Találatok a következő kifejezésre: Van-e Németországi hasonló oldal mint nálunk (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mik azok a szavak, kifejezések, melyeket nem szeretsz hallani vagy egyenesen idegesítenek?

Én például a "héló"-t hallva a falra tudnék mászni.

15

Valóban igaz, hogy minden papírpénz szabványsúlya 1 gramm?

Vettem egy ékszermérleget, és haverom azt mondja, ha kalibrálni akarom, akkor tegyek rá egy bármilyen magyar bankjegyet, mert azoknak kereken 1,00 grammnak kell lenniük. Ez tényleg igaz, vagy csak haverom kamuzik?

1

Facebookon dátum szerint visszatudok keresni üzenetet?

Van egy kb egy évvel ezelőtti beszélgetés amit szeretnék visszaolvasni, a gond az, hogy ezzel az emberrel azóta is rendszeresen beszélek és nem akarok órákat tölteni a keresgéléssel! köszi a segítséget!

0

Hogy gyorsítsak az olvasásban, úgy, hogy minden megmaradjon? Vagy 3 perc normális egy oldalra?

Humán szakra járok egy gimiben, ahol sokszor embertelen mennyiségű olvasni valót adnak egy hónapra (múltkor 3 500 oldalas könyvet! ) Egyesek szerint naponta simán el lehet olvasni rövid idő alatt 60, de akár 100 oldalt is. Nekem csak 30 megy, mert nagyon kevés az időm.3 perc alatt olvasok el 1 A/5-ös oldalt.

5

Kamasz fiúk, mit gondolnátok, ha egy fiú ezt tenné egy buszon, vagy buszmegállóban?

Ha maximum csak látásból ismeritek, nem vagytok vele köszönő viszonyban se, de odamenne hozzátok beszélgetni, beszélgetni akarna.
Mennyire furcsállanátok és mit reagálnátok?

3

Tudnátok nekem tanácsot adni fiúügyben?

Nagyon tetszik nekem egy fiú, már 2 hete minden nap látom és be is jelöltem facebook-on de nem merek ráírni, nem merek beszélgetni vele, meg félek hogy nincs közös témánk meg persze nem is vagyok olyan beszédes típus. Tudnátok nekem tanácsokat adni, hogy hogyan tudnék vele elkezdeni beszélgetni? Nagyon fontos lenne. L/15

8

Szoktatok borravalót adni ételfutárnak? Ha igen, mennyit?

14

Mit tegyek ha verekedésbe keveredtem?

Van pár lány a suliba akikről azt beszéli mindenki hogy a suli ******.És van az egyiknek egy barátja aki a barátőmnek is tetszik és ezért azok a lányok a barátnőmemel majdnem verekedtek.És most én is írtam nekik az ask.fm-en hogy hagyjátok békét a barátnőmet ******! de névtelenül mert már unom a sok verekedést.sokan azt mondják nekem hogy kemény csaj vagyok jól tudok verekedni de most valahogy nincs kedvem hozzá. És irtam nekik többet és felválaltam a nevemet és még letagadtak mindent, hogy nem is csináltak semmit a barátnőmmel, pedig láttam hogy de. de én csak megvédtem a barátnőmet. és valaki más is irogat nekik mostmár hogy ******,névtelenül,és azt hiszik én vagyok és már elgük van belőlle. de ez már tényleg nem én vagyok.más ask.-ján valaki más irogat.és azt hiszik hogy én vagyok névtelenül .de nem. Na és most megakarnak verni, álitólag betörik az orrom meg megtépnek. de én egyáltalán nem félek mert tudok verekedni ,megtudom védeni magamat. és mostmár akarok is verekedni.csak azt mondták hogy a suliba fognak nekem állni.és azért nem akarok a suliba mert akkor kapok of.-it.de ők is. de tanszobán jó mert akkor nincs ott of.

7

Külföld: Magyarország visszafelé halad, nektek is feltűnt?

Pár külföldi -köztük németek - ha meghallják milyen rendeletek, változások lépnek Magyarországon életve, meghökkenve állapítják meg, hogy ez az ország visszafelé halad. Én is így látom. Alig várom, hogy elköltözhessek, felvegyem egy másik ország állampolgárságát, megváltoztassam a nevem és része legyek egy vidámabb, elégedettebb közhangulatú ország kultúrájának. Van itt még rajtam kívül valaki aki menekül innen?

17

A török eredetű Timár név mit jelenthet?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!