Találatok a következő kifejezésre: Van-e limit hogy mennyi pénzt lehet (1 db)

Van-e limit arra, hogy mennyi pénzt lehet ki/be vinni egyes határokon?

Au pairként kézbe kapom a pénzt, nincs bankszámlám. Mivel nem szeretném elkölteni a pénz nagy részét, inkább gy?jteném, valahogy majd haza kell vinnem (Frankfurtból). A repül?téren ellen?rzik a kézipoggyászt, de kifogásolhatják-e, hogy esetleg sok pénz van nálam? Mennyi a fels? határ, amennyit még átengednek a vizsgálaton?

Legjobb válasz: Nincs kikötés. Tehát be fogják engedni. Max nyilatkozni kell, hogy honnan származik a pénz.

Nincs kikötés. Tehát be fogják engedni. Max nyilatkozni kell, hogy honnan származik a pénz.
Eu-n belül biztosan nincs. Más országoknál nem tudom pontosan, de a rendszerváltás elõtt Mo-n is volt.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szegedről utazok Ferihegyre a ferihegyi megálló milyen messze van a repülőtértől gyalog?

Az 1 terminálból átlehet gyalogolni a 2tesbe nem nagyon akarok tömeg közlekedni... mennyi szeszes italt/dohányt/ételt lehet felvinni a kézipoggyászban. Előre köszönöm a válaszokat.

5

Van valaki, aki tervezi, hogy kiköltözik külföldre, de egyedül nem mer belevágni?

Tervezem, hogy az egyetem után kiköltözök külföldre, most perpillanat München színpatikus, mert sok jót hallottam róla, de sajnos nincs partnerem benne. A családom biztos nem akar kijönni, viszont egyedül nem hiszem, hogy belemernék vágni a dologba. Érdekelne, hogy van-e valaki ugyanígy ezzel.
Mindig is érdekeltek a más országok kultúrái, szeretnék kikerülni a megszokott közegemből és új embereket megismerni és a nyelvet ténylegesen gyakorolni. Németül középszinten tudok, és szívesen használná ma mindennapokban is. Angolul is tudok valamennyire, de a németet jobban szeretem.

19/l

6

Melyik az álmaitok országa?

Ha tehetnétek melyik országba költöznétek?
Vagy melyik az az ország ahol legjobban eltudnátok képzelni az életeteket?

8

Hogyan alakult ki a moréna?

valaki válaszoljon!!!! :(

4

Ausztriában Sopronhoz közel milyen látnivalók vannak?

Gondolok itt függőhidra.kilátóra.gátakra. lehetőleg ingyen
írjatok címeket ha tudtok köszi.

3

Mi az a diplomata útlevél? Mit jelent az? Kik kaphatnak olyat?

Csak érdeklődöm!

3

Magyarországon vannak teljes kihalt kis városok, falvak?

Úgy megnéznék egy ilyet. youtubon is szoktam nézegetni ilyen szellemváros kis videókat. Van ahol még pisa is maradt a kocsmákban ;-)

4

Üdvözlöm a Szerencséseket! Nagy segítséget nyujtanának, ha tájékoztassanak olyan cég létezéséről, akik üdülésí jogot értékesítettek, sikerdíj fejében? Naív vagyok, de cáfolják meg? Köszönöm Tőke Gyula

3

Mit csináljak? (osztrák munka)

Sok helyre beadtam az önéletrajzomat, néhány helyről visszajött, hogy "nein, danke". A többivel mit kezdjek? Mármint azokkal, akik nem is válaszoltak? Tekintsem úgy, hogy "nein, danke"?
Gondoltam arra, hogy felhívom őket, de ha azt mondják, hogy menjek el állásinterjúra, az attól függően, hogy mennyire kell messzire utazni 30-50.000,-Ft/alkalom. És nem is biztos, hogy összejön az állás, akkor viszont pénzkidobás lenne.
Valami ötlet?

2

Repülőgépen hogyan van a kutyus szállítása?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!