Találatok a következő kifejezésre: Vannak Magyarországon állatvédők (1 db)

Vannak Magyarországon radikális állatvédők?

Szerintem szükség lenne olyan állatvéd?kre, akik CSINÁLNAK is valamit, nemcsak dumálnak.

Legjobb válasz: Azok az emberek akik felõl Te érdeklõdsz nem állatvédõk, hanem fanatikus állatszeretõk. ÉS nagoyn sokan vannak, csak érthetõ okokból nem hencegnek vele.

Azok az emberek akik felõl Te érdeklõdsz nem állatvédõk, hanem fanatikus állatszeretõk. ÉS nagoyn sokan vannak, csak érthetõ okokból nem hencegnek vele.
Szerintem sok állatvédõ van, és tesznek is az állatok védelme érdekében. DE az állatgyûlölõ emberbõl sajnos sokkal több van! Miattuk nem tudnak hatékonyak lenni az állatvédõk, mert ezek ott tesznek keresztbe embernek, állatnak, ahol csak tudnak, kegyetlenül, hidegvérrel.
Szeretnék én is közéük tartozni, és igenis tenni valamit az állatokért.Nem csak a gép elött ülni és nézni ki a fejemböl.elmenni a helyszinre 'az állatkinzókhoz' és belecsapmi lecsóba.Itt ahol lakom tettem is ilyesmit, és e-mitt hülyének néznek.Mert az csak egy állat, szokták mondani.Egyszóval , jó ha vannak ilyen emberek!
Végre van olyan banda aki nem csa tüntet, mesztelenül transzparensel szaladgál az utcákon hanem, odamegy és belecsap a lecsóba.SZIVESEN CSATLAKOZNÉK HOZZÁLUK!!!
A kérdező hozzászólása: én is így gondolom, mnint az utolsó hsz- ezért is kérdeztem :)
talán az állatvédõrség ide tartozik... allatvedorseg.hu (még friss a dolog, de úgy látszik, mintha õk csinálnának is vmit)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a kedvenc állatotok?

5

Macska és kutya összeszoktatás?

Elgondolkoztunk rajta, hogy vennénk egy törpe uszkárt, csak van 3 macskánk, az egyik 6 éves a másik kettő pedig 2 éves, a 6 éves cica a másik 2 nek az anyukája.

Nem tudom mit szólnának hozzá mivel ugye a kiskutya 6-7 hetesen kerülne hozzánk tehát a kutya kisebb lenne mint a macskák, ezért szerintem nem bántaná a macskákat mivel velük nőne fel macskák viszont eddigi életükbe a kerítésen kívül az utcán láttak kutyát max. és ők lehet fújnának rá. Azt pedig nem akarom, hogy a macskáknak stresszbe kelljen élniük és azt figyelniük folyton, hogy hol a kutya vagy azt hogy elbátortalanodjanak,ne bízzanak meg bennem, mivel most úgy mászkálnak a lakásba mintha az övéké lenne:D Kinti-benti cicák, télen többet vannak bent de ilyenkor amikor jó idő van szinte egész nap kint vannak a kutya pedig benti lenne.

Akinek volt ilyen hogy kiskutyát hoztak haza (ami nem is nő nagyra szóval nagyobb korába is kis termetű,) a macska mellé, mi történt?

1

Egy olyan 10-15 eve lattam egy gyönyörű meset, erdőben jatszodott, beteg volt a hódpapa-talan az volt, es ott alltak az ágya mellett a kis allatok. Mi a cime?

2

Ez tényleg így van?

Ezek a kozmetikai termékek állatokon tesztelik a termékeik: L'Oreal, Lancôme, MAC, Estée Lauder, Cover Girl, Revlon, Maybelline, Clinique, Olay, Neutrogena, stb. És azt is írták, hogy kutyákon és macskákon is kísérleteznek. Csak nekem az sántít ebben, hogy akkor biztosan intézkedtek volna már az állatvédők.

5

Szerintetek melyik állatot éri meg tenyészteni?

Arra lenék kíváncsi h melyik állatot éri meg tenyészteni olyan állatra gondoltam amiből nagy a haszon és nem olyan égbe magasló a tartása.

4

Tevét lehet tartani M. o. -n?

Milyen engedélyekkel?
Hol lehet venni?

2

Milyen, a haszonállatok árnyékigényének kielégítéséről szóló törvény van?

kis fiatal bárányok,nagy telek,és szó szerint 1 csepp árnyék sincs,csak 1 kiszáradt fa.szeretnék a tulajjal beszélni
segítsetek kérlek,az érdekükben.

1

Miért vagyok ilyen érzékeny?

Egyszerűen nem bírom látni mit művelnek az emberek az állatokkal nem értem hogy mi a lényege az állatkínzásoknak nem bírok olyan képeket nézni ahol állatokat bántanak (legyen az egy kis hal akár) meg főleg ahol kutyákat amikor ilyen képeket látok vagy történeteket hallok akkor úgy érzem mintha késsel szurkálnák a szívem és könnyezni kezdek , menhelyre nem tudom hogy fogok majd menni mivel terveztem hogy minden héten kijárok majd segíteni nekik ilyen önkéntes munkával (mivel nekem nem lehet kutyám mert emeletesbe lakunk)szóval nem tudom hogy fogom bírni könnyek nélkül nézni ahogy ott néznek rám és eggyiket se vihetem haza hogy megmentsem és szörnyű belegondolni hogy elaltatják őket mert a sok gonosz kegyetlen ember miatt bekerültek oda esküszöm hogy hidegvérrel megtudnák kínozni egy embert ha állatot kínoz , szóval a kérdés hogy hogy ennyire érzelmes vagyok? (sok emberben csalódtam már barátnőkben akik kihasználtak közbe én mindig csak segítettem nekik,mindenkinek és az lett a jutalmam hogy most nincsenek barátaim mert ilyen emberekkel vagyok körülvéve, és még kutyám se lehet aki egy hű barát lehetne :( )

15/l

3

Ehet e a hörcsög sajtot?

3

Kijöhet a folyami rák a vízből?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!