Találatok a következő kifejezésre: Vannak dolgok magamba (99 db)

Van a mágiának olyan ága, ahol nem kell felszentelni a dolgokat, meg rituálékat csinálni, hanem csak szólok és lesz?

?

Legjobb válasz: Örülök kérdésednek. Természetesen van! Ne engedd hogy maguk alá gyûrjenek a materialisták. Amit én ajánlani tudok az angyalmágia. És ha jót jót teszel vele megkapod a kaput a Tündérek és a tündérmágia felé is. De ami szerintem a legjobb módszer az improvizációs angyalmágia. Ha érdekel pl az angyalforráson találsz különbözõ mágiákat. Nagyon örülök érdeklõdésednek. Ha vannak még kérdéseid nyugodtan írj : [email protected] Ami pedig téged illet kedves materialista Válaszoló. Ha nem érdekel az ezo akk miért pofázol bele más dolgába. Ha érdekel akk meg legalább annyira ne légy tudatlan hogy tudd azt: Az általunk érzékelt Materia az álom és amirõl csak álmodsz az a valóság.

Örülök kérdésednek. Természetesen van! Ne engedd hogy maguk alá gyûrjenek a materialisták. Amit én ajánlani tudok az angyalmágia. És ha jót jót teszel vele megkapod a kaput a Tündérek és a tündérmágia felé is. De ami szerintem a legjobb módszer az improvizációs angyalmágia. Ha érdekel pl az angyalforráson találsz különbözõ mágiákat. Nagyon örülök érdeklõdésednek. Ha vannak még kérdéseid nyugodtan írj : [email protected]. Ami pedig téged illet kedves materialista Válaszoló. Ha nem érdekel az ezo akk miért pofázol bele más dolgába. Ha érdekel akk meg legalább annyira ne légy tudatlan hogy tudd azt: Az általunk érzékelt Materia az álom és amirõl csak álmodsz az a valóság.
Van. A szómágia. De csak bizonyos életkorban mûködik, és minden mágikus mondat anyu kérlekkel kezdõdik.
Én már ’’bele kóstoltam, , és nem is akármilyen szintre jutottam! Most azonban már más út hív , máshová…….. http://www.youtube.com/watch?v=3aD80eAr_Y8&feature=related
atünférek léteznek! Ahogy sárkányok is! Meg rengeteg lény, amit az emberek nem ismernek, csak kevesen én is csak azé tom, mer aki keres, talál Meg elemi mágia is létezik, akár csak a szellemek, démonok... Meg másik dimenziók stb... Csak mer nem láthatóak, már nem is léteznek? Akk mi van a levegõvel? Nem is érzed h ott van, csak azt érzed ha nincs
Oké, küldj egy linket, végigcsinálom amit mondanak, és vagy cáfolom vagy bizonyítom magam.
lol
14 éves vagy? Add már fel az álmodozást haver, mágia nem létezik, tanulj inkább :) Se olyan amiben ide oda szentelsz dolgokat, olyan meg pláne nem h csak szólsz és lesz.. Ha létezne akkor nem gürizne mindenki napi 8-10 órát melókban, és a Cambridgen tanítanák nem a GYIK-en.. Ha tudnál varázsolni ide járnál?
Hiszek a mágiában, de nem ilyen szinten. Annyira hiszek benne, hogy tudom irányítani, hogy mi történjék velem és ennyi. Amúgy meg mondtam, hogy bizonyítson, és akkor el fogom hinni ezeket. Addig nem, amíg a saját szememmel nem láttam.
Elõször is angyalmágia ugyan kérem.Nem kell mindent elhinni létezik a mágia de ez az angyalmágia meg tündér, most nem akarom megsérteni a hozzá szólót csak kifejtem véleményem. Bár a mágia létezik és anyagi síkon is észlelhetõ de olyan mágia nincs mint a Harry Potterbe csak felsõbb hatalmakat tudsz megszólítani és õk teszik a dolgukat de mást nem. Megjegyezném hogy a angyal mágiát a keresztények az ördöghöz kötik(mint megannyi másik fajtáját).
Bizonyítsd be! :D Mellesleg a nevedbõl ítélve tényleg 13-14 éves lehetsz. Hány éves vagy, komolyan?:D
A kérdező hozzászólása: nem vagyok 14, de a mágia létezik. tudom, mert próbáltam, de én a könnyebb verzióját szeretném ûzni. amíg nem próbáltad, honnan tudod, hogy nem létezik?
http://www.youtube.com/watch?v=Ah7AF7CAsXM tessék a link. Ez elvileg marha alapvetõ dolog, egyszer kétszer sikerült is az elején, és azóta bárhogy is próbálom nem. Pedig még régen szigorúbban is ellenõriztem magam, pl sálat kötöttem az arcom elé, minden légmozgást kiküszöböltem, ablak ajtó csukva, kulcslyuk tömve, fûtés ki. Tehét a lehetségességérõl meggyõzõdtem, csak azt nem tudom miért nem megy most már. Ha nagyon szigorú vagy akkor üvegburát is rakhatsz az egészre. Szúrsz egy tût egy darab radírba, és arra egy ilyen papír vagy alufóliadarabot raksz. De a készítése megvan más videókon, csak én rövidet akartam linkelni.

Vannak dolgok amiket magamba fojtok és meg kéne beszélnem valakivel, mert szükségem van a tanácsra. Szülői tanácsra lenne szükségem de a szüleimmel nem tudom megbeszélni. Mit tegyek?

(párkapcsolatról és szekszuális dolgokról lenne szó)

Legjobb válasz: Szia! Nekem csak skype van,de szivesen meghalgatlak.Az én szüleim távol élnek és nekem is jó lenne néha kibeszélni magamból dolgokat.A párommal sem tudok mindent megbeszélni,mert ugye õ férfi.

Szia! Nekem csak skype van, de szivesen meghalgatlak.Az én szüleim távol élnek és nekem is jó lenne néha kibeszélni magamból dolgokat.A párommal sem tudok mindent megbeszélni, mert ugye õ férfi.
Írj priviben, szívesen felveszlek MSN-re Egy 30-as kétgyermekes anyuka
elõzõ válaszolo vagyok ha szeretnéd h felvegyelek irj ide komentet nekem csak msn-m van
szia ha gondolod én is szivesen beszélgetnék veled én is csaj vagyok
Szia! Felvettelek, ha van kedved gyere én sokat vagyok gépközelben.
Tedd föl itt a kérdéseket! Ne írjál nagyon személyes dolgokat... és lazán ugorj át néhány poénos figurát, aki idetéved. Lesznek hasznos válaszok.
Az nem derült ki, Te milyen nemû vagy , de én lány vagyok :)
A kérdező hozzászólása: sikerült letölteni:) darkangel9152 kérlek vegyél fel, ha te is szeretnél velem beszélni
A kérdező hozzászólása: lány vagyok megpróbálom letölteni a skypot:D és akkor beszélhetünk:)
A kérdező hozzászólása: szeretnék írni priviben csak neked nem tudok, mert nálad nincs ott, hogy: Privát e-mail a válasz írójának:S de kérlek vegyél fel msn-re [email protected]
szia lány vagyok és szívesen beszélgetek veled, felvettelek msn-re remélem nem baj.
Jó látni ezt az összetartást.

Egyes válaszolók miért olyan tapintatlanok, tolakodóak, kíváncsiak? Miért nem veszik észre magukat, hogy vannak dolgok amikhez az ég világon semmi közük?

Egyszer?en felmegy a pumpa, ha meglátok egy olyan választ, ami nem helyénvaló. Például, ha valaki ilyet kérdez: "Hogyan mondjam el a szeretteimnek, hogy halálos beteg vagyok? Vagy az el?z? kérdés: Párom elhunyt és valami szép idézetet szeretnék a koszorú szalagjára íratni. Ötletek?"

Legjobb válasz: mert az emberek kíváncsiak. Túlságosan is. Ezért megy olyan jól a bulváripar. Kimondatlanul is azt akarják látni, hogy másnak is van baja, esetleg másnak nagyobb baja van, mint neki, így ezzel "gyógyítja" magát. Sajnos, mi magyarok ilyenek vagyunk.

mert az emberek kíváncsiak. Túlságosan is. Ezért megy olyan jól a bulváripar. Kimondatlanul is azt akarják látni, hogy másnak is van baja, esetleg másnak nagyobb baja van, mint neki, így ezzel "gyógyítja" magát. Sajnos, mi magyarok ilyenek vagyunk.
Engem jobban zavarnak az elõítéletesek. "Valaki: Tegnap nem dolgoztam... Mire egy okoskodó: Ja, ja mert egy rohadt, lusta dög vagy mi?" Én az ilyeneken akadok fent. Beszólnak még akkor is, ha semmi okuk nincs rá, háttérinfót sem tudják... A kíváncsisággal nincs bajom, sokan kíváncsiak. Legfeljebb nem kell rá válaszolni. 15:13-as tökre egyetértek. Ha nekem is meghalna valakim, akkor nem írnék ki róla kérdést, nekem ez annál mélyebb és fájóbb dolog.
Én nem szoktam ilyenekre válaszolni, mert ahogy mondod, semmi közöm hozzá. Egyáltalán nekem eszembe se jutna ilyenekrõl ide kérdést írni. Ha valamelyik közeli hozzátartozón meghalna, eszembe nem jutna itt témázni róla, de még kedvem se kérdezni semmit. Bár én nem itt élem az életem....
Azért, mer alapszabály, hogy a kérdésed legyen konkrét!
Ez van. Mert többre kíváncsiak, mintha bármi közük is lenne hozzá. Valaki meg itt tölti le a dühét. Röviden ennyi :D
"amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted" Nem is értem, miért csodálkozol. A fórumokban is alapjáraton ismeretlen a valódi személy, itt meg a legtöbben még a nikket se jelenítik meg. A kérdések hiteléhez lehetnek fenntartások :) 4 szemközt ezek a dolgok jóval rázósabbak. Biztos, hogy jópár kérdezõ kamuzik, talán a reakciókat szeretné látni, vagy valami mesterséges részvétet kapni, mittudomén :)
A kérdező hozzászólása: Érdeklõdni, törõdni, segíteni?! Na ne röhögtessetek már, ilyen szavakkal nem illik dobálózni. Ilyen jellegû kíváncsiság mögött kevés esetben van jó szándék. Amikor velem egy szörnyû tragédia történik, és ilyen fájdalom ér, mit tudnak nekem idegenek segíteni, amikor a családom se képes rá?!
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem a részvét nyilvánításra gondoltam. Az természetes megnyilvánulás. Nekem nagyon fájna, ha ilyen dolgokkal faggatnának, ha ilyen helyzetben lennék. Bár nyilván én nem írnék ki ilyen jellegû kérdést sem. Én inkább magamba fordulnék, mint világgá kürtölném. Bár azt mondják segít.
És neked mi közöd hozzá, hogy más miért érdeklõdik??? Mellesleg semmi kivetnivalót nem találok abban, hogy valaki azt írja: "részvétem, ha nem veszed tolakodásnak! miben hunyt el?" A kérdezõ vagy válaszol vagy nem. Az már az õ döntése. Lehet épp jól fog neki esni, hogy valaki megkérdezi és ezzel úgy érzi törõdnek vele (akkor is ha itt idegenek válaszolnak). Nem tudhatod. Bennem akkor megy fel a pumpa, ha valaki képes olyan olyan dolgok miatt pattogni, amihez semmi köze.
Én biztos tapintatlanabbnak érezném az ilyen megnyilvánulást, mint ez a kérdés, mint azt, hogy valaki ismeretlenül is szeretne segíteni, vagy érdekli a sorsom, még akkor is, ha ezt konkrétan nem kérem.
A kérdező hozzászólása: Nem egy kérdést emeltem csak ki. Mivel mindet nem tudtam, választottam kettõt a sok közül, hogy érzékeltessem az indulatomat. Nem érzem magam tapintatlannak, hogy kiemeltem két olyan kérdést, ami már egyébként is nyilvános, mivel nem másítottam meg. Sajnálom, ha valakit megbántottam evvel. Csak annyira dühös leszek, az emberek ilyen megnyilvánulásaitól. Meg nem fordulna soha a fejemben, hogy ilyet kérdezzek valakitõl, aki ilyen helyzetben van.
Azért a kérdés néha sugall dolgokat. Pl. a kérdezõ konkrétan megosztotta, hogy elveszítette a párját. Ha nem akarna beszélni róla, akkor csak szép temetési idézetet kért volna, mindenféle kiegészítõ információ nélkül. Egyébként én is kiakadok néha a kíváncsiskodókon, de most én is megkérdeztem, mi történt a párjával, mert a halál az valahogy olyan ijesztõ, rémítõ, és csak szerettem, volna kifejezni együttérzésemet.
A kérdező hozzászólása: Értem én a segítõ szándékot. De aki rászánja magát ilyen kérdések kiírására, nem hiszem, hogy nagy segítség lenne neki az ilyen jellegû faggatózás. Ha el akarná mondani úgy kérdezné: Hogyan gyógyulhatnék meg? A kérdések nagy része konkrét, ezek információk nélkül is lehet rájuk válaszolni.
"biztos nincs rá gyógymód, hogy halt meg, hány éves volt, " ez szerintem annyira nem durva válasz. csak kíváncsiak amire nem kell válaszolni ha nem szeretnél..szerintem ennél sokkal bukóbbakat is írnak egyes válaszolók amiket poénnak szánnak de akkor is másnak rosszul esik..


17 éves fiú vagyok miért van az h én nagyon érzékeny vagyok? Tulságosan is vannak dolgok pl zene film videó ami elsírom magam

és ha valami bánt akkor nagyon magamba szállok! nagyon megvisel ha valaki meghal volt egy lány nem ismertem 3 éves korában meghalt volt róla egy videó láttam és honapókon át este lenként sírtam annyira fájt mintha hozzám tartozom lett volna nagyon sokszor vagyok szomoru ez mit?l van?

Legjobb válasz: Írj privátot, beszélgethetünk :) 17F és én is erzékeny vagyok de másképp ;)... irj

Írj privátot, beszélgethetünk :) 17F és én is erzékeny vagyok de másképp ;)... irj
3 hónapig? Lol. Hát, próbáld meg kicsit megemberelni magad, mert az egész világ ilyen, csak ebben a percben annyi szörnyûség történik, hogy évekig sírhatnál miattuk esténként.
énis ilyen vagyok, bár nem én nem vagyok ilyen súlyos eset.. filmeken énis szoktam sírni, valamikor egy videón is sirtam, és van hogy halgatok egy szomi számot, és eszembe jutnak dolgok amik velem történtek meg és akk énis elkezdek sirni.. am szerintem az cuki ha egy fiú sír:D 15/L
Hát kicsit azért tényleg próbáld meg összeszedni magad, rengeteg szörnyûség van a világban, ha nem edzed meg magad nehéz dolgod lesz késõbb :) Hajrá :)
Egyrészt nagyon érzékeny korban vagy, másrészrõl elképzelhetõ hogy volt egy traumád, amit mélyen elnyomtál magadban és így tör fel belõled. A kislány miatt meg lehet hogy azért sírtál annyit, mert rettegsz a haláltól, vagy egy szeretted elvesztésétõl. Esetleg bûntudatod van valami miatt. Vagy semmi bajod, csak épp ilyen korban vagy és nagy empátiával bírsz. :) De akárhogy van, tanulj meg hamar felállni, ha valami megvisel, különben késõbb nagyon nehéz lesz, amikor közvetlenül Veled történnek meg dolgok és nem csak a tévében látsz valamit, ami elkeserít. (Lehet hogy röhejesen egyszerû megoldásnak tûnik, de menj el futni vagy mást sportolni, az egyrészt boldogsághormont termel, másrészt, elûzi a stresszt! Plusz, ha kihajtod magad, olyan fáradt leszel, hogy eszedbe sem jut szomorkodni! ;)

Most mi van vele? Nem érdekelem már? Vagy csak én agodom túl a dolgokat magamban?

Természetesen egy fiúról van szó. Kb 2 honapja ismerjük egymást azota beszéltünk minden nap találkoztunk is. Mindig volt közös témánk. Szinte ö írt rám minden nap, (volt mikor én is rá irtam persze) amikor beszelünk nevetünk megbeszelünk egymasal szinte mindent, de mikor masodjara taliztunk azóta nem igazán ír rám én irtam rá a napokban. Viszont most fog ő is érettségizni meg a következőheten vizsgázik kreszből, de nem hinném hogy este is agyon tanulná magát. Akkor most nem erdeklem már vagy mi lehet vele? Sztetek jó ötlet lenne ha rá kérdeznék? Elegé rosszúl esik, mert eddig eleg jól el voltunk most meg semmi. :( Én 17 lány vagyok ő 20 fiú Elöre is várom és köszönöm a tanacsokat, válaszokat.

Legjobb válasz: *éves Bocsánat a helyes írásért. :/ :)

A kérdező hozzászólása: *éves Bocsánat a helyes írásért. :/ :)
Írj neki te, bakker... Már ne haragudj de nem várhatod el hogy egész életedben teutánad fussanak. Mivel érdemelted ki?
A kérdező hozzászólása: Mindig irok rá baszus.
És?
A kérdező hozzászólása: És és .... :S Sztem csak a kreszel van elfoglalva és nem törödik most más dolgokkal Nagyobb ennek a valószínûsége mint hogy nem érdekelném? Ugye? :/
Mi ezt nem tudhatjuk. Nem vagyunk gondolat olvasók. Legalábbis én nem!
Nem lehet, hogy a helyesírásod zavarja? Próbálj erre odafigyelni, mert sokaknak csípi a szemét.
A kérdező hozzászólása: Ja persze mert szar a helyes írasom már le kell izelni az embert, diszlexiás vagyok és tud róla.

14 eves lany vagyok, es nem kapok zsebpenzt de neha enis szeretnek venni dolgokat magamnak. Hogy tudnek penzt szerezni? Eladni regi jatekokat vagy micsoda? :| van valakinek sztorija vagy jo otlete?

Bocsanat azert, hogy ekezet nelkul irok csak nem magyar a billentyuzetem:)

Legjobb válasz: Elmész dolgozni és tuti lesz pénzed.Nem mindig a szülõkre utalva kell élni.

Elmész dolgozni és tuti lesz pénzed.Nem mindig a szülõkre utalva kell élni.
Nehogymár beszólj egy 14 éves GYEREKNEK, hogy miért él a szüleire utalva. 14 évesen igencsak csekély még a munkalehetõség is, és nem is gondolom, hogy olyan valakinek ennyi idõsen meg kéne tudni élni egyedül. A kérdésre nem tudok válaszolni, csak te tudhatod miféle lehetõségek vesznek körül.

2 hetes kislányomat ebbe az időbe még nem mertem kivinni, mindig csak ablakot nyitunk rá 10-15 percre mert végig üvölti az öltöztetést és utána is amíg rajta van a sapi. Ezért ki se merek vele menni, hogy győzzem le ezt a dolgot magamban?

Nektek is sírt ugye? Vagy csak én vagyok ilyen béna?;(

Legjobb válasz: Szia! Dehogy vagy béna, ne is gondolj ilyeneket. Az én kisfiam 6 hónapos de még most is sír öltözéskor, fõleg most, hogy több ruhát kell felvenni. A sapkát és a sálat külön utálja, sikítva sír amikor ráadom, de amikor beleteszem a babakocsiba és érzi a friss levegõt, megnyugszik. Kitartást, és sok sikert!

Szia! Dehogy vagy béna, ne is gondolj ilyeneket. Az én kisfiam 6 hónapos de még most is sír öltözéskor, fõleg most, hogy több ruhát kell felvenni. A sapkát és a sálat külön utálja, sikítva sír amikor ráadom, de amikor beleteszem a babakocsiba és érzi a friss levegõt, megnyugszik. Kitartást, és sok sikert!
Szia, nyugodj meg, nem vagy béna!Nekem ma 3 hetes és én eddig is kivittem, bár tegnap hogy fagy volt szinte egész nap, elmaradt a séta.De ma viszem csípõszûrésre-ezért ki kell hogy menjünk.Figyu, etesd meg, tedd tisztába, kicsit nyugtasd meg és azután próbálkozz a beöltöztetéssel, persze utoljára a sapit.Nem tudom cumizik e, ha igen, add a szájába-és vidd ki a levegõre.Hidd el élvezni fogja kint.Beszélj hozzá közben, nyugtasd.Próbálkozz!!Sikerülni fog, jó sétálást :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Akkor majd ma megpróbálom ha felkelt, megetetem, beöltöztetem, tiszta pelus és kimegyünk. Vmikor el kell kezdeni. Egyébként nem cumizik, próbálkoztam már de neki csak a cicim kell.:)

Miért van az, hogy megbeszélem "saját magammal" a dolgaimat, de hangosan? !

tehát pl sétálok az utcán, eszembe jut valami probléma, hogyan oldjam meg vagy csak úgy elgondolkodok valamin és saját magammal "belül" megbeszélem, viszont azon kapom magam hogy figyelnek, mert már hangosan beszélek, mintha valakivel párbeszédet folytatnék. és ilyenkor megsz?nik a világ, csak hirtelen szoktam feleszmélni, hogy hol is vagyok.... ez mit?l van? mit tegyek ellene? olyan kellemetlen néha... 29/N

Legjobb válasz: Lehet, h sokat vagy egyedül, vagy nincs olyan a közeledben a hétköznapjaid során, akivel megbeszélhetnéd a felmerülõ dolgaidat. Nincs semmi gond vele sztem. Nénikém is beszél magában hangosan mióta elköltöztek a gyerekei, és a szomszédom is néha hallom, hogy takarítás közben hangosan beszél magához.

Lehet, h sokat vagy egyedül, vagy nincs olyan a közeledben a hétköznapjaid során, akivel megbeszélhetnéd a felmerülõ dolgaidat. Nincs semmi gond vele sztem. Nénikém is beszél magában hangosan mióta elköltöztek a gyerekei, és a szomszédom is néha hallom, hogy takarítás közben hangosan beszél magához.
nekem is van hasonló csak én nem beszélek végig hangosan , csak 1-1 szavat mondok ki , olyankor mindenki rámnéz , gyorsan elhúzom a csíkot :D de igaz lehet amit az elsõ válaszoló mondd , mert én elég magányos vagyok nemtudom te hogy vagy vele
én is szoktam magamban beszélni:D szerintem nincs vele gáz, bár én az utcán nem szoktam, maximum akkor, ha senki sincs ott rajtam kívül.

Miért van az, hogy soha sem sikerülnek az olyan dolgok, amiket előre megtervezek vagy előre beleélem magam?

Már rengetegszer tapasztaltam ezt, ti hogy vagytok vele?

Legjobb válasz: Én is rengetegszer tapasztaltam ezt. Aztán tele lett a tököm és nem terveztem és nem éltem bele magam. Azóta sokkal jobban alakulnak a dolgaim.

Én is rengetegszer tapasztaltam ezt. Aztán tele lett a tököm és nem terveztem és nem éltem bele magam. Azóta sokkal jobban alakulnak a dolgaim.
Nem beleélni kell, hanem csinálni. Direkt nem a megtervezést mondtam, mert az egy dolog, de tudod, medve bõrére inkább ne igyál elõre... de sejtem, ezután majd megtapasztalod. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!