Találatok a következő kifejezésre: Van-e limit hogy mennyi (1 db)

Van-e limit arra, hogy mennyi pénzt lehet ki/be vinni egyes határokon?

Au pairként kézbe kapom a pénzt, nincs bankszámlám. Mivel nem szeretném elkölteni a pénz nagy részét, inkább gy?jteném, valahogy majd haza kell vinnem (Frankfurtból). A repül?téren ellen?rzik a kézipoggyászt, de kifogásolhatják-e, hogy esetleg sok pénz van nálam? Mennyi a fels? határ, amennyit még átengednek a vizsgálaton?

Legjobb válasz: Nincs kikötés. Tehát be fogják engedni. Max nyilatkozni kell, hogy honnan származik a pénz.

Nincs kikötés. Tehát be fogják engedni. Max nyilatkozni kell, hogy honnan származik a pénz.
Eu-n belül biztosan nincs. Más országoknál nem tudom pontosan, de a rendszerváltás elõtt Mo-n is volt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha Csehországba megyek és bekapcsolom a telefonomon a Domino Roming-ot, akkor tudnak hívni itthonról vezetékes telefonról, illetve én tudok hívni vezetékes számot?

3

Bele tehetem a kézi poggyászba?

Londonba utazok Wizz air-rel. Haj vasalót és sminkeket is szeretnék vinni. Nem nagyon akarom ezeket feladni a nagy csomaggal, mert félek hogy össze törik. Sajnos tudom hogy hogy dobálják a bőröndöket.. Vajon lehet?

2

Budapest vagy Sydney? Melyik jobb, és miért? Véleményeket kérek.

8

A legnagyobb álmom, hogy eljussak?

Van sok millió hely, ahová iszonyatosan szeretnék eljutni, de van egy, ami a legnagyobb álmom, mégpedig eljutni Ausztriába télen, megnézni Bécset az Adventi vásár idején, illetve elmenni az Alpokba és olyan kis síházakban megszállni, aminek erkélye van meg kandalló. Az ilyen házakba nyáron is szeretnék elmenni. A hegyi tavakat és patakokat megnézni. Schönbrunni kastélyt végigjárni. Ezeket nagyon szeretném. Sajnos hiába, hogy nincs olyan messze, de erre nincs pénzünk.

Nektek mi az a hely, amit mindennél jobban meg szeretnétek nézni? Miért?

12

Ha Prágában használom pl. az OTP mastercard kártyámat, akkor az automata forintot ad ki vagy koronát is választhatok?

8

Van itt olyan, aki külföldön dolgozik, építőiparban?

13 éve foglalkozom építőiparral, hideg-burkolással és nagyon szeretnék külföldre menni dolgozni. Szerszámom, autóm van, az angolt és németet viszont csak alapfokon beszélem. Tudnátok segíteni? Minden lehetőség, tapasztalat, tanács, infó érdekelne, mire érdemes figyelni, hol keressek állást.

2

Csernobili (Pripjaty) utazásról kinek milyen élményei vannak?

Az utazás érdekelne, hogy mi mennyi és, hogy lehet a legkönnyebben megoldani, illetve maga a kirándulás, hogy milyen veszélyek lehetnek, és milyen " szabályok" vannak a zónán belül? És igazából minden, ami a kirándulással kapcsolatos.

8

Tudnátok ajánlani olyan tengerpartot, ahol lassan mélyülő, homokos a part?

Pici gyerekkel mennénk, és mindenképp az ilyen tengerpartot tartanánk ideálisnak. Eddig még "csak" Horvátországban, Rab szigeten voltunk, ami igazán jó hely, de szeretnénk idén máshová menni.

8

Szerintetek hol lehet jobb az élet? (többi lent)

Ausztrália-Queensland
USA-L.A.
Anglia-Basildon

Esetleg valaki élt ezen helyek egyikén? Hol lehet jobb? Melyik a legdrágább? Hol van több munkalehetöség?

4

Személy és vagyonôri munkáal ellehet helyrzkedni az USAban?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!