Találatok a következő kifejezésre: Vannak Magyarországon állatvédők (1 db)

Vannak Magyarországon radikális állatvédők?

Szerintem szükség lenne olyan állatvéd?kre, akik CSINÁLNAK is valamit, nemcsak dumálnak.

Legjobb válasz: Azok az emberek akik felõl Te érdeklõdsz nem állatvédõk, hanem fanatikus állatszeretõk. ÉS nagoyn sokan vannak, csak érthetõ okokból nem hencegnek vele.

Azok az emberek akik felõl Te érdeklõdsz nem állatvédõk, hanem fanatikus állatszeretõk. ÉS nagoyn sokan vannak, csak érthetõ okokból nem hencegnek vele.
Szerintem sok állatvédõ van, és tesznek is az állatok védelme érdekében. DE az állatgyûlölõ emberbõl sajnos sokkal több van! Miattuk nem tudnak hatékonyak lenni az állatvédõk, mert ezek ott tesznek keresztbe embernek, állatnak, ahol csak tudnak, kegyetlenül, hidegvérrel.
Szeretnék én is közéük tartozni, és igenis tenni valamit az állatokért.Nem csak a gép elött ülni és nézni ki a fejemböl.elmenni a helyszinre 'az állatkinzókhoz' és belecsapmi lecsóba.Itt ahol lakom tettem is ilyesmit, és e-mitt hülyének néznek.Mert az csak egy állat, szokták mondani.Egyszóval , jó ha vannak ilyen emberek!
Végre van olyan banda aki nem csa tüntet, mesztelenül transzparensel szaladgál az utcákon hanem, odamegy és belecsap a lecsóba.SZIVESEN CSATLAKOZNÉK HOZZÁLUK!!!
A kérdező hozzászólása: én is így gondolom, mnint az utolsó hsz- ezért is kérdeztem :)
talán az állatvédõrség ide tartozik... allatvedorseg.hu (még friss a dolog, de úgy látszik, mintha õk csinálnának is vmit)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mitől cigány egy cigánymeggy?

1

Mennyibe kerül kb egy bichon bolognese kutya?

5

Lehet?

14 éves vagyok és szeretnék önkénteskedni nyáron egy állatmenhelyen. Budapest, III. kerületben élek. Tudtok olyan menhelyeket ahol szükség lehet ilyen korú fiatalokra is?

3

Állatkerti önkéntes?

Szeretnék nyáron önkénteskedni az állatkertben. Még csak 14 éves vagyok, most végzem a 8. osztályt. Lehetséges?Ha voltatok, hány évesen mentetek? Mik a tapasztalatotok?

2

Ki szereti az állatokat?

szadista állatkínzók ne válaszoljanak

6

Hol lehet a legolcsóbban méhcsaládokat venni, Pest és Jász Nagykun Szolnok megye előny?

2

Melyik állat a legokosabb legintelligensebb a földön?

A majmok? És a kutyàkat melyik àllatok elözik meg? Köszi és bocs a helyesirasert

4

Hogyan fedezték fel, hogy a tehén tejed ad?

4

Van olyan állat ami kölcsönösen megeszi egymást?

Lehet h hülye kérdés de most ezen gondolkoztam és nem találtam rá példát.:D szóval hogy az x faj meg eszi az y fajt, de az y faj is megeszi az x fajt.

9

A kis nyuszi miért ugrik hirtelen egyet és miért rángatja hozzá a fejét?

Húsvétra vettünk egy kis nyuszit. Mindig kiengedjük a szobába hogy fusson egy kicsit de egyszer csak hirtelen " kattan" egyet és hirtelen megindul,ugrik nagyokat de hozzá a fejét is furán rántja. Ez normális? Kb5-6 hetes a nyuszi. Előre is köszönöm!
Ui: Szalma helyett jó neki a kiszáritott fű ?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!