Találatok a következő kifejezésre: Vannak még újságok, amikben (11 db)

Avon, Oriflame újságon kívül van még másmilyen ami ilyen rendelhetős?

Legjobb válasz: Farmasi Faberlic de utóbbi drága

Farmasi Faberlic de utóbbi drága
Fleur de Sante--> bár nem egészen ugyanolyan mint az Avon/Oriflame nincsenek tanácsadók...Magadnak rendelhetsz Amway artistry nagyon drága
Sonya Nincs csak 1 katalógus, évente jön ki új. FLP termékcsalád egyébként.

Micimackó világa c. újság mikor jelenik meg legközelebb? (amihez sok ajándék van, arra az újságra gondolok)

Ma vettem egyet,amihez pohár,2 tányér egy kanál és egy cukros tároló van. Az 58.szám érdekelne!!!!

Legjobb válasz: Második vagyok. Igen az április 27 az tuti..!!!!! Viszont régebbi számokat nem lehet megvenni sajnos:(:( pedig én is örülnék neki. Így is van amikor 3helyre elmegyek mire valahol van:( És sajnos azt sem lehet tudni, mi lesz a következõ számban:(:( Ja és egyébként 60kiadás lesz összesen..tehát még 3 SAJNOS Remélem hasznos infokkal szolgáltam

Második vagyok. Igen az április 27 az tuti..!!!!! Viszont régebbi számokat nem lehet megvenni sajnos:(:( pedig én is örülnék neki. Így is van amikor 3helyre elmegyek mire valahol van:( És sajnos azt sem lehet tudni, mi lesz a következõ számban:(:( Ja és egyébként 60kiadás lesz összesen..tehát még 3 SAJNOS Remélem hasznos infokkal szolgáltam
sziasztok! Meg lehet venni a micimackó világa újság korábbi számait is!! Meg kell rendelni! Kapsz emailen egy listát hogy melyik újsághoz milyen tányér, alátét, kulacs...stb tartozik. Telefonszám:06-1-453-5396 Lehet csekken és banki utalással is fizetni. Hívjátok fel ezt a számot(ügyfélszolgálat), itt megkérdezik az email címeteket és elküldik a listát. Utána kiválasztod melyik újság kell és megrendeled! Ez benne van az újság elsõ lapján, piros keretben! Remélem segítettem! Jó vásárlást! Ági
off: mennyibe kerül?? fiamnak bizti tetszene, oda van a micimackóért, de az anyagi keretek szûkösek
pontosan megmondom neked:) Április 27.-én:) de el kell szomorítsalak már csak 3száma lesz az újságnak sajna:(
Utolsó vagyok.. 990ft az újság..de nagyon jópofa dolgok vannak benne (tányér, pohár, bögre..stb)
Bocsi, hogy nem válaszolok, hanem kérdezek! Azt lehet tudni, mi lesz az utolsó 3 számban? Nem régóta vesszük, de sokmindenünk van már, amit viszont még szeretnénk: termosz, uzsidoboz, és az a táska, mert sajnos ezekrõl lemaradtunk. A régebbi számokat meg lehet venni valahol? Mert nekünk csak a 49-53. és az 55-ös van meg. Ennek ellenére a fentieket kívül majdnem minden meg van, amit a hátoldalon látható. A régebbi számokban akkor mi volt?
A kérdező hozzászólása: Húúú, látom nem csak én kattantam rá:) Csak sajnos késõn:( De a maradék 3 számot megveszem. Akkor tuti az ápr.27?????? És engem is érdekelne a régebbi szám! Tényleg tök jó dolog, h 990.- ennyi dolgot kap az ember. Köszi a válaszokat! Ha valakinek van még ezzel kapcs.infója , kérem írjon:) )

Szerintetek mennyit érhet egy "Ludas Matyi" újság gyűjtemény, ami 1958-1967 között, minden egyes száma, évenkénti bőrkötésben, teljesen hibátlanul van meg?

Legjobb válasz: Antikvárhoz vidd el, becsülje fel, nagy elõny a bõrkötés, hogy hibátlan és hiánytalan sorozat.

Antikvárhoz vidd el, becsülje fel, nagy elõny a bõrkötés, hogy hibátlan és hiánytalan sorozat.
Szerintem hozzávetõlegesen 10-15 ezer forintot egy évad. Ez soknak tûnik, de a gyûjtök megadják. Antikváriumost nem ajánlom, õ ellenérdekelt, mindenképp alábecsülné.

Vannak még olyan újságok, amikben levelezőtársat keresők hirdetéseit beteszik?

Legjobb válasz: Persze! Ha fiatalabb vagy akkor a Bravo girlt vagy a 100x szépet ajánlom. Ide általában 10-20 évesek írnak. A középkorú nõk számára szerintem a Nõk Lapja a megfelelõ, itt a levélváltás rovatban lehet megtalálni ezeket a hirdetéseket. Üdv! és jó levelezgetést:)

Persze! Ha fiatalabb vagy akkor a Bravo girlt vagy a 100x szépet ajánlom. Ide általában 10-20 évesek írnak. A középkorú nõk számára szerintem a Nõk Lapja a megfelelõ, itt a levélváltás rovatban lehet megtalálni ezeket a hirdetéseket. Üdv! és jó levelezgetést:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Én is ezeket az újságokat tudnám javasolni, szoktam találkozni levelezõtárs-keresõ hirdetésekkel. Emellett megpróbálhatsz interneten is böngészni, én is itt találtam levelezõpartnert - bár õ külföldi, német nyelvû. :)

Hogyan fejlődjek még németből? Már megy a 888 kérdés, az 1000 kérdés 1000 válasz is. Német könyvet nem áll szándékomba venni, de ha valaki tud olyat ajánlani, ami fent van neten akkor megköszönném. Német újságok olvasására gondoltam. Jó ötlet?

Legjobb válasz: Esetleg ne tankönyvekben gondolkodj ("Már megy a 888 kérdés, az 1000 kérdés 1000 válasz is." - MI VAN!?!?!?), hanem próbálj meg: - németül könyvet, újságot olvasni - levelezõpartnereket keresni, skypolni - livemocha.com - németül filmeket, sorozatokat nézni - ha csak teheted, kiutazni német nyelvterületre, akármennyi idõre, akár pár napra, mondjuk nyáron, és HASZNÁLNI a nyelvet!!!!

Esetleg ne tankönyvekben gondolkodj ("Már megy a 888 kérdés, az 1000 kérdés 1000 válasz is." - MI VAN!?!?!?), hanem próbálj meg: - németül könyvet, újságot olvasni - levelezõpartnereket keresni, skypolni - livemocha.com - németül filmeket, sorozatokat nézni - ha csak teheted, kiutazni német nyelvterületre, akármennyi idõre, akár pár napra, mondjuk nyáron, és HASZNÁLNI a nyelvet!!!!
Nincs németül beszélõ v csatornád. Hallgasd amikor csak tudod és bogarászd ki belõle amit tudsz, egyre több fog menni. Ja, és beszélgetni is kellene minél többet valakivel
A kérdező hozzászólása: Ha már megjelent ilyen újság, mi a neve és mennyi ? :)
Semmilyen tv újságot nem kell venni. Csak pénzkidobás. Azokban sincs hamarabb bent a mûsor, mint itt. http://port.hu/pls/tv/tv.prog

Romániai, ukrajnai magyarok! Milyen újságok vannak nálatok, amikben meg lehet hirdetni határhoz közeli magyarországi ingatlant?

Egy mátészalkai ingatlant szeretnék meghirdetni kárpátaljai vagy szatmári újságban Ungvár, Beregszász, illetve Nagykároly, Szatmárnémeti környékén. Nagyon kicsit tudok románul és oroszul/ukránul, de inkább magyar nyelvű újságokat írjatok, vagy olyanokat amikben lehet magyar nyelvű hirdetéseket feladni. Ha valamelyik ilyen újságnak van weboldala, akkor írhatjátok azt is. Köszönöm!

Legjobb válasz: google a barátod.

google a barátod.
én Székelyföldön lakom, itt a legnépszerûbb "vegyes" újság a Háromszék. http://www.3szek.ro Igaz, nem határhoz közeli.
Szatmarnemetiben: Szatmari magyar hirlap http://www.hirlap.ro/mh/ Friss Ujsag http://www.frissujsag.ro/ Informatia Zilei http://www.informatia-zilei.ro/sm/ A fentiek nyomtatott formaban(is) jellenek meg. Online portalok: http://www.satu-mare.eu/ http://www.szatmar.ro/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Mert úgy nem megy az áram ha azt oldvasod
Mert fizikailag ott van , én mondjuk gamestaroztam anno , de sose jutott eszembe , hogy számítógéprõl olvassam , mert sokkal kényelmesebb az újságól meg géprõl kb nem is olvasnám , ez egyszerûen ennyi .Ugyebár a cd tartalmat meg alapból letudod szedni netrõl szóval ezek se érik meg ilyen értelembe az árukat , de én szerintem ez a fajta kényelem megéri ha tényleg kedveled az újságot . Nem beszélve ha nem szponzoráljátok akkor tönkre mennek .
van pdf. de én nagyon nem olvasom gépen a teszteket! de az ujság az más nem sietsz sehova... szerintem megéri megvenni! én is megveszem! jó a dvd-melléklet vannak rajta videótesztek... demók vannak rajta... szerintem sokkal jobb az ujság!
A kérdező hozzászólása: Rúzs stb...
Most van újfajta

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!