Találatok a következő kifejezésre: Vannak jó képeim, (292 db)

meska.hu :) :)
istockphoto pl, de angol nyelvû oldal, és a regisztráció bonyolult eléggé.

Fotós Karrier elindítására tippek? Hogyan lehet nekiállni, ha már vannak jó képeim, mivel érdemes kezdeni?

Legjobb válasz: Ha tudsz angolul, akkor keress rá a googleben arra hogy how to start a photography business, elég jó anyagok vannak róla

Ha tudsz angolul, akkor keress rá a googleben arra hogy how to start a photography business, elég jó anyagok vannak róla
elõször az alapokkal nyilván. majd olyan suliba menni, ahol van média osztály. ott sok mindent meg tudsz majd tanulni. És onnan letehetsz majd egy érettségit, mert csak olyan tantárgyból érettségizhetsz amit elõtte minimum egy évig tanultál iskolában.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. De ha nincs érettségim, vagy papírom viszont jó képeket lövök akkor azzal nem kereskedhetek?
Max. különbözõ stockfotós oldalakon. :)
nem tudsz anélkül kereskedni ha legalább egy érettségid nincs egy olyan tantárgyból amit úgy hívnak: média 2.voltam
A kérdező hozzászólása: ohh, hát köszönöm a válaszokat :) De ebben a média érettségiben mi van benne?
http://www.oh.gov.hu/3-1-6-korabbi-erettsegi/korabbi-erettse.. nagyjából ezek. szintén a 2. voltam :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ mindenkinek, de fõképp a 2.nak :)
szívesen :) 2. voltam :)

Van olyan viszonylag olcsó kamera (60E körül), ami sötétben is nagyon jó képet készít? Az mind1 milyen a felbontása, felőlem lehet 480 is, csak sötétben szép legyen a képe, szóval ne legyen zajos és elmosódott. Használt gépek is játszanak.

60E ft tudom kb. semmire nem elég, de régi használtak közt esetleg van olyan, ami még nem HD, de már a fényeket jól kezeli és így használtan olcsó, nem úgy mint pl. a Canon 5D.

Legjobb válasz: El kell, hogy keserítselek, sötétben semmilyen kamera nem csinál jó képet, sõt képet sem, esetleg az IR... Minimális fény azért kell a legjobb kamerának és objektívnek is. 60k eléggé szûkös keret. Esetleg egy pentax kr dslr váz nagyon jól tûri a magas isot (3200-ig gyakorlatilag zajmentes), viszont csak a váz árát használtan nem fedi le az említett összeg (70k körül mennek jelenleg). és akkor ezen még nincs objektív.... Pentaxra viszont kapsz régi, manuális nagy fényerõs fix obikat 15 körül. (pl chinon 50 mm f1.4) Tehát alsõ hangon 85-nél járunk, viszont ez már jó lehet kevés fénynél...

El kell, hogy keserítselek, sötétben semmilyen kamera nem csinál jó képet, sõt képet sem, esetleg az IR... Minimális fény azért kell a legjobb kamerának és objektívnek is. 60k eléggé szûkös keret. Esetleg egy pentax kr dslr váz nagyon jól tûri a magas isot (3200-ig gyakorlatilag zajmentes), viszont csak a váz árát használtan nem fedi le az említett összeg (70k körül mennek jelenleg). és akkor ezen még nincs objektív.... Pentaxra viszont kapsz régi, manuális nagy fényerõs fix obikat 15 körül. (pl chinon 50 mm f1.4) Tehát alsõ hangon 85-nél járunk, viszont ez már jó lehet kevés fénynél...


Van egy kép ahol jó az arcom és van egy kép ahol az alakom jobb, milyen képszerkesztővel tudnék belőle egy jó fotót szerkeszteni?

Legjobb válasz: A legtöbben photoshop-ot használnak ilyesmire, de hogy ne legyen feltûnõ hogy belepiszkáltál a képekbe ahhoz kell egy kis tapasztalat is hozzá.

A legtöbben photoshop-ot használnak ilyesmire, de hogy ne legyen feltûnõ hogy belepiszkáltál a képekbe ahhoz kell egy kis tapasztalat is hozzá.
" ahhoz kell egy kis tapasztalat is hozzá. " ebbe maximálisan egyetértünk :) )
Sokkal egyszerûbb, ha lefényképezed magad még egyszer.
A kérdező hozzászólása: nem tudtam h ez ien bonyolul, köszi a válaszokat:)
:DD szépen fogalmaztam (1. komment) bocs, csak nulla fáradt voltam. :D Amúgy elég sok tipp/trükk van neten, csak guglizz rá, de amúgy igaz, egyszerûbb ha csinálsz másik képet. :)

MTZ 82 gépjárművön hogy vannak a sebességek? Ha van valakinek kép az is jó

Legjobb válasz: Na képet azt nem tudok de minden mtz be ot van a kep a sebeségekröl a mûszerfalon! A lenyeg hogy N-nagymenet K- kismenet (nem magyarul irja csak a jelölés megértéséjért irtam) N 7-5 9 2-1 K 8-4 6-3 L L- lukverc nagyba teszed ha 7.9.2.8.6. Kicsibe ha 5.1.4.3. Akarod használni! Meg meg van a felezö ami egy kûlön kiskar! Reméldm hogy hejesen meg érthetöen irtam!

Na képet azt nem tudok de minden mtz be ot van a kep a sebeségekröl a mûszerfalon! A lenyeg hogy N-nagymenet K- kismenet (nem magyarul irja csak a jelölés megértéséjért irtam) N 7-5 9 2-1 K 8-4 6-3 L L- lukverc nagyba teszed ha 7.9.2.8.6. Kicsibe ha 5.1.4.3. Akarod használni! Meg meg van a felezö ami egy kûlön kiskar! Reméldm hogy hejesen meg érthetöen irtam!
2 féle tartomány van országúti( II ) és terep (I) Ha középen van benne a váltó könnyen el lehet találni minden sebességet de ha oldalt akkor jobban kell figyelni. Ha tartományt választasz oda kell figyelni, hogy bevegye rendesen, mert ha nem vette be akkor nem tudsz semmilyen sebességet választani, bármerre rángatod is a váltót. Pofon egyszerû amúgy a váltó itt egy kép hogy lásd hogyan is épül fel: http://www.abload.de/image.php?img=agroinform_2010122800nyuz.. A teknõs és nyúl szimbólum természetesen már a felezõhöz tartozik!
amúgy az R mint rükverc
Elsõ hülyeséget írt mert 8-5 bal hátul 7-4 bal elõl!
n\, 7\4, 9, 1\2 k\, 5\8, 3\6, r1\2

Compaq S710 monitorom elszeretném adni mivel eléggé jó állapotban van még. Külsőleg is és a képe is jó. így 10 ezer forintra gondoltam. Mitgondoltok van rá esélyem hogy annyiért eladjam (lent egy link ahol van róla kép is)?

http://aprod.hu/hirdetes/compaq-s710-17-crt-monitor-elado-ID..

Legjobb válasz: 1 ne hirdess mert ki pacnak !! 2 10 000 FT ot meg nem fogsz érte kapni 3 max 3000 FT enyit érnek a crt monitorok

1 ne hirdess mert ki pacnak !! 2 10 000 FT ot meg nem fogsz érte kapni 3 max 3000 FT enyit érnek a crt monitorok

Sony xperia U-n van a képernyő oldalán is kamera? Lehet vele "visszafele" fényképezni? Jó képet csinál?

Legjobb válasz: Van rajta VGA elõlapi kamera, igen. Jó képeket csinál-e? Hát nem.

Van rajta VGA elõlapi kamera, igen. Jó képeket csinál-e? Hát nem.

Olyan telefont keresek ami jo képet csinál illetve van benne gps. Sony ericson vivaz elég jo?

Legjobb válasz: Jó képet csinál de személyszerint nekem nem tetszik a kialakítása és olvastam egy két tesztet róla ahol azt irták kicsit lassúcska (:

Jó képet csinál de személyszerint nekem nem tetszik a kialakítása és olvastam egy két tesztet róla ahol azt irták kicsit lassúcska (:
vagy beteszed a kepet ide, hogyha netrol van es hatha talalsz nagyobbat is: http://www.tineye.com
Csak minõség romlással tudnád megnagyítani.
Nagyitani minden program minõségromlás nélkül fog. Az, hogy te kockásnak látod, az nem minõségromlás, hanem a kicsi pixeleket kinyújtottad két-háromszor nagyobbakra, és ezért látod úgy. Ha azt akarod, hogy jól nézzen ki, mûködj rajta Photoshoppal valamit, vagy keress egy hasonló nagyobb méretû képet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!