Találatok a következő kifejezésre: Van-e a a (9807 db)

Van-e a A Fővárosi Állat- és Növénykertben csomagmegörző?

Van-e a A F?városi Állat- és Növénykertben csomagmegörz??

Legjobb válasz: Igen van, bár már nem emlékszem mennyibe kerül. A pénztárnál érdeklõdj!

Igen van, bár már nem emlékszem mennyibe kerül. A pénztárnál érdeklõdj!

Van-e élet a túlvilágon?

Csak olyanok írjanak ide akik hisznek benne!( a rosszindulatú emberek ne írjanak)

Legjobb válasz: Megkérdezed, hogy van-e élet a túlvilágon, de aki nem hisz benne, az ne írjon. Minek kérdezel olyasmit, amire nem fogadsz el nemleges választ? Ha azt kérdeznéd, hogy milyen élet van a túlvilágon, akkor okés, de még a kérdés utáni válaszodban is az derül ki, hogy egy túlvilági szellemet kérdezgetnél arról, hogy van-e túlvilág. Ez olyan, mintha egy afrikai embert kérdeznél meg, hogy létezik-e Afrika. :D Fuck logic :D

Megkérdezed, hogy van-e élet a túlvilágon, de aki nem hisz benne, az ne írjon. Minek kérdezel olyasmit, amire nem fogadsz el nemleges választ? Ha azt kérdeznéd, hogy milyen élet van a túlvilágon, akkor okés, de még a kérdés utáni válaszodban is az derül ki, hogy egy túlvilági szellemet kérdezgetnél arról, hogy van-e túlvilág. Ez olyan, mintha egy afrikai embert kérdeznél meg, hogy létezik-e Afrika. :D Fuck logic :D
Akik szellemekkel KOMMUNIKÁL az miért ne tudna bármit megkérdezni tõlük?
A kérdező hozzászólása: akik meghaltak azok csak tudnak errõl mondani valamit nem?
Kérdezd az ismerõsödet. Amúgy ez simán lehet egy elme zavar is ami hallucinációkat okoz. Ha valaki LSD-t használ, vagy anno az Indián sámánok is láttak dolgokat, kommunikáltak az Isteneikkel, de ez inkább a hallucinogén anyagoknak volt köszönhetõ.
Látja a szellemeket? Ez nagyon veszélyes. Van élet a halál után.
a túlvilág ez a világ csak más testben, reinkarnációnak hívják
Nekem a legjobb barátnõm 21 éves és õ az angyalokon keresztül beszélgetett a volt osztálytársával. Multhéten meghalt a volt osztálytársa ö is 21 éves volt. És az angyalok mondták hogy már ottvan köztük a lány, és utána beszélt a lánnyal is.(ingán keresztül tud beszélni az angyalokkal) Mivel mindenkinek van egy örangyala aki születésétöl kezdve a haláláig vigyáz az emberre és segit átkelni a fénybe. Jajj és még valami, a barátnõm az angyalokon keresztül tudta meg hogy megcsalta a barátja, és névre pontosan aztis hogy kivel, és a srác utána már nemis tagadta. További szép napot!:)
Én úgy gondolom h aki szellem formába még a Földön ragadt az nem tudja megmondani h milyen a túlvilág.. Túlvilági "embereket"/élölényeket nem lehet látni. Mivel azok vagy menybe vagy pokolra juttnak vagy aki amibe hisz . én azért megkérdezném tõle hogy õ most hol ragadt el.! vagy h átjutot-e a túlvilágra .. :) ) ha megtudnál errõl valamit kérlek írj privátba engem ez a téma nagyon érdekel
7/ Nem szép dolog másokat becsapni-- vagy pedig Te vagy olyan hiszékeny, hogy mindent maszlagot elhiszel! Nincs mennyország, nincsenek angyalok, se alvilág, se ördögök.A holtnak lelke esetleg(!) elköszön, de az is csupán egy vállérintés és az elsõ 5 percben eltávozik. szinte minden lélek tudja hová kell indulnia, és annak ellenére hogy elvarázsolja az amivel szembesül, mert felfogni már nincs ideje, már is az utolsó-útra rátért, amely elvezeti a Föld szívéhez-- az megnyilallik és bevonzza-- így egyesül a Földi isteni szellem Energiával, és általa halhatatlan isteni Energiává válik-- ott nincs boldogság se gazdagság se semmiféle buta mesevilág, Egyszerûen amíg a Földünk élõ addig a Földet, életet védõ plazmának válik a részévé-- épp igy minden elpusztult élet lelke ott köt ki a macskától az elefántig a madártól az emberig. Megszûnünk önmagunk lenni, csak egy hatalmas Energiának a részévé válunk mindnyájan. Amikor a Földünk már alkalmatlan lesz az életszámára, Ez a hatalmas isteni Energia és vele együtt az összes halhatatlan lélek kiszakad a Földbõl és egy élhetõ bolygót fog keresni ahol újrateremti önmagát az élet fokozatosan Tehát Földünk van, annak két gigantikus Lélek Energiája van amelyek valamikor Teremtõk voltak. aztán az élet van és benne a lélek energia-- amely az anyag pusztulása után visszatér az eredendõ teremtõjéhez! Nem korzóznak, ücsörögnek vagy épp segítenek vagy ártanak semmiféle holt vagy bármilyen szellemi lények- ez butaság. És nem igaz a reinkarnáció, mert képtelen gondolat a lélek akkora amekkora volt maga a test. Minden újszülött testével egyszerre keletkezik és fejlõdik az életkezdetén növekszik maga a lélek is-- tehát senki senkit még kitúrni se képes a maga kis újszülött testébõl-- mert nincs visszatérés a magas feszültségû isteni teremtõ Szellemi Energiából!!!!! mert akit befogad aki eljut odáig maga is istenivé magas feszültségûvé válik!! még vagy 40 ezer esztendeig ott fogunk lélekben dekkolni!! Mert kb akkor válik holt bolygóvá, mint a Vénusz, a Földünk is-- Ha... a Napunk is kibírja addig persze...

Robinso Crusoe könyből lenne pár kérdésem! Van-e a főhös othonának a szigeten kerítése? Van e kapuja? Honan szerez robinson létfontoságú és hasznos eszközöket amelyek megkönyítik az életét? Hogyan mérte robinsonsaz időt?

Legjobb válasz: Nekem pedig a "Magyar helyesírás szabályai" címû könyvbõl lenne pár kérédsem. - Hogyan helyes: "van e" vagy "van-e"? - Hogyan helyes: "Robinson" vagy "robinson"? - Hogy írjuk helyesen a következõ szavakat: könybõl, othon, honan, létfontoságú, megkönyítik?

Nekem pedig a "Magyar helyesírás szabályai" címû könyvbõl lenne pár kérédsem. - Hogyan helyes: "van e" vagy "van-e"? - Hogyan helyes: "Robinson" vagy "robinson"? - Hogy írjuk helyesen a következõ szavakat: könybõl, othon, honan, létfontoságú, megkönyítik?
A kérdező hozzászólása: Nem azt kértem hogy ki kell javítani a szöveget hanem hogy valaki segítsen, egyébként meg csak bemásoltam amit egy haverom küldött szóval inkább anyukáddal kötekedjél, ha nem tudsz segíteni te ****** tizenéves kis ******...

Van-e megoldása a következő két függvényegyenletnek? E (1/m+x+y) =E (x) + E (y) +m*E (x) E (y), L (x+y+mxy) =1/m+L (x) +L (y), E (-1/m) =0, L (0) =-1/m (m nem zérus)

Taylor-sor módszer nem segít a megoldás keresésében! Különösen az az eset érdekel, amikor m=1.

Legjobb válasz: Megoldásról. L(x)-t sikerül Taylor sor módszerrel intuitíve meghatározni. A két fv. egymásnak inverzei, tehát E(x)=(exp(mx+1)-1)/m illetve L(x)=(LN(mx+1)-1)/m. Az m=1 eset, ennek a függvénycsaládnak egyik eleme.

A kérdező hozzászólása: Megoldásról. L(x)-t sikerül Taylor sor módszerrel intuitíve meghatározni. A két fv. egymásnak inverzei, tehát E(x)=(exp(mx+1)-1)/m illetve L(x)=(LN(mx+1)-1)/m. Az m=1 eset, ennek a függvénycsaládnak egyik eleme.

Én, mint laikus megállapithatom müszerek nélkül, hogy van-e aceton a vizeletemben? és ha igen hogyan?

Legjobb válasz: Gyógyszertárban kérdezd meg van-e ehhez tesztcsík. Már sok mindenhez gyártanak, sztem ehhez is van,

Gyógyszertárban kérdezd meg van-e ehhez tesztcsík. Már sok mindenhez gyártanak, sztem ehhez is van,
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm.

Lehet e ojant, hogy mikor telepítem az xp -t akkor amit kér kódot azt . Mikor már jó a gép . (telepítet állapotban van ) akkor vissza e tudom nézni a kodot vagy valahova el e van e mentve a gépen?

Fontos lenne mert nagyon szar már a gép és sajnos csak a xp cd van meg a kód a papírja elveszet sajnos ! el?re isa köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Ezek olyan progik: http://pcsupport.about.com/od/productkeysactivation/tp/topke..

A kérdező hozzászólása: köszi sokat segitett!! :)

Van-e a dohányzásnak pozitív oldala?

egézségben, gazdaságban, társadalomban, szociológiában stb.

Legjobb válasz: Megtudod, hogy van-e akaraterõd leszokni.

Nem értem, páran miért okoskodnak, miközben fingjuk sincs az egészrõl. A nikotinnak pozitív hatása is van, élénkíti a memóriát, az agyra nézve van pozitív hatása IS. Természetesen emellett sokkal több a negatív hatás, ezért mondani sem kell, hogy nem éri meg.
Egészségben semmiképp Gazdaságban lehet Társadalomban sem mondanám, hogy pozitív lehet...mert mondjuk egy párkapcsolat kialakítása elég kellemetlen ha az egyik fél dohányzik a másik nem. Vagy ha egy közösségben valaki rá gyújt és az egyik illetõ hányingert kap a füst szagtól... Szerintem nem. Gazdasági szempontnál azt tudnám még mondani, hogy baromi drágáért adják el... ez nekik jó... a sok marha meg megveszi annyi pénzért.
Egészségben nincs, társadalomban igazi megfelelnivágyó szolgalelkeket nevel (vagánysági elvárás), gazdaságban viszont tagadhatatlanul sok. Egész ágazat megél belõle, iszonyat sok jövedéki pénz, bevétel.
Megtudod, hogy van-e akaraterõd leszokni.
Kevesebb ideig kell adóznod:)
http://logout.hu/cikk/a_dohanyzas_pozitiv_hatasai/teljes.html A dolgok ált. nem egyértelmûen feketék vagy fehérek, a kérdés az, hogy a negatív és a pozitív oldal aránya. A fenti oldal hiába sorol fel egy rakat pozitívumot (néhány szerintem nagy marhaság, de mindegy), a negatív hatásai sokkal súlyosabbak.
igen:( hogy a dohányos bármikor idöt szakithat rá, h elmegy elsziv egy cigit, mig a nem dohányos helyette dolgozik!
Ez ugye nem komoly kérdés?!
Ameddig cigiztem, legalább tiszteletben tartották a munkahelyi szüneteimet, addig nem baxtattak.Mióta nem dohányzom, azóta már akkor is odapofátlankodik a problémájával a sok gyökér.
persze, melóba ha olyan helyen van, cigi által van 5 perc pihenõd, másrészt megöli a manduládat, és így nem kell kivenni, és nem kell parázni h begyullad stb... káros részét meg gondolom tudod.
Társadalomban max. annyi, hogy két dohányos könnyen épít ki kapcsolatot. :D
Van.Az, hogy jól esik és jó illata van utána a ruhának.

Lányok miért NEM szeretek melltartót hordani? És van-e jelentösége (a nem hordásnak), hogy kicsi vagy nagy melled van? Meg évszakfügö-e?

És pl munkába , sportnál , hordtok nem ?! Kérlek írd le korodat is !

Legjobb válasz: ki mondta, h nem szeretunk? nem is megyek utcára ha nincs rajtam, nem esztétikus, h ott lógnak.. 21, l

ki mondta, h nem szeretunk? nem is megyek utcára ha nincs rajtam, nem esztétikus, h ott lógnak.. 21, l
nekem a kinaiból vannak a melltartóim, mégis kényelmesek.. 85 c
Mert sokszor kényelmetlen :D:D
Én átlagba hordok.itthonra sohasem veszek fel sportoláshoz mindenféleképpen sportmelltartót különben a mellem kell h fogjam mert ahogy lobog fáj:D amúgy ezis azért van fõkként mert fõleg nyáron a lenge cuccokba átlátszik a mellbimbónk ami engem zavar. de van pl olyan ruhám ami dupla varrású elõl és nyitott hátul ahoz nem veszek fel melltartót:)
Hordok, akárhova elmegyek, de itthon nem. Azért, mert a kényelmes melltartó után sokat kell kutatni. Nyáron, melegben meg még egy plusz ruhadarab, amit el kell viselni. :/ (Ez kb. olyan, mintha egy pasi f.szmelegítõt hordana.)
Kényelmetlen. Futni megyek akkor más melltartót veszek fel, amúgy meg csak azért, hogy úgy tûnjön mintha lenne ott valami. 75/AA, és nem vagyok sovány, sõt... :/ Fura, de nagyobbnak érzem ha van rajtam. 20/l
Otthon sosem hordok, mert kényelmetlen. De utcán, bárhol máshol meg nélküle kényelmetlen ahogy "lobog" a mellem mikor megyek.
Nekem kényelmetlen, de ha nem hordom, fáj a mellem. Sportoláshoz duplát veszek fel. Amúgy tényleg nagyon melegít nyáron... 23L (75E)
21:06 Azért bátorkodom megjegyezni, hogy egy nõnek sokkal inkább lehetõsége van lengén felöltözni nyáron, mint egy férfinak. Rövid szoknya, ujjatlan kis top, papucs. Sajnos nekünk nem. Fõleg ha kicsit elegánsabban kell megjelenni valahol. Akkor hosszú nadrág, zárt cipõ, ing, esetleg még zakó is... :S
én szoktam mindig, éjjel-nappal. Kényelmetlenül érzem magam nélküle. 70/C 23/N
Minden nap hordok, télen-nyáron. Téle fáznék nélküle, nyáron meg kényelmetlen, mert viszonlag nagy mellem van (80C). És nem is szép, ha nincs rajtam. Itthon néha leveszem, de általában nem. Sporthoz jó leszorítós sportmelltartóm van, hogy ne ugráljon össze-vissza a mellem. 23/l
En speciel azert nem szeretek melltartot felvenni mert anelkul is melegem van igy nyar tajekan.ugyhogy nem is nagyon hordok, tobbnyire csak sportolashoz veszem fel.meg telen, mert olyankor anyam visit h Vedd fel mert megfazol! :D Arra a problemara pedig hogy igy atlatszhatnak dolgok kifejlesztettem egy bombabiztos megoldast: nem veszek fel olyan ruhat ami atlatszik :D 16/L, 75C
Én kifejezetten nem szeretek melltartót hordani, nincs túl nagy, tartani nem kell, annyira viszont nem is extrakicsi, hogy feltétlenül "nagyobbítani" akarjam. Van 1-2 ruhám, ami alá muszáj felvenni, akkor szoktam, de amúgy nem. 19/N
én még alváshoz is hordok melltartót , hogy megtartsam a szép formáját..
én igenis szeretek melltartót hordani, itthon is van rajtam. meg is nagyobbítja egyrészt, másrészt meg én zavarban vagyok, ha nincs rajtam (kivéve az olyan ruháknál, amikhez nem kell felvenni).
Honnan tudjuk h mért nem szeretsz melltartót hordani?
sztem télen sok lány nem hord melltartót a pulcsi alá vagy csak sport melltartót, de nyáron sztem alap követelmény ha mondjuk utcán mész vagy mi nem jó dolog ha , , lóg vagy átlátszik a bimbi:)
21:11 Én meg elmondanám, hogy ezeket nem mindenki szereti hordani, meg vannak, akiknek nem is áll jól, és vannak, akik útálják ezt a stílust. Tehát ugyanúgy fel kell öltöznie, mint egy fiúnak. Akkor pedig rohadtul melegít, hidd el. (21:06-os)
A kérdező hozzászólása: ja azt is írjátok le mekkora a melletek ! köszi !
szerintem kényelmes hordani utcára mindig veszek fel, ha itthon vagyok és nem öltözök át akkor is rajtam marad, de ha csak felkapok valami itthoni pólót akkor nem szoktam alá venni melltartót, meg éjszakára sem

Van-e különbség a C és E kategóriás, ill. CE kategóriás jogosítvány között? Mi az a Kl jogosítvány?

Legjobb válasz: c teharato e nehézpót nics különbség. KI jogsirol nem tudok

c teharato e nehézpót nics különbség. KI jogsirol nem tudok
Az E kategória a nehéz pótkocsit jelöli. Ezt önmagában nem lehet megszerezni, csak B, C vagy D kategóriával (illetve ezek változataival) együtt. Tehát nem iratkozhatsz be E kategóriára, csak C+E vagy CE kategóriára. Az, hogy C+E vagy CE a neve, semmit nem jelent, ez csak attól függ, hol hogyan hívják. KI kategóriáról meg még én sem hallotam. Véletlenül nem a GKI-vizsgára gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

A teljes kivizsgálásnál (tehát amikor a házi orvos beutalásával megyek leadni vért illetve ügye vizeletet) vizsgálják-e, kiderülhet-e, hogy van-e a HIV fertőzésem?

Ez csak azért érdekes mert ilyen teljes kivizsgálást minden évben kérek és ha így kiderülhet, hogy esetleg van-e baj akkor nem mennék el külön tesztre.

Legjobb válasz: Miért van szükséged szûrésre?

Miért van szükséged szûrésre?
Nem, nem derül ki.
Nem vizsgálják automatikusan.
A kérdező hozzászólása: Értem, hát akkor elmegyek konkrét szûrésre, köszönöm a gyors válaszokat! :)
Én úgy tudom, hogy a háziorvos nem is írhat fel HIV szûrést, csak szakorvos.
Milyen szakorvosra gondolsz utolsó? Egyébként írhat fel a háziorvos is, de vannak anonim szûrõállomások is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!