Találatok a következő kifejezésre: Van-e valami az Usaban terhesen torteno (1 db)

Van-e valami tiltas az Usaban terhesen torteno beutazassal kapcsolatban?

Valahol hallottam, visszafordithatnak a repterrol emiatt, mert mindenki usa allampolgar babat szeretne. Nem turista vizummal mennenk, hosszutavra, kb az 5-6 honapban.

Legjobb válasz: Hogy ott kinnt van-e valamiféle tiltás azt nem tudom, de az biztos hogy a kontinentális repülõjáratra 34 hét után nem engednek már fel.

Hogy ott kinnt van-e valamiféle tiltás azt nem tudom, de az biztos hogy a kontinentális repülõjáratra 34 hét után nem engednek már fel.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

New York-ban szeretnék élni később. de hogyan?

17 éves lány vagyok, vannak rokonaim az egyesült államokban, bár nem annyira közeliek. a nagypapámmal 2 év múlva szeretnénk kimenni látogatóba. az egyik kérdésem az lenne hogy mi szükséges a kiutáshoz ? maximum 2 hétre mennénk, tudom van a turista vízum, de a vízummentességi rogramról is hallottam. ha erről tudnátok bővebb információt adni azt nagyon megköszönném. a másik dolog hogy ehhez képest 2 évre végzek az iskolával, szakmám + 2 éves gyakorlatom is lesz. utána szeretnék kimenni élni és dolgozni az usa-ba. ehhez mi szükséges ? hallottam már a munkavállalási vízumról és a bevándorlási vízumról is (azt nem tudom hogy kell-e már munkaajánlattal rendelkezni ezek beszerezéséhez vagy megkaphatom enélkül és ha kijutok csak akkor keresek állást), és ha jól tudom ezekkel nem lehet letelepedni. először nem is ez lenne a célom, inkább csak a munkavállalás és lakni tudnék a rokonomnál. de később ha már anyagilag is leszek olyan helyzetben szeretnék letelepdni az usa-ban esetleg saját vállalkozásba kezdeni. tudom, hogy hosszú út és nehéz, de minden célom ez, és szeretnék már most többet tudni arról hogy milyen hivatalos eljárások szükségesek ehhez.

3

Milyen jo, ar/ertek aranyu hotelt tudnatok ajanlani Manhattanben?

Ket vagy harom fo reszere, 2 hetre turistaknak.

2

Milyen programok lesznek augusztus 20-30 között New York-ban amit érdemes megnézni?

koncertek, fesztiválok esetleg híres helyek amiket vétek kihagyni

3

NYC-ben a Central Parktól a Newark reptérre (B term. ) mivel kell menni, kb. mennyi idő alatt tehető meg a táv és mennyibe kerül? Fontos.

3

Mennyiből jönne ki 1 főnek egy 2 hetes nyaralás az USA-ban?

2

Még sosem repültem! Főleg nem Amerikába! 6-7hét múlva indulunk, mire lehet számítani egy ekkora úton, illetve milyen érzés a repülés, bármi érdekel, illetve az eltolódások, hogy vannak, mivel érdemes készülni, tényleg bármi?

csomagba mi kerüljön, át állás mennyire visel meg, mennyi idő az út, milyen a repülés élmény elsőre stb, minden infót szívesen fogadok

4

Newark repülőtéren 2 és fél óra elég az átszálláshoz? Túristaként, ESTA-val, egy bőrönd kizárólag személyes holmival, kézipoggyásszal.

5

Great au pair ügynökségről, tapasztalatok?

Nemrég regisztráltam a www.greataupair.com oldalán. Szeretném, olyan volt vagy jelenlegi au pairekkel felvenni a kapcsolatot, akik rajtuk keresztül mentek ki USA-ba.

2

New Yorkba küldenék levelet, hogy címezzem meg?

USA 5217 14 ave Brooklyn boro park NY 11317
11318

Erre a címre küldeném, meglepetés lenne az illetőnek. ( a számokat némileg átírtam).

Köszönöm!

3

Van Magyarországon olyan diákcsere program, amiben lehetőség van csak egy cserediák fogadására, és kiutazást nem teszi kötelezővé a fogadó diáknak?

Legfőképpen Kanadából, vagy Észak-Amerikából szeretnék fogadni cserediákot, viszont én nem utaznék ki.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!