Találatok a következő kifejezésre: Vannak dolgok, annak (28 db)

Elmondható általánosságban, hogy az emeber olyan, hogy minél több dolga van valamiből, annál kevésbé vigyáz rá, értékeli?

Ha az embernek 1 autója van, arra nagyon vigyáz, össze ne törtje, el ne romoljon, meg ne sérüljön. Ha az embernek van m,ár 3-4 akkor úgy van vele, nem kell annyira vigyáznia rá, mintha csak 1 lenne neki, mert van másik ha elromlana az egyik. Haveromnak van egy csomó fülhallgatója, és dobálja őket, begyűri a táskájába, nem vigyáz rájuk annyira, mintha csak 1 lenne neki. Vagy egy tollra sem. Annyi tolla van, hogy simán eldobálja auz egyiket, mint hogy oda sétáljon az asztalhoz lerakja óvatosan, nem, megfogja, és oda dobja messziről, kockáztatva, hogy eltörjön. Tehát elmondható az, hogy minél több dolga van valakinek, annál kevésbé vigyáz rá?

Legjobb válasz: :D Erdekes megallapitas, meg foleg az indokok. Gratula. Igen elmondhato, hogy ha minel tobb mindent megkap egy ember annal kevesbe erdeklik azok a dolgok mar. Logikus nem? Ha megkapsz valamit akkor mar nem vagyodsz utana, mar valami masra faj a fogad. Akinek meg nincs az meg eloszor olyasmire vagyik amit elerhetobbnek tud elkepzelni. Lepcsozetesen vannak a dolgok; pl. ha valakinek nincs bicaja vagy autoja akkor azokra vagyik, ha megkapta akkor jo nore, ha azt is akkor repulore, de a celjaink hajhaszasa kozbe elfelejtjuk amiket mar megszereztunk s nem nagyon becsuljuk, mert van ujabb, erdekesebb amire vagyunk..

:D Erdekes megallapitas, meg foleg az indokok. Gratula. Igen elmondhato, hogy ha minel tobb mindent megkap egy ember annal kevesbe erdeklik azok a dolgok mar. Logikus nem? Ha megkapsz valamit akkor mar nem vagyodsz utana, mar valami masra faj a fogad. Akinek meg nincs az meg eloszor olyasmire vagyik amit elerhetobbnek tud elkepzelni. Lepcsozetesen vannak a dolgok; pl. ha valakinek nincs bicaja vagy autoja akkor azokra vagyik, ha megkapta akkor jo nore, ha azt is akkor repulore, de a celjaink hajhaszasa kozbe elfelejtjuk amiket mar megszereztunk s nem nagyon becsuljuk, mert van ujabb, erdekesebb amire vagyunk..
Szerintem igen, még a gyerekekre is igaz. Az elsõt sokkal jobban féltjük, mint a másodikat.
Teljesen igaz. Ezért nem szabad például egy gyereknek sem a szükségesnél több cuccot venni, mert nem fog vigyázni rájuk, nem fogja megtanulni értékelni. Akinek csak egy vagy kettõ van valamibõl, az úgy vigyáz rá, mint a szeme fényére, akinek egy csomó, az - ahogy te is írtad - gyakran csak megvonja a vállát, ha egy tönkremegy, hiszen van még.
Szerintem is igaz. Ha mindent megkapsz azonnal, mindent megvehetsz, amit csak szeretnél, egy idõ után minden értéktelenné válik, és olyan terület felé fordulsz, amit nem lehet pénzen megvásárolni. A legtöbb gazdag ezt az utat járja be, és sokan közülük pályáznak a hatalomra, az elismertségre, mert azért újra küzdeniük kell.
nekem pl nagyon sok ruhám van. olcsóbb és drágább is. mégis mindegyikre nagyon vigyázom, hiszen én dolgoztam meg érte, köt hozzájuk valamilyen emlék, szeretem a színét, az anyagát. nem is tudom, hogy a személyiségembõl fakad, vagy így neveltek, de minden dolgomra kínosan ügyelek, sosem hagytam el még semmi nagyobb értékût, nem loptak el tõlem se iratot, se telefont. a családomban a munkának és ezáltal a pénznek is becsülete volt, nem herdáltunk, nem pazaroltunk. remélem majd a gyerekemet is sikerül így nevelnem. mindenesetre ha puszta figyelmetlenségbõl elhagy valamit, akkor tuti nem pótolom azonnal, tanulja meg értékelni a dolgokat.

Vannak dolgok, amiket annak ellenére hogy igen szeretem nem tudok megtenni. Mi lehet velem a probléma?

18 éves csaj vagyok, 4 honapja vagy egy igen komolynak igérkezö kapcsolatom! Eszméletlen módón szeretem a srácot...de szexuális problémáim vannak! Ö az elsö akivel komoly szexuális kapcsolatban élet, de vannak dolgok amiket annak ellenére hogy igen szeretem nem tudok megtenni..pl orális szexen belül akarja hogy a számba mehessen el de eccerüen nem tudom magam rávanni..vagy pl nagyon nem szeretem ha pozokat akar variálni...vagy ha nem eccerü modon szeretne nyalni...ilyen aproságok...miért nem teszek meg neki mindent holott ez lenne az alap? sokat gondolkoztam nagyon szeretem szal ezt neis mondjátok hogy nem, de eccerüen ezek az aproságok nem mennek...mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehet, hogy az van, hogy majd szépen lassan jön minden magától! Igaz, valaki már elõbb megtesz ilyesmi dolgokat a kapcsolatában, de hát ugye nem vagyunk egyformák! Lehet, hogy csak idõse van szükséged! Amúgy azt veszem ki a szavaidból, hogy a fiú is szeretne a kedvedbe járni! Talán majd ez meghozza a kedvedet, már ha engeded neki, hogy kényeztessen! Én azt tanácsolom, hogy próbáld meg élvezni, amit csinál! És szépen kialakul a kölcsönösség is! Ezek nagyon jó dolgok, szóval szerintem ne zárkózz el tõle!

Lehet, hogy az van, hogy majd szépen lassan jön minden magától! Igaz, valaki már elõbb megtesz ilyesmi dolgokat a kapcsolatában, de hát ugye nem vagyunk egyformák! Lehet, hogy csak idõse van szükséged! Amúgy azt veszem ki a szavaidból, hogy a fiú is szeretne a kedvedbe járni! Talán majd ez meghozza a kedvedet, már ha engeded neki, hogy kényeztessen! Én azt tanácsolom, hogy próbáld meg élvezni, amit csinál! És szépen kialakul a kölcsönösség is! Ezek nagyon jó dolgok, szóval szerintem ne zárkózz el tõle!
szerintem haladjatok szép fokozatosan !! a szádba elmenést mondjuk lehet úgy csinálni az elején nem rögtön lenyeled hanem csak ízlelgeted ha meg nem tetszik akkor köpd ki semmi olyanra ne vedd rá magad amire még nem vagy felkészülve :) csak szép lassan haladjatok :) a pózoknál meg ha te nem akarod h nagyon variálja õket akkor ne enged bár azért a te helyedbe kipróbálnám :) de lehet h valami lelki problémád van !! remélem tudtam valamit segíteni :) de én a te helyedbe kicsit jobban ráhangolodnék a szexre mert azért vannak nagyon jó pózok vagy nézz utána h te mit próbálnál ki szívesen nézegess képeket a pasid biztos nem fogja visszautasítani ha elmondod neki h szeretnéd :) sok szerencsét neked :)
Kb 2éve én se engedtem meg az akkori barátomnak hogy a számba élvezzen el, utáltam ha különféle pózokat akart velem csináltatni. Zavarba voltam, cikinek éreztem dolgokat... Aztán valahogy megváltoztam. Mostmár nincsenek ilyen gondjaim. Nekem az volt a fontos h ne erõltesse a barátom mert akkor annál jobban nem akartam. Otthon gondolkodtam rajtuk, az ilyesmi dolgokon, és valahogy szépen lassan, idõrõl idõre rávettem magam ezekre a dolgokra. A kérdésedre válaszolva, nincs veled semmi gond. Õ az elsõ neked, te még maradnál az egyszerûbb dolgoknál, nem vagy még "rutinos". Ez nem baj, próbáld barátodnak is elmondani hogy neked ez még kicsit gyors, és hogy ne erõltesse, majd te tudod hogy mikor vagy "felkészülve" ezekre.
én csak azt tanácsolom, hogy azt csináld, ami neked jó. ha nem akarod, h a szádba élvezzen, ne tegye, hátha elhánynád magad. ha el kell jönnie annak az idõnek, úgyis eljön, de ezt érezni fogod.

Milyen boltok vannak amik anime, manga, cosplay, és hasonló dolgokkal foglalkoznak?

Az egész ország területér?l érdekelnek, de cím és telefonszám is kellene.

Legjobb válasz: http://www.animebolt.hu/

SakuraZaka, Holdfény, Sárkánytûz, Trillian... google-ban utánanézel, mindenfélét kiad. ^^ Pl. SakuraZaka és a Holdfény tömve van animés cuccokkal, kulcstartók, plüssök, egyebek... MoonlightMeido edig egy anime teázó.


Azoknak az anyukáknak, akik kicsi gyerek mellé vállalnak újabb babát, "könnyebb dolguk" van, mint annak akinek ikrei születnek?

Legjobb válasz: Nekem még egyik sincs, de tuti, hogy az ikrekkel nehezebb, mint már egy kicsi gyerekkel. Mert két 2 hónapos gyereknek hiába mondod, hogy várjon, amíg a másikat tisztába teszed például, ugysem érti meg. A nagyobb gyerkõc talán igen.

Nekem még egyik sincs, de tuti, hogy az ikrekkel nehezebb, mint már egy kicsi gyerekkel. Mert két 2 hónapos gyereknek hiába mondod, hogy várjon, amíg a másikat tisztába teszed például, ugysem érti meg. A nagyobb gyerkõc talán igen.

Heló!? Mindig is kötõdtem a természetfeletti dolgokhoz (Szellemek) De sose tudtam senkivel sem beszélni ezekrõl. Szóval ha neked van valamilyen tapasztalatod, amit szívesen megosztanál velem akkor annak nagyon örülnék.

Lám itt az egyik élményem. Kiskoromban kb olyan 5-6 éves lehettem, nõvéremmel voltunk egy szobában. Egyik este, nem tudom hány órakor de, biztos éjfél után furcsa dolgot tapasztaltam. L alakban volt az ágyunk, és ha én jobbra fordultam mindig láttam a nõvérem lábát, még aznap is. Arra ébredtem hogy a nevemet mondják, ki nyitottam a szemem és a nõvérem volt felettem. Vagyis csak annak látszott mintha õ lett volna. De éreztem hogy ez valami más, kb 7 mp volt nyitva a szemem, megijedtem és a fejemre húztam a paplant. De furdalt a kíváncsiság ezért lehúztam magamról. Már csak annyit láttam hogy egyenesen a falba száll. Persze másnap senki sem hitt nekem, azt mondták hogy álmodtam biztos. De én tudom mit láttam, és 14 éves fejjel is emlékszem pontosan a történtekre. Sose találtam hasonló esetet. De merem remélni hogy másokkal is történt hasonló.

Legjobb válasz: Itt mos kindenki hulyenek fog nezni teged es a valaszolokat is! Engen nem.erdekel a szellemes dolgok?de velem is tortent tavaly nyaron.mm. Kislanyom majdnem 3eves volt es a mamanàl voltunk( anyukamnal)a kislany.minden este felsirt es fel... mindig mutatat a szekrenyre.. de mi semmit sem lattunk csak meg volt rėmülve!!ez kb 2 hetig minden egyes ejszaka 3 orakor fölėbredt es ezt müvelte!! legutolso volt a legdurvabb akkor màr meg nyugtatni sem tudtam csak sirt azt kiabàlta le akkarom törülni törülni de mondom mit... allandan azt mondta a fiut... es megmutata hol van a fiu,a plafonra mutatot,de igaza volt...ott volt.kirajzolodva egy nagyon csunnya szarvai voltak...:demon volt) es masnap lemostuk...mi pedig haza mentunk !!

Itt mos kindenki hulyenek fog nezni teged es a valaszolokat is! Engen nem.erdekel a szellemes dolgok?de velem is tortent tavaly nyaron.mm. Kislanyom majdnem 3eves volt es a mamanàl voltunk( anyukamnal)a kislany.minden este felsirt es fel... mindig mutatat a szekrenyre.. de mi semmit sem lattunk csak meg volt rėmülve!!ez kb 2 hetig minden egyes ejszaka 3 orakor fölėbredt es ezt müvelte!! legutolso volt a legdurvabb akkor màr meg nyugtatni sem tudtam csak sirt azt kiabàlta le akkarom törülni törülni de mondom mit... allandan azt mondta a fiut... es megmutata hol van a fiu, a plafonra mutatot, de igaza volt...ott volt.kirajzolodva egy nagyon csunnya szarvai voltak...:demon volt) es masnap lemostuk...mi pedig haza mentunk !!
A kérdező hozzászólása: (1.kérdezõnek) Igen lehetséges hogy a lányod látott valamit. Mondjuk azt kétlem hogy démon lett volna, a démonnak nincsenek szarvacskái. Nekem néha a cicám néz furán egy pontra, volt hogy fél órán át ült és nézett a sarokba. Pedig az én cicám eléggé hiperaktív. Tudni illik azt is hogy olyan 4-5 éves korig láthatják a gyermekek ezeket a dolgokat. Lehet hogy az a szekrény magával hozott valamit az elõzõ tulajdonostól, vagy a készítõtõl. Feltéve ha ezek lehetségesek. De Egyébként a gyermekek, egy kisebb nagyobb bogárra is mutogathatnak, mert nem tudják hogy mi az. De a kirajzolódás érdekes..
Nekem írhatsz...van nekem is történetem..
Kiskoromban mindig egy "lányt" láttam az ágyamnál fekete volt és fülig érõ haja és egy hajcsat is volt a hajában.A dédi papám 2005-ben halt meg, az unokatesóméknál voltunk úgy 9-10 éves lehetem aludtunk és neki olyan a szobája hogy két ablak van ami a folyósóra néz és egy ablakos ajtó amint ilyen "szemcsés" ablak van és én felébredtem(reggel volt:D) és még heverésztem az ágyba amikor láttok egy alakot ami lassan elsétál az ajtó elõtt(szemcsés ablak van rajta) de a másik ablakon(a normálisan:D) már nem látszodot ugy megilyedtem O_O van egy csomó szellemes(IGAZ!!!) Történetem ha akarod leírom privibe:D 14/L
hát, az "and" helyett legalább írj "that"-at mert így a 2. fele inkább felszólítás

Ha van egy Facebook oldalad, amin romantikus, érdekes stb képeket akarsz feltenni jó szövegekkel, akk honnan szedjem a képeket és egyéb dolgokat h az ne lehessen, , lopásnak veenni? V ez h van? Annak is örülnék h ha ötletekkel halmoznátok el

Legjobb válasz: pl. www.weheartit.com - itt vannak jó képek Amit meg már máshol láttak azt rögtön lopásnak mondják, még ha te nem is láttad korábban máshol... Nem lehet elkerülni ezeket a hozzászólásokat.

pl. http://www.weheartit.com - itt vannak jó képek Amit meg már máshol láttak azt rögtön lopásnak mondják, még ha te nem is láttad korábban máshol... Nem lehet elkerülni ezeket a hozzászólásokat.
elöször is egy rakás pénz kell hozzá.én is érdeklõdtem és elvileg 7számjegyû összeg.
A kérdező hozzászólása: Uhh basszus tényleg? pf...:/
sajna ilyen világban élünk.2 dolgot tehet az ember.nem beszél az ötletérõl, elfelejti vagy probálja megvalósitani és reméli hogy nem lopják el. 22es csapdája.ha milliomos lennék nem kéne ötletelnem.igy meg én sem érek semmit az ötletemmel.azért sok sikert!
én sem látom ennek sok értelmét, de a kérdésednek sem!
Az elsõ azt akarja mondani, hogy nem értjük a kérdésedet.
Kedvenceli? Nem lájkolja?
De én ezt a hivatkozásrészét nem értem. Úgy érted, hogy belinkel, mondjuk egy videót, és saját maga is kedvenceli? Az tényleg hülyeség, hiszen a legtöbb esetben már abból le lehet szûrni, hogy tetszik az illetõnek, mert közzétette (share)
A kérdező hozzászólása: akkor egyet értünk :) mindenben :)
A kérdező hozzászólása: like
A kérdező hozzászólása: igen. erre gondoltam tényleg nincs értelme az én kérdésemnek, mondjuk hajnalba írtam ki pont egy ilyen eset után :)
Megtortent eset: az egyik ismerosom kiirta, hogy "lajk aki van" es belajkolta sajat maganak. Na az ilyeneket hivom en agyhalottnak.
Vagy gyerekes, vagy értelmoi fogyatékos
Milyen szavakat szokott ismételgetni?
Ennyibõl ítélve nem is biztos, hogy baja van, csak a mai világban szokatlan az ok nélkül tartósan jóóókedvû ember... Akárhogy is én szeretem az ilyeneket!
Ilyen velem is gyakran elõfordult.. Amikor tetszett egy fiú az osztályból, ültetés volt és mellé ültettek! Nem volt semmi poénos de amit mondott azon elkezdtem vigyorogva szakadni xD NAgyon kellemetlen volt fõleg akkor amikor elkezdte utánozni hogy hogyan nevetek :|
Nekem elég kellemetlen tud lenni, ha nem tudok parancsolni az arcizmaimnak.
Szia!Szerintem lehet hogy csak zavarban van.
Skizofrén?
Biztos emlékeztetik valamire vagy valakire azok a szavak, ezért szereti hallani õket.
Ezt kezelni nem nagyon lehet, legfeljebb azt megoldani, hogy ne mondogassa hangosan azokat a szavakat, és ha nevet, akkor csak annyit mondjon, hogy jó a kedve.
Túlpörög az agya, elõbb gondolkodik mint te, vagy aki mond neki valamit, azért nevet állandóan. Na és ha ismétel is, az meg a halálom. Kezeltetni kellene. Nekem az egyik barátnõm, például, amikor beszélgetünk, mondja velem már annak a szónak a végét, amit én akarok, vagy mondok is. Elképesztõen idegesítõ, amúgy egy aranyos, kedves nõ.
A kérdező hozzászólása: 48 éves és õszerinte semmi baja csak jó kedve van és nem szomorkodik mint pl.én. Én erre azt mondom neki hogy de én sem vagyok szomorú csak nem vihogok...!
Nekem volt ilyen ismerõsöm, a környezete nem is tartotta százasnak emiatt. Mondjuk, neki valami baja tényleg lehet, mesélte, hogy mániás idõszakai voltak, és egy idõben keményen drogozott is. Bizonyos szavakat ismételget? Nem lehet, hogy Tourette-es?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!