Találatok a következő kifejezésre: Van-e olyan amitől (13 db)

Szerintetek milyen fogamzásgátlót válasszak? Tudnátok ebbe segíteni, hogy milyen fogamzásgátló szerek vannak és hogy van e olyan amitől már nem leszek terhesek?

Még nem szedtem semmilyen gyógyszert, óvszerrel védekeztünk, de most már nem szeretnénk több babát és arra lennék kíváncsi, hogy ti milyen fogamzásgátló módszert ajánlanátok .

Legjobb válasz: "óvszerrel védekeztünk, de most már nem szeretnénk több babát". Ennyit az óvszer helyes használatáról. Viccet félretéve: Nõgyógyász a megoldás. A bogyók máshogy hatnak az emberekre, ezért is csinálnak pl vérképet mie- lõtt felírják. Hiába ajánl neked itt bárki bármit, lehet rád teljesen máshogy hatna.

"óvszerrel védekeztünk, de most már nem szeretnénk több babát". Ennyit az óvszer helyes használatáról. Viccet félretéve: Nõgyógyász a megoldás. A bogyók máshogy hatnak az emberekre, ezért is csinálnak pl vérképet mie- lõtt felírják. Hiába ajánl neked itt bárki bármit, lehet rád teljesen máshogy hatna.
A kérdező hozzászólása: Azért használtunk óvszert, mert akartunk babát és féltem, hogy ha szedek bármilyen fogamzásgátlót nehezebben esem teherbe :) . Orvoshoz mindenképpen megyek csak úgy akarok szedni bármit is, csak kíváncsi lennék rá , hogy milyenek vannak és, hogy van e olyan ami biztonságos.
Keress rá google: fogamzásgátló gyógyszerek, majd egyesé- vel a típusra. Vannak fórumok, ahol ezeket tárgyalják ki. Nincs olyan, aminél az esetek egy részében ne jelentkezne valami mellékhatás. És ez még csak pár év után. Mivel nincs nagy múltja a gyógyszereknek, így még kérdéses, hogy pl 10-20 év szedés után mik léphetnek fel. Azért ne feledd, ez egy igen drasztikus beleavatkozás a szervezetedbe. Bár pasi vagyok, inkább úgy vagyok vele, hogy gumi, aztán nem bolondítom meg a leányzó szervezetét mindenféle bogyó- val.
A kérdező hozzászólása: Hát ez is ritka mikor egy férfi így gondolkodik és ezt jó értelembe mondom :) . A páromat nagyon szeretem és jó fej meg minden , de azt mondja neki nem jó mert babrás meg elveszi a hangulatot :) .

Melyik az a betegség- vagy van-e olyan- amitől elkezdhettem hízni?

40 éves leszek,kb.2-3 hónap alatt jött rám 5-6 kg....nagyon látványosan és NEM eszek többet és mást. Nem történt semmi...a családommal minden rendben.Inkább magamon vettem észre dolgokat,pl: kijött az arcomon egy pár vírusos szemölcs,fáradékonyabbnak érzem magam,gyengébbnek....

Legjobb válasz: Pajzsmirigy alulmûködés. Mondd el a panaszaid a háziorvosnak, õ tud beutalót adni vizsgálatra.

Pajzsmirigy alulmûködés. Mondd el a panaszaid a háziorvosnak, õ tud beutalót adni vizsgálatra.

Van-e olyan kenőcs, amitől elmúlik a bőr jóindulatú daganata? Megoldható-e műtét nélkül?

Legjobb válasz: Szerintem nézd meg ezt az oldalt és töltsd le azt az ebook-ot. http://propharmatech.hu/termekek/rakkal-harcoloknak/r47-prot..

Szerintem nézd meg ezt az oldalt és töltsd le azt az ebook-ot. http://propharmatech.hu/termekek/rakkal-harcoloknak/r47-prot..
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a bõrgyógyász ne napozzak, ne kenegessem, ne nyúljak hozzá. Apró, naevus. Az a baj, hogy nem tudom, hogy jó lesz-e a kenõcs és azt sem, hogy nem csinálok-e hülyeséget azzal. Nem fáj, nincs bajom vele. Most még igen, de késõbb biztosan nem engedhetem meg magamnak. Az a baj, hogy sok van. Még ezután is ez a kenõcs ajánlatos?
Õszinte leszek, fogalmam sincs. Azt tudom, hogy rosszindulatú daganatos betegek használják, az oldal szerint eredménnyel, de nem ismerem a kenõcsöt. Csak abból tudok kiindulni, amit olvastam róla, ill. itt van egy link, aminél nem találtam kontakt személyt, de van egy szegedi doktornõ, aki állítólag használja, ahogy láthatod. http://rakmegelozes.hupont.hu/3/kezelesi-eredmenyek
A kérdező hozzászólása: Akkor inkább egyszerûbb megfogalmazást használok. Mikor leszek újra sima bõrû? :)

A fogamzásgátló tabitól lehet hízni? Úgyértem, hogy van-e olyan mellékhatása amitől állandóan evés-kényszer vagy hasonló van?

Legjobb válasz: Ezt így nem lehet általánosítani,mindenkire másképp hat. Én nem híztam tõle egy dekát sem,pedig évekig szedtem.

Ezt így nem lehet általánosítani, mindenkire másképp hat. Én nem híztam tõle egy dekát sem, pedig évekig szedtem.
Nem evéskényszert okoz, hanem belepiszkál a hormonháztartásodba. Ugyanannyit eszel, mint eddig, és mégis hízol. Pont ugyanazokkal a hormonokkal tömöd magad, amik terhesség alatt termelõdnek, illetve amik miatt a nõk hajlamosabbak a hízásra. Alattomos dolog, mert nem eszel többet, és lassan jönnek fel a kilók, de 5 év alatt plusz tíz kilós hízás lett a vége, amit a mai napig képtelen vagyok leadni. Se diéta, se torna nem használ.

Ha éhes vagyok, ha nem, mindig rágcsálok valamit:S hiába tanulok, gépezek. Vagy csinálok bármit is, közbe mindig van nálam valami ennivaló:/ ez ellen mit lehet tenni? Mármint. Van e olyan dolog amitől ez elkerülhető?

15 éves lány vagyok, ahhoz képest nem is látszik annyira,(63 kg) de nem akarom h a továbbiakban még nagyon sok plusz kilóhoz vezessen :/ vagy nálatok ez hogy van?:/:) és esetleg tudtok valami jóféle mozgásokat, itthonra (így a tél miatt?!) el?re is köszönöm !!!!!!:)

Legjobb válasz: én megint csak azt mondom, ha az életedet (lelked stb.) és az étkezésedet rendbe rakod, akkor nem fogod igényelni ezt a rágcsálás dolgot. így pedig könnyebb abbahagyni is. embernek való mozgás a tájbox-szal és az ökölvívással kezdõdik. ezek erõsítenek, javítják az állóképességed / reflexeket, pörgetik a szervezetet, fölösleges ezek alá adni.

én megint csak azt mondom, ha az életedet (lelked stb.) és az étkezésedet rendbe rakod, akkor nem fogod igényelni ezt a rágcsálás dolgot. így pedig könnyebb abbahagyni is. embernek való mozgás a tájbox-szal és az ökölvívással kezdõdik. ezek erõsítenek, javítják az állóképességed / reflexeket, pörgetik a szervezetet, fölösleges ezek alá adni.
én eddig is a küzdõsportokat tartottam megfelelõen fejlesztõ jellegû és intenzív edzésnek. vagy a 15 éves lány teste (izomzata, keringése, idegrendszere) kevesebbet érdemel? az csak egy szokás, hogy 15 éves lányok nem szoktak boxolni.
Mit szólnál napi 1 óra sétához? Rágcsálnivalót ne vigyél magaddal!
okos vagyok, nem taoista vagy pszichológus. õk értenek az emberi lélek rejtelmeihez, én továbbra is legfeljebb okos vagyok.. és így egyszerûbb kérdésekben adhatok optimális tanácsot. de többet sajnos nem hiszem, hogy segíthetnék. írhatsz levelet, most hirtelenjében pont nem a jegyzeteimet olvasom, majd csak elolvasom ha írsz.
Aczél, amúgy nem véletlenül kérdeztem.. énleg ennyire értesz az ilyen lelki dolgokhoz? Nincs kedved bezsélni?
Achillesz: hát jó. 18:15 - én sose tagadtam, hogy az emberek pótcselekvésbõl esznek nassot meg minden sz.art ami amúgy nem kéne enniük, csak azt gondolta volna az ember, hogy mielõtt le akarnak fogyni, azelõtt már a férjével / munkahelyével stb. békét teremtett az ember. de egy 13 éves gyermeknek még simán össze-vissza van az élete, és a problémái felismerése nélkül próbálna valami megoldást keresni. (egyébként küzdõsport lekötné nassolás helyett, bár a kirándulás is, csak ugye pont tél jön)
Aki elmegy edzésre valószínûleg érdeklõdik iránta. És még így is biztosan van lemorzsolódás. Aki fizikailag nem aktív, elõször meg kell szeretnie a mozgást. Igen, akár sétán keresztül, akár ugrálókötelezéssel, vagy kirándulással.
Aczél mióta lettél ilyen lelki tanácsadó?
mindenki úgy ment le az elsõ edzésére, hogy elõtte nem volt azon az edzésen.
Fokozatosság! Aki eddig csak tanult meg gépezett, és közben nasizott, az az elsõ boxedzés 10. percében sírva fakadna, és hazaszaladna... Izé, hazasétálna. :-)
mert most.. 1 óra séta? esélyesebb, hogy azt fogja követni amit te írsz, de ezzel nem egészséges lesz, csak tesz valamit az egészségéért. de szerintem mindketten tudjuk ez milyen messze van egy fitten tartott emberi testhez képest.
Aczél mostanában fura válaszokat írsz. 15 éves lányt elküldesz boxolni?
egyél olyan dolgokat amik nem hízlalnak. pl: alma, répa, vagy szimplán a sima kekszekbõl csak mértékkel, vagy mindennek a diétás alternatíváját.
a víz legyen veled:)
inkább rágózz, bár az sem a legjobb....:S
Aczél mi a faszom az a tájbox? Nem inkább thai box? Istenem. Izomagy. Na ezért ne menjetek "tájboxolni". Lehet erõsíti az izmokat de amint látszik az IQ-t nem húzza feljebb.

Van-e olyan program amitől az internet szolgáltatom haja kicsit égnek állna?

Olyan internet szolgáltatom van amelyik monopól helyzetben van. Tanyán lakunk és mikró hullámú nettet használunk a szolgáltató sokszor vissza is él monopol helyzetével. PL:1megás nettért 4700 ft fizetek de sokszor még a felét sem kapom. Egy fiatal srác a rendszer gazda és ha szolok neki hogy xar a sebesség flegmán válaszol azt mondja ne torrentezzek mondom neki FTP -vel töltök nem torrentezek. Szóval kicsit én is szeretném megviccelni olyan programmal ami kicsit túlterheli a rendszerüket vagy hasonló hagy rágódjon kicsit.

Legjobb válasz: az a baj, ha elõveszed a szerzõdést és elolvasod, akkor azt fogod látni, hogy õk nem annyit garantálnak minimális letöltési sebességnek, mint amire szerzõdtél, hanem annál jóval kevesebbet. Így õnekik igazából meg sem kell mozdulniuk, ha neked nincs meg az 1 mega, mert nem is vállaták, hogy meglesz. Az viszont biztosan benne van a szerzõdben, hogy ha te szándékosan túlterheled a rendszerüket, akkor azért szerzõdést bonthatnak veled. (és persze ha hûségszerzõdésen vagy, akkor még a fentmaradó díjat is kérhetik) Nem javasolnám, hogy vicceskedj velük, mert az ilyen cégek értik ugyan a viccet, csak nem szeretik. A legtöbb amit tehetsz, hogy átnézed a szerzõdést tövirõl hegyire hátha mégsem tartanak be mindet, és akkor lehet reklamálni.

az a baj, ha elõveszed a szerzõdést és elolvasod, akkor azt fogod látni, hogy õk nem annyit garantálnak minimális letöltési sebességnek, mint amire szerzõdtél, hanem annál jóval kevesebbet. Így õnekik igazából meg sem kell mozdulniuk, ha neked nincs meg az 1 mega, mert nem is vállaták, hogy meglesz. Az viszont biztosan benne van a szerzõdben, hogy ha te szándékosan túlterheled a rendszerüket, akkor azért szerzõdést bonthatnak veled. (és persze ha hûségszerzõdésen vagy, akkor még a fentmaradó díjat is kérhetik) Nem javasolnám, hogy vicceskedj velük, mert az ilyen cégek értik ugyan a viccet, csak nem szeretik. A legtöbb amit tehetsz, hogy átnézed a szerzõdést tövirõl hegyire hátha mégsem tartanak be mindet, és akkor lehet reklamálni.
A kérdező hozzászólása: Oké de a 9kb/s kicsit falhoz vágna mindenkit nem?
Szerintem "beszéj" személyesen a kis [email protected]

Van-e olyan gyógyszer amitől hamarabb teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Vitamin készítmények vannak. Pl. én az Elevitet ajánlom, meg hát a káros szenvedélyekkel fel kell hagyni és nem árt egy kis egészséges életmód sem!!

Vitamin készítmények vannak. Pl. én az Elevitet ajánlom, meg hát a káros szenvedélyekkel fel kell hagyni és nem árt egy kis egészséges életmód sem!!
http://www.gynevac.hu/ Erre nagyon sokan esküsznek!!! egy próbát megér szerintem. háziorvos is kiírhatja. Én is meg fogom próbálni ha nem sikerül a baba nálunk. Olvasgasd el róla az infókat. Eddig 6 ismerõsömbõl 6-nak sikerült :) ))
Szia! Elsõdleges gyógyszer a türelem, és a JÓ szex. A "mostvagyokhónapközepénszeretkezzünkazonnal"-lal nem fog összejönni.Én próbáltam rávenni 24 hónap!!!próba és 3 vetélés után a dokimat, hogy írja fel a Gynevac-ot, helyette elküldött kivizsgálásra.Azóta eltelt 5 hónap és semmi még mindig(a dokim, pedig õ már a 3.ik hallani sem akar a Gynevac-ról, a körzetim pedig nem adja be szakorvosi ajánlás nélkül).Nem tudom, hogy mióta próbálkoztok, de még hogyha csak pár hónapja, talán 1 éve, akkor türelem!!!!Lehet hogy csak nagyon szeretnétek!!!:) )))A türelemre pedig nincs gyógyszer!Babás májust kívánok neked!Egy öreg róka

Van-e olyan szer vagy valami amitől kevesebb pór lesz a házban?

Legjobb válasz: Kiabáld, hogy 'Kifelé, parasztok!' Tuti bejön.

Kiabáld, hogy 'Kifelé, parasztok!' Tuti bejön.
Minél kevesebb textil és kárpitos bútor. A por jó része ezeknek a lemorzsolódott darabkáiból lesz. Emellett gyakori porszívózás és felmosás, mást nem nagyon tehetsz.
A kérdező hozzászólása: Nincs sok kárpitos vagy textiles bútor, de mégis, sok van a könyvespolcon, stb...
Akkor nincs más megoldás, mint porszívózni. A könyvek tetejét is porszívózd végig a kicsi fejével, évente 1-2 alkalommal pedig vidd ki õket szabadtérre és alaposan rázd ki mind! A függönyöket, szõnyegeket gyakran mosd, ezekben megül a por, egy mosással rengeteget eltávolítasz. A bútorokhoz pedig szerezz be egy takarítógépet és gyakran használd kanapén, ágyon, szõnyegen!
második! köszi :D pont hasonlót akartam írni! ne engedj be csórókat! :P
2. vagyok, bocsi a haszontalan válaszért, de nem hagyhattam ki. Utsó, bocsi, hogy beelõztelek.:D
A kérdező hozzászólása: köszi

Van egy 4-hónapos malamut kan kölyökkutyám és van-e kifejezetten olyan táplálék vagy kiegészítő amitől el lehetne érni, hogy hatalmas termete legyen! Van valami tippetek?

Min?ségi tápot eszik, Akanát és adok emellett neki lavet vitamint is!Kérem csak értelmes hozzászólók írjanak!

Legjobb válasz: Acana nagyon jó táp, emellé semmilyen más vitamin nem kell.

Acana nagyon jó táp, emellé semmilyen más vitamin nem kell.
errõl beszéélek hal is hús
A kérdező hozzászólása: A Lavetben nem csak csonterõsítõ van hanem amit én vettem az a multivitamin tabletta ami az ellenállõképességet és a szõr fényesebbé tételét segíti elõ azért nem vettem kálciumosat, mert tudtam az akanában van elég és köszönöm a sok segítséget, mondjuk nem tudnátok olyasmit ami kifejezetten a szánhúzóknak jó!Mert én egy embertõl azt hallottam akinek szánhúzói vannak, hogy rengeteg kenyeret meg rízst ad nekik és olajos halat!Tényleg és láttam is na meg nyers halat is meg nyers farhátat!Semmi bajuk a kutyáinak sõt több versenyt is nyertek!Nem férgesek gyönyörû és hatalmas malamutok!
Mi köze ennek az én étkezésemhez?
Te is igy étkezel?
Szerintem teljesen jó :) Most nézem, hogy ez a Lavet kalciumos csonterõsítõ. Ebben az esetben nem adnám neki, mert a sok kalcium csonthártya gyulladást és egyéb gondokat okozhat. Persze nyilván most az én szavam áll egy dokiéval szemben, de olvass utána! Tényleg így van. Az Acana tartalmaz elég kalciumot! Amit még adnék neki (nekem is nagytestû kutyám van egyébként, ezért tudom ezeket), az a zöldkagyló kivonat, ez izületvédõ, ezzel nem teszel kárt, sõt! Vetri Care Gf600 és Luposan termékek nagyon jók. 15 kg volt a kutyám, amikor elkezdtem neki adni.
A kérdező hozzászólása: A kutyám 4-hónaposan kb-16-17 kg és a térdemig én 164 cm vagyok.Az jó arány?Amúgy köszönöm a tippeket, egyébként az állat orvos ajánlotta a levetet.
Egy jó minõségû tápban (márpedig az Acana az) megvan mindez, amit írtál. Persze jó, ha a kutya külön neki készített házikosztot kap, de a táp és a hús nem kell együtt.
ha megteheted húst rizst éés zöldséget adj a kutyádnak nem csirke hogy táppal etesd az eszkimók se adnak tápot a kutyájuknak hanem húst kapnak
Ha hirtelen nõ, tönkre vághatja a kutya izületeit. A nagytestû kölyköket 1 éves korukig amúgy is egy kicsit soványabban kell tartani, hogy ne terhelõdjenek a csontok, izületek. Ezt nem én mondom, hanem az orvosok.
sok húst adj neki meg rizst az én kutyám 7 hónaposan akkora mint 1 kifejlett kutya tiszta izom
Csinàlhatod azt is, hogy külön étrendet àllítasz össze neki. De akkor vagy tàppal etesd vagy, amit te adsz neki (hal, egyéb hús, rizs stb), mert a 2 együtt nem biztos, hogy szerencsés, ahogy írtàk is. Egyébként egyik ismerõsöm huskykat tenyészt, õ Flatazor tàppal etet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!