Találatok a következő kifejezésre: Van-e olyan amivel ha (125 db)

Hogy használhatom fel a jogvédett zeneszámokat a filmemben? Jogdíjj van-e? Ha igen akkor hogyan kell intézni? Van-e olyan amit nem lehet felhasználni? Köszi.

Legjobb válasz: A zeneszám kiadójától kell erre írásos engedély, aztána feltételeiket majd úgyis elmondják. Tudtommal nem kereskedelmi célú filmekben nem szükséges ilyesmi engedélyt kérni.

A zeneszám kiadójától kell erre írásos engedély, aztána feltételeiket majd úgyis elmondják. Tudtommal nem kereskedelmi célú filmekben nem szükséges ilyesmi engedélyt kérni.
Felhasználni bármit fel lehet bárhol, az már utána csak a kiadón múlik, hogy bevállalja e a hivatalos megjelentetést vagy sem. Mondjuk én még nem láttam pornófilmet nemzeti himnusz aláfestéssel.
A himnusznak már rég lejárt a szerzõi joga, szóval simán mehetne egy pornó alatt.
A kérdező hozzászólása: ez a pornós dolog vicces volt. és gondolom az ingyenest lehet . ingyenesrõl honnan tudom hogy ingyenes?

WOW ADDONS van-e olyan ami megmutatja nekem, hogy mikor respawn-ol a mob vagy mikor ütötték le? Linket is mellékeljetek ha van!

Legjobb válasz: NPC Scan http://www.curse.com/addons/wow/npcscan Beállíthatod, hogy hangot adjon ki amikor spawnol a mob!

NPC Scan http://www.curse.com/addons/wow/npcscan Beállíthatod, hogy hangot adjon ki amikor spawnol a mob!

Hölgyeim, van-e olyan név (ha igen, példát is kérek), amit semmiképp nem vennétek fel esküvő után asszonynévként, akárhogy is szeretitek a párotokat?

Csak kíváncsi vagyok, adminisztráción dolgozom, rengeteg ügyfél, rengeteg név, köztük vannak furcsaságok is, és innen jutott eszembe.

Legjobb válasz: Szia! Nálunk a férjemet ugyanúgy hívják mint Apósom. Ha felvettem volna a nevét ...-né-ként ugyanugy hivnának mint elhunyt Anyósomat. Én ezt nagyon nem szerettem volna (a világ legtündéribb embere volt félre ne érts!)Csak kicsit olyan izé.... Igy a férjem vezetékneve és a keresztnevem lett az asszonynevem.

Szia! Nálunk a férjemet ugyanúgy hívják mint Apósom. Ha felvettem volna a nevét ...-né-ként ugyanugy hivnának mint elhunyt Anyósomat. Én ezt nagyon nem szerettem volna (a világ legtündéribb embere volt félre ne érts!)Csak kicsit olyan izé.... Igy a férjem vezetékneve és a keresztnevem lett az asszonynevem.
A Kilenclyukú név is elég necces lehet, még szerencse, hogy nincs.
Ó, én úgy tudtam, hogy bármilyenre át lehet íratni, csak illetékbélyeg és indoklás kérdése az egész. De a Retkes nevet én sem venném fel.
én a Retkes nevet tuti nem venném át!! sõt átirattam volna ha az lenne a nevem már 18 évesen vmi másra az tuti!! ugy tudom át lehet, ha az elsõ és utolsó betû megegyezik.
Van egy ismerõsöm, akinek a leánykori vezetékneve elég ritka és nagyon szép volt, erre felvette a férje vezetéknevét, így lett Tuskó Anna. Hát én ezt biztosan nem csináltam volna meg. Hála istennek, nálunk ez nem volt gond, a férjem vezetékneve nagyon hangzatos és nem röhögés tárgya.
Nálunk úgy van, hogy ha felvenném a leendõ férjem nevét, akkor az én keresztnevemmel az egyik ismerõsünk nevével egyezne meg. Mintha mindkettõnket Somogyi Jolánnak hívnának, holott az én vezetéknevem egyébként ritka. Ezért azt hiszem, inkább megtartom, pedig jó kis vezetéknév a võlegényemé, dehát két ugyanolyan nevû az ismerõsi körben valahogy furcsa lenne. :) Egyébként tényleg Somogyi lenne a kérdéses vezetéknév, ami szerintem baromi jól hangzik, de így nem akarnám felvenni. Valamint a hangzás vagy jelentés miatt furcsa neveket sem venném fel, de azt hiszem, nem is kívánná tõlem. Ismerek egy Butánét, hallottam Bugyi és Pina vezetéknévrõl is, valamint egyszer ismertem egy Medzibrodszkyt, ezeket azt hiszem, biztosan nem venném fel, amúgysem vagyok a híve a névváltoztatásnak. Tehát nem vagyok az a fajta lányzó, aki a kizárólag jól hangzó neveket viszont felvenné, hogy utána felvágjon a nevével. :)
Mondjuk legyen a férjem Kiss Pista, Én Szabó Gizi. Na azt biztos nem venném fel, hogy Kiss Pistáné. Én inkább azt, hogy : Kissné Szabó Gizi. De valaki már a Kiss-Szabó fajtát is nagyon sokan használják. Sokan azt mondják, hogy õ nem lenne -né. Én a kötõjelessel vagyok így, olyan, mintha egy lánccal kötnének össze. Ezzel senkit nem akarok megbántani, ezt mindenki máshogyan gondolja. Amikor pedig férj családnevét venném fel, úgy hogy Kiss Gizi, na azt nem. Ha bemutatkoznék, akkor olyan mintha apósom lánya lennék egy idegen elõtt... Én a lánykori nevemet sem akartam elhagyni. Valaki viszont nem is változtat nevet, vagy a férj veszi fel az asszony nevét. De ha Orbán vagy Orsós vagy valami hasonló név lett volna, biztosan nem veszem fel. Egyik ismerõsünknél a Bogdán volt a férj neve, és az asszony nevét vették fel...
Van, de példát inkább nem írnék.
A kérdező hozzászólása: 21:46 - Mibõl gondolod, hogy nincs? :-)
Mibõl-e? Hát, csak úgy, légbõlkapottan.
ha mi összeházasodunk a párommal, akkor én felveszem a vezetéknevét az enyém helyett. szerintem a mai fiataloknál már nem divat a -né. de ki hogy látja :)
02:53 szerintem ha valaki házasodik akkor nem a divat szerint veszi fel az asszonynevét, (én biztosan nem) hanem ahogya õ jól érzné magát azzal a névvel az életben De végül is ha valaki a divatot akarja követni, hajrá
Nem azt írta, hogy divat, hanem hogy nem divat. Kár, hogy az olvasásnál és a mateknál leálltak az iskolák, amikor a használható ismeretek átadásáról lett volna szó, mert az értelmezés még nyelvtanból/matekból se mindenkinek megy jól.
én felvenném a párom nevét, csak az a baj, hogy nekem egy nõvérem van, és õ xné yz ként használja a nevét, ezért én gondolkodom azon, hogy kötõjellel megtartanám a saját családnevem. a probléma az vele, hogy így nagyon hosszú lenne, mert 2utónevem van :P

Mi annak (azoknak) a programnak a neve, amibe ha beírok egy szót, kimondja, és esetleg van-e olyan ami nem teljesen gépi hangon teszi ezt?

Ha tudtok szívesen várok letölt?linkeket is:D

Legjobb válasz: Speakboard http://download.chip.eu/hu/SpeakBoard-1.0.0.11._543297.html?..

Lányok! Van-e olyan, és ha igen, mi az, amit szívesen kipróbálnátok, vágyatok, de nem meritek előhozni szexnél?

Nem szélsőséges dolgokra gondolok, inkább fantáziadús, szokatlanabb akár, titkos vágyatokra, amihez nem tudnátok, mit szól a másik, de mégis nagyon izgat titeket?

Legjobb válasz: Hármasban smacizni 2 sráccal. De tuti nincs ilyen srác, aki bevállalná. :) L

Hármasban smacizni 2 sráccal. De tuti nincs ilyen srác, aki bevállalná. :) L
#2: Dehogy nincs :)
Én meg róluk beszélek.. :)
én kipróbálnám egy másik lánnyal.:)
Két pasi egymást kényezteti, és nézhetem. Két pasi engem kényeztet.
Nem tudom, nem hiszem. :D
off: 14:25! nincs benned egy "kis" domina vér?
Meleggel nem kezdek. Sokkal jobban izgat, és tetszik, ha két hetero srác csinálja. Másrészt, még szórakoztat is.
Hát úgy tényleg nehéz lesz találni. Hetero srác nem igen smárol másik sráccal. Részegen sem, józanon meg fõleg nem. De mi baj a biszexekkel? :)
Hát nem is heterokról beszéltem, õket nyilván nem érdekli az ilyesmi :)
3: heterokból nem hiszem. Max csak részegen, de én meg úgy nem...:)
Utolsó: Szerintem ezt jónéhány pasi bevállalná, csak meg kell találni rá a megfelelõ embereket. F

Van-e olyan program amivel, ha rácsatlakozok egy WiFi-re akkor azt én is megtudom osztani?

Azért szeretném mert a router 2 lakással arrébb van mert a szomszédtól béreljük, csak van egy pont ahol nem lehet rácsatlakozni. Windows 7 vagy Androidra kellene ha lehet.

Legjobb válasz: Ahhoz kell legalább két wifi antenna is. Az egyik amelyiken kapja a jelet a másikon meg adja. De ez csak akkor mûködik, hogyha be van kapcsolva a gép. Egyszerûbb ha veszel egy olyan routert ami tud ilyen módban mûködni, fogja is és adja is a jelet. Igaz ehhez már általában custom firmware kell. Én is használtam így már az enyémet.

Ahhoz kell legalább két wifi antenna is. Az egyik amelyiken kapja a jelet a másikon meg adja. De ez csak akkor mûködik, hogyha be van kapcsolva a gép. Egyszerûbb ha veszel egy olyan routert ami tud ilyen módban mûködni, fogja is és adja is a jelet. Igaz ehhez már általában custom firmware kell. Én is használtam így már az enyémet.
ma 14:49 De mivel csatlakozol a másik wifi-re? Az nem mindegy! Telefonon sehogy sem tudod tovább osztani mivel abban csak egy antenna van. Ahogy írtam meg POC is csak routerrel fog menni.
A kérdező hozzászólása: P.O.C köszi majd kipróbálom remélem menni fog TL-WN721N-is.
A kérdező hozzászólása: Kiss Iskolás, Igen a szomszéd routerére csatlakozok és azt szeretném én is megosztani mert kicsit arrébb már nem fut el a jel legalábbis észlelhetõ de amint rácsatlakozunk eltünik mert nagyon gyenge már.
Én nem régen használtam jelismétlésre egy TP-Link 841ND -s routert egyik ismerõsömnek állítottam be OpenWRT firmware -el, ez alapján konfiguráltam be: http://www.youtube.com/watch?v=3rbsh2zxPnk Tökéletesen mûködik. Egy ilyen routert már kaphatsz 5-6 ezer forint körül, és felhasználhatod késõbb sima Wi-Fi routerként is, nem úgy mint a drága pénzért vehetõ repeatereket.
A teló, hogy oszt meg wifit? Nem a szomszéd routerre csatlakozol rá? Vagy akkor most, hogy van ez?
A kérdező hozzászólása: nekem a program maga nem is mûködik, nem lehet látni a WiFi-t amit a teló oszt meg:/ de azért köszi
Wireless tether-re keress rá google playen. Nem biztos, hogy wifit is tovább tud adni, de 3g-t azt biztosan.
Ehhez kell valami olyan firmware ami támogatja. Talán van olyan ami alapból támogatja az ilyet, de nem tudom, hogy melyik típus az. Nekem egy Linksys WRT54G-m van. A v2.2-es verzió amit még rendesen lehet hackelni.
A kérdező hozzászólása: És hogyan lehet megcsinálni hogy az egyik adja a másik vegye?
A kérdező hozzászólása: Köszi
"TL-WN721N" Ez nem router ez egy USB-s wifi antenna értsd már meg, hogy ezzel nem mûködik!!! Ahhoz amit te akarsz, ahhoz router kell.

World of tanks. Van e olyan mod, amit ha feltelepítünk, utána nem ugrik meg a tankunk lövege találatkor?

Rendkívűl bosszantó, hogyha pont akkor lőnek meg amikor én is lőnék, és ilyenkor a lövés pillanatában megugrik a löveg, és felé lövök. Tudom, ez így életszerű, és így normális, de ha lehetne, akkor én inkább ezt kihagynám. :)

Legjobb válasz: régen volt olyan beállítás hogy a célkereszt nem mozdult lövéskor sem, nem tudom hogy van-e még :D

régen volt olyan beállítás hogy a célkereszt nem mozdult lövéskor sem, nem tudom hogy van-e még :D
Settings -> Game -> Enable vechicle vibration in Sniper Mode. Vedd ki elõle a pipát, és nem fog ugrálni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, remélem mûködik. :)

Bloggerre tudok rakni olyan gombot, amin keresztül betudnak nekem küldeni képeket és egyebeket? Ha nem is akkor van-e olyan külsös oldal amire tudnának, csak a html kodját kéne csak beraknom?

Legjobb válasz: [link] Ha ez jó neked akkor az oldal alján lévõ view source gombra kattintva láthatod a forráskódját, ezt kell beilleszteni a weboldaladba, vagy elmenteni a kódot html-be, aztán feltöltöd a tárhelyre és az oldaladon létrehozol a feltöltött html fájlodhoz egy gombot, nagy vonalakban ennyi. Csak ráhúzod a fájlt a négyzetre és már tölti is fel, a feltöltés állapotát mutatja a négyzet alatti folyamatjelzõ.

[link] Ha ez jó neked akkor az oldal alján lévõ view source gombra kattintva láthatod a forráskódját, ezt kell beilleszteni a weboldaladba, vagy elmenteni a kódot html-be, aztán feltöltöd a tárhelyre és az oldaladon létrehozol a feltöltött html fájlodhoz egy gombot, nagy vonalakban ennyi. Csak ráhúzod a fájlt a négyzetre és már tölti is fel, a feltöltés állapotát mutatja a négyzet alatti folyamatjelzõ.

Az érdekelne hogy van-e olyan karóra és mennyibe kerül ha van olyan, ami nem analóg/digitális, hanem szavakkal írja ki az időt? Pl. Tizenegy óra vagy valami hasonló

Az érdekelne hogy van-e olyan karóra és mennyibe kerül ha van olyan, ami nem analóg/digitális, hanem szavakkal írja ki az id?t? Pl. Tizenegy óra vagy valami hasonló

Legjobb válasz: http://www.pto.hu/post/1/7736

Van-e jelentősége annak, ha olyan hardvereket használok, amik ugyanattól a gyártótól vannak, vagy a gyártó chipsetjét használják?

Ezt úgy értem, hogy ha a gépembe AMD processzort, AMD Ramot és AMD chipsettel ellátott alaplapot teszek, annak van-e valamiféle jelent?sége?

Legjobb válasz: AMD CPU alá nehéz lenne nem-AMD chipsetû lapot tenni. Pusztán eszmei értéke van, és mondhatod azt, hogy a Te gépedben még az RAM is AMD. Teljesítménybeli javulás ettõl nem lesz.

AMD CPU alá nehéz lenne nem-AMD chipsetû lapot tenni. Pusztán eszmei értéke van, és mondhatod azt, hogy a Te gépedben még az RAM is AMD. Teljesítménybeli javulás ettõl nem lesz.
Lehet AMD alá nem AMD chipsetes lapot venni.Enyémnek pl.nforce 630a chipsete van.És még am3+ba is van ilyene az Asrocknak pl.
Akkor bocs! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!