Találatok a következő kifejezésre: Van-e limit hogy (3 db)

Ha Londonban, pénzt szeretnék felvenni, hogy hazajussak, de úgy, hogy a kártyám közben lejárt, be tudok menni valahová, ahol kivehetem a pénzt? (Bank, vagy bármilyen felvevőhelyre. ) Londonban, van e limit ATM-re?

A barátnőm, szeretne hazajönni holnap, küldtem neki 30 rongyot, azt mondja a kártyáját nem fogadja el. Mi lehet az oka? Van e ott bank, ahol egy OTP-s vehet ki pénzt? Állítólag ott nincs OTP.Mit tehet szegény?

Legjobb válasz: hogy lenne már OTP? angol kártyája nincs?

hogy lenne már OTP? angol kártyája nincs?
A kártyán rajta kell legyen, hogy meddig érvényes.
A kérdező hozzászólása: sajnos az én számlámon nincs sok, a párom kölcsönzött neki:(
Nem tudod itthonról megvenni neki a repjegyet? Azt majd meghálálja vhogy....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, ezt megírom neki, remélem valahogy hazajut, mit kezdeni kint pénz nélkül?:( Köszi!
Lehet, hogy OTP-s kártyát használni, ha nem visa electron. Az macera, nekem sem fogadta el soha. Ezért dombornyomottam lett. A limit attól függ, az OTP mennyit állított be, de amúgy általában egy angol automatában a napi max, amit fellehet venni 300 font, ami jóval felette van annak, amihez a barátnõd próbál hozzájutni. Úgyhogy inkább az lehet, hogy ez egy visa electron... de amúgy, ha bemegy egy bankba, akkor megmondják neki, hogy kaphat e pénzt vagy sem. Ez egyrészt azon múlik, hogy milyen a bankok közötti megállapodás, valamint, hogy a kártya tényleg érvényes e.
A kérdező hozzászólása: Viszont eddig engedte, kisebb összegeket, meg vásárolt is vele gondolom én.Holnap jönne szerencsétlen haza, a konzul nem segít, dolgozni ment ki, de nem fizették ki, most hiába van pénze, haza se tud jönni.Lehetséges az, hogy 30 ezer ft.sok, és azért nem engedi az ATM? Írtam neki, vegye ki kis összegbe, még várom a válaszát:(
A kérdező hozzászólása: Azt írja, nem mûködik, nem engedi levenni neki.
Most akkor lejárt az a kártya vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudod, itthon OTP-s, annyit tudok, mikor 5 ezret küldtünk azt le tudta, venni, most a 30-at nem fogadja el.Gondoltam a limitre is, sajnos nem tudom mennyi.
A kérdező hozzászólása: Azt nem írta, hogy lejárt, csupán nem fogadja be:) Igazság szerint, akadozik a kapcsolatunk, hisz nincs pénze, és a nethasználat is pénzbe kerül. Nem tudom, mi lesz, most várom, hogy írjon valahogy.telefonálni se tud, nincs feltöltve, felelõtlenség, de elkapkodta a kimenetelt, félrevezették a barátai(nem én).

Van-e limit arra, hogy mennyi pénzt lehet ki/be vinni egyes határokon?

Au pairként kézbe kapom a pénzt, nincs bankszámlám. Mivel nem szeretném elkölteni a pénz nagy részét, inkább gy?jteném, valahogy majd haza kell vinnem (Frankfurtból). A repül?téren ellen?rzik a kézipoggyászt, de kifogásolhatják-e, hogy esetleg sok pénz van nálam? Mennyi a fels? határ, amennyit még átengednek a vizsgálaton?

Legjobb válasz: Nincs kikötés. Tehát be fogják engedni. Max nyilatkozni kell, hogy honnan származik a pénz.

Nincs kikötés. Tehát be fogják engedni. Max nyilatkozni kell, hogy honnan származik a pénz.
Eu-n belül biztosan nincs. Más országoknál nem tudom pontosan, de a rendszerváltás elõtt Mo-n is volt.
Teszek rá hány kiló, csak legyen vállalható teste.. 17/F
minimum 52 maximum 188
Van, ne legyen túl sovány, se undorítóan kövér.
45-90
A kérdező hozzászólása: szerintem ez ne adjon okot az elkeseredesre , majd eljon az a nap is ;)
neked a nagy izmos combjaim nem is tetszenének? szégyelld magad :D (amúgy ducival igen, kövérrel nem járnék) F19
A kérdező hozzászólása: imadom az izmos combu embereket, mert erzem , hogy munka van mogotte es nincs is annal szexibb :)
40 és 70 kiló között
45-70
Nincs mert az összhatás a lényeg. De a hájas csajok nem jönnek be.
"de vannak olyan vekony combu magas fiuk , hogy kellemetlenul erzes magam mellettuk " -jah jó csak mert ebbõl úgy tûnt nem xD F19 16-os voltam
kedves kérdezõ szerintem nem kéne fogynod teljesen jó ez a súly a magasságodhoz énis ilyen magas vagyok
kérdezõ! nem muszáj ám a vékonylábú kis díszbzik közül válogatni.. ne hozzájuk mérd magad, az 53 kiló tökéletes
kedves kérdezõ! összességében ha látják az a döntõ, nem hiszem ezzel kezdik az ismerkedést, hány kiló vagy, aztán ha nem jó számot mondanak, akkor elküldenek, komolyan az összkép a lényeg, de ez az én véleményem N
Persze, nõis mint egy dagadt nõ.. Nameg sose dugtam még dagadt nõt:(
A kérdező hozzászólása: 53 kilo vagyok es 165 centi , de vannak olyan vekony combu magas fiuk , hogy kellemetlenul erzes magam mellettuk , igy most leakarok menni 49-re :) de szerintetek lehet egy no noies 188 kilosan is ? :D
kedves kérdezõ miért te hány kiló vagy?
azért 50 kiló alatt is vannak jó csajok
Minimum annyi, mint egy jól megtömött cementes zsák. 50 kg. :D Max 70 kg.
nálam mindenképen legyen könyebb :D
Figyelj ha ez megnyugtat van ismerõsöm lány aki van vagy 65 kg aránylag alacsony de valami gyönyörûen néz ki. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!