Találatok a következő kifejezésre: Van-e valami az Usaban (1 db)

Van-e valami tiltas az Usaban terhesen torteno beutazassal kapcsolatban?

Valahol hallottam, visszafordithatnak a repterrol emiatt, mert mindenki usa allampolgar babat szeretne. Nem turista vizummal mennenk, hosszutavra, kb az 5-6 honapban.

Legjobb válasz: Hogy ott kinnt van-e valamiféle tiltás azt nem tudom, de az biztos hogy a kontinentális repülõjáratra 34 hét után nem engednek már fel.

Hogy ott kinnt van-e valamiféle tiltás azt nem tudom, de az biztos hogy a kontinentális repülõjáratra 34 hét után nem engednek már fel.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik várost ajánlanátok? (USA)

Férjemmel költözni szeretnénk de nemtudjuk még pontosan hová. olyan várost szeretnénk ami nem olyan zsúfolt mint New York vagy LA. kisebb városra gondoltunk . meg persze méreg drága sem. Spokane-t ajánlották ismer?seink megélni könny? mivel nem drága , igaz 250ezer ember él ott de ez még belefér , tehát ekörül v ennél kisebb városokat tudnátok ajánlani?

6

Milyen intézkedéseket kell tennem, ha Amerikába szeretnék költözni?

Kint szeretnék dolgozni forgatókönyvíróként. Itthon vagy külföldön érdemes ezt a szakmát tanulni?
Egyáltalán kivitelezhető lenne?

4

Zöldkártya lottón ez mit jelent? "Enter Entrant Information" És aki tavaly részt vett a sorsoláson, azt értesítik, vagy hogyan tudja megnézni, hogy kisorsolták-e?

1

Ki szeretnék menni Amerikába vagy Angliába. Szerintetek hogyan éri meg legonkább?

Most érettségizem és az angolomat kéne fejleszteni egyetemre...Ki kéne vhogy jutnom,vmi munkát találnom, és pénzt is gyűjtenem.Au-pair-t próbálgatom kevesebb sikerrel...Vki tudna tanácsot adni?Mert amúgy egyedül nem tudom melyik lenne a legbiztonságosabb.Csak úgy ki sem engednének...:)

6

Mi Észak-Amerika legjobb turistalátványossága?

6

Hogy néz ki az USA ban (pontosan Virignia államban) a bülcsibe való beszoktatás?

3hónapja költöztünk ki az USA ba a családommal, és hamarosan eljön az idő, hogy a 2 éves kisifiunkat bölcsibe adjuk. Otthon erre már bevált módszer van, ugynevezett beszoktatás. Valaki konkrétan el tudna itteni infoval látni, nála hogyan volt itt kinn? köszi előre is!
Üdv egy aggódó Anyuka

6

Mennyi esélyem lenne így? Ki szeretnék menni Amerikába végleg.

Több mint 3 nyelvet beszélek, érettségim van 2 év múlva szakmám is lesz. Plusz minden évben a Balatonon vagyok vízimentő.

7

18 évesen neki vágjak az USA-nak?

Megvan az érettségi, jól beszélem a nyelvet. Kezdő tőkém van és nem egyedül mennék ki.És miután kimentem elfelejtenék hazajönni. Szakmát az usában tanulnék. Nagy botorság lenne?

17

Tudtok-e valamit erről a cégről? "newyorki-munka.com" időgondozást építőipari melót és kertész melót ajánlanak New York-ban, szerintetek megbízhatóak?

égóta szeretnék kijutni az usába esetleg kanadába, de jobban szeretném az usát. esteleg ismertek olyan céget embert bkit aki foglalkozik new yorki munkákkal?

10

Melyik az a legjobb utazási iroda, amelyik sok utat szervez az USA-ba?

Csak érdeklődnék, tehát az ár most nem játszik.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!