Találatok a következő kifejezésre: Van-e a szaga (18 db)

Akinek van néger ismerőse, meg tudná kérdezni tőle, hogy van-e a fehéreknek szaguk, amit csak ők éreznek?

Kíváncsi lennék, igaz-e, hogy éreznek valamilyen furcsa szagot alapból a fehéreken.

Legjobb válasz: Igen, nekik a mi szagunk a furcsa. És az hogy olyan "kevés" illatosítószert használunk.

Igen, nekik a mi szagunk a furcsa. És az hogy olyan "kevés" illatosítószert használunk.
"vissza is igaz-e ez." Egy összetett szervezet melyben kémiai folyamatok százai zajlanak le ugyan hogy lenne szagtalan? Nekünk voltak csirkéink a tyúknak más szaga volt mint a kakasnak.Ilyen lehetetlen hogy a fehér embernek nincs egyedi szaga!
Miért nem kérdezed Te meg az egyiptomi ismerõsödtõl, hogy érez-e rajtad valami furi fehérember szagot? Én éreztem egyszer egy fehér emberen (én is fehér vagyok) nagyon erõs emberszagot, nagyon kellemetlen volt.
Igen, én is éreztem már ezt a jellegzetes sötét bõr szagot. Érdekelne engem is, hogy vissza is igaz-e ez.
szerintem te osszekeverted a feheret es a feketet a kerdesedben :D
Akkor mégiscsak igaz, ami a népmesékben van, hogy a sárkány, aki elrabolta a királykisasszonyt megérezte a kiszabadítására érkezõ szegénylegényt, mert elkezdett kutatni utána, mert emberszagot érzett. A sárkányok is érzik a fehér ember szagát, nemcsak a négerek.
Meg ugyan nem kérdeztem senkitõl, de egyszer egy fórumon szóba került a téma, és ott is többen írták, hogy a feketék is érzik a "fehérember-szagot", mert õk megkérdezték tõlük.
Én is beszéltem már színes bõrû sráccal errõl, és az Õ válasza is igen volt. Vagyis visszafele is igaz, õk is minimum furának éreznek minket.
14:30 vagyok. Igen az egyetemen konkrétan mondták a feketék, amikor pl.bementem a szobájukba és mondtam, hogy most azonnalszellõztessünk, mert feketeszagot érzek. (jó barátok voltuink, jót nevettek rajta) Tehát nekik a mi szagunk a furcsa.
A kérdező hozzászólása: Kollégák vagyunk, nem lenne tanácsos. :S Nem túl kedvelt a cégnél, nem akarok még én is belerúgni, mert biztos venné a lapot, miért kérdezem. Csak gondoltam, hátha valakinek van olyan bizalmas jóbarátja, akitõl nem lenne kínos megkérdezni az ilyesmit.
A kérdező hozzászólása: A 14:30-as válaszadóra értem.
A kérdező hozzászólása: Elõzõ válaszadó, és ezt mondta is neked konkrétan egy fekete ismerõsöd, tehát konkrét tapasztalat? Vagy csak hallomásból tudsz ilyenrõl, mint ahogy én is?
A kérdező hozzászólása: Az azért hozzátartozik, hogy nõkön nem éreztem, csak féfiakon. Bár az egyik férfi ismerõsöm volt már ázsiai nõvel, és kicsit büdinek találta. Szóval bizonyára a nõknek is van, de az övéké csak közelrõl érezhetõ.
A kérdező hozzászólása: Nem kevertem össze, tudom, hogy a négereknek alapból van szaguk, de már a sötétebb bõrszínnel rendelkezõknek is, ugyanis van egy egyiptomi ismerõsöm, elég jellegzetes szaga van. Direkt nem írtam ki, mert nem az érdekel, van-e a feketéknek szaguk, hiszen tapasztaltam nem egyszer, hogy igen, hanem fordítva! :)
Az én ismerõsömnek még soha nem éreztem a szagát. De egyébként minden egyes embernek külön szaga van, csak elnyomjuk mindenféle kozmetikumokkal, lehet rajtuk azért érzõdik a testük szaga, mert õk nem használnak ennyi mesterséges anyagot. Ha megszagoljátok a párotok, vagy családtagjaitok pizsamáját, vagy pólóját amiben alszik, na, az az õ igazi illata, és ez is dönti el, hogy kihez vonzódtok, hiszen még mindig fontos szerepet játszik például a szerelem kialakulásában.

Van-e a gorogteknosnek szaga?

A szomszed azt mondja hogy amiat ugat annyit a kutyaja mert erzi a teknos szagat.

Legjobb válasz: Nincs

Nincs
A szomszédod egy hülye :D Szerintem csak beléd akar kötni. (Jézusom, de hülye :D)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt.En is azt gondoltam hogy hulye, de mar inkabb azt hiszem hogy szenilis.Az a gond hogy itt nalunk ez mar ez hivatali szinten is mukodik mert ugyanezt a tevhitet terjeszti egy szervezet is amelyik a gorogteknosok vedelmevel foglalkozik.Maskulomben mar negyen alszanak teli almot a pinceben.Varjuk a tavaszt.Harom holgy es egy gigolo, csak neki szegenynek csak harom laba van.Az eggyik elso hianyzik.Egy rottweiler-al kuzdott meg.Eleg nehezen tartja magat eggyensulyban mikor szeretkezik.Szeretnek bovebbet megtudni a szaporodasarol.Peldaul hogy lehet mestersegesen keltetni.A tavalyi evben szuletett egy kis csopseg de sajnos nem erte meg az egy evet mert az osszes biztonsagi intezkedesek mellett valami elvitte. Elore is koszonom ha valaki tud segiteni. Kellemes Unnepeket es Boldog Ujevet kivanok.
Egy fing is lehet vicces amúgy meg van N2O nevetõ gáz
ha van komoly bûz, akkor vicces is akad...
hát elég vicces mikor leves szagú vagyok

Van-e szaga a fehér egérnek, ha igen melyiknek nincs?

Szeretnénk tartani fehér egeret csak nem tudom hogy vajon büdösek-e!

Legjobb válasz: Akkor büdös, ha nem takarítod rendszeresen. Egyébként az ürülékének igen, van szaga.

Akkor büdös, ha nem takarítod rendszeresen. Egyébként az ürülékének igen, van szaga.
Nem büdös. Persze ha tisztán tartod, sûrûn cseréled alatta az almot, mert az egérpisit bizony érezni. Ha illatosított forgácsot teszel alá sokat segít.
Egérszaga van az állat szõrének magának, mindegyik fajtának, nincs szagtalan egér.
van szaga:) de megmondani már nem tudom, hogy melyiknek nincs :D
Én macskaalmot raktam az egérszaporulatom alá, meg egy kis szénát (kapsz állatkereskedésben) Na szóval úgy nem büdös, de forgáccsal igen :)
Igen, én meg csutkaalmot szoktam alájuk tenni, szag és nedvességfogó, és nem porzik annyira, mint a macskaalom. :)
igen, sõt késõbb rendes étterem szaga lesz!! :O >.<
mert mindkét lényen ugyanolyan anyagból van a szõr..:D
azért van mert mind a kettõ ugyanolyan anyagból van, szaruból.
Ugyanabból az anyagból vagyunk gyúrva, mint az állatok. Aranyos a kérdés:) ))

Kedves Doktor úr! Nekem sajnos állandóan van folyásom, elég gyakran még “szaga” is olyan halvány barna a szine. Már annyi mindent kipróbáltam, de sajnos még nem találtam meg rá a megfelelő megoldást. Kérem segítsen nekem! Nem tudom az életkorhoz van-e köz

Kedves Doktor úr! Nekem sajnos állandóan van folyásom, elég gyakran még “szaga” is olyan halvány barna a szine. Már annyi mindent kipróbáltam, de sajnos még nem találtam meg rá a megfelelő megoldást. Kérem segítsen nekem! Nem tudom az életkorhoz van-e köze én 52 éves vagyok. A menstruációm elég ritkán van,/ hála istennek/. Remélem már vége lesz. Üdv.Piroska

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nagyon valószínű, hogy az Ön esetében nem fertőzés okozza a váladékozást. Érdemes lenne használnia a Cikatridina nevű hüvelykúpot, amely ilyen panaszok esetén kiváló. A kúpot heti 3-4 alkalommal kell felhelyezni, a tünetek javulása 4-5 hét után már biztosan várható! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Nagyon valószínű, hogy az Ön esetében nem fertőzés okozza a váladékozást. Érdemes lenne használnia a Cikatridina nevű hüvelykúpot, amely ilyen panaszok esetén kiváló. A kúpot heti 3-4 alkalommal kell felhelyezni, a tünetek javulása 4-5 hét után már biztosan várható! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Állandó folyásom van, nem viszket, nincs szaga. Már többféle kúpot írtak föl, de nem múlt el. A kérdésem az, befolyásolja-e a teherbeesés lehetőségét.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben gyulladás áll a háttérben, az befolyásolhatja a teherbeesést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben gyulladás áll a háttérben, az befolyásolhatja a teherbeesést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Állandó folyásom van, nem viszket, nincs szaga. Már többféle kúpot írtak föl, de nem múlt el. A kérdésem az, befolyásolja-e a teherbeesés lehetőségét.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben gyulladás áll a háttérben, az befolyásolhatja a teherbeesést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben gyulladás áll a háttérben, az befolyásolhatja a teherbeesést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!