Találatok a következő kifejezésre: Van-e valamilyen a (259 db)

Idegbecsípõdésed van. Ehhez nem feltétlenül kell gerincsérv. Ha nem múlik, keresd fel az orvost!
idegbecsípõdés, jaja. nekemis szokott lenni, de leginkább a hátamba/nyakamba, de voltmár a derekamba is. kb 1 hét és elmúlik. addig meg kenegetheted ilyen voltaren, fastum, diclac kenõcsökkel, bûr nekem nemtúlsokat használtak
Spina bifida.Keress rá a neten.Elég sok embert érint.Megerõltetésre a környezõ izmok begyulladnak.Ha sérved van az kisugározhat a lábadba.

MÁV-nál a 90%-os kedvezmények közt van egy ilyen: Magasabb összegű családi pótlékban részesülő - egy kísérője . Na most, ezen belül van-e valamilyen kikötés arra vonatkozóan, hogy mire/miért kapom az emelt összegűt, ill annak mértéke számít-e?

Gondolom igazolást kell kérni a MÁK-tól, különben még ha jogosult vagyok is erre a kedvezményre akkor sem kapom meg. (vagy esetleg kell valami spécibb dolog?) Köszi előre is:)

Legjobb válasz: MÁK-kártya kell hozzá, és esetleg a személyi igazolványod - ha van (vagy egyéb arcképes igazolvány). Te és egy felnõtt kísérõ veheti igénybe.

MÁK-kártya kell hozzá, és esetleg a személyi igazolványod - ha van (vagy egyéb arcképes igazolvány). Te és egy felnõtt kísérõ veheti igénybe.
A kérdező hozzászólása: Én lennék a felnõtt kísérõ :) Fiam 6 éves, szóval õ még ingyen utazik. Tök véletlenül vettem észre ezt a lehetõséget, csak túl szépnek látom ahhoz, hogy igaz legyen:) ...Szóval csak bemegyek a MÁK-hoz, és kérek tõlük egy ilyen kártyát? Van más elõnye is a vonatjegyen kívül?
A lakóhely - tanintézet/gyülekezõhely között alanyi jogon jár a 90% az intézet igazolása alapján, amit a jegypénztárnál be kell mutatni a jegy/bérlet váltásakor (talán kis igazolványt is kell váltani hozzá, de ez nem biztos). Más viszonylatban csak akkor jár a nagycsaládos 90%os kedvezmény, ha min. 3 gyerek van (pl. abból az egyik õ), vagy ha egyedül vagytok csak ketten, akkor pedig neked 33%os, a gyerek pedig a saját kedvezményével utazik (6-14 között 50%). Itt a leírás és a táblázat: http://www.mav-start.hu/utazas/kedvezmenyek_20120901.php http://www.mav-start.hu/ajanlatok/utazasi_ajanlat.php?mid=14..
A kérdező hozzászólása: Ez nekem bonyolult.. Tehát ha nincs 3 gyerekem ( nem emiatt kapom az emelt összegû csp-t , mivel csak a "majdnem 6 éves" fiam van-aki ingyen utazik) akkor nem él az én jegyemre a 90%-os kedvezmény -miután igényeltem MÁK-kártyát-, ha csak kirándulni mennénk? (a 33%-os kedvezményrõl tudtam, de nekem van diák igazolványom is, ami eleve 50%, szóval a 33% nem érné meg nekem.)
A kérdező hozzászólása: Oké, így már teljesen világos:) Köszönöm a segítséget:) ... Amúgy hiába van a diák kedvezmény, még úgy se tudunk kirándulni, -fõleg a vonat- így is túl drága..azért reménykedtem benne, hogy megoldható lenne a 90%, de gyanítottam, hogy túl szép.. :) Még egyszer köszi a választ!:)
Ne vezesd már félre! Ha van MÁK-os kártyád, bárhová, bármikor 90%-al utazhatsz. Egy a lényeg, ha a fiad nevére szól, legyen veled.
A 16 éves fiamnak lejárt augusztus 31-el a MÁK kártyája, megigényeltük az újat az iskolalátogatási igazolással(csak a tankötelezettség megszûnése miatt járt le), de még nem kaptuk meg az újat.Viszont a héten utaznék vele a fõvárosba.Szerintetek elfogadják az emelt családi pótlékos igazolást, vagy mindenképpen kérik az érvényes kártyát is?

Elvesztem a bürokrácia útvesztõjében. Ha közjegyzõnél valaki valamilyen ügyben járt. De nem tudom melyik közjegyzõnél. Van-e valamilyen központi helyük a közjegyzõknek, ahova minden irat befut? Vagy esélytelen megtalálnom a közjegyzõ neve hiányában?

Legjobb válasz: Nincs központi helyük.A közjegyzõt te választod,vagy elfogadod azt,akit az ügyintézõ javasol.Az ügyintézõ,aki az egész akciót intézi,adhat róla felvilágosítást,ha érintett vagy az ügyben.Ha nincs hozzá közöd, meg is tagadhatja a válaszadást.

Nincs központi helyük.A közjegyzõt te választod, vagy elfogadod azt, akit az ügyintézõ javasol.Az ügyintézõ, aki az egész akciót intézi, adhat róla felvilágosítást, ha érintett vagy az ügyben.Ha nincs hozzá közöd, meg is tagadhatja a válaszadást.
A kérdező hozzászólása: Édesapám járt közjegyzõnél. Közben elhunyt. Nem tudom, h.kinél. Ezt szeretném megtudni. Viszont kerestem a neten, Pesten a Máday utcában van irattár, központi. Nem régi. Vajon oda bekerülhetett egy vidéki közjegyzõi irat?
Kezd szûkülni a kör. Vidéki. Biztosan van sejtésed arról, hogy melyik város. Vidéken nem nyüzsögnek a közjegyzõk, megyeszékhelyen sem, azt már a tudakozóból megtudhatod, vagy telefonkönyvbõl, hogy azon a bizonyos helyen hányan vannak (2-3 ) Igy könnyebb kiszûrni a dolgokat. Ha végrendeletével kapcsolatos a dolog, és mint törvényes örökös keresed az illetõt, fog segíteni.

Tisztelt Doktor Úr! A Borax glicerint szoktam alkalmazni hüvelygomba esetén, mert ez általában beválik. Az lenne a kérdésem, hogy ezt lehet-e tartósan alkalmazni, vagy van-e valamilyen mellékhatása. Azt hallottam, hogy mérgező. Igaz ez? Válaszát előre is

Tisztelt Doktor Úr! A Borax glicerint szoktam alkalmazni hüvelygomba esetén, mert ez általában beválik. Az lenne a kérdésem, hogy ezt lehet-e tartósan alkalmazni, vagy van-e valamilyen mellékhatása. Azt hallottam, hogy mérgező. Igaz ez? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett készítményt alkalmazhatja, de csak akkor, ha igazoltan gombás fertőzésről van szó. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az említett készítményt alkalmazhatja, de csak akkor, ha igazoltan gombás fertőzésről van szó. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! A Borax glicerint szoktam alkalmazni hüvelygomba esetén, mert ez általában beválik. Az lenne a kérdésem, hogy ezt lehet-e tartósan alkalmazni, vagy van-e valamilyen mellékhatása. Azt hallottam, hogy mérgező. Igaz ez? Válaszát előre is

Tisztelt Doktor Úr! A Borax glicerint szoktam alkalmazni hüvelygomba esetén, mert ez általában beválik. Az lenne a kérdésem, hogy ezt lehet-e tartósan alkalmazni, vagy van-e valamilyen mellékhatása. Azt hallottam, hogy mérgező. Igaz ez? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett készítményt alkalmazhatja, de csak akkor, ha igazoltan gombás fertőzésről van szó. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az említett készítményt alkalmazhatja, de csak akkor, ha igazoltan gombás fertőzésről van szó. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Le lehet-e szoktatni a nímfapapagájt az esztelen víjjogássról? Van-e valamilyen módszer? Kezdett szépen fütyülni, de valamiért abba hagyta, csak vijjog hogy hozzám jöhessen. Miért nem fütyül hiszen kezdte?

Legjobb válasz: Próbálj meg kicsit többet a közelében lenni, vagy szerezz mellé egy párt (ha egyedül van). Ha nem akar leszokni róla takard le a kalitkát egy lepedõvel, azt hiszi majd, hogy éjszaka van, és csöndbe marad.

Próbálj meg kicsit többet a közelében lenni, vagy szerezz mellé egy párt (ha egyedül van). Ha nem akar leszokni róla takard le a kalitkát egy lepedõvel, azt hiszi majd, hogy éjszaka van, és csöndbe marad.
Ezért szokták azt mondani, hogy jól gondold meg, hogy milyen állatot veszel! Aki nem bírja a visítást, az adja el a madarát! Egy hím nimfáról van szó! És lehet, hogy most tanult meg énekelni! ekkor kell párt adni mellé és majd annak fog fütyülni. Kevesebbet, de nem annyira keveset! A lepedõs dolog állatkínzás! Kell nekik is egy bizonyos órányi világosság, hogy ne legyenek depressziósak, máskülönben elpusztulnak!
Hát nálunk semmi sem válik be! Párja is van, ha sikít letakarjuk és akkor is ugyanúgy tovább! Borzasztó, bár nagyon szeretem õt!Én általában azt szoktam csinálni, hogy amikor elkezd kiabálni kihúzom a függönyüket hogy a fény menjen rájuk és kimenekülök a szobából! Más kiutat még nem találtam!
Hát azért ez nem ennyire vészes. Attól még hogy a madár hangos és a gazdi nem bir mellette ülni ha az sikít mint a veszett akkor természetes, hogy az ember kiakad! De attól még nem kell eladni, elajándékozni....én nem is lennék már meg a madár nélkül, 10-12 éve velünk van!

Van-e valamilyen célja a fitymának? (Amit körülmetéléskor eltávolítanak.)

Legjobb válasz: Végülis van, némiképp véd a fertõzésektõl. Van egy birecesszív gén, aminek a hatására vannak olyan férfiak, akiknek nem nagyon van fitymájuk, mintha eleve körül lennének metélve. Úgy értem, a makk folyamatosan kint van, akkor is, amikor semmilyen erekció nincs,. Speciel én is ilyen vagyok, még valamikor az õsidõkben elmentem egy orvoshoz, hogy mégis, akkor jelent-e ez valamit, de nem jelent semmit.

Végülis van, némiképp véd a fertõzésektõl. Van egy birecesszív gén, aminek a hatására vannak olyan férfiak, akiknek nem nagyon van fitymájuk, mintha eleve körül lennének metélve. Úgy értem, a makk folyamatosan kint van, akkor is, amikor semmilyen erekció nincs, . Speciel én is ilyen vagyok, még valamikor az õsidõkben elmentem egy orvoshoz, hogy mégis, akkor jelent-e ez valamit, de nem jelent semmit.
A fityma az evolúciós múltunk maradványa és ma nem szolgál semmilyen lényeges célt. Talán akkor lehetett még szerepe, amikor az emberek õsei a fákon ugráltak, és a sûrû aljnövényzetben törtek elõre, hiszen ekkor kellett valamilyen védelem a szaporító szerveknek, nehogy megsérüljenek. Manapság - elsõsorban az öltözködés miatt - már nem vagyunk efféle veszélynek kitéve.
Kenyeret kell kenni vele
Véd a fertõzésektõl? A fityma alatt felgyülemlõ vizelettõl begyulladhat a makk, ill a Balatonban is elkapható gombás fertõzés hamarabb elmúlik ha szabadon hagyod a makkod. Kérdem én, hol véd így a fertõzésektõl. Olvastam valahol, hogy végeztek egy kísérletet férfiakon, ahol a körülmetéltek sokkal kisebb hányadban kaptak el nemi betegségeket. Szerintem egyértelmûen higiénikusabb a körülmetélt pénisz.
Védelmi hatása van, részben véd a fertõzésektõl, részben meg a fizika sérülésektõl. De a fertõzéseknek is melegágya lehet, ha nincsen megfelelõen tisztítva.
jobban elvezed a pinat mert nem dörzsölõdik a makkod állandóan valami szarhoz. Amúgy a higiéniai okok tényleg mar lassan idomultak...
hogy kitöltse a helyet
Nem libazsíros hanem fitymazsíros kenyér. Blehhh undor, hányinger. Inkább egy metélt pasi.

Tisztelt Doktor úr! 30 hetes várandós anyuka vagyok és sajnos sok a baci a vizeletemben, ami többszöri antibiotkumos (Zinnat) kezelésre se múlik. Mennyire árthat a babának illetve nekem? Illetve van-e valamilyen természetes gyógymód a gyógyszeren kívűl? E

Tisztelt Doktor úr! 30 hetes várandós anyuka vagyok és sajnos sok a baci a vizeletemben, ami többszöri antibiotkumos (Zinnat) kezelésre se múlik. Mennyire árthat a babának illetve nekem? Illetve van-e valamilyen természetes gyógymód a gyógyszeren kívűl? Első baba lesz és nem vagyok tájékozott ez ügyben de azt olvastam ez a baci nagyon makacs. Most megint vizelettenyésztést kellett leadnom, hogy megtudjuk hogyan tovább. Előre is köszönöm a válaszát! Üdv, Krisztina

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen várja meg a tenyésztés eredményét, s ezután érdemes konzultálni a gondozó orvossal, hogy szükséges-e újabb antibiotikumkezelés. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen várja meg a tenyésztés eredményét, s ezután érdemes konzultálni a gondozó orvossal, hogy szükséges-e újabb antibiotikumkezelés. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 30 hetes várandós anyuka vagyok és sajnos sok a baci a vizeletemben, ami többszöri antibiotkumos (Zinnat) kezelésre se múlik. Mennyire árthat a babának illetve nekem? Illetve van-e valamilyen természetes gyógymód a gyógyszeren kívűl? E

Tisztelt Doktor úr! 30 hetes várandós anyuka vagyok és sajnos sok a baci a vizeletemben, ami többszöri antibiotkumos (Zinnat) kezelésre se múlik. Mennyire árthat a babának illetve nekem? Illetve van-e valamilyen természetes gyógymód a gyógyszeren kívűl? Első baba lesz és nem vagyok tájékozott ez ügyben de azt olvastam ez a baci nagyon makacs. Most megint vizelettenyésztést kellett leadnom, hogy megtudjuk hogyan tovább. Előre is köszönöm a válaszát! Üdv, Krisztina

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen várja meg a tenyésztés eredményét, s ezután érdemes konzultálni a gondozó orvossal, hogy szükséges-e újabb antibiotikumkezelés. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen várja meg a tenyésztés eredményét, s ezután érdemes konzultálni a gondozó orvossal, hogy szükséges-e újabb antibiotikumkezelés. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!