Találatok a következő kifejezésre: Van-e olyan amelyiknek ezek (5 db)

Van-e olyan macskabetegség, amelyiknek ezek a tünetei? Ha igen, van e kezelés?

Van egy herélt kan macskám. Mióta átesett a beavatkozáson, idegesen csóválja a farkát(már amelyik hosszan kinyúlik), meg s?r?n nyalja és vakarja is azt. Amúgy meg, szerintem idegbajos...

Legjobb válasz: Mûtét utáni kellemetlen tünetek.Idõvel elmúlik

Mûtét utáni kellemetlen tünetek.Idõvel elmúlik
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Mennyi az az idõ, amíg el fog múlni? kb. 3 hónapja volt a mûtét.
egyetértek, négy herélt és egy kasztrált cicám van, ez valami maradványtünet lehet, idõvel elmúlik......

Van -e olyan érték, amely egyenlő Celsius fokban és Farenheitben is? Melyik ez?

Legjobb válasz: Van. Itt megtalálod: http://hu.wikipedia.org/wiki/Fahrenheit#A_h.C5.91m.C3.A9rs.C..

-40
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Egy kis plusz magyarázat: a víz állapotváltozásaira - olvadáspont és forráspont - önkényesen megállapított fokok és a közöttük lévõ egységek száma a következõ: Celsius: 0º és 100º, közöttük 100 egység Fahrenheit: 32º és 212º, közöttük 180 egység Ha Celsius-ból akarsz Fahrenheit-ba váltani: Celsius "nullpontját" igazítani kell Fahrenheit-éhoz, azaz hozzá kell adni 32-õt. Celsius egységfelosztását módosítani kell Fahrenheit-éhoz, azaz Celsius-t meg kell szorozni 180/100-zal. F = C * 180/100 + 32 Tételezzük föl, hogy C = F, jelöljük ezt t-vel: t = t * 180/100 + 32 t = -40º
Ha nem akarsz szenvedni az MS office 2007 telepítésével: Oracle OpenOffice 3.2-t töltsd le. Ingyenes, mindent felismer.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnézem!:)


Szeretnék számlát nyitni és befizetni a partypokerre, de nem tudom, hogy akármilyen számlát elfogad-e. Mindegy melyik bankban milyen számlát nyitok, vagy direkt vannak olyan bankok amelyek foglalkoznak ezzel és ott kell?

Legjobb válasz: Szia! Ahogy elnézem a parypoker oldalát neki majdnem tökmindegy, hogy hol bankolsz csak épp visa electron v master card tipusú legyen a bankkártyád. Az alábbi linken nézd meg, hozzád mi van közel és melyik éri meg jobban. http://www.pszaf.hu/fogyasztoknak/bankszamlak/folyoszamla Remélem tudtam segíteni : )

Szia! Ahogy elnézem a parypoker oldalát neki majdnem tökmindegy, hogy hol bankolsz csak épp visa electron v master card tipusú legyen a bankkártyád. Az alábbi linken nézd meg, hozzád mi van közel és melyik éri meg jobban. http://www.pszaf.hu/fogyasztoknak/bankszamlak/folyoszamla Remélem tudtam segíteni : )
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ.
Itt sok érdekes feltevést és magyarázatot olvashatsz: http://www.freeweb.hu/aranylaci/
Nem hiszem, hogy egyedül lennénk egy ekkora univerzumban, de azt sem, hogy mi legyünk a legnagyobb gondjuk.
Ilyet csak így ne jelents ki: "Szerintetek letezik egy masik olyan univerzum, amelyen van elet." Hagyd meg ezt a döntést a válaszolóknak :) Ha pedig kérdés akart lenni, akkor rossz írásjel került a végére! Nem egy másik univerzum van, hanem az univerzum méretét összevetve matematikai valószínûség-számításokkal, még kb. 10.000.000 másik olyan bolygó van a világegyetemben, ahol élet lehetséges. Azonban a kérdésed második része, hogy õk tudnak rólunk cseppet sem egzakt. Semmi bizonyíték nincs rá, hogy tudnak rólunk. Lehet, hogy sokkal fejletlenebb, más realitásban élõ, lehet nem is emberi, nem is gondolkodó lényekrõl van szó. De az is lehet, hogy sokkal fejlettebbek, és ha akarnának, valószínûleg tudnának rólunk. De kötve hiszem, hogy az univerzumban mi lennénk a legérdekesebbek... Szerintem ha képességük van tudni "ilyen távlatokban", akkor biztos, hogy valami egész más érdekli õket, a Föld nevû bolygót pedig messzirõl "le sem sz..rják."
Én biztosra veszem, hogy több ezer más értelmes, gondolkodó, sõt, még sokkal fejlettebb faj létezik, akikrõl mi egyáltalán nem tudunk..Vagy mégis???Mert ugye ne felejtsük el, hogy van pl egy 51-es körzet, ahol ugye csak katonai dolgok vannak..hivatalosan!!De az egyszerû hétköznapi ember már van annyira "okos", hogy ne lehessen mindennel megetetni...Pontosat persze csak kevesen tudnak..De az biztos, hogy van másutt is értelmes élet!
Teljes mértékben egyetértek az elõttem szólóval, csak ki szeretném egészíteni és megerõsíteni: a matematikai valószínûség alapján egyszerûen önteltség lenne azt mondanunk, hogy egyedül vagyunk az univerzumban. Istenrõl meg annyit, hogy amikor megalakult a vallás, a kor miatt szüksége volt az embereknek egy olyas valakinek a létezésében való hitre, aki megóvja õket a bajoktól. Persze mindenki maga dönti el, hogy miben hisz, vagy egy képzeletbeli lényben, aki felülrõl óvja az embereket (megjegyzem, valamit mindig elszúr, mert vhogy ez nem akar neki összejönni, akármennyien is tiszteljék és higgyenek benne) vagy pedig az evolúcióban, ami ténylegesen megmagyarázza az élõvilág kialakulását, fejlõdését.
A bibliában leírt dolgoknak köze sincs a valósághoz. A bibliában semmit sem írnak a galaxisokról, a csillagokról, csak a mi földünk létezik és ez minden központja, és ez azért van, mert az akkori emberek így hitték, mert a bibliát is csak emberek írták. Arról, meg hogy mi volt minden elõtt, sokáig lehetne vitatkozni, mert senki sem tudja, én sem, te sem. Az is lehetséges, hogy egy mátrix szerû világban élünk, és akit sokan istennek hisznek, "csupán" egy felsõbbrendû civilizáció.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszod, logikusnak tartom azokat amiket leirtal, mondjuk en egy kicsit maskent latom a helyzetet, de mindenkepp elgondolkodtato
én biztos vagyok benne, csak az emberek túl naivok, azt hiszik, hogy csak õk vannnak(általánosítottam) persze én is ember vagyok, de a többi emberre értem:)
Léteznek, olvasd el az Aranybolygó üzenetei címû könyvet.
A kérdező hozzászólása: a biblia ir a galaxisokrol meg a teremtesben: Isten megteremtette az egitesteket. na de nem azt mondom, h a biblia a tudomany mai allasaval tekintve szorol szora ertelmezheto, csupan erdemes elolvasni, hisz vannak benne olyan jelenetek, amelyek tobbek kozott olyan angyali jelenest irnak le, amelyet egy ufo latogatasanak is be lehet tudni. Nem kell a bibliat teljesen megvetni.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat. Igen kerdes akart lenni, csak elirtam. Az utolsonak csak annyit, h azon sosem gondolkodott, h az evolucio es a teremto osszefuggesben lehet. Mert ok az evolucioelmelet, meg osrobbanas. de mindezeknek kellett legyen egy kivalto oka is. A bibliaban emlitett 7nap, lehet egy szimbolikus periodus. A napok foldtortenet alakulasi korszakokat is jelenthetnek, csak igy volt leirva, hogy az akkori ember is megerthesse, elkepzelhesse. Varom a velemenyeket.
Szerintem léteznek, és hogy miért?elmondom. sok híret hallotunk azonosítlatatlan repülõ tárgyakról[másnéven:UFO}és Roozvel? a lezuhant UFO. ez mind egy invázió. a maják is megmondták a világvégét és ha az UFO-k támadnak. és ponto december 23. furcsa


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!