Találatok a következő kifejezésre: Van-e Magyarorszagon Jar-e anabolikus szteroidok birtoklasaert (1 db)

Van-e Magyarorszagon szteroidtorveny? Jar-e anabolikus szteroidok birtoklasaert vagy kereskedelmeert buntetes? Ha igen, mekkora buntetesre lehet szamitani?

Egy baratomrol kiderult hogy ilyenekkel foglalkozik, felek tole hogy elobb-utobb megtalalja ot a rendorseg. Az ekezetekert elnezest kerek, kulfoldrol irok, nincs magyar billentyuzet.

Legjobb válasz: Az az illetõ ország törvényeitöl függ. De biztosan van büntetés tiltott szerekkel való visszaélés miatt.

Az az illetõ ország törvényeitöl függ. De biztosan van büntetés tiltott szerekkel való visszaélés miatt.
Magyarországon nincs szerencsére, kivéve ha fiatalkorúnak ad el ilyesmit. Egy felnõttnek tudnia kell felelõsséggel döntenie, hogy milyen szarokat szed be. Úgytudom pár éve volt egy ilyen törvény, de hatályon kívül helyezték. Külföldön viszont néhol büntetik. Amerikában például szabadon lehet kapni bizonyos dolgokat, amit nálunk tilos árulni, viszont más szerekkel meg, ha megfognak, éveket ülsz érte. A másik véglet görögország, ott bemész a patikába és veszel ami kell. (na jó azért biztos nem mindent lehet, pontosan nem tudom, de sok görög kox van nálunk is a feketepiacon)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. Mas is irhat am, aki tud errol valamit!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi az Alkotmánybíróság jelentősége a közigazgatásban?

Mi az Alkotmánybíróság jelentősége a közigazgatásban, illetve a közigazgatás és az Alkotmánybíróság kapcsolata?

5

Mikor indítható per jó hírnév megsértése miatt?

Unokahúgom kapcsolata megromlott a lányával. A lánya a 8 éves unokának most mindenféle függőnek titulálja és ilyen alapon nem engedi találkozni, sőt telefonon beszélni sem a kislánnyal.
Az unokahúgom bírósághoz akar fordulni, hogy az unokája előtt megsértették a jó hírnevét, mert az állítás nem igaz. Ilyen indokkal indítható per? (hogy az unoka rosszat gondol most róla) Kérem, hogy joghoz értő emberek válaszoljanak. Köszönöm!

7

Ha valaki kiszúrja a kocsim gumiját, annak milyen büntetés jár?

5

A közös és külön vagyon kérdését befolyásolja az, hogy házasság után kinek a nevére íratják a vagyontárgyakat?

Szerintetek a házasság során ez közös vagyonná válik?

Abban az esetben, hogy ha házasság során az egyik fél bevisz egy különvagyonába tartozó vagyontárgyat az életközösségbe és azt közös névre íratják, az onnantól közös vagyonnak számít?

Ha találtok erre jogszabályi hivatkozást, linkeljetek please

pl. Van egy házam, amit a szüleimtől kaptam. Esküvő után a férjemmel közös névre íratjuk. Onnantól az már nem az én külön vagyonom?

2

Ha egy házból valakinek van 1/10-ed része, amin több az adósság, mint maga az 1/10-ed rész, és örököl még 1/10-edet, akkor az adósság a 2/10-edre vonatkozik, vagy csak a felvett 1/10-edre?

Van egy rokon, felvett egy közös, örökölt házra pár tízezer forintot, amit nem fizetett, és kb 1 millió jelenleg a tartozása. Az egész ház ér 4 milliót, ami 5 egyenlő részre oszlik szét, tehát neki járna 800.000 Ft, de több az adósság. Így eladható a ház? A többi tag, ha eladja, akkor az őrá eső 800.000 Ft-ot a banknak kell fizetni vagy hogy van ez? És a másik 1/10-ed részét most örökölte, tehát azon, a tulajdoni lap szerint nincs adósság. De mivel az adósság az egész ráeső résznél több, így már ráterhelték vajon az egészre? Meg szeretném venni a házat, és azért érdekelne, hogy hogy is van ez. Ügyvédet kérdeztem, de ő majdnem annyit se tudott, (akart) válaszolni, mint amennyit én tudok.

3

Hallo! Büntettek e már meg valakit ausztriában, mert ott dolgozik évek óta, és magyar rendszámmal közlekedik? Van egyáltalán ilyen jellegü félnivalója annak aki osztrák cégtól németországban dolgozik? Előre is kösszi a felhomályositást!

2

Ha nekem lesz egy cégem és a cég nevére veszek egy 80-90 ezer forintos cuccot (ugye lecsalom az áfát), és azt nem is a cégnek viszem be hanem otthon megtartom, vagy odaadom a haveromnak és LEBUKOM, akkor milyen büntetésre számíthatok?

És egyáltalán mikor jöhetnek ezt ellenőrizni a céghez hogy hol a holmi?

3

Ha minden papírom megvan gázpisztolyhoz (viselési engedély, fegyver kártyái) akkor? (folyt. Lennt)

...Akkor ha egy forgalmas helyen megtámadnak (Pont azt kihasználva hogy forgalmas, és ott próbálnak meg ellenem fellépni, mert ugye sok sok ember csak bambán megy, nem egy esetről hallottam, hogy forgalams helyne történt és senki még észre sem vette), pl Oktogon (most csak mondtam valamit) akkor, ha ott elővehetem a pisztolyt? Ezt azért kérdezem, mert révén, hogy tömeg van riadalom törhetne ki. Remélem érthető, hogy mire szeretnék kilyukadni.

4

Milyen büntetésre számíthat? Jogsi nélküli autó vezetésért?

Most várja a rendőrt.Jogosítvány nélkül karambolozott egy ismerősöm,élettársa autójával.Személyi sérülés nem történt!Épp,hogy csak behorpadt mindkét autó.

3

Kártérítés, kár bizonyítása?

Nemrég véletlenül nekiütköztem bringával egy kocsinak, aminek ettől behorpadt a sárvédője. A felelősségem elismerem, de a károsult azt állítja, hogy 78000 Ft a kára. Nem javíttatta még meg, csak árajánlatot kért egy ismerősétől. Én is kértem árajánlatot vagy 10 helyről fényképekkel a sérülésről és mindenhol azt mondták, hogy 35000 Ft körül lenne a javítás. Ilyenkor ha pert indít a károsult, milyen döndésre számíthatok?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!