Találatok a következő kifejezésre: Vannak akik olyan (18976 db)

Mi lehet ez, mert ha ott van, akkor olyan furcsa érzésem van, olyan bizsergető! Mitől van ez, és miért viselkedik velem így?

Van egy pasi, aki a kollégám, de ha a környezetembe van, kerül, nem mer rám nézni, ha beszélget velünk, akkor mindenkire néz, és magyaráz, de rám akkor se néz!

Legjobb válasz: tetszel te is neki, csak nyuszi tetszel neki, csak foglalt nem tetszel neki, hanem az idegeire mész és vagy foglalt vagy egyedülálló

tetszel te is neki, csak nyuszi tetszel neki, csak foglalt nem tetszel neki, hanem az idegeire mész és vagy foglalt vagy egyedülálló
Szerintem csak félénk és tetszel neki!
A kérdező hozzászólása: Amúgy tényleg foglalt!

Van aki olyan babakocsit használt újszülött babájának amihez nincs mózes?

Sima sportrész vízszintesig dönthető ülőrésszel. Ezzel szemezek.:)

Legjobb válasz: Sokan vannak, akik nem vesznek mózeses babakocsit. Ezt a tipust semmiképp nem venném újszülöttnek, max 2. kocsinak, annak meg az ára miatt nem. Ez nem való kicsinek. Nézhetsz mózes nélkülit, de ne ezt a tipust, mert ez nem picinek való.

Sokan vannak, akik nem vesznek mózeses babakocsit. Ezt a tipust semmiképp nem venném újszülöttnek, max 2. kocsinak, annak meg az ára miatt nem. Ez nem való kicsinek. Nézhetsz mózes nélkülit, de ne ezt a tipust, mert ez nem picinek való.
Hauck Viper! http://images.hauck.de/fileadmin/images/produkte/2013/hauck/.. a kepen a sport reszeben van, vizszintesen. van hozza mozes is, de mostmar kicsereltem a sportra ebben a hosegben.
A kérdező hozzászólása: Jajj, de édes!:) Nektek vízszintesre dönthetõ a háttámla?Milyen típusú babakocsi?
ugyanolyan hevederes allitasu mint a viper. teljesen lemegy. tessek, 2 honapos lanyom most eppen igy alszik a kocsiban http://kepfeltoltes.hu/130621/Screen_shot_2013-06-21_at_3.17..
A kérdező hozzászólása: Tudtok olyat linkelni ami teljesen vízszintesre dönthetõ, mert én olyat nem találok. Nekem az is szempont, hogy könnyû legyen.Ez is csak 7 kiló ezért is tetszett meg.
Nekünk nincs mózesünk, felesleges volt. Jó lehet ez a kocsi, egy valami szúrt szemet benne. Háttámlája mélyre dönthetõ. Hát ha nem teljesen, csak mélyre, akkor én biztosan nem venném meg.
Szia! nekem Hauck Viperem van, majdnem ugyanilyen. van hozza mozes, de most tervezem hogy leszedem a francba es inkabb a sima sportreszt teszem a vazra, mert eleg hosszura sikerult a lanyom es felnyomja a fejet a mozes tetejeig. meg csak 2 honapos, de a sportresz vizszintesig dontheto ugyhogy siman jo neki, ujszulottnek is ebben a pokoltuze idoben. legalabb nem fulled be.
Nekünk se volt mózes, feleslegesnek tartottam. Hasonló volt, csak 4 kerékkel, de lényege ugyanez. régebben is eltologatták a kicsiket mózes nélkül, mostanában divat 3 féle kocsi arra a 2 évre.
Hát, ha a leírás szerint "a háttámlája mélyre dönthetõ", nem dönthetõ teljesen, csak mélyre, akkor bizony én meg nem venném....
Jó ez, miért ne lenne jó? Nekünk sincs hozzá mózeskosár.
A kérdező hozzászólása: na jó még a 8 kiló se gáz :)
A kérdező hozzászólása: Olyan érdekelne ami könnyû (max 7 kiló) és nincs mózes hozzá. Csak egy részbõl áll és újszülöttnek is jó.Ilyen nem létezik?Ezek a megfordítható tolókaros babakocsik, mind olyan nehezek ilyen 11-13 kilósak..:/
utolso! igazad van, de szerintem van meg egy fokozat! legalabbis az en Viperemen van, ugyanigy nez ki a teteje, es a merevitok talalkozasanal van meg egy behajtott anyagdarab ami kifeszul ha elorebb huzod a tetejet, ugyhogy ennel sokkal lejjebb jon:)

Mi értelme annak, hogy leszbikus valaki, de olyan lánnyal van, aki olyan, mint egy fiú?

Nem azokra gondolok, akiknek rövid hajuk van, vagy "vagányan" öltöznek, hanem akinek a hangja is férfias, úgy öltözök, olyanok a gesztusai...

Legjobb válasz: Talán, mert szerelmes belé...

Talán, mert szerelmes belé...
"Miért kell akkor mégis valakinek lány?" Ezt elég nehéz megmagyarázni. Eleve ott kezdõdik, hogy egy homoszexuális soha nem fogja az ellenkezõ nemet vonzónak találni ahogyan egy heteroszexuális sem fogja az azonos nemût. Az, hogy férfias nõt választanak az már ízlés kérdése. Ahogy valakinek a vékony vagy a húsis alak jön be. Ez is kb ilyen. Én heteroszexuális nõ vagyok mégis a nõies férfiak az esetem. Miért? Nem tudom egyszerûen õk vonzanak, de egy nõt akár férfias akár nõies nem tudnám szexuálisan vonzónak találni. Tehát ha egy nõ a nõkhöz vonzódik akkor lehet nagyon férfias nõi társa de a férfiakat akkor sem fogja szexuálisan vonzónak találni.
erre en is nagyon kivancsi vagyok, föleg, ha meg mü branert is hasznalnak.szerintem ezeknek, csak feltünesi maniajuk van!
Találkoztam olyan (saját bevallása szerint hetero-, valóságban inkább bi-, esetleg homoszexuális) férfival, akinek a teljesen nõnek kinézõ transzvesztita férfiak voltak leginkább a favoritjai... Na én azt nem értettem... A kérdésedre viszont szerintem ott keresendõ a válasz, ahogy a homoszexuális férfiaknál van az aktív és a passzív fél, náluk is ilyesmi lehet (az egyik fél a nõi, a másik a férfi szerepet tölti be...)
Ha már bejön a képbe a mûbráner, akkor az ökörség. Akkor legyen fiúval :) Szerintem lehet vonzó egy olyan lány akit leírtál, de abból értem, aminek rövid a haja, fiús öltözködés, gesztusok. De ha már a hangja is, annak nincs értelme!
A kérdező hozzászólása: Elhiszem, nem is bántásból kérdezem. (magam is az vagyok) Csak nem értem, hogy tulajdonképpen akkor mi a leszbikusság... ha végül mégis olyat választ valaki, aki teljesen olyan, mint egy fiú. A belsõ nemtõl független, a külsõ meg... Miért kell akkor mégis valakinek lány?
Ezen a típuson belül sem jön be mindenki, fontos az egyéniség. Attól, hogy külsõre fiús, még nem biztos ogy õ a top a szexben. Sokféle kombináció van, de a szexualitást nem lehet megindokolni. A mûbráner csak egy játék, az ágyban sok furát szoktak játszani az emberek. Pl. attól hogy valakinek bejön egy kis móka egy plüss bilinccsel, még nem azt akarja hogy valaki fogvatartsa stb.
én hetero vagyok, de van egy barátnõm aki leszbikus és butch (fiús) barátnõje van, ugyan õ maga elég nõies.egyszer én is feltettem ezt a kérdést hasonlóképpen és azt a választ kaptam, hogy:"ez kb olyan, minthogy valaki kövéreket csípi, valaki vékonyokat, valaki az izmosokat stb.én meg a fiús lányokat, mert én szeretek nõ lenne és mellette nõiesebbnek érzem magam, ugyan a férfiakhoz nem vonzódom".És még azt is mondta, hogy õ férfiasan jobban érezné magát, ha ezt az érzést kisebb korában nem folytotta volna magába.megszokta nõiesen magát és már ilyennek szeret lenni.
ezt én se értem ...ha már leszbi vki akkor mért pasis csajt választ magának? akkor már ott vannak a pasik is..nem? a leszbik mért nem lányos lányokat választanak?
Jogosnak érzem a kérdésedet, de gondolj bele egy lánynak akármennyire is pasinak akar tûnni valahol a ruha alatt mégis csak nõ. Úgyértem hogy nõies az alakja, a bõre puhább és szõrtelenebb, van azért melle akármennyire is titkolja, nincs erõs férfi illata, nem borostás az arca, lehet hogy a kemény külsõ ellenére a lelke mégis finom, érzékeny és nõies, arról nem is beszélve hogy neki csak akkor van mûbránere ha te is akarod és nem arra ébredsz reggel hogy már valami bökdös hátulról...ha érted mire gondolok. Szóval szerintem van azért különbség és még lehetne folytatni


Ezeket az izmokat hogyan lehet edzeni? És van akinek olyan mint a képen?

Nemtudom mi a neve ezeknek az izmoknak , de gondolok itt a törzs oldalán lév? izmokra. Mivel volt egy "kisebb" lesérülésem ezért teljesen leeresztettem , amit nagyjából már vissza szedtem karra vállra még hátra is de az oldalam sajnos satnya maradt.

Legjobb válasz: elsõ képen fûrész izomra gondolsz úgy veszem észre a másodikon meg egy fejlett hasizom van. a törzset kell edzeni,kimondottan fûrész izom gyakorlat nincs. hasra meg hagy ne mondjam azt mindenki tudja.

elsõ képen fûrész izomra gondolsz úgy veszem észre a másodikon meg egy fejlett hasizom van. a törzset kell edzeni, kimondottan fûrész izom gyakorlat nincs. hasra meg hagy ne mondjam azt mindenki tudja.
A kérdező hozzászólása: Nem nem a fûrészizomra gondolok. Az van és már elég nagy is :D A hasnak az oldalsó részére gondolok vagyis nem a kockákra, nem az alsó hasizomra hanem ami oldalt van. Második képet nézd. Valaki ajánlott különbözõ hidakat és törzshajlítást. Az megfelelõ lesz?
igen, jók lesznek
A kérdező hozzászólása: És tudom hülye kérdés de mégis mennyire idõ és intenzitás igényes ez? Mert például amikor elkezdtem csuklyára dolgozni az hipp-hopp megvolt -gondolom mert a nulláról indultam kb. És hát itt is ez a helyzet. Meg ez nem egy olyan nagy izom vagy tévedek? Meg mégis ezt mennyit eddzem? Egy héten többször? Ha igen akkor hányszor? És be lehet iktatni más fajta edzés mellé? Tudom sok a kérdés :D
A kérdező hozzászólása: "ma 22:13" - Igen ezt biztos meg tudom csinálni :D
ez évek kemény munkája és nem garantált hogy valaha is ilyen lesz. egyébként mindent edzeni kell mert csak hasazással soha nem lesz ilyen, az lehetetlen.
Hé utolsó ezt hogy érted? Persze hogy mindent edz az ember ez evidens... De mondjuk a vállnak nincs sok köze az oldalsó hasizomhoz. Nem vágom ezt hogy érted...
csak úgy ahogy írtam, nem lesz brutál izmos egy testrész a többi meg semmi, ilyen nincs. pl.senkinek nem lesz 50-es karja úgy hogy a mellkasa csak 100cm például. ilyen hasa sem lesz a kérdezõnek ha csak hasazik.

Tényleg van aki olyan csúnya, hogy már szép?

Legjobb válasz: Igen, pl egy csüngõhasú malac. Vagy egy mopsz.

Igen, pl egy csüngõhasú malac. Vagy egy mopsz.
Szerintem ilyen nincs. Olyan viszont van, hogy csúnya az illetõ, de a kisugárzása annyira szexi, hogy az teszi vonzóvá a külsejét.
én:[link]
Nem hiszem, mutass képet mire gondolsz.
Szerintem én ilyen vagyok. :D
De akkor engem miért csukott szemmel néz mindenki?
Aki kinyitja a szemét, mindenkiben megtalál(hat)ja azt ami szép! És most nem a külsõségekre gondolok... :)
Danny Trejo pl?
Ha emberrõl van szó, akkor azt nem igazán tudom elképzelni. Állatkáknál tud aranyos lenni egy csúnyácska is :)
Ilyen nincs.

Kicsit gyorsan elforgatom a fejem vagy elakarok érni valamit ami magasan van akkor olyan mintha megrándulna egy ér a fejemben vagy nemtudom, mi lehet ez?

Legjobb válasz: És egy ideig forró lesz, néha el is szédülsz... ezt én is szoktam hozni. :) Én azt gondoltam eddig, hogy normális. Majd visszanézek, hátha kapsz ennél jobb választ is.

És egy ideig forró lesz, néha el is szédülsz... ezt én is szoktam hozni. :) Én azt gondoltam eddig, hogy normális. Majd visszanézek, hátha kapsz ennél jobb választ is.
A kérdező hozzászólása: igen még forrô is egy ideig, köszönöm a kiegészítést :)
Egyszerû velem is volt de már elmúlt! A probléma az hogy nem vagytok levegõn és nem isztok sokat!Ilyenkor a fejetekbe vér kerül és pl.:Tv elöl feláltok akkor szokott történi meg fekvõ állapotból felkelésbõl!Szóval levegõre menjetek és igyatok sokat meg C vitaminozzatok és nyoma se lesz! Remélem segítettem! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod :)

Milyen hasonló előadók vannak, akik olyan stílusban zenélnek mint a Deathstars? (rammstein-en kívül)

Legjobb válasz: elsõ: ne haragudj de az evanescence mérföldekkel más mint a deathstars... az evanescence egy alternative rock együttes egy kis gothic beütéssel amíg a deatstars industrial metal... kérdezõ: válogass kedvedre: http://www.last.fm/music/Deathstars/+similar

elsõ: ne haragudj de az evanescence mérföldekkel más mint a deathstars... az evanescence egy alternative rock együttes egy kis gothic beütéssel amíg a deatstars industrial metal... kérdezõ: válogass kedvedre: http://www.last.fm/music/Deathstars/+similar
Evanescence, Within Temptation, Nightwish, Sirenia, most ennyi jut eszembe hirtelen. A stílus ugyan az, de a hangzás kicsit más mindenhol. Remélem segítettem :)
A kérdező hozzászólása: köszi Petra :)
Szívesen ;)
Oomph:)

Mitől lehet az, hogy ha nagy dolgom van, akkor olyan tolófájással jön?

Úgy érzem olyankor,hogy nyomnom kell, és nagyon görcsöl olyankor a hasam is. 2-3 naponta járok nagy dolgot végezni, de már ez a 3. hogy csak ilyen fájdalmasan megy. Nincs hasmenésem, de elég híg.

Legjobb válasz: Még jó, h nyomnod kell, hisz a székletnek vhogy ki kell jönnie. :) Amúgy szültél már, h tudod, milyen a tolófájás?

Még jó, h nyomnod kell, hisz a székletnek vhogy ki kell jönnie. :) Amúgy szültél már, h tudod, milyen a tolófájás?
Kérdezd meg a nõgyógyászodat!
Szerintem azért, mert csak 2-3 naponta jársz nagyvécézni. Elvileg minden nap kellene.
A kérdező hozzászólása: igen szültem 3x És egy párszor már sz..tam is és tudom mi a külömbség. Azért is írtam ki, mert ez nagyon fájdalmas, és nem olyan mint szokott. Gondoltam hátha másnak is volt már ilyen.

Van aki olyan érzékeny, hogy a nagy babacsinálástól (sűrű együttlétek+késői mosakodás) gombás fertőzést kap?

Járt már így valaki?

Legjobb válasz: Naponta csináljuk, reggelente mosakszom csak, szóval nem tud helyrerázódni a hüvelyflórám. Erre lehet érzékenynek lenni? (Így gondoltam)

A kérdező hozzászólása: Naponta csináljuk, reggelente mosakszom csak, szóval nem tud helyrerázódni a hüvelyflórám. Erre lehet érzékenynek lenni? (Így gondoltam)
Én értem mire gondolsz. Én is voltam ebben a cipõben. Sok-sok felfázás, és volt gombás fertõzés is. Majdnem 1 év ment rá mire rendbe jöttem. Ez nem a higénia hiánya okozza!!! A nõgyógyászom úgy magyarázta, hogy két oka van. A partnereknek össze kell, hogy szokjanak a flórái. Akár milyen hülyén hangzik igaz. A másik a felfázást nálam nem is az okozta, hogy nem vigyáztam, hideg kövön ültem stb, hanem e-coli volt a kenet tenyésztésemben, ami ugye alapjába véve van a szervezetben. Ezt szeretkezés közben beletuszkolóik a húgycsõbe, és ettõl felfázásos tüneteim voltak. A kúra abból állt, hogy kikezelte antibiotikummal a felfázást, szeretkezés elõtt neomagnolos vízzel le kellett öblíteni a párom...., és szeretkezés után a lehetõ legrövidebb idõn belül pisilni kell, mert kimossa a bacikat ha bekerült. Rendszeresen tejsavas irrigálást kellett végeznem, ehinencia cseppet szedtem, ez immunerõsítõ, és ami még segített az a vörösáfonya kapszula. Az irrigálás sokat segített, már több mint 1 éve tünetmentes vagyok. De azt mondta a doki, hogy rendszeres nemi életet élõ nõnél, évi 2-3 gombás fertõzés sajnos átlagban elõfordul.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Remélem a doki után én is okosabb leszek.
Én nem igazán értem hogy a sûrû együttlét miatt, hogy lehetne gombás fertõzést kapni :O
nekem is sûrûn volt gombás fertõzésem a terhességem alatt, de nem az együttlétektõl.sokkal valószínûbb hogy nem megfelelõen tisztított helyen mész el wc-re
A késõi mosakodással nem nagyon tudok mit kezdeni. Viszont a túl gyakori mosakodással lehet hogy legyengítetted a természetes védõköpenyét a nemi szervek környékének, így könnyebben vált gombák táptalajává.
Ha te kúrálod magad a gomba miatt az kevés, mert a párod visszaadhatja, ping-pong fertõzés lehet.
A kérdező hozzászólása: Nem kúrálom magam, mert még csak a gyanú van meg, hogy talán nincs minden rendben odalent. Csak nem tudom, hogy mitõl alakulhatott ki, mert odafigyelek mindenre. Régen sokszor volt, évek óta semmi, most meg, hogy babát tervezünk, lehet megint van valami. Ezért érdeklõdtem. Köszönöm a válaszokat!
Nem függ össze a gombásodás és a sûrû együttlét. Viszont, nem biztos, hogy gomba, rengeteg más baktérium is lehet a háttérben, akár egyszerre több kórokozó is. Érdemes kivizsgáltatni magadat (nem olcsó játék, de megéri) mindenre, ha babát szeretnétek. Mert, ha akkor derül ki, akkor ne szedj antibiotikumot esetleg. A gomba az hagyján, mivel a terhesség alatt gyakran kijön még azoknál a kismamáknál is, akiknek nem volt elõtte gombájuk és van gyógyszer, amit lehet szedni olyankor nyugodtan (Pimafucin), de az antibiotikumot inkább ne, ha elõbb is ki tudod kúrálni magad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!