befeszül a hasam a köhögést?l, az árt a babának.

Legjobb válasz: Szerintem annyira még nem érezheted ennyi idõsen, mert még picike. Viszont ahogy nõ, annál intenzívebbek lesznek a mozgásai, annál jobban fogod érezni õket. A köhögéstõl a babádnak nem lesz semmi baja.

Szerintem annyira még nem érezheted ennyi idõsen, mert még picike. Viszont ahogy nõ, annál intenzívebbek lesznek a mozgásai, annál jobban fogod érezni õket. A köhögéstõl a babádnak nem lesz semmi baja.
Én 18 hetesen éreztem elõször a rugdosását, elõtte lévõ hetekben talán 2-szer összesen, hogy símogat belülrõl. Tehát az elején még csak ritkán érzed mozogni (lehet, hogy a következõ 4-5 napban sem, mert nem érint olyan helyet, amit éreznél)utána ahogy erõsödik, egyre erõsebben és sûrûbben. 35 hetes kismami
Nyugi meg van idod, csak legy turelmes...En eloszor 17 hetesen ereztem, mintha megsimogatta volna a tenyerem, nem mondhatom, hogy eros mozgas volt, de igy is egy erdekes erzes, azota sem erzek erosebb mozdulatokat, pedig lassan 20 hetes leszek, de nem idegsekedek, mert a tegnap voltam uh-on es az aktivitasara 5 -ost adott az orvos, a ferjem szerint tancos labu gyerek lesz :) , tehat nincs semmi baj ha nem erzed :) majd ha meg nonek, aztan bepotoljak a mozgasokat :) En amikor kohogtem, egy kicsit osszehuzodtam, hogy ne feszuljon meg nagyon a hasam, mert nyilalast is ereztem az elejen ami nem volt kellemes, de szerintem a babanak nem lesz baja tole. Boldog babavarast!
A kérdező hozzászólása: köszi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igen nekem is bele szokott nyilalni a fájdalom, de akkor én is összehúzódok.
14 hetesen 2x éreztem olyat, mintha belülrõl simogatná a hasam. Aztán csak 16 hetesen éreztem megint a simogatást, ami néha átment csikis érzésbe. A védõnõ majdnem kiröhögött, hogy biztosan csak beképzeltem, meg ilyenek. Utána megint semmi. 18 hetesen egészen apró rúgásokat éreztem, majd napokig semmi, 21 hetesen egyszer csak akkorát rúgott, hogy azt hittem kibújik oldalt. Azóta minden nap érzem, egyre erõteljesebbek a mozgásai, és egyre több az "aktív" idõszaka. Már tisztán éreztem azt is, amikor megfordult a pociban. A védõnõnek a 21. héten mondtam, hogy ez már biztosan "Õ" lesz. Na, ez már tetszett neki is. 28 hetes km.

Az nagy baj szerintetek ha vannak napok amikor érzem a kicsit -estefelé ha lepihenek, és vannak amikor nem igazán- nagyon keveset mocorog? Most napja nem igazán, de volt nemrég hogy napig alig érzetem, aztán meg igen. Mi lehet vele? Aggódom

Legjobb válasz: Hány hetes vagy?Az elején nem érezni folyton a mocorgást, mert még nem akkora, hogy érezhesd.Késõbb esténként jelentkezik lefekvés után, majd a nap többi részében is..Tehát fokozatosan (ahogy telnek a hetek), úgy érzed egyre többet.Nekik is vannak aktívabb, és nyugisabb napjaik.Akkor van csak gond, ha 24 órán át nem érzel semmit. Én spec. most örülök, hogy két nap után hagy pihenni egy kicsit.Még aludni sem tudtam. 2 éves csaj anyuja és 29 h. km.

Hány hetes vagy?Az elején nem érezni folyton a mocorgást, mert még nem akkora, hogy érezhesd.Késõbb esténként jelentkezik lefekvés után, majd a nap többi részében is..Tehát fokozatosan (ahogy telnek a hetek), úgy érzed egyre többet.Nekik is vannak aktívabb, és nyugisabb napjaik.Akkor van csak gond, ha 24 órán át nem érzel semmit. Én spec. most örülök, hogy két nap után hagy pihenni egy kicsit.Még aludni sem tudtam. 2 éves csaj anyuja és 29 h. km.
A kérdező hozzászólása: 24hetes km vok.
Én is 24 hetes vagyok, és nálam is változó. Ma pl alig mozgott, de azért be bejelentkezik. Akkor szoktam többet rüzni, ha lefekszm, ledõlök. De tényleg az a lényeg, h érezd õt minden nap, ne legyen olyan 24 óra, h ne mozogjon egyáltalán.
Nálunk is így van, mi 25 hetesek vagyunk. Nyugodj meg, biztos nincs semmi baj. Majd ha nagyobb lesz, biztos jobban érezni. Nekem tegnap volt nagyon nyugis nap, párszor éreztem csak. Múltkor is idegeskedtem már egyszer két napig ezen, aztán utána meg úgy mozgott, nem gyõztem nevetni, hogy nyomkodja kifelé a pocakomat. :) Szép babavárást!
Kedves elsõ! Nektek is front volt az elmult napokban? Majd ki bujt nekem is. Már nyugisabb de az én babám elsõperctöl, hogy érzem, nagyon sokat mozog. Éjszaka még egyenlõre alszik, akkor jol viselkedik. Tegnap elõtt este már az apukája beszélt vele, mert "nagyon rosszalkodott" . Mi lesz ha kint lesz, akkor is ezt fogja csinálni? Ilyen aktív lesz? 25 hetes kismami.
Nálunk is az elõzõ 2 napban mint a mérgezett egér úgy rúgkapált meg nyomta magát, tuti volt valami front, vagy hold vagy mittomén :) Még aludni sem nagyon hagyott! Most éjjel meg meg se mukkant, gondolom jól lefárasztotta magát és most ezerrel szundít! Ne aggódj, én azt olvastam ilyenkor bal oldalra fordulva le kell feküdni, vagy inni egy kis kólát, vagy enni egy kocka csokit, ezekre szoktak mocorogni. Illetve kajázás után 20-30 perccel kell figyelni, hogy mozog e. Ha sehogy sem mocorog, akkor menj be az ügyeletre, mondd el hogy nem érzed, és azonnal meg fogják nézni, hogy mi a helyzet odabent! 28 hkm
Elsõ vagyok.Igen, front volt.Egy doki mondta, hogy annyi volt a rosszullét, nem gyõzte.Érdekes, mert a neten utánanéztem.Azt írták semmilyen front nincs, és nem is jön.Ezt a babák jobban tudják:D Sajnos az én 29 hetesem éjjel dolgozik a legtöbbet.Alig tudok aludni.Éjszakai bagoly lesz belõle.
09:09 es vagyok! Kedves utolsó! Az én hugom meg azzal hergel, hogy a babák születésük után felscerélik az addigiakat. Az enyém éjszaka alszik, valószínü, hogy majd pont forditva lesz. De nagyon remélem, hogy nem, mert az nem lenne valami jó nekem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!