Találatok a következő kifejezésre: Van vmi kis dirt pálya bringázásra (1 db)

Van vmi jó kis dirt pálya (bringázásra) Bp közelében?

Legjobb válasz: Én nem tudok róla, mert Miskolcon lakok, de csak egy tipp, hogyha viszel egy ásót meg pár havert akkor lehet jókat csinálni, kb amyilet akarsz, és amekkora hely van (nem beszólás, komoly!) csak vigyázz, hogy azért ne valami szántóföldet túrjatok fel, hanem olyat, ahol a kutya se jár. Ha meg valaki lebasz, akkor már úgy találtátok :P

Én nem tudok róla, mert Miskolcon lakok, de csak egy tipp, hogyha viszel egy ásót meg pár havert akkor lehet jókat csinálni, kb amyilet akarsz, és amekkora hely van (nem beszólás, komoly!) csak vigyázz, hogy azért ne valami szántóföldet túrjatok fel, hanem olyat, ahol a kutya se jár. Ha meg valaki lebasz, akkor már úgy találtátok :P
kápmegyeren van, vagy esetleg a bokay kertben, de street-esek tudják ezeket jól
Veresegyházi Dirt pálya. Bp mellett.
sashegy jánoshegy
Mi a haverokkal most kezdünk egy pályát Békásmegyer-Csillaghegy környékén, mert van itt egy pálya de paraszt köcsögök nem engednek oda. Egy régi pályán kezdtünk el dolgozni a Csillaghegyi fürdõ melett, akit érdekel írjon e-mailt mert kevesen vagyunk ([email protected])


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mijen fehérjét ajánlanátok amit kapok a scitec boltba?

10000 ft ig.

5

A csípőm és bizonyos izületeim "kopognak". Miért?

FÕleg, amikor a lábam oldalirányba fellendítem, a csípőmön koppanást érzek, és koppanó hangot is ad ki, de ez igaz más pontokra is.
Ez mitől van?
Mi a teendő?

1

Mi a véleményetek az element lapokról? Vannak hibái? . Hogy bírja ilyenek.

1

Mennyi fekvőtámaszt kell nyomni ha az erőmet akarom növelni? (Bővebben lent)

Sziasztok.Én először az erőmet szeretném növelni utána az állóképességemet.Az erő növeléshez a fekvőből mennyit kell lenyomni?A fekvő több fajtáját csinálnám: szűk,széles,és a rendes fekvő vagyis a vállszélességű.De ha az erő növeléséhez kevesebb fekvőt kell megcsinálni akkor tudom,hogy kell nehezíteni.Mellette csinálnék tolódzkodást,haspért,felülés stb... A huzódzkodás még nem megy. :(

31

Magasrúgás közbe megsérült a bal combom, azóta fáj. Meddig pihentessem a lábaim? (ma történt)

Ez izomszakadás?
Mikorra jön rendbe?
Mikor nyújthatok újra, vagy rúghatok újra magasra?
Mit javasoltok, hogy legközelebb ne sérüljek le?
Válaszokat előre is nagyon köszönöm!

8

Tudtok Pesten jó helyeket, ahol vmi célkeresztre lehet lőni, a lövés és pontos célzás gyakorolása érdekében?

0

Box közbe egy éve enyhe agyrázkódást kaptam. Egy év kihagyás után fejütésnél megint kijött mit tegyek?

Orvosnál voltam pihentetem elmúlt, de boxot abba hagytam, most megint elkezdtem kaptam egy erősebb fejütést és megint ki jött, de nincs semmi zavarom, csak fáj gyorsab mozgásoknál stb. Mi a teendő vele, folytathatom az edzést és majd megszokja? Vagy mit csináljak mert ki maradt egy év és megint kijött, annak idején meg piehentem 2 hét után elmult egy fejütés és megint kijött, utána egészen mostanáig nem boxoltam. Mitévő legyek?

3

Mennyire rossz a kalapács bicepsz ha így csinálom?

Állva mindkét kezemmel egyszerre emelem a súlyokat,a hátam nem segít be.

5

A Street Workout-tal milyen gyorsan lehet fejlődni?

19 éves vagyok, 174 cm, 75 kg. Kb. 2 hónapja kezdtem el. Előtti konditerembe jártam. Heti 2-3x járok ki edzeni, plusz itthon hasazok és néha lábazok (szóval heti 4 edzés kb., minimum 3).

A mostani erőnlétem körülbelül:
-Fekvőtámaszok mennek, szűken, szélesen, szinte mindenhogy, habár az egy kezes fekvő még nem megy.
-Tolódzkodás megy.
-Kézen állva nyomást még nem nagyon próbáltam, egyrészt annyira nem is merem, másrészt az egyik csuklóm érzékeny és nem tenne jót neki, ha olyan helyzetben lenne, mert próbáltam már. (Erre is jó lenne valami megoldás)
-A húzódzkodás megy is meg nem is. Első 2 szériát még meg tudom csinálni nagyjából jól, de aztán kevésbé bírom.

Nagyjából így már be tudjátok lőni az erőnlétemet. Még annyit érdemes megemlítenem, hogy van egy kisebb pocakom, de nem jelentős. Ezt próbálgatom leadni, csak sajnos kisvárosban lakom és most épp nincs olyan hely ahol lehetne futni, csak a kövesút, az pedig nem a legjobb. Nyáron majd megyek úszni és valószínűleg egy ugrálókötelet is beszerzek majd.

Körülbelül olyan szintre mennyi idő alatt érhetek el, hogy a Muscle up-ot megcsináljam, a Front lever-t, meg a sok forgolódós gyakorlatot(tudjátok mikre célzok szerintem)? :)

Előre is köszönöm! :D

4

Az edzés utáni fehérje turmixot beszámítjátok a napi fehérje mennyiségetekbe vagy azon felül fogyasztjátok?

Tehát edzésnapokon ennyivel kevesebb csírkét esztek?bocsi a nyakatekert fogalmazásért.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!