Találatok a következő kifejezésre: Van-e más e (667 db)

Helyesírási hibát vétettek a diplomám harmadik oldalán, ami össze van ragasztva az elsővel. Ki tudom-e cseréltetni az egyetemmel, ekkor megváltozik-e a diplomasorszám? 3th-t írtak a 3rd helyett. Van-e másnak is ilyen?

ELTE IK-HÖK nem válaszol rá semmit, máshol azt mondják, csak ezért nem érdemes kicserélni. Volt, hogy közölték, nem pályáztathatnak vele állásokra, mert van benne hiba. Soha nem írtam még a HÖK-nek, nem tudtam, hogy ennyire nem válaszolnak. Egyetemre bemenni nem merek, párszor még menni kellett diploma után, mindenkin látszott, hogy örültek, hogy már nem kell velem szóbaállni, sőt még rendőrt is hívtak, de később ért ki, valamint addig meg is motoztattak egy romával úgy, hogy megpróbáltak elélveztetni, mert be mertem állni a TO-n a sorba. Hogy még mit csináltak azt nem tudom, de munkahelyemről pár hét múlva kirúgtak. (RÚGTAK) Mindkét diplomámat ott szereztem, mégis így álltak hozzám.

Legjobb válasz: Már ne is haragudj, de ezt ilyen formában nem hiszem el. Egyrészt soha senkit sem utasítanak azért vissza egy munkahelyen, mert a dipolomájában helyesírási hiba van. Fõleg nem olyan hiba miatt, hogy az angol nyelvû sorszám végzõdése el van írva. Ne bohóckodjunk már! Másrészt a HÖK-nek az égvilágon semmi köze a diplomádhoz. Mi értelme nekik írogatni ez ügyben? Harmadrészt, amit leírsz a TO-ról, abból látszik, hogy neked elég komoly mentális problémáid vannak. Ha mindenki annak örült, hogy te már nem tanulsz náluk, akkor az azért jelent valamit. Ha tényleg így van, akkor nagyon gázosan viselkedhettél. A másik variáció, hogy csak a fejedben vannak ezek az abnormális gondolatok. Mindkét esetben javasolnám a pszichológus sürgõs felkersését. Bár azon sem lepõdnék meg, ha pszichiáriai kezelés alatt állnál.

Már ne is haragudj, de ezt ilyen formában nem hiszem el. Egyrészt soha senkit sem utasítanak azért vissza egy munkahelyen, mert a dipolomájában helyesírási hiba van. Fõleg nem olyan hiba miatt, hogy az angol nyelvû sorszám végzõdése el van írva. Ne bohóckodjunk már! Másrészt a HÖK-nek az égvilágon semmi köze a diplomádhoz. Mi értelme nekik írogatni ez ügyben? Harmadrészt, amit leírsz a TO-ról, abból látszik, hogy neked elég komoly mentális problémáid vannak. Ha mindenki annak örült, hogy te már nem tanulsz náluk, akkor az azért jelent valamit. Ha tényleg így van, akkor nagyon gázosan viselkedhettél. A másik variáció, hogy csak a fejedben vannak ezek az abnormális gondolatok. Mindkét esetben javasolnám a pszichológus sürgõs felkersését. Bár azon sem lepõdnék meg, ha pszichiáriai kezelés alatt állnál.
micsoda? rendõrt hívott rád az elte?:D miért?
Helyesírási hibától indultunk, és elég cifra dolgokig jutottunk el rendõr, roma, motozás, kirúgás szereplésével. Rám még soha nem hívtak rendõrt, mert be mertem állni a TO-n a sorba. Hagynám 3th-nek (annak ellenére, hogy angol szakos diplomám van...).
Az igen. :DD Ha tényleg így volt akkor elnézést, nagyon sajnálom.
Nem, ez egy hasznavehetetlen hülye diploma, csak égni lehet vele. HÖK mióta írtam azóta nem válaszol. Mondod, nem az õ dolguk, lehet igaz. Most már b*szok rá. Mi? Pszichológus? Minek, hogy felakasszon a r oda a bolonddal? Már úgy :) III/III. a parlament egy része munkatársam volt. Az ELTE nem létezik, de eljásszuk, ha már tényleg komolyan kell venni :) Mint III/III-as megmondom, hogy ez a kamatoskamat féreglyuk, avagy itt romák kormányoznak, avagy nem fog egykönnyen erõre kapni Hitler.
Le is tiltottak: Sorry, we were unable to deliver your message to the following address. Remote host said: 550 Unrouteable address [RCPT_TO] --- Below this line is a copy of the message. ... In-Reply-To: <######@ehok###.hoknet.elte.hu> MIME-Version: 1.0 Hey Hitler, Hey!!!
Hey? Hey??? LOL Sírok a röhögéstõl.
Eddig semmi válasz. Máshol is megpróbáltam, kikerülték a kérdést, és az összes többire választ adtak, meg kérdezték szóban, hogy van-e testvérem? Nincs, nem is értettem, de ezt továbbkérdeztem máshol. Õk azt mondták, hogy szerintük feltételezték rólam, hogy lefeküdtem vele és akkor nem szokták kiadni a diplomát sem, mert azt agyonlövik, vagy jó eséllyel épp tévedésrõl lehet szó, vagy a szoctámomat úgy vallhatta be a HÖK, vagy valami mást, ami miatt ez nagyon fontos volt, hogy tudják. Nem kérdeztek rám vonatkozóan semmi mást a születési évszámomon kívül csak ezt. Ha ez igaz, ekkora hülyék?

Ha a szülői felügyelet átmenetileg szünetel 30 napra, van e másik szülőnek joga gyermeket a megszokott iskolából, és mindkét fél családi kötelékéből kiszakítani? Csak azért hogy Õ a szeretőjéhez költözhessen gyermekkel az ország másik felébe?

Legjobb válasz: Amennyiben a gyámhivatal a vizsgálati fogság idejére a másik szülõt jelöli ki gyámnak, és nem a letartóztatottal együtt élõk közül, és ekkora távolság van a lakhelyek között, akkor megteheti.

Amennyiben a gyámhivatal a vizsgálati fogság idejére a másik szülõt jelöli ki gyámnak, és nem a letartóztatottal együtt élõk közül, és ekkora távolság van a lakhelyek között, akkor megteheti.
A kérdező hozzászólása: semmi ilyen nincs, csak a váló-gyermekelhelyezési tárgyalásig van szüneteltetve ideiglenesen a szülõi felügyelet.
Menj be holnap a helyi gyámhivatalba, a bírósági határozattal. és biztosabb választ kapsz, ebben a szituban passzolom.
A kérdező hozzászólása: sajnos erre és hogy ilyenkor kinek milyen jogai vannak nem találok semmit. De a végzés ideiglenes viszont Õ végleges döntéseket hoz? Végleges bírósági döntés nélkül.

Van-e más módszer e a mellfelvarrásra a T vágáson kívül?

Láttam a mellfelvarrás után készült képeket a neten több orvos honlapján is. Nahezen hiszem el, hogy ezek a nagy vágások nem látszanak kés?bb.

Legjobb válasz: Általában- az esetek többségében- ezeknek diszktrét nyoma mindig megmarad. Többféle lehetõségek vannak mellfelvarrásra, de azokat leggyakrabban csak spesiális esetekben használják,és talán a szövõdménye is nagyobb eséllyel van némelyiknek. Ezen az oldalon le vannak írva a módszerek: http://www.orvostkeresek.hu/index.php?cikk=tartalom/plasztik..

Általában- az esetek többségében- ezeknek diszktrét nyoma mindig megmarad. Többféle lehetõségek vannak mellfelvarrásra, de azokat leggyakrabban csak spesiális esetekben használják, és talán a szövõdménye is nagyobb eséllyel van némelyiknek. Ezen az oldalon le vannak írva a módszerek: http://www.orvostkeresek.hu/index.php?cikk=tartalom/plasztik..


Honnan tudja magáról az ember hogy szorong-e vagy depressziós vagy esetleg van-e más mentális betegsége?

Legjobb válasz: Vagy észreveszi magán a tüneteket és utána jár, vagy az ismerõsei tesznek megjegyzéseket hogy gond van.

Vagy észreveszi magán a tüneteket és utána jár, vagy az ismerõsei tesznek megjegyzéseket hogy gond van.
Még hozzá tenném h nekem a tüneteim a 8-9es válaszolókkal tökéletesen megegyeznek! Nekem az elsõ pszichikai tünetem 6-7 évesen kezdõdött, általános iskolai sérelmek miatt, amik az évek folyamán tornyosultak. Mára megkeseredett lettem, nem volt boldog idõszakom. Antiszociális is lettem.
Én is írnék. Nagyon jól leírta elõttem valaki, hogy a depresszió az, amikor az embernek megvan minden adottsága, ereje, mindene, de mégsem boldogul az életben. Nálam uyanez van. Mindenem megvan, egyetemre járok, megvan mindenem anyagilag, de mégsincs semmi, nincsenek barátaim, nincs közösségem, nincs napi ütemtervem, még keresem önmagam, de ezalatt minden balul sül el, már évek óta, mogorva vagyok, barátságtalan, olyan megfásult, rosszindulatú ember vagyok a depressziós periódusaimban. A hangulatom stagnál már évek óta, igazán boldog sosem voltam. Volt egy idõszakom mikor folyamatos pánikrohamaim voltak, azóta pánikbeteg lettem, bár a rohamok kevésbé kínoznak már mióta Frontint szedek, de a haláltól a mai napig félek, szívhalál, rák stb. A szorongás nálam az amikor olyan helyzetek esetén amiket más gond nélkül megtud oldani, vagy olyan feladatok elvégzésénél ami másnak szintén gond nélkül megy, nálam nehézséget okozott (pl. úristen hogy néznek rám az emberek, össze ne essek az utcán, amit el lehet cseszni azt én el is cseszem, amit teszek semmit sem ér, be ne égek valahol, miért néznek az emberek?, miért nem bírok megszólalni egy elõadáson? miért nem tudok megnyilvánulni? miért tartanak furcsának az emberek ? stb.)
Tetszik a kérdés. Anno bennem sem merült fel, hogy valami nem stimmel. Folyton szorongtam, minden bajom volt, állandóan levert voltam és siránkoztam folyamatosan. Tanulás nem ment, sõt, még régebben, általános és középiskolában állandóan fizikai tüneteket produkáltam. Láz, gyulladás, stb. hogy ne kelljen iskolába mennem. Ennyire féltem az egésztõl. Aztán egyszer valamiért rákerestem ezekre a dolgokra az interneten és rájöttem, hogy beteg vagyok és nem az alaptermészetem ilyen. Elmentem orvoshoz és ugyan nem gyógyultam meg, de egy kicsit jobban lettem.
Háziorvostól kérj beutalót
A kérdező hozzászólása: Jó mindenki ezt mondja de pl kórházakban vagy hol lehet bejelentkezni hozzájuk, nem magán úton?
Pszichológussal.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk arra már gyanakodtam hogy állandóan szorongok hol lehet ezt kezeltetni?
A kérdező hozzászólása: Utolsó és a depressziónak milyen tünetei vannak?Lehet hogy ugyanaz van nekem is így ahogy elmondtad.
Szerintem a szorongást könnyû észrevenni magadon. Mindenkinek feltûnik, hogy egy mások számára természetes és egyszerû élethelyzet neki félelemmel, problémával szorongással jár. Nekem szociális szorongásom van, számomra nagy gondot okoz pl. bemenni egy boltba, beszélni az eladóval hogy mit szeretnék. Vagy aránytalanul nagy félelmet kell bennem ha társaságba kell mennem, akár csak iskolába, munkahelyre. A depresszió más tészta, az bonyolultabb, összetettebb kórkép, nekem évekbe telt felismerni hogy a szorongásom mellett depresszióban is szenvedek. Sokáig nem tudtam hogy mi nem stimmel az életemben, miért nem megy nekem semmi, miért nem boldogulok az életemmel amikor minden adottságom, lehetõségem meglenne. A fizikai tünetek sem egyértelmûek, de egy idõ után össze állt a kép. Az egyetlen amit nem tudok hogy pontosan mikor és mivel kezdõdött a dolog nálam. Viszont vannak olyan mentális betegségek amiket biztosan nem tud felismerni magán a szenvedõ alany, mert azt õ "normálisnak", realitásnak éli meg.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom, ez olyan szomorú amiket leírtatok, nem tudom mi lenne erre a megoldás :-(.Én is érzek magamban gátakat.Tudom hogy fáj a lelkem érzem, tudom hogy valami miatt nem tudok szabad önmagam lenni.Valami mindig megakadályozza.Talán ha egészséges lélek és test lenne együtt akkor nem lennének ilyen érzéseink.:-(
miért lenne másra szüksége? mit akarsz adni neki?
Pl. bélgyulladáskor jól jöhet a kamilla tea (tisztító, nyugtató, fertõtlenítõ, regeneráló), vagy megfázáskor, köhögéskor a hagyma tea természetes kiegészítésként, de alapvetõen a kutyának csak vízre van szüksége.
nem azért írtam a jégkockát, h ne cseréld sûrûn neki a vizet:) hanem mert hidegebbé teszi. bár én belemártom és adom is neki oda, mert csak játszani akar vele:DDD de azt nagyon tudja:)
az almaecet szomjoltó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én ugy tudom, hogy az almaecetet és a vizet bolhaírtásra használják. Én nem rakok jeget a vizébe, ugyis többször cserélem neki. :-)
A te szervezetednek van szüksége más italra vizen kívül? Fogyasztói társadalom, meg ilyenek miatt iszunk más dolgokat, nekünk se kéne semmi más, csak víz.
én a vízbe jégkockát is szoktam rakni. egyébként adható kamilla tea és borsmenta tea is mézzel, nagyon jó a pocakra:)
Ilyenkor, ebben a nagy melegben jóformán csak hideg vízre és hûvös, árnyékos helyre van szükségük.Napközben nem jó õket mozgatni(milyen nekik negyven°C-on futni!), hagyni kell, hogy pihenjenek az árnyékban vagy ássanak egy jó hûvös gödröt.A vízzel tökéletesen megelégednek, néha lehet adni nekik egy-egy kis falatot a jégkrémbõl, a hideg gyümölcslébõl-de mindenbõl csak keveset, mert az édeset nem igazán tudják megemészteni.(Vagy legalábbis a legtöbb kutya nem)Ha nagyon melegük van még így is, egy kis langyos vízzel le lehet õket locsolni.
lehet kapni almaecetes kutyavizet a Fressnapfban. Én konkrétan behûtött ásványvizet adok a kutyámnak. De mindenki maga dönti el...
Inni csak vizet isznak.... no meg eszik a kutyakaját. :)
Az én kutyámnak a tejtõl mindig ment a hasa!
az embernek sincs szüksége másra. Ne adj neki pálinkát:) )

Laptopon szeretném nézni a Jóban-Rosszban-t, de Flowplayer flash kell hozzá, valóban csak ezzel menne? Van-e más megoldás?

Legjobb válasz: Flashplayer kell hozzá (de az amúgysem árt ha fent van a gépeden, mert anélkül a youtube sem mûködik rendesen... [link] Itt kiválasztod beloldalt az oprendszeredet, majd azt, hogy internet explorert használsz, vagy bármi mást... a középsõ mezõben kiveszed a pipát (hogy nem kéred a macafee reklámmarhaságát) és letöltöd, majd telepíted. utána bezárod a böngészõdet, újra megnyitod és már nézheted is...

Flashplayer kell hozzá (de az amúgysem árt ha fent van a gépeden, mert anélkül a youtube sem mûködik rendesen... [link] Itt kiválasztod beloldalt az oprendszeredet, majd azt, hogy internet explorert használsz, vagy bármi mást... a középsõ mezõben kiveszed a pipát (hogy nem kéred a macafee reklámmarhaságát) és letöltöd, majd telepíted. utána bezárod a böngészõdet, újra megnyitod és már nézheted is...

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném a véleményét kérni, a remifemint szedheti érrendszeri beteg is? /Agyi(aneorizma)/ Mivel cisták miatt petfészkek eltávolítása volt, gyógyszer szedését az érpróblémák nem engedik, szóba jöhet-e a remifemin? Vagy van-e más? Segí

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném a véleményét kérni, a remifemint szedheti érrendszeri beteg is? /Agyi(aneorizma)/ Mivel cisták miatt petfészkek eltávolítása volt, gyógyszer szedését az érpróblémák nem engedik, szóba jöhet-e a remifemin? Vagy van-e más? Segítségét köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A gyógyszer szedéséről mindenképpen kérdezze meg az ellenőrző vizsgálatokat végző neurológus kollégát. A leletek részletes ismerete nélkül nem tudok biztos tanácsot adni! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A gyógyszer szedéséről mindenképpen kérdezze meg az ellenőrző vizsgálatokat végző neurológus kollégát. A leletek részletes ismerete nélkül nem tudok biztos tanácsot adni! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném a véleményét kérni, a remifemint szedheti érrendszeri beteg is? /Agyi(aneorizma)/ Mivel cisták miatt petfészkek eltávolítása volt, gyógyszer szedését az érpróblémák nem engedik, szóba jöhet-e a remifemin? Vagy van-e más? Segí

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném a véleményét kérni, a remifemint szedheti érrendszeri beteg is? /Agyi(aneorizma)/ Mivel cisták miatt petfészkek eltávolítása volt, gyógyszer szedését az érpróblémák nem engedik, szóba jöhet-e a remifemin? Vagy van-e más? Segítségét köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A gyógyszer szedéséről mindenképpen kérdezze meg az ellenőrző vizsgálatokat végző neurológus kollégát. A leletek részletes ismerete nélkül nem tudok biztos tanácsot adni! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A gyógyszer szedéséről mindenképpen kérdezze meg az ellenőrző vizsgálatokat végző neurológus kollégát. A leletek részletes ismerete nélkül nem tudok biztos tanácsot adni! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

38hkm. biztosan mindenki nagyon varja a babajat? En mar annyira, hogy nem is tudok masra gondolni es mar szinte az oruletbe kergetem magam, annyira varom, izgulok, jol van-e, egeszseges-e stb.

ti is igy vagytok?

Legjobb válasz: Már én is nagyon várom, hogy megszülessen. Bízom a holnapi teliholdban, de lehet, hogy korai lenne még. Eddig a koraszüléstõl rettegtem, most meg attól félek mi lesz ha túlhordom. 31-re vagyok kiírva, remélem meg fog születni ebben a hónapban. 37 hetes kismama

Már én is nagyon várom, hogy megszülessen. Bízom a holnapi teliholdban, de lehet, hogy korai lenne még. Eddig a koraszüléstõl rettegtem, most meg attól félek mi lesz ha túlhordom. 31-re vagyok kiírva, remélem meg fog születni ebben a hónapban. 37 hetes kismama
Várom is, és félek is, hogy mennyire tudok majd jó anya lenni. 36 hetes.
Én már a terhesség legelejétõl fogva várom nagyon, de különösen a huszadik hét óta erõsödött fel bennem ez az érzés. Igaz, nekünk már második baba és igazán "nyûg" a terhesség, vannak problémák is és a hsam is útban van ahoz hogy tartani tudjjam a tempót a 2, 5 éves lányommal, szóval nagyon várom már a januárt.
Pont én is úgy vagyok, mint az utolsó válaszoló. Remélem a telihold segít :)
Én holnap leszek 38 hetes (5. babával). Eddig úgy voltam, hogy szívesen végig hordanám, de felment a vérnyomásom, így mostmár (egészségügyi szempontból) nem bánnám, ha mondjuk a héten megszületne... Kitartást mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!