Találatok a következő kifejezésre: Van-e arra hogy életem (3 db)

Van-e arra szabály, hogy életem során hányszor vehetem igénybe a munkanélküli segélyt?

Most fogok el?ször munkanélküli segélyt igényelni, próbáltam minél jobban utána járni a témának, de arra vonatkozólag nem találtam adatot.

Legjobb válasz: nincs szabály hogy hányszór.idõarányosan állapitják meg a járandóságot.

nincs szabály hogy hányszór.idõarányosan állapitják meg a járandóságot.
Mindig az elõzõ 4 évet nézik és minden 5 nap munkaviszony 1 nap járadékfolyósítási idõt jelent.

Van e valami mód arra, hogy megtudjuk kik voltunk előző életünkben?

Legjobb válasz: Sok pénzért találsz egy csalót, aki mond neked hipnózisban valamit. De ha akarsz vinni magaddal valakit, aki végig ott van, hallja, hogy mit mondasz, akkor azt nem engedi. Az egész csak egy nagy szélhámosság.

Sok pénzért találsz egy csalót, aki mond neked hipnózisban valamit. De ha akarsz vinni magaddal valakit, aki végig ott van, hallja, hogy mit mondasz, akkor azt nem engedi. Az egész csak egy nagy szélhámosság.
Regressziós önhipnózis. http://users.atw.hu/fenykeresok/honlap/honlap/konyvtar.htm Görgesd le, és keresd a hipnózis menüben.
Pránanadis utaztatáson már én is voltam. Ez nem egy olyan csalás volt, amit az elsõ emleget, hogy hipnózis, és a végén valami sztorit bead nekem a hipnotizõr. Félig-meddig tudatomnál voltam, és úgy láttam részleteket egy elõzõ életembõl, mintha egy pár évvel ezelõtti eseményre emlékeznék. Azóta is a fejemben vannak azok az emlékek, mintha csak ebben az életemben éltem volna át õket.
Pránanadis utaztatás. :)
Talán meditáció ...

Van-e megoldas arra hogyan szerezzem vissza azt akit mar 2eve nagyon szeretek, a paromat? Aki a het elejen bejelentette, hogy szakit velem, mert ugy gondolja, hogy tulsagosan megterhelem az eletet es tobb szabadsagra van szuksege.

Van-e meg eselyem, hogy ne veszitsem el ?

Legjobb válasz: a több szabadság és hogy megterhelõ vagy neki, az csupán annyit jelent h már nem szeret, és szeretne más lánnyal , lányokkal összejönni. Ergo ne akard visszaszerezni! Mert úgyis csak erõltetett lenne minden a részérõl veled kapcsolatban. Ergo semmi sem lenne igaz.

a több szabadság és hogy megterhelõ vagy neki, az csupán annyit jelent h már nem szeret, és szeretne más lánnyal , lányokkal összejönni. Ergo ne akard visszaszerezni! Mert úgyis csak erõltetett lenne minden a részérõl veled kapcsolatban. Ergo semmi sem lenne igaz.
Újra meg kell hódítani, elcsavarni a fejét.
ASOT-nak igaza van. Masodik valaszolo: A felmelegitett dolgok mar nem az igaziak. Valasz: Ha menni akar menni is fog. Ha valoban szeret akkor meg van esely, hogy kesobb visszajojjon, de kicsi ra az esely..
Hm. Eléggé veszett fejsze nyelének tûnik a dolog. Aki szereti a másikat, ilyet nem mond. Ha szakít, azt jelenti, nem szeret. Megkockáztatnám azt is, hogy az úriember életében megjelent egy másik nõ. Meg kellene kérdezned, hogy mégis mi a gond, érez-e irántad valamit, és csak kis gondolkozási idõ kell neki, vagy döntése végleges. Ha még szeret, csak esetleg beijedt, vagy tényleg túlzottan rámásztál (amit azért kétlek), akkor megoldható a probléma. Ha viszont már nem szeret, akkor bármit teszel, már nem fogod úgymond visszaszerezni, visszahódítani, a legszexisebb fehérnemûdben táncolva sem. Ez esetben pedig csak azt tudom javasolni, hogy ha kiheverted a fájdalmad, olyan férfit keress, aki számára szereteted és ragaszkodásod nem megterhelõ. Hidd el, annak olyan férfiak akik szeretik, ha csüng rajtuk a barátnõjük és mindenhová velük megy.
Ez elég paradox helyzet... a visszaszerezni feltételezi, h a közelébe kell menj... az viszont üti a szabadságot. Szerintem a legjobb ha belátod, hogy vége, szépen lezárod magadban a dolgot. Legalább szépen fogalmazott, jobban hangzik így, mint hogy rádunt, másokkal akar lenni, és kopj már le. :S Szerintem semmi esélyed, és jobb így neked is. Majd találsz mást, aki jobban megbecsül és nem érzi, hogy megfojtod.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a segitsegeteket, sajnok nektek volt igazatok, nem akar az elhatarozasan valtoztatni, szerinte nem erdemes, ugysem tudnek megvaltozni, es mar nem is erdemes, mert neki mar minden a multe. Ez eletem legfajdalmasabb percei : (


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!