Találatok a következő kifejezésre: Van-e már rendelkezés a (1 db)

Van-e már új rendelkezés a mozgássérült parkolási igazolvány igénylésével kapcsolatban? Hol tudnának ebben a kérdésben eligazítani a neten?

Speciális helyzet: jóindulatú agytumor miatti egyensúlyproblémák miatt (mindenhová kocsival hord egy jó ismer?söm), valamint egyik szemen való vakság miatt kialakuló térlátáshiány miatt igényelhetünk-e mozgássérült parkolási igazolványt számára?

Legjobb válasz: próbáld meg itt: http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/szolgaltatasok/mozgas..Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Külön KRESZ és forgalom?

Azt szeretném kérdezni, hogy az lehetséges-e, hogy a KRESZ-t leteszem akár már most, kifizetem külön, meg az elsősegélyt, és a forgalmat csak télen kezdem (akkor töltöm be a 17-et), akár más autósiskolában?

5

Könyves Kálmán krt. - Gyáli út #-be van térfigyelő kamera?

Egy közlekedési felelősség eldöntésében kérném a segítséget, mivel tegnap ott történt egy közlekedési baleset. Akkor sajnos rendőrt nem hívott a kedves ismerősöm és az EU kárbejelentőt is hiányosan töltötték ki. Akkor a másik fél nem ismerte el a felelősségét, pedig járműben keletkezett sérülésekből is egyértelműen meg lehet állapítani, hogy ő volt a hibás. Sajnos ma szerettem volna vele egy új betététlapot kitölteni, de azt mondta hogy már nem ismeri el a felelősségét. Abban a kereszteződésben működik az UTV.hu-nak a térfigyelő kamerája, de ha jól tudom azok nem rögzítenek, valamint megpróbáltam felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóval, de sikertelenül. Valahogy van még arra lehetőség hogy visszakapom a pénzem, vagy mér csak a jogi út maradt aminek persze semmi értelmét nem látom. Segítséget előre is köszönöm.

4

Pedelec rendszerű elektromos kerékpárok fenntartása mennyire költséges? Akkumulátort mennyi időnként/kilométerenként kell cserélni és az milyen költséget jelent?

Tapasztalt elektromos kerékpárosok véleményére és tapasztalataira lennék kíváncsi, akik legalább 1-2 éve használnak pedelec rendszerű e-bringát.

2

Ha a B kategorias orvosi viszgalaton pl rossz a szemem akkor is jelenkezhetek a kressz oktatasra amig lesz szemuvegem?

2

Milyen fajta jogosítvány kell a teherautó vezetéséhez? (man 19.4)

4

Milyen büntetést kapok legrosszabb esetben ha külföldön vezetek és 18 alatt vagyok?

6

Milyen útvonalat válasszak Budapestre az árvíz miatt?

Holnap Pécsről a Szent László kórházba megyek autóval. Néztem, sok az útlezárás és szerintem Siófokra megyek, onnan pedig az M7-esen fel. Azt viszont nem tudom, hogy Pesten milyen utak, hidak vannak lezárva. Segítségetek kérem, hogy merre célszerű mennem.

1

A flightradar hogy mutathat egy fantomrepülőt? Vagy másik útvonalon leszálló repülőt?

http://www.flightradar24.com/
Itt lehet látni a repülőket és az előbb mutatott egy Boeinget, aminek Ferihegyen kellett volna leszállni, de azt lehetett látni, hogy Alsónémediben szállt le. Végig mutatta az útvonalát és Alsónémedinél eltűnt. Közben pedig Üllő felett elrepült egy repülő, amit láttam és hallottam, de az nem is volt rajta a radarképen. Ezek szerint ez ennyire nem megbízható? A többi repülőt általában normálisan mutatja.

1

Budapesten hogy lehet eljutni a Nemzeti Színházba? Érintik a lezárások a környéket?

A MÜPA parkolója továbbra is használható?

2

Zselés akkumulátor?

Volt egy rossz zselés aksim amit ha megráztam zörgött benne valami ezért kíváncsiságból szétszedtem.
2 különböző fémből készült elektródák vannak benne, az egyik az ólom, ezen látni is. A másik viszont fogalmam sincs hogy mi lehetett, ugyanis darabokra mállott az egész.
Valaki le tudná írni hogy miből lehetett az? :)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!