Találatok a következő kifejezésre: Van-e valami az Usaban terhesen (1 db)

Van-e valami tiltas az Usaban terhesen torteno beutazassal kapcsolatban?

Valahol hallottam, visszafordithatnak a repterrol emiatt, mert mindenki usa allampolgar babat szeretne. Nem turista vizummal mennenk, hosszutavra, kb az 5-6 honapban.

Legjobb válasz: Hogy ott kinnt van-e valamiféle tiltás azt nem tudom, de az biztos hogy a kontinentális repülõjáratra 34 hét után nem engednek már fel.

Hogy ott kinnt van-e valamiféle tiltás azt nem tudom, de az biztos hogy a kontinentális repülõjáratra 34 hét után nem engednek már fel.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Las Vegasban milyen az időjárás novemberben?

4

Mi szükséges az USA-ban való letelepedéshez? Csak akkor telepedhetek le, ha 1 amerikaival összeházasodom? Az nem elég, ha 5-10 évig dolgozom ott, bejelentve, tisztán? Pontos leírást kérek.

Szerencsére nem vagyok az, de büntetett előéletűekkel szemben szigorúbbak? Mennyivel?

4

Aki volt már au-pair Amerikában, válaszolna?

Neked mennyi idő telt el a jelentkezésed és a kiutazásod közt? Jövőre szeretnék kimenni az Au pair in America ügynökséggel.Ha április/májusban beregisztrálok és feltöltök minden papírt, lehetséges hogy augusztusig kijutok?

0

Szeretnék kijutni Amerikába, de nem cserediákként mit tegyek?

Jó ötlet lenne a cserediák program, de akkor évet kell ismételnem itthon és azt nem akarom sőt igazából itthon nem is akarok már tanulni. Amerikába szeretnék költözni de nem hiszem hogy a szüleimet rá tudnám venni erre annyira nem tudnak angolul (én középfokú nyelvvizsgával rendelkezem) és van két kisöcsém is. De azt hiszem jobb életünk lehetne ott. Segítsetek adjatok tanácsot mondjatok tippeket élményeket bármi segít!

2

Honolulu tényleg olyan varázslatos hely? Érdemes gyűjteni egy évig egy utazásra?

10

Los Angeles mennyire veszélyes egy húsz év feletti lánynak?

Nagyon szeretnék majd kimenni Los Angelesbe majd ha elmúltam 20 éves és kicsit félek, hogy mennyire veszélyes egy magyar lánynak, ha egyedül megy ki? előre is köszi a válaszokat! :)

4

New York-ban szeretnék élni később. de hogyan?

17 éves lány vagyok, vannak rokonaim az egyesült államokban, bár nem annyira közeliek. a nagypapámmal 2 év múlva szeretnénk kimenni látogatóba. az egyik kérdésem az lenne hogy mi szükséges a kiutáshoz ? maximum 2 hétre mennénk, tudom van a turista vízum, de a vízummentességi rogramról is hallottam. ha erről tudnátok bővebb információt adni azt nagyon megköszönném. a másik dolog hogy ehhez képest 2 évre végzek az iskolával, szakmám + 2 éves gyakorlatom is lesz. utána szeretnék kimenni élni és dolgozni az usa-ba. ehhez mi szükséges ? hallottam már a munkavállalási vízumról és a bevándorlási vízumról is (azt nem tudom hogy kell-e már munkaajánlattal rendelkezni ezek beszerezéséhez vagy megkaphatom enélkül és ha kijutok csak akkor keresek állást), és ha jól tudom ezekkel nem lehet letelepedni. először nem is ez lenne a célom, inkább csak a munkavállalás és lakni tudnék a rokonomnál. de később ha már anyagilag is leszek olyan helyzetben szeretnék letelepdni az usa-ban esetleg saját vállalkozásba kezdeni. tudom, hogy hosszú út és nehéz, de minden célom ez, és szeretnék már most többet tudni arról hogy milyen hivatalos eljárások szükségesek ehhez.

3

Milyen jo, ar/ertek aranyu hotelt tudnatok ajanlani Manhattanben?

Ket vagy harom fo reszere, 2 hetre turistaknak.

2

Milyen programok lesznek augusztus 20-30 között New York-ban amit érdemes megnézni?

koncertek, fesztiválok esetleg híres helyek amiket vétek kihagyni

3

NYC-ben a Central Parktól a Newark reptérre (B term. ) mivel kell menni, kb. mennyi idő alatt tehető meg a táv és mennyibe kerül? Fontos.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!