Találatok a következő kifejezésre: Vannak akik olyan válaszokat (119 db)

Ha egy kérdést törölnek, mert már van olyan vagy hasonló, de már válaszoltam rá, akkor a válasz is törlődik, vagy a kérdező el tudja olvasni?

Vagy "odateszik" ahoz a hasonló kérdés alá, mint választ?

Legjobb válasz: Mivel a hasonló kérdés alatt már lehetnek válaszok, amik esetleg ütik a törölt kérdéshez írt válaszokat, ha egy kérdést ilyen miatt törlünk, a válaszokat is töröljük.

Mivel a hasonló kérdés alatt már lehetnek válaszok, amik esetleg ütik a törölt kérdéshez írt válaszokat, ha egy kérdést ilyen miatt törlünk, a válaszokat is töröljük.

Vannak itt olyan párok, akiket több ezer kilométer választ el egymástól jelenleg? Hogyan bírjátok? És mennyi ideje?

Legjobb válasz: Hál Istennek már nem választ el minket ilyen távolság, de fél évet külön földrészen éltünk és mindezt 2 hónapos együtt járás után. Eléggé el voltunk foglalva mindketten, nem volt túl sok idõnk ezen agyalni, de nem csinálnám újra, sok év együttélés után már nem bírnám olyan jól.

Hál Istennek már nem választ el minket ilyen távolság, de fél évet külön földrészen éltünk és mindezt 2 hónapos együtt járás után. Eléggé el voltunk foglalva mindketten, nem volt túl sok idõnk ezen agyalni, de nem csinálnám újra, sok év együttélés után már nem bírnám olyan jól.
A kérdező hozzászólása: Köszi Szépen választ! Hú, hát nálunk is ilyesmi van.Akkor ezek szerint mûködhet, nem muszáj egybõl leírni..
Kérdés persze az hogy milyen gyakran tudtok találkozni, mennyire igénylitek azt hogy ott legyen vki veletek, meg nem árt ha van valami közös jövõtervetek. Plusz sok telefonálás, skype, hasonlók, és mellette meg foglaljátok le magatokat programokkal.

Van itt olyan válaszoló, akinek direkt követed a válaszaid és meg akarod ismerni?

Legjobb válasz: Igen, van. Néha felbukkan. Tök jó válaszokat ír, humoros, de nem sértõ. A komoly kérdések kapcsán jó gondolatai vannak. Egyszer megírtam neki privátban, hogy a rajongója vagyok. :)

Igen, van. Néha felbukkan. Tök jó válaszokat ír, humoros, de nem sértõ. A komoly kérdések kapcsán jó gondolatai vannak. Egyszer megírtam neki privátban, hogy a rajongója vagyok. :)
Csak olyan van, akit egy pökhendi baromnak tartok, de inkább nem írom le, ki az...
Hogy lehet itt követni valakinek a válaszait, ha csak nem írja ki a nickét?Sok mindenkinek lehet ugyanannyi százaléka, meg hasonló stílusa...
A kérdező hozzászólása: 1. Van, aki kiírja a nickét. 2. Van olyan, akinek összetéveszthetetlen a stílusa.

A Nagy Fermat Sejtés/Tételre kaptunnk választ. Van itt olyan aki megértette ezt a tételt?

Érdekel ez a dolog, mert annyira megoldhatatlan. Ha valaki elmagyarázza ezt a tételt annak is röülnék.

Legjobb válasz: Mit nem lehet ezen érteni? Az x^n+y^n=z^n egyenletnek, n > 2 esetén csakis triviális megoldásai vannak (x, y, z közül legalább egy 0). Tehát van(nak) négyzetszám(ok), amelyek négyzetszámok összegére bonthatók -- ezek a jól ismert pitagoraszi számhármasok, pl. 3^2+4^2=5^2, de nincs olyan köbszám, amely köbszámok összegére bontható (x^3+y^3=z^3), nincs olyan negyedik hatvány, amely negyedik hatványok összegére bontható (x^4+y^4=z^4), nincs olyan ötödik hatvány, amely ötödik hatványok összegére bontható...

Mit nem lehet ezen érteni? Az x^n+y^n=z^n egyenletnek, n > 2 esetén csakis triviális megoldásai vannak (x, y, z közül legalább egy 0). Tehát van(nak) négyzetszám(ok), amelyek négyzetszámok összegére bonthatók -- ezek a jól ismert pitagoraszi számhármasok, pl. 3^2+4^2=5^2, de nincs olyan köbszám, amely köbszámok összegére bontható (x^3+y^3=z^3), nincs olyan negyedik hatvány, amely negyedik hatványok összegére bontható (x^4+y^4=z^4), nincs olyan ötödik hatvány, amely ötödik hatványok összegére bontható...
Fermat sejtés: amikor Fermat hazamegy és a feleségét meztelenül az ágyban találja, a szerkényben pedig egy meztelen férfit, akkor Fermat _sejti_: csalja a felesége. :) )

Van itt olyan, aki Budapest területén belül kényszerült gázpisztolyt elővenni? Van értelme venni egyet zűrösebb környékekre? Főleg hölgyek válaszát várom, de fiúk is írhatnak, ha tényleg utcán, egyedül használták, és nem balhézni akartak haverokkal.

Legjobb válasz: Az RG59n tökéletes választás! Kicsi, kompakt, megbízható. Szerencsére nekem még nem kellett használni semmit önvédelemre, remélem ez így is marad, de egy haverom már használt gáz-riasztót önvédelemre, (igaz hogy egy magyar öntöltõt) de nagyon jól bevált. Hatékony cucc az orrfacsaró és látás"javító" effekthez még hozzá jön a hanghatás meg a kis lõporszemcsék + egy fegyver kinézet. Nem nagyon tudok olyat elképzelni aki ettõl ne futamodna meg.

Az RG59n tökéletes választás! Kicsi, kompakt, megbízható. Szerencsére nekem még nem kellett használni semmit önvédelemre, remélem ez így is marad, de egy haverom már használt gáz-riasztót önvédelemre, (igaz hogy egy magyar öntöltõt) de nagyon jól bevált. Hatékony cucc az orrfacsaró és látás"javító" effekthez még hozzá jön a hanghatás meg a kis lõporszemcsék + egy fegyver kinézet. Nem nagyon tudok olyat elképzelni aki ettõl ne futamodna meg.
Ha el tudnád képzelni magadról hogy hordanád is a gázpisztolyt, akkor mindenképpen érdemes venned. Egy darab patronban több hatóanyag van mint egy sprayben s revolver esetén van belõle 5-6 db, tehát sokkal hatásosabb, plussz mivel éles lõfegyverhez hasonló a kinézete ezért nagyobb a sokk is a támadó részérõl amikor elõkapod :)
Sok hölgy nem fog irni ebben a témában, csak szólok :)
Én is tervezek beszerezni valamilyen fegyvert. 32/N Még nem olvastam utána a témának. Nem tudom, hogy kell-e fegyverviselési tanfolyamot végezni, vagy egyebet. De úgy vélem, jó ha van az embernél egy olyan tárgy, amely alkalomadtán biztosíthatja a túlélést.
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, ment a zöld. Joe24: Én is erre típusra gondoltam, mert jókat írtak róla, és még belefér az anyagi keretbe.
Használni még nem kellet, és remélem nem is kell. Viszont attól függ mennyi pénzed van rá, 25 körül(átlagos pénz forrás) én Röhm 59n revolvert ajánlanám. Csodálom hogy még nem tévedtek ide barmok, hogy ez szar semmit nem ér... Mert elvárnák hogy teljesen hatástalanítsa a támadót. Pedig ha már nem lát rendesen taknya nyála folyik az elég hogy el tudj onnan menekülni, vagy estleg megvédeni magad. Valakit így elvernek az meg is érdemli!
A kérdező hozzászólása: Igen, revolvert tervezek, nem automatát.
A kérdező hozzászólása: Azért tettem fel a kérdést, mert tervezek beszerezni egyet, és már mindent végig olvastam a témában, csak érdekelt volna, hogy van-e valaki, aki tényleg hasznát vette már.
A kérdező hozzászólása: Hát én nem ilyen vagyok. Spray-t meg régóta hordok magamnál. Olyan helyeken pedig a kezemben van, nem a táska alján :) . Szerencsére még nem kellett használni.
Mert a fegyvertéma messze áll legtöbbjüktõl..ismerek vagy 600 nõt, ebbõl konkrétan egy olyan van aki gázpisztolyt visel. Páromat sem érdekli, az õ nõi szemével van "a csúnya nagy fekete pisztolyod, a fényes, az a kicsi fanyelû meg a szögletes" :D Örültem ha nagy nehezen rászokattam hogy legalább egy ko pepper legyen nála.
A kérdező hozzászólása: De miért nem? Õket könnyebben inzultálják :) :(
a gázspray meg olcsóbb, és több is elfér belõle.nem beszélve a CR hatóanyagrol, de a KO pepper is elég jó.

Van olyan, aki pornószínészt választ példaképének olyan értelemben hogy úgy nézzen ki mint ő és ezáltal szedjen fel csajokat?

pl olyan kigyúrt test, frizura gesztusok boxer mint pl Johnny Sins

Legjobb válasz: hát aki így gondolja, annak valami defekt van az agyában

hát aki így gondolja, annak valami defekt van az agyában

Van olyan itt akinek a válaszai 100%ban hasznosak?

Legjobb válasz: Köszi a válaszod. Az elképzelés pedig jó lenne, de a rosszindulat itt is megöli azt.

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod. Az elképzelés pedig jó lenne, de a rosszindulat itt is megöli azt.

Van itt olyan aki 100% helyes válaszokat ad?

Ide írjon az, aki 100% helyes válaszokat ad. Csak úgy kíváncsiságból, akarom tudni hányan vannak olyanok.:D

Legjobb válasz: Én mindig 100% ban helyes válaszokat adok csak néha nem tetszik a többieknek :D

Én mindig 100% ban helyes válaszokat adok csak néha nem tetszik a többieknek :D
Olyanok vannak akik most regisztráltak
Azoknak van 100 %-juk, akik frissen regisztráltak és bejött eddig egy pár válaszuk. Van még egy variáció: Az olyan ember, aki mindig mellébeszél - csak azért, hogy másoknak megfeleljen, - de ez is csak ideig-óráig mûködik. Akik õszintén válaszolnak az itt feltett kérdésekre, azoknak kizárt a 100 %-os ráta, - mert ennyire különbözünk egymástól mi, emberek.
tuti nincs ilyen.
Én mindig lepontozom akik 100%-ban helyes válaszokat adnak, mert kis szemétláda vagyok.
Nem az számít, hogy hány %-ban ítéltetik helyesnek a válaszod, ha szívedbõl írsz.
Nincs, nem volt és nem is lesz.
Nem hiszem mert minden válasz mindenkinek nem lehet tetszetõs ha jó is.
A kérdező hozzászólása: XD
A kérdező hozzászólása: Igen, tényleg, köszi utolsó!
A kérdező hozzászólása: Ok, kösz a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Ok, tudom, h aki most regisztrált, az igen, de én másokra gondolok, akik már régóta regisztráltak, és válaszoltak kérdésekre 100%-an helyesen. De azért kösz a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Igazad van utolsó, de én csak úgy kíváncsiságból kérdeztem, én is mindig azt írom, amit gondolok, és nem azt, ami tudom, hogy másoknak tetszik, és biztos felpontoznak.:)

Lányok válaszát várom első sorban. Ha egy lány együtt van 2-3 évig egy olyan sráccal akinek mondhatni jó nagy van akkor a folyamatos együtt lét után összeszűkül a hüvelye annyira hogy egy átlagos méretet is élvezni tudjon?

Tudom, hogy a hüvely tágulékony és, hogy visszaáll, de huzamosabb együtt lét után azért csak nem lesz olyan mint el?tte nem?

Legjobb válasz: de ugyan olyan lesz 22/l

de ugyan olyan lesz 22/l
minden egyes alkalom utan visszaall ugyanolyanra. ilyesmi csak idosebb korban all fenn amikor mar nem olyan rugalmas a kotoszovet illetve szules utan. ha nem elvezi annyira az csak a megszokas miatt van.
Ha magadról írtál, igen a barátnõd mással is élvezni fogja a sexet rajtad kívül.Ha nem magadról hanem egy pasiról aki elötted járt vele akk igen mázlid van, mert veled is élvezni fogja a sexet.(nahjó nem biztos mert van még sok dolog ezenkívül ami kell ahhoz...xD)
A kérdező hozzászólása: Igen. Én vagyok az átlagos méretû:-) És azt hiszem az a minden más megvan, csak hát...
méret nem sokban számít, légy ügyes, és eredmény lesz... sok elõjáték meglesz a hatás.. sok gyakorlás le légy elkeseredve..
igen az exemnek 21cm volt a mostani barátomnak 14cm és vele még jobb is az szex mint az exxel anno volt
Minden nap 5 percig csináld azt, hogy megfeszíted tartod pár másodpercig, majd elengeded! Egy hét alatt visszaáll, és sokkal finomabb és élvezhetõbb puncid lesz tõle, sõt még szex közben is tudsz vele játszani, ettõl a partnered a mennyekben fogja magát érezni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak ugye a pornószínészeknek is ki van tágulva rendesen és gondolom az is a nagyobb szerszám miatt van.
nem ezt rosszul tudod, nem az elõzõ pasi farkának méretétõl függ, a lány punusa akkora amekkora. Nekem már volt dolgom olyan lánynal akinek nagy punusa volt, és olyannal is akinek nagyon szûk. és nem attól függ hányan próbálták már fel. egyszerûen ezt adta nekik a természet és kész. a férfiaknak sem kopik el a farka ha sokat használják. és nem is lesz nagyobb tõle.

Van itt olyan anyuka akinek a kisfia hypospadiasis glandissal született? Megmûtettétek vagy nem? Mint a két fél válasza érdekelne, ha megmûtettétek miért és ha nem akkor miért?

Csak azért kérdem mert tanácstalan vagyok! az orvos azt mondta hogy mi döntsük elmert olyan kicsi az eltérés hogy pisilni tud vele és a késõbbiekben nemi életet is rendesen tud élni majd. csak mert eléggé parázok a mûtéttõl ( 2 órás mûtét majd 3 napig folyamatos érzéstelenítés hogy ne tudjon mozogni meg ugye ott lesz a katéter is!) Nem tudom mit tegyek!

Legjobb válasz: Szégyen, nem szégyen, a férjemnél 25 évesen derült ki, hogy ebben "szenved". Én nem voltam elõtte férfivel, pornót sem túl sûrûn néztem, így nekem fel sem tûnt. De ami még durvább, hogy neki sem, vagyis hát furcsállotta, hogy neki nem ott van, mint másoknak, de nem foglalkozott vele, gondolta, ha gond lett volna, csak szóltak volna neki, hiszen mindig is ilyen volt. Urológusnál volt más gond miatt, és csak a leletén láttuk, és akkor kerestünk rá, hogy mi ez, és akkor derült ki, hogy tényleg nem normális, hogy õ neki ilyen. Soha nem mondták neki, hogy ilyen baja van. Neki sem túl nagy az eltérés. Problémát nem okozott neki sohasem, sem a vizelésnél, sem az ágyban, sõt már gyerekünk is született, tehát ezt sem befolyásolta. Ha tényleg nem nagy az eltérés, akkor én nem mûttetném meg.

Szégyen, nem szégyen, a férjemnél 25 évesen derült ki, hogy ebben "szenved". Én nem voltam elõtte férfivel, pornót sem túl sûrûn néztem, így nekem fel sem tûnt. De ami még durvább, hogy neki sem, vagyis hát furcsállotta, hogy neki nem ott van, mint másoknak, de nem foglalkozott vele, gondolta, ha gond lett volna, csak szóltak volna neki, hiszen mindig is ilyen volt. Urológusnál volt más gond miatt, és csak a leletén láttuk, és akkor kerestünk rá, hogy mi ez, és akkor derült ki, hogy tényleg nem normális, hogy õ neki ilyen. Soha nem mondták neki, hogy ilyen baja van. Neki sem túl nagy az eltérés. Problémát nem okozott neki sohasem, sem a vizelésnél, sem az ágyban, sõt már gyerekünk is született, tehát ezt sem befolyásolta. Ha tényleg nem nagy az eltérés, akkor én nem mûttetném meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Azért egy ilyen történetet is "jó" hallani! mert az orvos azt mondta hogy ksõbbiekben lehet lelki baja hogy neki nem olyan meg ilyenek!
Az én kisfiamnak is ez a problémája.Most 6 hónapos.Mi szeretnénk majd megmûttetni olyan 1, 5 éves kora körül.Rengeteget gondolkoztunk mi is a mûtéten a férjemmel, de a késõbbi esetleges problémák miatt mi a mûtét miatt döntöttünk.
A kérdező hozzászólása: És hol mûtik?
Nyíregyházán fogja mûteni Dr. Ali Tarek fõorvos.Nekem sok orvos õt ajánlotta, olyan is akinek a kisfiát õ mûtötte.Ezért bízok meg benne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!