Találatok a következő kifejezésre: Van-e köztetek aki Dr (2 db)

Van-e köztetek olyan, aki dr. Tarcheh Viktor doktor úrhoz járt terhesgondozásra és/vagy nála szült? Megosztanátok a tapasztalataitokat?

Nőgyógyászt keresek, aki kellő szaktudással és empátiával kezeli a kismamákat. Költözés miatt kényszerülök az orvosváltásra. A körzetem szerint a Dél-pesti kórházhoz fogok tartozni, ezért valószínűleg ott fogok szülni és egy ott dolgozó, lelkiismeretes orvost szeretnék. Eddig csak róla nem tudtam értékelhető információkat begyűjteni. Hátha van köztetek, aki tapasztalatai alapján tud véleményt formálni. Előre is köszönöm! 11 hkm

Legjobb válasz: Jaj nagyon köszönöm :-) Sokat segítettél. Semmi infót nem találtam róla. Így egy fokkal nyugodtabb vagyok, mert valamiért mindenképpen hozzá akartam bejelentkezni. Köszi még egyszer!

A kérdező hozzászólása: Jaj nagyon köszönöm :-) Sokat segítettél. Semmi infót nem találtam róla. Így egy fokkal nyugodtabb vagyok, mert valamiért mindenképpen hozzá akartam bejelentkezni. Köszi még egyszer!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!