Találatok a következő kifejezésre: Van-e más e a (498 db)

miért lenne másra szüksége? mit akarsz adni neki?
Pl. bélgyulladáskor jól jöhet a kamilla tea (tisztító, nyugtató, fertõtlenítõ, regeneráló), vagy megfázáskor, köhögéskor a hagyma tea természetes kiegészítésként, de alapvetõen a kutyának csak vízre van szüksége.
nem azért írtam a jégkockát, h ne cseréld sûrûn neki a vizet:) hanem mert hidegebbé teszi. bár én belemártom és adom is neki oda, mert csak játszani akar vele:DDD de azt nagyon tudja:)
az almaecet szomjoltó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én ugy tudom, hogy az almaecetet és a vizet bolhaírtásra használják. Én nem rakok jeget a vizébe, ugyis többször cserélem neki. :-)
A te szervezetednek van szüksége más italra vizen kívül? Fogyasztói társadalom, meg ilyenek miatt iszunk más dolgokat, nekünk se kéne semmi más, csak víz.
én a vízbe jégkockát is szoktam rakni. egyébként adható kamilla tea és borsmenta tea is mézzel, nagyon jó a pocakra:)
Ilyenkor, ebben a nagy melegben jóformán csak hideg vízre és hûvös, árnyékos helyre van szükségük.Napközben nem jó õket mozgatni(milyen nekik negyven°C-on futni!), hagyni kell, hogy pihenjenek az árnyékban vagy ássanak egy jó hûvös gödröt.A vízzel tökéletesen megelégednek, néha lehet adni nekik egy-egy kis falatot a jégkrémbõl, a hideg gyümölcslébõl-de mindenbõl csak keveset, mert az édeset nem igazán tudják megemészteni.(Vagy legalábbis a legtöbb kutya nem)Ha nagyon melegük van még így is, egy kis langyos vízzel le lehet õket locsolni.
lehet kapni almaecetes kutyavizet a Fressnapfban. Én konkrétan behûtött ásványvizet adok a kutyámnak. De mindenki maga dönti el...
Inni csak vizet isznak.... no meg eszik a kutyakaját. :)
Az én kutyámnak a tejtõl mindig ment a hasa!
az embernek sincs szüksége másra. Ne adj neki pálinkát:) )

Esetleges terhesség felszívódás után mennyivel jöhet meg a menstruációm, vagy van-e más jele a felszívódásnak?

Legjobb válasz: Szerintem pár nap eltérés lehet, úgy hogy még nincs más tünet.

Szerintem pár nap eltérés lehet, úgy hogy még nincs más tünet.

21 hetes kismama vagyok. Az ultrahangon kimutattak hogy a babamnak farkastorka es nyulszaja van. Levettek a magzatvizet, hogy ellenorizzek, hogy van e mas baja. A down koron kivul mit tudnak meg ebbol kimutatni?

Legjobb válasz: Nagyon sajnállak,én is hasonlón mentem keresztül.A kisbabámnál Dandy Walker syndromát diagnosztizáltak.A magzatvízbõl kromoszóma vizsgálatot végeznek,de a fejlõdési rendellenességeket nem csak kromoszóma hiba okozza.Nálunk negatív volt,ami annyit jelent nem örökletes.Ha van kedved írj privit.

Nagyon sajnállak, én is hasonlón mentem keresztül.A kisbabámnál Dandy Walker syndromát diagnosztizáltak.A magzatvízbõl kromoszóma vizsgálatot végeznek, de a fejlõdési rendellenességeket nem csak kromoszóma hiba okozza.Nálunk negatív volt, ami annyit jelent nem örökletes.Ha van kedved írj privit.
Szia. Sajnálom, hogy így alakult. Az én kislányom 6 éves szintén ezzel a rendellenességgel született. Egy pár mûtéten átestünk már, ha gondolod írj privit, hátha tudok egy-két bíztató szóval szolgálni. :) Tudom ez nem segít most, de lehetne rosszabb is. Én most a második babát várom-8.hétben vagyok-és kicsit izgulok, hogy minden rendben lesz-e. Bevallom nehezen szántuk rá magunkat az újjabb babára. Fel a fejjel!!

Van-e más is a Hír TV-ben, mint "A szocialisták loptak"?

Fideszesek nem lopnak? Milyen ez a magyar Ügyészség? Elfogult? Összefonódások, Fidesz-ügyészségek??

Legjobb válasz: Nem egy korrekt adó.(az ATV sem) Megmagyarázzák, hogy lehet kitérdepelni a rövidnadrágot)) Csintalan mester(volt MSZP-s) mûsora a csúcs, Józsi barát csak kisinas mellette.

Nem egy korrekt adó.(az ATV sem) Megmagyarázzák, hogy lehet kitérdepelni a rövidnadrágot)) Csintalan mester(volt MSZP-s) mûsora a csúcs, Józsi barát csak kisinas mellette.
ha nem lopnának lenne hír ez? de mivel lopnak, van hír.
A HírTV Fideszes TV. Mégis mit mondanának?
Végeztem egy kis kutatómunkát, hogy megnyugtassalak: http://www.hirtv.hu/ Elolvastam néhány címet, és vannak benne mások is, mint hogy a szocik loptak. Részemrõl a kérdés megválaszolva.
Minden állami TV_ben csak ez megy. Mivel a Fõügyész is Fideszes, természetesen róluk nem fog kiderülni semmi. Ha ki is derül, éppúgy eltusolják, ahogy tették az elõzõ kormányzásuk alatt.
már megint egy mszps fan..
Még a Hír Tvben is van más. A m1, m2, Duna hármason viszont már nincs.
Persze, hogy van benne más is, minthogy loptak: még hazaárulók is. A fideszesen nem lopnak, õk megvédenek ezt-azt. (magánnyugdíj) A magyar ügyészszég egy célirányos végrehajtószervezet és ritkán találnak mellé. (az is igaz, hogy elõször a falba lõnek, majd a lyuk köré rajzolnak céltáblát, de ez ma ebben az országban bejön.) Öszzefonódások nincsenek, felettébb tisztességes szervezet!! (hátha ott is olvassák...)
Igen, van, pl. az Értékõrzés másként (Borbás Mária mûsora) az egyik legjobb mûsor amit mostanság adnak a tv-ben.
Van!Csintalan Sandor, egyenes adasban, a kameraba nezve fujja oz orrat, a nezok arcaba. Ilyet mashol, nem lehet latni.
"Még a Hír Tvben is van más. A m1, m2, Duna hármason viszont már nincs" Ez hazugság. Hír TV-ben van más, a köztévékben is.
"ha azt mondta, hogy a szocialisták loptak, akkor az úgy van. " Nem azért, mert õ azt mondta, hanem mert tényleg loptak. Ha nem loptak volna, õ ma hatalmon sem lenne (legalábbis nem ekkora hatalommal). Ne mkéne átesni a ló túloldalára, hogy, akkor az MSZP-nek semmi szerepe az ország tönkretételében. Orbánék is loptak, de valamivel kevesebbet, ha már nagyon méricskélni akarunk. A lényeg egyébként az önk. választási gyõzelmeken van, ott lehet a legtöbbet lopni észrevétlenül. Persze, ha kormányon vagyunk...
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 00:02 Ezzel egyet kell értenem.
Hát ez a baj sajnos hogy némely párt nagyon belerágta magát a médiába a hír tv egyértelmûen Fidesz uralom alatt van és sok más csatorna is.az egyetlen legjobb Kálmán olga mûsora az ATV-n!jómagam szocialista pártag vagyok és nekem ez a kedven ilyen mûsorom.
Múltkor azt is mondták benne hogy hazudtak.
A kérdező hozzászólása: Olvassátok el az apróbetûset is amit a kérdéshez írtam mielõtt válaszoltok!!
És a telaviv2-n meg a retekklubon van más is mint: megfenyegette, megölte, felnégyelte, frontálisan ütközött, életveszélyesen sérült stb? Ajánlom nézz meg az ottani hírek után egy híradót a Hírtv-n vagy a Dunán és kiderül, hogy más is történik az országban (nem csak az, hogy a szocik loptak).
A szocialistak osszevissza lopnak, elvettek a 13. havi nyugdijt, es tonkretettek az orszagot. SZORNYU
Miért? Nem igaz? :) Különben másról is van szó. Ajánlom, hogy nézd meg egy híradójukat, vagy csak menj fel az oldalukra. :)
Az ilyen "orbáni megmondásokat" az hiszi el, aki el AKARJA hinni. Egy részük azért, mert a narancsszínû ködben tévelyeg, és nem talál ki belõle, kellõ..hm.. helyismeret hiányában. Ez bocsánatos bûn, neki ennyi jutott oda fentre. A másik részt szintén két csoportra osztom, egyik aki anyagi, és egyéb elõnyöket, lehetõségeket kap, ezért isteníti a Vezért. Emberi gyarlóság, belefér. A másik rész másik fele, akit nem tudok megérteni. Ugyanúgy szívnak, mint más, intelligensek, már rég átlátták, hogy a narancs savanyú, és romlott, de mégis foggal-körömmel ragaszkodnak a kánaáni jövõképhez.
Orbán megmondta, hogy õ még soha nem hazudott. Nos, innentõl kezdve, ha azt mondta, hogy a szocialisták loptak, akkor az úgy van. A HírTV pedig közli a mentor igéit. Kérem tényként kezelni!
Ja, néha jajgatnak, hogy milyen veszélyes a Gárda és a HVIM :D
A hírtv Gyurcsány képét nyomja állandóan, biztos ezért fideszes. ;)
Gyurcsány Ferenc-rõl ne beszéljünk õ az a MSZP szégyene az elismerjük mi szocialisták!Szétakarta szedni a pártot Demokratikus Koalíció-t akart az MSZP-bõl. AZ elõzõ kormány idején sem éltek az emberek jól de jobban mint a Fidesz kormány alatt!

Van-e más módszer e a mellfelvarrásra a T vágáson kívül?

Láttam a mellfelvarrás után készült képeket a neten több orvos honlapján is. Nahezen hiszem el, hogy ezek a nagy vágások nem látszanak kés?bb.

Legjobb válasz: Általában- az esetek többségében- ezeknek diszktrét nyoma mindig megmarad. Többféle lehetõségek vannak mellfelvarrásra, de azokat leggyakrabban csak spesiális esetekben használják,és talán a szövõdménye is nagyobb eséllyel van némelyiknek. Ezen az oldalon le vannak írva a módszerek: http://www.orvostkeresek.hu/index.php?cikk=tartalom/plasztik..

Általában- az esetek többségében- ezeknek diszktrét nyoma mindig megmarad. Többféle lehetõségek vannak mellfelvarrásra, de azokat leggyakrabban csak spesiális esetekben használják, és talán a szövõdménye is nagyobb eséllyel van némelyiknek. Ezen az oldalon le vannak írva a módszerek: http://www.orvostkeresek.hu/index.php?cikk=tartalom/plasztik..
Ne aggódj, nekem is csak 5 tüszõvel indult és mire elértem a 12.napra, már 18 tüszõm lett :) )))
A kérdező hozzászólása: Koszi))) Es sikerult a baba azek utan?
Nem :( Pedig beágyazódtak mind a ketten, csak utána megálltak a fejlõdésben :(

Ha a szülői felügyelet átmenetileg szünetel 30 napra, van e másik szülőnek joga gyermeket a megszokott iskolából, és mindkét fél családi kötelékéből kiszakítani? Csak azért hogy Õ a szeretőjéhez költözhessen gyermekkel az ország másik felébe?

Legjobb válasz: Amennyiben a gyámhivatal a vizsgálati fogság idejére a másik szülõt jelöli ki gyámnak, és nem a letartóztatottal együtt élõk közül, és ekkora távolság van a lakhelyek között, akkor megteheti.

Amennyiben a gyámhivatal a vizsgálati fogság idejére a másik szülõt jelöli ki gyámnak, és nem a letartóztatottal együtt élõk közül, és ekkora távolság van a lakhelyek között, akkor megteheti.
A kérdező hozzászólása: semmi ilyen nincs, csak a váló-gyermekelhelyezési tárgyalásig van szüneteltetve ideiglenesen a szülõi felügyelet.
Menj be holnap a helyi gyámhivatalba, a bírósági határozattal. és biztosabb választ kapsz, ebben a szituban passzolom.
A kérdező hozzászólása: sajnos erre és hogy ilyenkor kinek milyen jogai vannak nem találok semmit. De a végzés ideiglenes viszont Õ végleges döntéseket hoz? Végleges bírósági döntés nélkül.

Kinek lenne, vagy van-e köztudatban, hogy a festékhiányos bőr szakítóok lehet, vagy elutasító ok (minden más oké)?

Nekem nem felt?n? helyen van, a hasamon látszik pár halvány folt, és a lábamon egy er?sebb nagy folt.

Legjobb válasz: ugyan már, luk luk,csak a keret más,jelen helyzetben kis mintákkal...

ugyan már, luk luk, csak a keret más, jelen helyzetben kis mintákkal...
A kérdező hozzászólása: 18/F ...
Jó nagy marha aki ezért szakít. Van egy barátnõm, õ is pigmenthiányos, arcán, karján, comján hasán...mindenhol van folt mégis epekednek utána a pasik:) Jó pasik:)
Volt ilyen barátom. Ezért soha sem szakítottam volna vele. Engem nem zavart. Szerintem ez egy baromi nagy kamu szöveg, ha valaki emiatt szakít! Fõleg ha nincsenek is feltûnõ helyen!

Van olyan androidos progi ami magyarul/angolul felolvassa a pdf eimet (könyveket) vagy az e-könyveket (nemtudom hogy mas-e a kiterjesztese)?

Legjobb válasz: Nézze meg a következõt: "ezPDF Reader Multimedia PDF" - https://play.google.com/store/apps/details?id=udk.android.re..

38hkm. biztosan mindenki nagyon varja a babajat? En mar annyira, hogy nem is tudok masra gondolni es mar szinte az oruletbe kergetem magam, annyira varom, izgulok, jol van-e, egeszseges-e stb.

ti is igy vagytok?

Legjobb válasz: Már én is nagyon várom, hogy megszülessen. Bízom a holnapi teliholdban, de lehet, hogy korai lenne még. Eddig a koraszüléstõl rettegtem, most meg attól félek mi lesz ha túlhordom. 31-re vagyok kiírva, remélem meg fog születni ebben a hónapban. 37 hetes kismama

Már én is nagyon várom, hogy megszülessen. Bízom a holnapi teliholdban, de lehet, hogy korai lenne még. Eddig a koraszüléstõl rettegtem, most meg attól félek mi lesz ha túlhordom. 31-re vagyok kiírva, remélem meg fog születni ebben a hónapban. 37 hetes kismama
Várom is, és félek is, hogy mennyire tudok majd jó anya lenni. 36 hetes.
Én már a terhesség legelejétõl fogva várom nagyon, de különösen a huszadik hét óta erõsödött fel bennem ez az érzés. Igaz, nekünk már második baba és igazán "nyûg" a terhesség, vannak problémák is és a hsam is útban van ahoz hogy tartani tudjjam a tempót a 2, 5 éves lányommal, szóval nagyon várom már a januárt.
Pont én is úgy vagyok, mint az utolsó válaszoló. Remélem a telihold segít :)
Én holnap leszek 38 hetes (5. babával). Eddig úgy voltam, hogy szívesen végig hordanám, de felment a vérnyomásom, így mostmár (egészségügyi szempontból) nem bánnám, ha mondjuk a héten megszületne... Kitartást mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!