Találatok a következő kifejezésre: Vannak előjelei szülés megindulásának (2 db)

Van valami előjele a szülés megindulásának, vagy annak, hogy hamarosan megindul?

Azért kérdem, mert reggel óta fáj a derekam, ami eddig nem volt, de semmi más nincsen, és sehogy se jó, se ülve, se állva, sem fekve. Semmi jóslóm vagy folyásom nincs, de így még sosem fájt. //Nem leoltást kérek, hanem tapasztalatokat, azoktól, akik már szültek :) //

Legjobb válasz: 2-es vagyok. Szerintem igen:) Ne tervezz mára semmi progit:D

2-es vagyok. Szerintem igen:) Ne tervezz mára semmi progit:D
Ja és könnyû szülést kívánok neked! Majd írj, olyan kíváncsi vagyok:) ))
Hát nekem a deréfájás/görcs a méhszáj nyílását jelezte/jelzi mindig. Lehet, hogy este már babázol? :D Hány hetes vagy? Kétlányos 35hkm.
Igen van! 9 hónapig nõ a hasad egyre nagyobbra :-D De komolyra véve: Nekem semmi nem volt, készülödtem +2 napon a dokihoz vizsgálatra és indulás elõtt elfolyt a magzatvizem. Bár nyugtalanabbul aludtam elõtte éjszaka, de betudtam annak, hogy a hugomnál aludtam.
A kérdező hozzászólása: 39 hetes és 2 napos vagyok jelenleg. Viszont a derékfájás hol enyhül, hogy erõsebb, de elviselhetõ. Semmi más nincs. Éjjel volt 3-4 alkalommal jóslóm, de azta semmi. Fogalmam sincs, de lehet, hogy ma még be kell menjek? :D
Nekem folyamatosan fáj a derekam. De szerintem ha nem jár görccsel a derékfájás, vagy nem folyik vagy szivárog a víz akkor ne indulj még. De közeleg a szülés biztosan. Fõleg már ilyen idõsen! Sok sikert, jó egészséget! 37hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Végül is örülnék, ha menni kéne. Most már csak tompa fájdalom van, de már kábé 2 hete semmit sem tervezek, mert a nõgyógyász is ijesztgetett, hogy bármikor jöhet :) De eddig nem volt derékfájás. Persze nagyon kíváncsiak vagyunk, ki is lakik ott benn :)
Nekem is derékfájással indult, ami mint kiderült jósló volt. 2 nap múlva indult meg a szülés, rá következõ napra szültem :)

Vannak előjelei a szülés megindulásának?

az érdekelne hogy ti észleltetek-e magatokon valami szokatlan tünetet a szülés el?tti napon vagy a szülés el?tti órákban.ilyet hogy:szokatlan nyugtalanság vagy hasonló...tudom hogy mindenkinél más ezért érdekelne minél több tapasztalat. egy 38 hetes els? babáját váró kismama

Legjobb válasz: 3 nap mulva kellene szülnöm de még semmi jelét nem érzem. Én sem tudom mit kellene érezni, tökéletesen jól vagyok nem vagyok fáradt, nem fáj semmim.

3 nap mulva kellene szülnöm de még semmi jelét nem érzem. Én sem tudom mit kellene érezni, tökéletesen jól vagyok nem vagyok fáradt, nem fáj semmim.
Szia. Az csak utólag fog feltûnni, hogy ez vagy az biztos azért volt :-) Az ingerültség lehet egy jel, de másért is lehetsz, csak utána ráfogod. Nekem az volt, hogy nagyon erõs késztetést éreztem, hogy az egész lakást kitakarítsam és a babaszobában minden átpakoltam (ezredszerre), áthajtogattam az összes rucit, és nagyon nyugodt voltam. Éjjel megszültem a kislányomat. :-) Az unokatesómnak szörnyen felpuffadt az arca a szülés elõtt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!