Találatok a következő kifejezésre: Van-e valami az Usaban (1 db)

Van-e valami tiltas az Usaban terhesen torteno beutazassal kapcsolatban?

Valahol hallottam, visszafordithatnak a repterrol emiatt, mert mindenki usa allampolgar babat szeretne. Nem turista vizummal mennenk, hosszutavra, kb az 5-6 honapban.

Legjobb válasz: Hogy ott kinnt van-e valamiféle tiltás azt nem tudom, de az biztos hogy a kontinentális repülõjáratra 34 hét után nem engednek már fel.

Hogy ott kinnt van-e valamiféle tiltás azt nem tudom, de az biztos hogy a kontinentális repülõjáratra 34 hét után nem engednek már fel.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Spring Hill Kansas-ben kertváros?

Vagy legalább is van olyan része ami hasonlít egy kertvárosra?

3

Magyarországról Chicagoba utazom a nyáron, már megvan a repjegyem, akkor mi a teendőm még az útlevél beszerzésén kívül?

9

Tudtok javasolni nekem szép kertvárosokat Észak-Amerikában?

Közel kéne lennie Kansas cityhez. Én valami tipikus aranyos kertvárosra gondoltam. Tapasztalatok vannak?

2

Elmennétek? Ha lenne lehetőségetek 1 évre kiutazni Amerikába, és ott tudnátok iskolába járni, elmennétek? Itt hagynátok a családotokat, legjobb barátotokat, akikhez erősen kötődtök? Itt hagynátok mindent? Megéri szerintetek?

Én attól rettegek, hogy mikor majd visszaérek már semmi sem lesz ugyanolyan, és az 1 éves kinn tanulás miatt egy osztályt kihagynék itthon, ami azt jelenti, hogy az osztályomat is elvesztem. Arról nem is beszélve, hogy a legjobb barátnőmmel biztosan nem lesz minden ugyan olyan.

14

Mennyi ételt lehet kérni egy hosszú repülőúton? (bővebben lent)

Idén fogunk New York-ba repülni turista osztályon. Az lenne a kérdésem, hogy repülőjegy árába mi tartozik bele ételt és italt tekintve és mennyit lehet belőlük kérni. Gondolok én itt a fő menüre, alkohol mentes és alkoholos italokra, nasira stb.

0

Amerikába télleg lehetetlen? (többlent)

Ezt a kérdést elkeseredettségemben írom.Sok utána járás után,nem tudom elképzelni ,hogy lehet az ,hogy a 21.Században ennyire "bonyolult " munkát vállalni majd letelepdni Amerikában.Az itt feltett kérdéseknél a válaszokban mindig az volt " legyen valaki aki szeret és munkát ad.Legyél szerencsés!Stb Ez számomra borzasztó hír! Szeretném önerőből megvalósítani.Nem bánnám a takarítást,babisitterkedést,gyorséttermist.Bármi ami meló Amerikában.Tudjátok mi a legfurcsább? Hogy SZERENCSÉRE (!!!) olyan családban van lehetőségem élni,akik biztosítani tudják a kezdetet,megfelelő anyagi háttért tudnak biztosítani.Mégis a sok jogszabály és papírmunka (és a nem egyetemes professzionális szaktudás)áll az utamba? szörnyű :( Valaki tud szolgálni némi reménysugárral?

13

Mexikoi hatar atkeles, avagy visszajutni az Usa-ba?

Valakinek sikerul igy? Akar priviben is johetneek a valaszok.

1

1. Milyen vizumot kell kerelmezni az USA-ba.... Hazassag celjabol? Vagy mi a menete? MINDEN INFONAK / TANACSNAK ORULOK!

2. Hazassag utan mennyi ido utan kaphato meg a zoldkartya??

7

Lehet ilyen repülőjegyet venni?

Kanadába, egy retúrt, de úgy hogy a visszaút 10 héttel később volna. Ha lehet mennyibe kerül? Egy oldalon sem láttam hogy lehetne-e így jegyet foglalni...

3

Amerikában élek, állampolgár vagyok. Az idén nem akarok hazamenni, hanem tesómékat hívtam ki nyárra. De félek, nem engedik öket be, mert azt hiszik majd maradni akarnak. A vízum segíthet?

Nem házasok. Tesóm, barátnöje és két gyerekük jönne. Kb. 1.5 - 2 hónapra. Mèg soha nem voltak itt, angolul sem beszélnek. A gyerekek egy és három évesek. Mit tehetnénk, hogy ne higyje a bevándorlási tiszt, hogy maradni akarnak.
Írjak meghívólevelet pl.?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!