Találatok a következő kifejezésre: Van-e olyan oldal, ahol sok szülésvideó (1 db)

Van-e olyan jó oldal, ahol sok szülésvideó van?

Legjobb válasz: you tube oda meg beirod hogy szules.

you tube oda meg beirod hogy szules.
Én a második videótól majdnem rosszul lettem. Fejet hajtok azok elõtt akik ezt végigcsinálják. Engem ez most eléggé elrémisztett. Amúgy is rosszul vagyok a vértõl, úgyh ez most elég sok volt nekem!
azta, a második tényleg nem semmi, most szembesülök vele, a párom mit nézett végig mikor szültem....
A második babámat várom. Ergo, túl vagyok egyen és tudom, mivel jár. Ennek ellenére ezek a videók megijesztenek, félelmet, szorongást váltanak kis belõlem. Inkább kihagyom. Boldog babavárást!
úristen!!!!!! Tényleg így történik egy szülés??? ennyi vérrel???? nagyon félek!!!!!! mikor elvágják ott, biztos borzasztóan fáj...
nem fáj mikor elvágják ott, a gátmetszést akkor csinálják mikor jön a fájás, és elõtte adnak érzéstelenitõt is oda..legalább is én nem éreztem, csak hatalmas megkönnyebülést, h van helye a babának, igaz azt is éreztem, h minden ömlik ki belõlem.De a többit csak a párom elmesélése alapján tudom. Szülés videókat tényleg nem érdemes nézni, mert riasztóak. Nálam nem is így volt. 3 hetes kisfiú anyukája
éN ÚGY VÁROM, HOGY ENGEM EZ SEM RIASZT EL! NEM IS LEHETNE:)
www, timmermann.hu

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Normális, hogy 4 nappal a császármetszés után már egyáltalán nincs vérzésem?

Az első napon bő vérzésem volt, aztán 2-3 napig pecsételő, azóta pedig semmi... Az első babával sokáig véreztem, és akkor mondta valaki, hogy az a jó, mert húzódik vissza a méh, tisztul aminek kell. Ehhez képest most szinte semmi vérzésem nem volt. Érdekelne, hogy volt-e másnak is ilyen.

5

Szülés indulhat délután?

azt mondják éjszaka vagy délelőtt kezdődik általában.

10

Hogyan segíthet egy nő a barátnőjének szülés közben?

:) Én megyek be a barátnőmmel szülni, mert a férje nagyon nem szeretne. Második babájuk, de az első majdnem meghalt szülés közben és ez akkora trauma volt apukának, hogy most nem mert bemenni. Engem kértek meg és nagyon szívesen vállaltam. Habár már szültem gyermeket, mégis a tanácsaitokat szeretném kérni. Remélhetőleg természetesen szül és bent tudok lenni, a lehető legtöbb dologgal támogatva.

8

Szült valaki 2013-ban Szegeden Dr. Nagy Lászlónál? Tapasztalatok?

0

Szült valaki rajtam kívül a győri kórházban Dr. Tuba Gyulánál? Mi volt a tapasztalatotok? Ki tudja, lehetséges, hogy lesz a közel jövőben magán rendelése? Illetve fog foglalkozni terhesgondozással?

4

Járt már valaki így?

Arra lennék kíváncsi, hogy járt-e már valaki úgy hogy a párja nem rég új munkahelyen kezdett el dolgozni és nem engedték el mikor az anyukának éppen be indult a szülés így az apuka nem tudott ott lenni?

7

Szeretnék vízben szülni, de sajnos 240 km-re lakom Pesttől. Így esélytelen a dolog, nincs semmi mód rá, hogy összejöjjön?

ha vízben szeretnék szülni, mindenképp muszáj lenne havonta oda pestre járnom terhesgondozásra,meg ilyesmik? vagy ha nem muszáj, megoldható szerintetek, hogy ott szüljek??? kérlek aki tud valami bíztatót,segítsen :)

21

Jön a hideg front hajnalban, hogyan érzitek magatokat kismamák, akik erre a hétre vannak kiírva? 39+2khm

6

Ki bízik a mai hidegfrontban? ;-)

39 hetes kismama vagyok és nagyon reménykedem,hogy elindul valami az éjjel. Vagytokmég így?

11

Nehezebb megszülni egy nagyobb babát mint egy kisebbet?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!