Találatok a következő kifejezésre: Vannak dolgok, annak ellenére hogy (2 db)

Vannak dolgok, amiket annak ellenére hogy igen szeretem nem tudok megtenni. Mi lehet velem a probléma?

18 éves csaj vagyok, 4 honapja vagy egy igen komolynak igérkezö kapcsolatom! Eszméletlen módón szeretem a srácot...de szexuális problémáim vannak! Ö az elsö akivel komoly szexuális kapcsolatban élet, de vannak dolgok amiket annak ellenére hogy igen szeretem nem tudok megtenni..pl orális szexen belül akarja hogy a számba mehessen el de eccerüen nem tudom magam rávanni..vagy pl nagyon nem szeretem ha pozokat akar variálni...vagy ha nem eccerü modon szeretne nyalni...ilyen aproságok...miért nem teszek meg neki mindent holott ez lenne az alap? sokat gondolkoztam nagyon szeretem szal ezt neis mondjátok hogy nem, de eccerüen ezek az aproságok nem mennek...mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehet, hogy az van, hogy majd szépen lassan jön minden magától! Igaz, valaki már elõbb megtesz ilyesmi dolgokat a kapcsolatában, de hát ugye nem vagyunk egyformák! Lehet, hogy csak idõse van szükséged! Amúgy azt veszem ki a szavaidból, hogy a fiú is szeretne a kedvedbe járni! Talán majd ez meghozza a kedvedet, már ha engeded neki, hogy kényeztessen! Én azt tanácsolom, hogy próbáld meg élvezni, amit csinál! És szépen kialakul a kölcsönösség is! Ezek nagyon jó dolgok, szóval szerintem ne zárkózz el tõle!

Lehet, hogy az van, hogy majd szépen lassan jön minden magától! Igaz, valaki már elõbb megtesz ilyesmi dolgokat a kapcsolatában, de hát ugye nem vagyunk egyformák! Lehet, hogy csak idõse van szükséged! Amúgy azt veszem ki a szavaidból, hogy a fiú is szeretne a kedvedbe járni! Talán majd ez meghozza a kedvedet, már ha engeded neki, hogy kényeztessen! Én azt tanácsolom, hogy próbáld meg élvezni, amit csinál! És szépen kialakul a kölcsönösség is! Ezek nagyon jó dolgok, szóval szerintem ne zárkózz el tõle!
szerintem haladjatok szép fokozatosan !! a szádba elmenést mondjuk lehet úgy csinálni az elején nem rögtön lenyeled hanem csak ízlelgeted ha meg nem tetszik akkor köpd ki semmi olyanra ne vedd rá magad amire még nem vagy felkészülve :) csak szép lassan haladjatok :) a pózoknál meg ha te nem akarod h nagyon variálja õket akkor ne enged bár azért a te helyedbe kipróbálnám :) de lehet h valami lelki problémád van !! remélem tudtam valamit segíteni :) de én a te helyedbe kicsit jobban ráhangolodnék a szexre mert azért vannak nagyon jó pózok vagy nézz utána h te mit próbálnál ki szívesen nézegess képeket a pasid biztos nem fogja visszautasítani ha elmondod neki h szeretnéd :) sok szerencsét neked :)
Kb 2éve én se engedtem meg az akkori barátomnak hogy a számba élvezzen el, utáltam ha különféle pózokat akart velem csináltatni. Zavarba voltam, cikinek éreztem dolgokat... Aztán valahogy megváltoztam. Mostmár nincsenek ilyen gondjaim. Nekem az volt a fontos h ne erõltesse a barátom mert akkor annál jobban nem akartam. Otthon gondolkodtam rajtuk, az ilyesmi dolgokon, és valahogy szépen lassan, idõrõl idõre rávettem magam ezekre a dolgokra. A kérdésedre válaszolva, nincs veled semmi gond. Õ az elsõ neked, te még maradnál az egyszerûbb dolgoknál, nem vagy még "rutinos". Ez nem baj, próbáld barátodnak is elmondani hogy neked ez még kicsit gyors, és hogy ne erõltesse, majd te tudod hogy mikor vagy "felkészülve" ezekre.
én csak azt tanácsolom, hogy azt csináld, ami neked jó. ha nem akarod, h a szádba élvezzen, ne tegye, hátha elhánynád magad. ha el kell jönnie annak az idõnek, úgyis eljön, de ezt érezni fogod.

Az egyik kollégám belémszeretett, annak ellenére, hogy vőlegényem van, és ezt ő is tudja persze (bár remélte, hogy elhagyom), nagyon jól esett flörtölni Vele, de nem hittem volna, hogy ennyire elfajulnak a dolgok?

Szerencsére épp most kaptam egy új munkalehet?séget, nem miatta váltottam, itt többet is fizetnek, mint az el?z? helyen, viszont kapóra jött, hogy megszakítsam Vele a kapcsolatot. Szerintetek ez szemétség? Csak nem akarom, hogy tovább tápláljon viszonzatlan érzélmeket. Egyébként annyira nem is viszonzatlanok, de már eljegyyeztek, ez egy próbája a kapcsolatomnak, nem hagyom el... Kés?bb még felvehetem vele a kapcsolatot szerintetek?

Legjobb válasz: Messzire kerüld el a srácot, ha nem akarod hogy a barátod elvessze a bizalmát benned. Legjobb lenne amúgy, ha võlegény mellett nem nagyon flörtölgetnél, bár lehet hogy csak én vagyok konzervatív és én gondolom úgy, hogy a férfi és nõ közötti tisztelet jele az, hogy semmi hasonlóba nem mennek bele. Amúgy ha azt akarta hogy elhagy a võlegényedet akkor valószínû hogy megakar szerezni. Attól mindenképpen felbátorodik ha bármikor megkeresed. Szerintem tiszteld meg a võlegényedet annyival, hogy mellette nem hülyítesz más férfiakat. 23/F

Messzire kerüld el a srácot, ha nem akarod hogy a barátod elvessze a bizalmát benned. Legjobb lenne amúgy, ha võlegény mellett nem nagyon flörtölgetnél, bár lehet hogy csak én vagyok konzervatív és én gondolom úgy, hogy a férfi és nõ közötti tisztelet jele az, hogy semmi hasonlóba nem mennek bele. Amúgy ha azt akarta hogy elhagy a võlegényedet akkor valószínû hogy megakar szerezni. Attól mindenképpen felbátorodik ha bármikor megkeresed. Szerintem tiszteld meg a võlegényedet annyival, hogy mellette nem hülyítesz más férfiakat. 23/F
szerintem a lehetõ legjobb idõben jött a váltás. ha késõbb fel is veszed vele a kapcsoltaot, az nagoyn késõbb legyen, fõleg, h irtam nem is viszonzatlanok, szerintem is ez egy aféle próba, ha a võlegényedet, szereted, akkor ne hagyd hogy ilyen botlás miatt vesszen kárba, azt nagoyn bánnád, ha meg a másikat szeretnéd akkor nem tétováznál, tethát mindenesetre ne keresd had nyugodjon el õ is kicsit hagyad h felejtsen, ha most bármi okból megkeresnéd, jelnek venné, meg csak szenvedne. Hidd el tapasztalatból mondom!! 19/l
Szerintem az lenne a szemétség, ha felvennéd fele a kapcsolatot és tovább hitegetnéd. (Ha nem csinálsz semmit, azt is bíztatásnak veszi.) Egyébként próba ide vagy oda, ha nem viszonzatlanok az érzései, szerintem meg kéne gondolnod ezt a házasság dolgot. Ez nem azt jelenti, hogy a kolléga lenne az igazi, hanem csak azt, hogy a võlegényed nem az.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!