Találatok a következő kifejezésre: Vannak Magyarországon állatvédők (1 db)

Vannak Magyarországon radikális állatvédők?

Szerintem szükség lenne olyan állatvéd?kre, akik CSINÁLNAK is valamit, nemcsak dumálnak.

Legjobb válasz: Azok az emberek akik felõl Te érdeklõdsz nem állatvédõk, hanem fanatikus állatszeretõk. ÉS nagoyn sokan vannak, csak érthetõ okokból nem hencegnek vele.

Azok az emberek akik felõl Te érdeklõdsz nem állatvédõk, hanem fanatikus állatszeretõk. ÉS nagoyn sokan vannak, csak érthetõ okokból nem hencegnek vele.
Szerintem sok állatvédõ van, és tesznek is az állatok védelme érdekében. DE az állatgyûlölõ emberbõl sajnos sokkal több van! Miattuk nem tudnak hatékonyak lenni az állatvédõk, mert ezek ott tesznek keresztbe embernek, állatnak, ahol csak tudnak, kegyetlenül, hidegvérrel.
Szeretnék én is közéük tartozni, és igenis tenni valamit az állatokért.Nem csak a gép elött ülni és nézni ki a fejemböl.elmenni a helyszinre 'az állatkinzókhoz' és belecsapmi lecsóba.Itt ahol lakom tettem is ilyesmit, és e-mitt hülyének néznek.Mert az csak egy állat, szokták mondani.Egyszóval , jó ha vannak ilyen emberek!
Végre van olyan banda aki nem csa tüntet, mesztelenül transzparensel szaladgál az utcákon hanem, odamegy és belecsap a lecsóba.SZIVESEN CSATLAKOZNÉK HOZZÁLUK!!!
A kérdező hozzászólása: én is így gondolom, mnint az utolsó hsz- ezért is kérdeztem :)
talán az állatvédõrség ide tartozik... allatvedorseg.hu (még friss a dolog, de úgy látszik, mintha õk csinálnának is vmit)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen időigényes állatok vannak?

7

Hol lehet kapni degut pest megyében?

3

Februári TerraPlaza-n mit tervezel venni (aki jön)?

2

Mekkora a bálna pénisze? És mekkora maga a bálna?

4

Hogyan lehet egy fa odvából kiszedni egy méhcsaládot? (laikus kérdez)

2

Kutya kontra macska? Neked melyikükhöz húz a szíved és miért?

Tudom, elcsépelt ez már, és minden állatotban meg kell látni a saját maga pozitívumait - de annyi bizonyos, hogy vannak és mindig is lesznek macska pártiak és kutya pártaik. Ki kihez vonzódik jobban.

Én macskapárti vagyok, de persze attól még szeretem a kutyákat is. Kutyával mégse "jövök ki olyan jól", nem tudok olyan mély viszonyt kialakítani...

Írjátok le azt is, hogy miért kedvelitek jobban az adott állatot. :)

14

Honnan ered az elnevezése?

A fülbemászó nem mászik fülbe, mégis így hívják... Miért van ez?

1

Hol van Miskolcon állatgyógyszertár?

1

Tudnátok madárpók fajtákat írni?

3

Az ember szerintetek miért kezdett nevet adni az állatainak?

S ha már ad a kutyának, macskának, lónak stb... miért nem ad mindnek? Pl a legtöbben a halaiknak nem adnak nevet, ahogy a baromfiknak sem.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!