Találatok a következő kifejezésre: Vannak akik olyan válaszokat írnak, (6 db)

Vannak akik direkt olyan válaszokat írnak, amiket le fognak pontozni?

"Ki tud a toplista legaljára kerülni" verseny jelleggel?

Legjobb válasz: biztos hogy van, mivel minden internetes forumon elõkerül pár deviáns alak.

biztos hogy van, mivel minden internetes forumon elõkerül pár deviáns alak.
Csakhogy nincs ilyen toplista, direkt.
Van aki nem veszi komolyan, és viccesnek találják, ha beszólhatnak...
Szerintem lepontozgatni másokat menõbb..legalábbis én úgy vettem észre.
Nem tudom, de néha ha ráunok a bunkóságra, hasonló választ adok, és tudom, úgyis lepontoznak, és az is elõfordul hogy van egy vicces válaszom vagy megjegyzésem^^ nem tudom mennyire tolerálják az emberek, de szerintem a humor sosem árt.

Ha 3napig nem eszek semmit csak vizet iszok mennyit fogok tőle fogyni? Kb hány kilót? Jó most az olyan válaszokra nem vagyok kiváncsi h mekkora hülye vagyok stb. csak ha van valakinek tapasztalata és megszeretné velem osztani akkor azt kérem írja le.

Köszönöm el?re is :)

Legjobb válasz: Nagyon nem lenne szerencsés ha addig nem ennél semmit. Szerintem legalább egy kevés csirke, vagy pulykahúst esetleg egy kevés rizzsel(esetleg salátával) mindenképp egyél.

Nagyon nem lenne szerencsés ha addig nem ennél semmit. Szerintem legalább egy kevés csirke, vagy pulykahúst esetleg egy kevés rizzsel(esetleg salátával) mindenképp egyél.
neked nem is kéne fogynod inkább híznod.
2-3 kilót tapasztalatból mondom.
170 cm mellett 60 kg-nak kéne lenned, az lenne az egészséges. Amúgy ha léböjtkúrát csinálsz, akkor ne hirtelen kezd és ne hirtelen fejezd be, hanem fokozatosan. amúgy 3 nap alatt tényleg lemehet 3 kiló is... Arra nagyon figyelj, hogy a koplalások után a szervezet egy ideig sokkal jobban raktároz, vagyis ugyanannyi kajától egy hetes koplalás után sokkal többet (akát kétszer annyit) szedhetsz fel, mint a koplalás elõtt, mert a tested fel akar készülni a következõ táplálék nélküli idõszakra... Ez is tapasztalat, bár én nem fogyózás miatt nem ettem sokszor...
szerintem ne tornázz, mert szédülni fogsz én sem tornáztam emiatt am hány kiló vagy és milyen magas? az elsõ 3 nap nagyon szar lesz, mert kívánni fogod a kaját nagyon, utána már nem legalábbis nálam ez volt
napi 3 liter gyümölcs teát cukor nélkül meg reggel egy tejeskávét, édesítöszerrel, de nem 3 napig csináltam hanem 7 napig és lement 6 kiló:)
Szia! Eltelt 9 hónap. Mi van veled? Hogy érzed magad? Szerintem mást is érdekel a storyd!
Én pasi vagyok és bízvást állíthatom, hogy a többségünk nem a sovány, hanem a gömbölyded formákat szereti. Aki sovány annak se melle, se feneke, a lábai túl vékonyak - és az nem izgató ám!Szerintem felejtsd el az önsanyargató koplalást, helyette egyél könnyû kajákat, zöldség-gyümölcsöt és - próbáld meg azt a kis fölösleget edzéssel izommá alakítani!Egy kis izomzat még jobb alkatot kölcsönöz és ez ruhában is jól látható. Szerintem a legszexisebb nõk egy kicsit edzettek és kerekdedek alul-felül.
Ostoba, anorexiás k*rva. Keress inkább pszichológiai segítséget, mert bõven egy optimális súly alatt vagy a magasságodhoz képest.
Ne bomolj, így is sovány vagy. Ha lefogysz 48kg-ra zörögni fognak a csontjaid. Kizárt, hogy azzal tudj hódítani. Inkább lustizz, meg élvezd az életet 3napig, akkor sugározni fogsz szerdán és elbûvölöd a srácot. Sok sikert. :)
Hát te nem vagy százas az tuti. Elõször amikor olvastam, hogy így szeretnél fogyni még oké volt, de amikor olvastam, hogy 51kg vagy :| Na mondom mi van veled...Elsem tudlak képzelni fõleg ha sikerül lefogynod...Elõl deszka hátul léc lehetsz már bocsi :D Majd szerdán elájulsz a gyerek ölébe xD szép leszel majd ott menni se fogsz tudni..Mellesleg visszahízol vagy 5kg-ot...Tudod mit? Megis érdemled ;) Azért sok sikert...
Mik vannak :) Hát sok sikert, de azt hiszem, pont ezt hívják yoyo effektusnak, tehát a leadott kilók szép lassan visszajönnek majd rád - de te tudod, h ér e ennyit a dolog!?
07.27.Kapjál már az agyadhoz, hogy beszélsz?Minek irsz ide ha nem tudsz normális válasz leirni.Primitiv:(
Nem kell bántani télleg nagyon rossz lehet :S Egyébként szerintem ne koplalj hanem inkább mozogj 1 kicsit : ) Menj el a barátnõiddel bringázni , görkorizni, úszni!! És egyél sok gyümit : ) A mozgástól sokkal jobb lesz a közérzeted a gyümiktõl pedig szép lesz a hajad , bõröd : ) És még fogyhatsz is!
leadsz párkilót mire kajához jutsz visszahízod 1 nap alatt
Fordulj orvoshoz! Nem bántásból mondom, de ez az anorexia kezdete, tehát mindenképpen kellene.. Jóhogy nincs önbizalmad ha ilyen sovány vagy, 51 kilóval melled meg segged se nagyon lehet..
Igen, kb. 2-3 kg lejön így rólad. Csak az a helyzet, hogy amint abbahagyod a koplalást, akkor feljön kb. 4 kg. Én meggondolnám. Ha csak vékonyabb akarsz lenni, akkor a folpackos tekercselés jobb lehet. Nem csinálod ki vele a szervezeted és még vékonyabb is leszel 1-2 cm-rel.
Nõvérem 1 hétig nem evett semmit, csak egyik nap egy fél almát, rengeteget ivott, a végére semmi ereje nem maradt, de 8 kilót adott le. Következõ héten visszajött neki 6 kiló. Hiába leszel könnyebb, kevesebb erõd lesz, nem fgosz ragyogni szerdán, a pasival meg nem fog összejönni. Amugymeg szánalmas vagy kicsi szivem:) Plusz ha így állsz a dolgokhoz anorexiás leszel.
Én sport miatt fogytam, akkor még taekwondo-ztam. Bele kellett férnem egy bizonyos kategóriába. Most 165 cm vagyok és 49-50kg. Akkor 49kg kellett lennem, azt volt a legkisebb kategória, nem akartam, hogy összetegyenek egy 60kg-ossal. :) Utána visszahíztam rögtön, majdnem 6kg!!! De mondjuk akkor izmosabb is voltam és jól éresztem úgy magam.
A kérdező hozzászólása: És te 3napig nem ettél semmit sem? és mennyit ittál ? És mit?
A kérdező hozzászólása: én szerda reggelig szeretnék jó sokat fogyni v h mondjam :D szal addig koplalok jó nem eszem semmit sõt ha tudnék akkor még ha kell futok is csak nem szeretnék össze esni... ahj :s .... most úgy bezabáltam este és olyan büntudatom van... és olyan rossz.... muszáj lesz szerdáig fogyni pár kilót :/ valami jó tipped nincs azon kívül h ne egyek meg igyak sokat meg tornázzak? :D jó bocsi cska kétségbe vagyok esve :S de köszönöm a válaszaidat :)
A kérdező hozzászólása: 170 cm vagyok és szerda reggel 51.9 kg voltam... de tgnap este meg ma este bezabáltam.... bírni bírni fogom az tuti... csak igen az edzés félek h rosszul lennék tõle.-mert elájulni azt nem szeretnék... :S
A kérdező hozzászólása: igen tudom :s ... most szerdáig muszáj lesz koplalnom aztán majd csütörtökön már majd fokozatosan fogok enni gyümölcsöt ... csak most hirtelen nagy muszáj lesz és nagyon boldog lennék h ha téll lemenne 3kiló ... sajnos nem hinném h több lefog menni pedig nagyon jó lenne :/ ... gondolom akkor te a stressz miatt nem ettél... nem rég én is voltam így aztán onnan jött az h ha most ilyen jól ment akkor ha már tudnék enni akkor inkább fogyózom és így könnyebb volt számomra... köszönöm :)
Mi a frász van?! Már így is felveszed a versenyt a vonatfüttyel! Hova a fenébe akarsz fogyni? Indulsz a gilisztashowban? De tudod, mit? Fogyjál! Legalább a normális csajoknak maradnak meg a pasik. Te meg csak koplalj.
A kérdező hozzászólása: dehogyis. nem tudom magam így elfogadni ahogy most vagyok...semmi önbizalmam hiába mondják a dolgokat... a volt barátom is amikor még együtt voltunk dícsértm de én a dicséretet mindig elutasitottam/elutaistom, mert nem tudom elhinni h igaz lenne... ha nem lesz rajtam felesleg illetve ha elérem a kitûzött célt akkor talán lesz már kis önbizalmam, de már kezd nagyon idegesíteni és fájni h semmi önbizalmam :s ...
Nekem egyszer sport miatt kellett fogynom 5 nap alatt 5 kg-ot. Nem ettem semmit, de úgy képzeld el, hogy alig tudtam felállni a mérlegre, annyira nem volt erõm. Amúgy megkérdezhetem, hogy mi lesz szerdán? Sok sikert és kitartás!!! Igyál sokat, ha már enni nem ehetsz! :) Ja, és legyen mindig vki a lakásban, ha véletlenül elájulnál...tudod, sose lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: Találkozom egy fiúval :) illetve nem is miatta van ez h most muszáj h fogyjak csak bennem ez így most beállt... nem rég szakítottunk a barátommal és nem is amiatt akarok koplalni h visszaszerezzem mert amiatt nem fogynék....és akivel fogok találkozni csak egy barát, csak úgy érzem h ha fogok fogyni nagyon felszabadult lennék meg virulós fejjel mennék oda és jó kedvem lenne és jó érzés lenne h ha rám néznének és azt látnák h nem vagyok egy telt lány... tudom nehéz ezt így megérteni, sõt nagyon én se értem magamat, de hát valamiért ez így bennem van és úgy érzem h muszáj lesz most emiatt koplalnom... :S :) és sikerült is 5kilót fogynod? és inni csak vizet ittál vagy cukormentes innivalót v teát cukor nélkül? és mellette sportoltál v nem? köszönöm :)
Sejettem, hogy fiú van a dologban. :) Igazából megértelek, mi nõk, már csak ilyenek vagyunk. :) Én akkor nem ettem semmit, de tényleg semmit. Az elsõ két nap még ok volt, nagyon kívántam a kaját, de nem ettem. Utána már kezdtem szédülni, fõleg az utolsó nap, nem volt erõm járni sem. Így utólag visszagondolva lehet, hogy jobban jártam volna, ha eszek nap 300kcal (pl. uborka és csirkemell) és akkor lehet lett volna erõm elmenni szaunába. Azért nem mentem, mert féltem, hogy elájulok az úton vagy a szaunában leszek rosszul. Ott meleg is van, nem bírtam volna. Egész nap otthon voltam, emlékszem, hogy a 3. vagy a 4. nap majdnem összeestem a zuhany alatt. Az nagyon rossz volt, megíjedtem. De az a lényeg, hogy sikerült... :)
A kérdező hozzászólása: és utána nem zabáltál ? hanem szépen lassan elkezdtél enni v h csináltad h ne menjen vissza az az 5kiló de mégis fogyj v már nem akartál akkor fogyni? ha szabad kérdeznem akkor hány kiló és hány cm voltál? :$ bocsi erre nem muszáj válaszolnod ha nem szeretnél :)
Ha nem eszel és úgy fogysz, akkor utána egybõl visszahízod a kilókat. Most nem akarlak kioktatni, de szerintem nem fogyózással kéne önbizalmat keresni, mert akkor neadjIsten nem sikerül leadni azt a pár kilót, rosszul fogod magad érezni, meg minden.
akkor csak az izombol megy le nem a zsírbol tesó :D


Csajok! Van olyan aki minden féle válasz után rátok ír priviben?

Vagy csak engem találnak meg egy páran! :) Tiszta nevetségesek! De már uncsik is

Legjobb válasz: Férfi vagyok, de ha a válaszom alapján akár 1% esély is van, hogy nõ legyek, akkor mindig akad egy hülye.

Férfi vagyok, de ha a válaszom alapján akár 1% esély is van, hogy nõ legyek, akkor mindig akad egy hülye.
10 Nem lenne egyszerûbb normális egyenes nõként privátba reagálnod számára? mit igy, ennyire alantasan?
Nekem mindig van...
A kérdező hozzászólása: Látom sok pasi magára vette! :) Már leráztam párszor de nem hallgat!
pippantsd le aztán kész, megnyugszik XDDDDD
A kérdező hozzászólása: Akkor még sokáig kanos lesz! :D
Én is van többször is, hogy ráírok privátban 1-1 kérdezõre, válaszolóra, de nem ismerkedési céllal teszem, hanem a kérdés kapcsán. Õk persze ezt nem tudják, aztán ezért is tojnak az üzeneteimre. Bár nem mindenki, mert vannak, akikkel egész jól lehet eszmét cserélni itt. Az mondjuk vicces volt, hogy tegnap kitett egy kérdést egy 21/L, hogy lenne-e kedve valakinek beszélgetni, ráírtam (beszélgetési, és nem ismerkedési céllal), de nem írt vissza. Tegnap egy 17/L-re is ráírtam, beszélgetési céllal (ilyen volt a kérdése), õ se írt vissza. Persze olyan is lehet, hogy valaki egyáltalán nem akar privátozni, mert pl. nincs rá ideje. De hogy elsõ üzenet után kitalálják, hogy ismerkedni akarna az illetõ, ez azért fura, bár biztos vannak, akik kicsit "pikánsabb" módon fejezik ki rögtön szándékukat.
Van hát, és ha visszaírok nekik akkor pár levél után elhallgatnak, úgyhogy egy ideje már nem válaszolok. így minek?
16 Számodra ez érdem? jaj... 12+14 nõ voltam és nem pasi, de borzasztó látni ahogy rázod magad, és adod elõ, ami után nem az tünik elõ hogy egy klasz és erõs nõ lennél, hanem pont a fonákja. Gondoltam finoman szólók..
dehogy lesz kanos :D gondolj az állatokra(leginkább rovarokra)... szexelnek a nõsténnyel, utána vele soha többet nem, sõt rosszabb esetben a nõstény megeszi a hímet, csináld te is ezt XDDDDDD van olyan fáérfi aki így mûködik :D Hány éves vagy amúgy? :D
Nem tudom miért baj az, ha a kérdésedre nem itt válaszol, hanem privátba? Persze, az más dolog, ha csak úgy rád ír, hogy járjatok. Pontosan miket is írnak?
Számomra sosem volt nevetséges egyetlen ember sem, aki ismerkedni próbál és igen, van amikor sok, van amikor csak 1-2 ember ír. És? mi ebben a pláne?
Igen, és bárkit letilthatsz. Letiltás után nem kapsz tõle több levelet. Nincs probléma.
Én is kapok. Nem szokott érdekelni.
és mivan ha egyszer vissza fogod sírni azokat az idõket, amikor valaki foglalkozott volna veled, és érdekelted volna. és miért zavar amúgy nem szeretsz másokkal beszélgetni? vagy mindenki felszedni akar téged és az untat? :D
A kérdező hozzászólása: Engem sem érdekel! Már csak nevetni tudok 1-2! Azok minden nap megtalálnak! :D
A kérdező hozzászólása: 3-as! Gondolom te is ilyen vagy! ;) De én elbeszélgetek bárkivel! De az, hogy mindig így nyomul valaki az már gáz! Az a kategória hogy csak akadna már nekik valaki!
mármint lány!? ezek szerint aki ír neked, mind kapcsolatot szeretne veled? és ez akaszt ki? :) hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Pasik írnak! És nem akaszt ki meg persze nem is akar mindenki kapcsolatot! Csak van pár szánalmas alak, aki mindig próbálkozik! Ez visszont már elég idétlen, hogy mindenkire akaszkodnak!
Kerdezo, latszik, hogy gyerekes vagy. Csak nehogy par het mulva itt sirankozzal, hogy rad irhatna mar valaki.
Én szinte mindennap kapok 2-õt legalább. Elolvasom, ha szimpi akkor visszaírok neki, ha nem akkor törlöm.
A kérdező hozzászólása: Nem itt fogok ismerkedni! De errõl beszélek! Az egyik ilyen már a kérdésem alapján is rámír, mikor pont õ miatta írtam ki a kérdést! :D Remélem veszi a lapot!
Én ritkán szoktam ráírni emberekre itt, de akkor is csak úgy, hogy ha privátban akarok egy kérdésre válaszolni, mert sok benne a morzsa... Általában inkább rám szoktak a lányok írogatni, viszont nekem az a problémám, hogy igen hamar ellaposodik az egész. Nincs téma, õk nem érdeklõdnek, meg ilyenek. Pedig elég széles spektrumban vagyok képes hozzászólni a dolgokhoz. Ha gondolod, dobhatok rád egy privátot, hogy érezd a törõdést. :)

Lányok! Ti lefeküdnétek csak ugy, sexkapcsi céljából egy olyan fiuval akinek eddig egy barátnője volt van? Egy lánnyal volt csak eddig? Menyire lenne ciki ha egy srác béna lenne sex terén mit csinálnátok? ( Csak lányok írjanak Norm. Válaszokat! )

Érdekelne hogy mit gondolnak erről a lányok , CSAK megértő értelmes normális lányok válaszát várom öszintén kortól függetlenül! Korotokat írjátok meg azért! Köszönöm szépen!!

Legjobb válasz: Sex kapcsolatot azért létesít az ember, mert az adott illetõvel jó a sex...ennek hiányában tök értelmetlen a dolog...és 18 éven aluliaknak TILOS! 23N

Sex kapcsolatot azért létesít az ember, mert az adott illetõvel jó a sex...ennek hiányában tök értelmetlen a dolog...és 18 éven aluliaknak TILOS! 23N
Nem én vagyok a célközönség de válaszolok: komoly párkapcsolatnál (elvileg) nem a méret, a kinézet ill. a szexuális tudás a legmeghatározóbb tényezõ, na már most logikusan gondolkodva ha az ember lánya nem ilyen kapcsolatra vágyik (ami tapasztalataim szerint nem a többség, persze tévedhetek), csak szimplán arra, hogy kötöttségek nélkül keményen megd.gják akkor nem a bénázást, a kis farkat ill. a csúnya férfiakat fogja elõtérbe helyezni... nem tanítani meg szenvedni akar, hanem élvezni. Az egészet summázva azt fogják választani aki jól néz ki, megnyerõ, jó az ágyban és úgy optimális minden téren, az igényekhez mérve. F/20
Csak szexért nem feküdnék le senkivel. Amúgy meg nem kötelezõ bénának lenni elsõre, nem kell parázni és kész. Valami más is tetszene akkor nem zavarna amiket írtál.
Kicsit, olyanokkal ismerkedek akik tetszenek még ha csak barátilag is, onnantól meg bármi lehet.
A kérdező hozzászólása: menyire számítana ilyen estebe a méret kinézet stb ?
1. Csak "szexkapcsi" nálam kilõve. 2. Olyan, akinek van barátnõje, az dugja a barátnõjét. 3. Ha komolyan akar tõlem valamit a srác, és szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor nem érdekel, hogy mennyire béna. Tanulni lehet. Senki sem az anyja hasában tanulta meg. 24/n
Ez kb az, hogy : beszélgetsz valakivel, de õ csak aha, nem stb..szóval nem jó vele beszélgetni, szóval ha béna a srác akkor nem ajánlom mert nemtudod mi történhet.:D amúgyis elõbb ismerd meg ....kortnemkapsz.:D
most akkor volt, vagy van? ha van, akkor nem!!! csak egy lánnyal volt, az meg nem érdekel. mennyire lenne ciki? nekem semennyire, de neki... am megmondanám neki hogy mit szeretnék máshogy. már ha belemennék. fogalmam sincs, embertõl függ.

Van olyan kérdésed, amire nem kaptál egy választ sem, vagy csak haszontalant? Akkor írd le ide!

a lényeg:ha tudok válaszolok,de akik megnézik ezt azok is válaszolhatnak egymásnak!

Legjobb válasz: ha tudok válaszolok!

A kérdező hozzászólása: ha tudok válaszolok!
A kérdező hozzászólása: válaszoltam a modellügynökségesre, az empire earth hármas kérdésre és a hilary és jackie letöltése-kérdésre is
A kérdező hozzászólása: kezdik a barátok köztöt, de holnap vagy késbb BIZTOS megválaszolom!
A kérdező hozzászólása: az elsõre a válasz(elsõ link):(http://www.youtube.com/watch?v=STPB631qD34)-na szóval ez ilyen alternatív, blues, rock, szóval olyan blues-rock határán van, itt találtam:http://beemp3.com/index.php?q=bittersweet+symphony+verve ott van a számnál alul, hogy artist, album és ott van a GENRE az a zenemûfaj.(mindegyik ugyanaz a szám, csak többször lett feltöltve gondolom)
A kérdező hozzászólása: a második linkre a válasz:(http://www.youtube.com/watch?v=3YBCYjDt7Ds)-az meg ilyen elektronikus/táncolós.itt a link, ahol megnéztem:http://beemp3.com/index.php?q=The+Prodigy+-+Stand+Up+&st=all ugyanúgy ottvan alul! a mûfaj
köszi szépen (:
A kérdező hozzászólása: szívesen, remélem erre voltál kíváncsi!
A kérdező hozzászólása: a válaszokat a kérdésetekbe írom, nem a kommentbe!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!