Találatok a következő kifejezésre: Vannak dolgok magamba fojtok (1 db)

Vannak dolgok amiket magamba fojtok és meg kéne beszélnem valakivel, mert szükségem van a tanácsra. Szülői tanácsra lenne szükségem de a szüleimmel nem tudom megbeszélni. Mit tegyek?

(párkapcsolatról és szekszuális dolgokról lenne szó)

Legjobb válasz: Szia! Nekem csak skype van,de szivesen meghalgatlak.Az én szüleim távol élnek és nekem is jó lenne néha kibeszélni magamból dolgokat.A párommal sem tudok mindent megbeszélni,mert ugye õ férfi.

Szia! Nekem csak skype van, de szivesen meghalgatlak.Az én szüleim távol élnek és nekem is jó lenne néha kibeszélni magamból dolgokat.A párommal sem tudok mindent megbeszélni, mert ugye õ férfi.
Írj priviben, szívesen felveszlek MSN-re Egy 30-as kétgyermekes anyuka
elõzõ válaszolo vagyok ha szeretnéd h felvegyelek irj ide komentet nekem csak msn-m van
szia ha gondolod én is szivesen beszélgetnék veled én is csaj vagyok
Szia! Felvettelek, ha van kedved gyere én sokat vagyok gépközelben.
Tedd föl itt a kérdéseket! Ne írjál nagyon személyes dolgokat... és lazán ugorj át néhány poénos figurát, aki idetéved. Lesznek hasznos válaszok.
Az nem derült ki, Te milyen nemû vagy , de én lány vagyok :)
A kérdező hozzászólása: sikerült letölteni:) darkangel9152 kérlek vegyél fel, ha te is szeretnél velem beszélni
A kérdező hozzászólása: lány vagyok megpróbálom letölteni a skypot:D és akkor beszélhetünk:)
A kérdező hozzászólása: szeretnék írni priviben csak neked nem tudok, mert nálad nincs ott, hogy: Privát e-mail a válasz írójának:S de kérlek vegyél fel msn-re [email protected]
szia lány vagyok és szívesen beszélgetek veled, felvettelek msn-re remélem nem baj.
Jó látni ezt az összetartást.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

14 évesen szakáll?

Egy fiú osztálytársamnak már tavaly volt (elég nagy) bajusza (13 éves volt) idén már szakálla is van, vagyis az állán sok, hosszú pihe és oldalt hosszú szőrszálak. Nem borotválkozik egyáltalán. 14 évesen ez normális?

7

Hogyan beszéljünk a szexről a 15 éves fiammal?

A fiammal már 10-11 éves korában beszélt az apukája a szexről..de mostanában egyre népszerűbb a kislányok körében és az egyik lánnyal feltűnően sokat van együtt és tegnap a telefonban magyarázta valakinek hogy meddig jutottak el (petting)..és ezen egy kicsit meglepődtem..még csak 15 éves..kiváncsiak lennénk rá hogy ő mit gondol erről és szeretnénk vele beszélni hogy hogyan viselkedjen a lányokkal és ilyesmi..vagy hogy eddig miket csinált (azért reméljük még szűz).
Az apja beszéljen vele inkább?(mint férfi a férfival).
vagy mindketten?
Várom a szülők válaszait akiknek szintén volt már ilyen a gyerekükkel! KívÁncsi lennék a tapasztalatokra egy ilyen beszélgetés során, illetve hogy hogyan kezdjünk hozzá.
39/N

14

Lehet náluk esélyem? Mit tehetnék, hogy egyáltalán észrevegyenek?

14 éves lány vagyok. A kérdés ellenére nem akarok magamnak görcsösen pasit szerezni, de azét foglalkoztatnak az ilyen dolgok. Az osztályomban az összes lány szép, sovány, "tökéletes". A fiúk nagy része sportol, így gondolom ők is ezt részesítik előnyben. Rajtam van plusz, nem úgy kell elképzelni, hogy szétfolyik rajtam a háj, annyira azért nem vészes, de tény és való, hogy van rajtam felesleg. Nem tartom magam csúnyának, de a szép kifejezést sem gondolom megfelelőnek. A szép viszonylagos fogalom, de az biztos, hogy az osztálybéli lányok nyomába se érhetnék.Az alakomnak megfelelően, szerintem csinosan öltözködöm, viszont ettől még szerintem mindig tetszetősebbek
nálam a lány osztálytársaim.

Az zavar, hogy másképp viselkednek velem. Van, aki nagyon beszélgetni se akar. Mindig én vagyok az utolsó, akit párnak választanak egy feladatnál. A többi lányt segítik és foglalkoznak velük. A többi lánnyal ellentétben engem ritkán engednek maguk elé, nem mintha elvárnám csak... Sokszor, olyan mintha engem nem is tekintenének lánynak. Most sorolhatnék mást is, de nem lényeges. Nekem ezek a dolgok nagyon rosszul esnek.

Mit csináljak, hogy úgy kezeljenek mint a többi lányt? Szerintetek lenne esély arra, a körülményeket tekintve, hogy valakinek megtetszem?( Arra gondolok, hogy a többi lány között megtetszhetek-e egy sportoló fiúnak )

2

Kamaszok, ti elmennétek másik iskolába, ha éppen a mostani sulitokba jár egy fiú akibe szerelmesek vagytok?

Szeretnék iskolát váltani,de van egy fiú akit szeretek és ez nagyon odahúz.:/Mit tennétek?

11

Sosem voltam kamasz. Lehetséges ez?

17 éves vagyok, sosem voltam kamasz. Mindenki azzal poénkodik, hogy 30 évesnek születtem, a szüleim is büszkán mondják mindenkinek: Vikivel sosem volt baj, nem lázadozik, érvekkel támasztja alá az álláspontját, elfogadja, ha nincs igaza stb. Éretten gondolkodom, szerintem. Próbálok nem elfogult lenne, szeretném reálisan látni, ezért kérdezem, lehetséges ez? Hogy valakinek nem volt kamasz kora.

10

Csak szerintem tűnik ez "lepasszolás"-nak? (bővebben lent)

Osztálytársam és egyben legjobb barátnőm elment egy 6 osztályos gimnáziumba. Az anyja döntött úgy, hogy elviszi az iskolából, mert hogy "jót tenne neki a változás". Tudni kell, barátnőm kitűnő tanuló, szófogadó, jó magaviseletű. Nem k*rv*skodott, olyan, mint egy normális 13 éves. Nem értem minek a változás...
Ezen még túl is tenném magam ha...
Az anyja, akivel én eddig jóba voltam, mert kedves nő, megtiltotta (!), hogy bárkinek is elmondja, hogy elmegy másik suliba, az utolsó iskolai hét előtt. Nekem is sunyiban mondta el május végén, akkor teljesen ledöbbentem. Jó, oké, úgy voltam vele, úgy is egy utcában lakunk, majd találkozunk délutánonként.
Most jön ami a legjobban szíven ütött: a szülei kollégiumba íratták. Amiben az a legviccesebb, hogy a város, ahol van a suli, 10 km-re van a lakhelyünktől, az iskola pedig 11 km-re... Az utazási idő 15-20 perc lenne busszal, vagy ha nem is busszal ment volna, az apukája a városban dolgozik, simán bevihette volna. Az anyuka azzal indokolta, hogy nem szeretne a barátnőm bejárni. De a barátnőmnek semmi ellenvetése nem volt ez ellen.
A hétvégén találkoztunk, és mesélte, milyen a suli, a kolesz. Azt mondta, hogy a suli nem valami jó, a kollégium pedig borzasztó.. 2 végzős és egy 10.-es lánnyal van egy szobában, ők pedig egyfolytában tanulnak, nem tud kivel beszélni, vagy bármi mást csinálni.
Ja, és most az anyuka és az apuka otthon van a harmadikos kishúgával... Az anyagi helyzetük jó, szóval nem is azért adták koliba, mert nem tudnák eltartani a gyereket...
Csak szerintem tűnik ez úgy, hogy erre vártak a szülők, hogy mikor passzolhatják le? Úgy hiányzik a barátnőm... :(
Még annyi, hogy a 14 éves bátyját is kollégiumba küldték, de ő másik suliba jár, és másik koliban lakik.

11

Miért nem értik meg? Mit csináljak?

Most kezdtük a gimit a barátnőimmel csak nem egy osztályban. Két barátnőm külön jár tőlem én pedig egy harmadik barátnőmmel vagyok egy osztályban, akit a másik kettő tulajdonképpen utál. Remélem, eddig érthető. A két barátnőm most haragszik rám, borzasztóan viselkednek velem. Úgymond elvárják, hogy mivel ők nem jönnek ki a harmadik lánnyal én se legyek vele jóban. Tulajdonképpen választás elé akarnak állítani. "Zsarolni" próbálnak olyasmikkel, hogy én sosem szerettem őket meg, hogy nekem csak az osztálytársam a fontos. Már többször is (szerintem érthetően és világosan) elmagyaráztam nekik. Nekem a barátnőm, osztálytársak vagyunk, így pláne jóban akarok lenni vele és barátok is vagyunk. Viszont én őket is barátnak tekintem és nem akarom megszakítani velük a kapcsolatot. Azt is elmondtam, hogy nekem most nagyon kellemetlen mert mindannyian számítanak, de nagy köztük a feszültség. Hallani sem akarnak egymásról. Sem a kettő sem a másik egy nem szívleli a többit. Tőlem meg elvárják, hogy jól álljak a helyzethez meg, hogy oldjam meg. Most én mit csináljak ebben a helyzetben?

5

Folytassam ezt vagy legyek a saját énem?

Mindig bohókásnak tettetem magam. Nevetgélek, mosolygok és a többi. Ezt még általánosban kezdtem el, olyan hetedik környékén, sokkal egyszerűbb volt nevetést tetteni, mint meghallgatni az embereket naponta 8x hogy "mi a baj?". Valójában szerintem 3 hajszál választ el a depressziótól, minden este sírok és utálok az osztálytársaim közé menni. De ezt nem hiszem, hogy tudnák. Ha meg igen, nem hiszem hogy érdekli őket.
Szerintetek?

3

Ciki hogyha a 16. születésnapomat (sem) ünneplem különösebben?

nem megyek el bulizni vagy ilyesmi hanem csak itthon döglök :D
mennyire normális?

12

Miért nem engednek otthon borotválkozni?

14 vagyok, bajszom van, az államon is kezd nőni a szőr, az iskolában meg cikiznek mert nem borotválhatom le. Azt mondják mert hogy majd gyakran kell 1 év múlva borotválkoznom. Suliból csak nekem nem engedik meg. Miért?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!