Találatok a következő kifejezésre: Van-e olyan, egy gyermek (6 db)

Úgy érzem egyedül vagyok, nincs mellettem senki, ha valaki megkérdezné tõlem van e olyan ember az életemben akit barátomnak tekintek. NINCS Gondoltam a halálra is. Van két gyermekem, akikért muszáj lenne élnem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Találj olyan személyeket akik szeretnek :) A két gyermeked elég erõt adhat. Ha netalán beszélgetni van kedved vagy csak kiadni ami bánt, rám írhatsz , 1beszélgetés néha csodákra képes! Sok sikert! :)

Találj olyan személyeket akik szeretnek :) A két gyermeked elég erõt adhat. Ha netalán beszélgetni van kedved vagy csak kiadni ami bánt, rám írhatsz , 1beszélgetés néha csodákra képes! Sok sikert! :)
Én is sokáig egyedül voltam a két gyerekkel, de soha eszembe nem jutott volna a halálra gondolni, hiszen ott voltak õk nekem, késõbb partnerem is lett, mindennek eljön az ideje. Barátot keress a szomszédok között, vagy régi osztálytársaiddal vedd fel a kapcsolatot, köztük is sok a magányos.
A kérdező hozzászólása: Nekem van párom, de már azon a szinten vagyok , hogy úgy érzem õt sem érdeklem, barátok, nálam ez az ami miatt félek . Annyi emberben csalódtam , hogy azt nem tudom le írni. Félek az emberektõl.
Van párod, vn két gyereked és egyedül érzed magad? Szerintem inkább depressziós vagy.
A kérdező hozzászólása: Lehet , csak az a baj hogy nem tudom már kezelni. Mit tegyek???
Elmész a dokihoz.A Pszichológushoz.
soha nem szabad feladni, van két gyereked, akkor szeresd õket, különben hány éves vagy?
szia.igeennnnnn:) mintha rólam szólna ez a pár sor amit leírtál....
4 éve lakom a XV. ker. Rákos úton, és 5 hónapos a kislányom. A terhességemig 12 órákat dolgoztam, havonta 2x szombaton is, a kollegáim még mindig így dolgoznak, a férjem hasonlóképpen, másokkal nem tudtam ismerkedni, illetve többszáz km-re laknak.:( Kiülök a játszótérre és nézem a gyerekeket, néha elmegyek a babakocsival egy-egy bevásárlóközpontba. Szívesen barátkoznék más anyukákkal.
Én már sok anyukával összeismerkedtem innen, de mindegyikkel csak email-en tudunk beszélgetni. Ez is jó, de nagyon hiányzik a személyes társaság. Annyira utálok egyedül sétálni. Olyan jókat lehetne közben beszélgetni. A kollegáim, régi barátaim mind dolgoznak. Mikor õk már ráérnének, nem szívesen indulok neki BKV-val, mert olyankor már csúcs van, és nem szeretek tömegben babakocsival nyomorogni a buszon. Van egy barátnõm, aki nem csak ígérget, de õ meg másik városban lakik, így nem tudunk túl sûrûn találkozni... :((( Pedig annyira hiányzik nekem is a társaság! Egyébként mi II. kerületiek (Rózsadomb center környéke) vagyunk, és nem csúcsidõben nagyon szívesen BKV-zom. Csak ne kelljen túl messzire menni... :)
szia..én a 11 kerben élek..szívesen találkoznék veletek, mi már egy anyucival összebarátkoztunk vele csinálunk szinte mindent, ha van kedved csatlakozz...mi a bikás domb környékén lakunk.
Én is csatlakozok hozzátok.Egy nekem ezeridegen faluban lakunk már két éve ahol még sétálni sem sétálok szivesen.Nincsenek játszóterek vagy barátkozni akaró anyukák.:( Februárra várjuk a kistesót.Kislányom pedig 1 éves 8 hónapos. Amúgy én Erdélybõl írok, Marosvásárhely mellõl.
Csatlakozom (sajnos). Ha gondolod, nyugodtan írj privit.
Én ugyanúgy vagyok mint a második válaszoló.Mindenki csak ígérget de nem jönnek nem hívnak, egész nap itthon kuksolunk vagy kettesben sétálunk.Egyépként én Hajdúnánási vagyok.
Szia! Én is egyedül érzem magam, mondjuk nem esne nehezemre a közlekedés, csak nincs kivel találkoznom :( Mindenki dolgozik vagy csak ígérgeti, hogy majd találkozunk... :(
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! :) Edina vagyok én tettem fel a kérdést.Én Budapesti lakos vagyok a XI. kerületben lakom.Az az igazság , hogy nekem nincs senki akivel összejárnék vagy mászkálnék játszóterekre vagy bárhova .Hiába szeretem a gyerekeimet szükségem lenne felnõtt társaságára is ezt gondolom megértitek:) És persze segítségre is de nem kihasználásra gondoltam.Örülök hogy írtatok.
Szia Nyco! A II. kerületi anyuka vagyok! Nekem meg a Fillér utca nem mondott sokat, de most rákerestem, és az utvonalterv.hu szerint kb 3 km a távolság a mi lakásunk, és a Fillér utca között! :) Egyébként a Rózsadomb Center a Törökvész - Csatárka keresztezõdésben van, a Törökvész - Pusztaszeri körforgalomtól felfelé a 4. buszmegálló. Szóval nem vészes a távolság! Keress rá te is, mi a Felsõ Zöldmáli úton lakunk! De jó, remélem összefutunk majd valahogy. Az én fiam is 8 hónapos, 9-én töltötte a 8 hónapot. A Te babád?
15:27-es, II.kerületi anyuka!Én most hétvégén költözöm 8 hónapos kisfiammal a II.kerületbe.Nem tudom behatárolni ezt a Rózsadomb Centert, de messze van a Fillér utcától?Ugyanis én is elég magányos vagyok és új életet szeretnék kezdeni... Más is írhat a környékrõl, "klikkesedhetünk" ☺☺
elsõ vagyok!amugy ki honnan ír?hátha kiderülne h nem is lakunk egymástól messze:) én Dabason....
Sziasztok! Ugyanez a problémám. Most költöztünk Fótra, és itt nem ismerek senkit. Autóm nincs, így elég nehéz megindulnom távolabbra. Jobb híján ücsörgök a 8 hónapos kislányommal vagy egyedül sétálgatunk a környéken. Nehéz az ismerkedés, mert csak nem mehetek oda az utcán vadidegen anyukákhoz, hogy "szia, nem tologatjuk együtt a babakocsit?" Játszótér nem nagyon van itt, a lányom meg amúgy is még kicsi hozzá. Ezek szerint nem vagyok egyedül az érzéseimmel.
Én is szeretnék csatlakozni. Mindenki csak ígérget, hogy ekkor meg ekkora találkozunk és már csak szinte gügyögök egész nap. :S Jah és takarítok, mosok, vasalok, fõzök, mosogatok stb. stb. De hát tudjátok... Szekszárdi vagyok. Ha van kedvetek írjatok privit!
Ó Istenem nem gondoltam volna, hogy én is idáig jutok. De mostanában nagyon így érzem magam én is. Van egy két éves két hónapos kislányom és egy egyéves kisfiam. Áprilisra várom a harmadik gyerekemet. Budapest, XV. kerületi vagyok, ismerek itteni anyukákat, de nekik már bölcsisek a gyerekeik, nem járnak játszótérre, stb. A kislányom a héten kezdi a bölcsit, délelõtt ott lesz. A férjem hajnalban kezd, sosem tudom, hogy mikor jön haza, van, hogy itthon van (nagyon ritkán) délután 5-kor, de bizony van, hogy csak este 8-ra ér haza. Gyakorlatilag a házimunkától, a hivatalos ügyek intézésén át, a gyerekek összes gondja rám hárult. És még egy ember sincs, a kislányomon kívül, aki hozzám szólna.
A kérdező hozzászólása: NEM VAGYUNK EGYMÁSHOZ KÖZEL:( PEDIG ÉN NAGYON SZÍVESEN BARÁTKOZNÉK ELEGEM VAN A KUKKSOLÁSBÓL.ANNYIRA SZERETNÉK TÁRSASÁGOT MAGAMNAK IS ÉS A GYEREKEIMNEK IS :) REMÉLEM MINDENKI AKI EGYEDÜL ÉRZI MAGÁT EGYSZER TÁRSASÁGRA TALÁL!!HÁTHA VALAKI BEKAPCSOLÓDIK EHEZ A TÉMÁHOZ.PUSZI
Az én fiam 8-án töltötte a 8 hónapot... ☺☺
Feléli? Elvileg az folyamatosan cserélõdik..
Nem értek egyet. Amikor a párom született még nem voltak ilyen hipiszupi ultrahangok, mint mostanában. Az anyósom 2 hetet húzott rá, és utána megindították a szülést. Még idõben ugyanis a párom is felélte az összes magzatvizet. Hogy mitõl van ez, nem tudni, de szerintem nagy befolyása lehet egy hirtelen ért stresszes esetnek rá.
A magzatvíz, folyamatosan termelõdik. Akkor van a gond, ha csordogál, elfolyik. Mivel a Baba is belepisil, ezért is mindig kell, hogy legyen folyadék. Olyan nincs, hogy teljesen kiszárad. Az ártalmas a Babára is. A Baba nyel a magzatvízbõl, de nem abból él! A köldökzsínórón keresztül táplálja az Anya! MArhaság lenne ha csak azt inná a Baba! Nem is hallottam még olyanról, hogy teljesen szárazon szülene egy Baba és egészséges. Már az is baj, ha kevés a magzatvíz, persze a túl sok az sem jó. Erre egy Orvos tudna kielégítõ választ adni. Körül kell nézni mindenfele a neten és megkérdezni az nõgyógyászt.
A kevés magzatvíznek sok oka lehet.kevesebb magzatvíz termelõdik, vagy fokozott a felszívódása.Magzati hypoxia (oxigénhiány), retardatio (fejlõdésben való visszamaradás), túlhordás. A kevés víz mitt a burok szinte ráfeszül a magzatra, csontdeformitások jöhetnek létre. Akádályozza a magzat megfelelõ mozgását, a magzatmozgásokat a kismama fájdalmasnak érzi. Ettõl függetlenü, nagyon sok egészséges újszülöttrõl tudok, akiknek szintén kevés volt a magzatvíz.


A kérdező hozzászólása: Az a lényeg hogy egy tinilány meg egy kislány van benne.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogyy valamit rosszul írtam a kérdésben.
A kérdező hozzászólása: Inkább lehet bármien vanish reklám.-
A kérdező hozzászólása: Csak valameiket megakarom nézni ha.-
Yuotube?!?? Tudod ha valami kérdésed van és nem találsz rá megfelõ választ, tudd, hogy gugli a barátod wiki pedig a barátnõd.

Tudtok e valahol olyan weboldalt ahol az a vanish reklám van ahol egy tini bepiszkolt egy ruhát és egy gyermek kérdezgetett tőle?

Legjobb válasz: Hát egy nagyon beteg paródiát találtam xDD http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/vanish-reklam-parodia-..

Hát egy nagyon beteg paródiát találtam xDD http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/vanish-reklam-parodia-..
Erre mi itt nem fogunk tudni választ adni, keress fel egy gerincsebészt.
Egy ismerõsöm vállalt, pedig meg is van operálva, le is van százalékolva.Megbeszélte a dokival aki gyerekkora óta kezeli...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!