Találatok a következő kifejezésre: Van vmi kis dirt pálya (1 db)

Van vmi jó kis dirt pálya (bringázásra) Bp közelében?

Legjobb válasz: Én nem tudok róla, mert Miskolcon lakok, de csak egy tipp, hogyha viszel egy ásót meg pár havert akkor lehet jókat csinálni, kb amyilet akarsz, és amekkora hely van (nem beszólás, komoly!) csak vigyázz, hogy azért ne valami szántóföldet túrjatok fel, hanem olyat, ahol a kutya se jár. Ha meg valaki lebasz, akkor már úgy találtátok :P

Én nem tudok róla, mert Miskolcon lakok, de csak egy tipp, hogyha viszel egy ásót meg pár havert akkor lehet jókat csinálni, kb amyilet akarsz, és amekkora hely van (nem beszólás, komoly!) csak vigyázz, hogy azért ne valami szántóföldet túrjatok fel, hanem olyat, ahol a kutya se jár. Ha meg valaki lebasz, akkor már úgy találtátok :P
kápmegyeren van, vagy esetleg a bokay kertben, de street-esek tudják ezeket jól
Veresegyházi Dirt pálya. Bp mellett.
sashegy jánoshegy
Mi a haverokkal most kezdünk egy pályát Békásmegyer-Csillaghegy környékén, mert van itt egy pálya de paraszt köcsögök nem engednek oda. Egy régi pályán kezdtünk el dolgozni a Csillaghegyi fürdõ melett, akit érdekel írjon e-mailt mert kevesen vagyunk ([email protected])


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez milyen fajta karate?

http://www.youtube.com/watch?v=qNq78gYdWw0

2

Légyszi mondanátok valami különleges extrém sport fajtákat?

3

Ezt a deszkát érdemes megvenni?

Már régóta szeretnék egy deszkát és most találtam egyet ami le van akciózva és nem tudom hogy ez jónak számít-e?

3

Hol lehet ilyet? Többi lent (képpel)

Miskolcon vagy a környékén szeretnék lőni, de nem géppuskával hanem a normális kézi pisztollyal.
Hol van erre lehetőségem?

kb. ilyennel:

1

Utcai harcban hogyan teríted le ellenfeled?

Én a héten küzdöttem egy belőtt csövessel, elkaptam 1 egyenes térdrugással de nem ment le! Hátrált, és 2 szer is elkapta a fejét a köríves rúgás elöl. Erre odavágtam a domboldalhoz!

9

Miskolcon vagy a környékén szeretnék lőni. De nem géppuskával vagy valami mással hanem ezekkel a kézi pisztolyokkal. Van erre valahol lehetőségem?

Hol lehet ilyet?

1

A kék szív danabol mivel másabb mint a zöld szív danabol? Melyik a jobb stb?

1

Mi a "karatés" neve a pörgőrúgásnak?

Valamilyen Mawashi (valami) geri.

11

Valakinek van ötlete? Többi lent.

Nagyon szeretnék valamit sportolni,mert picit fogynom kéne.. Olyasmi sportokat ajánljatok,mint pl. a kangoo( az a baj,hogy az picit drága.) hasonló sportok,vagy valamilyen fogyókúra? előre is köszi!!

1

Ez miért van így a BB. TV-n?

Láttam pár adást és nagyjából egy sémára épül.
Bemutatja a sportoló-versenyző edzését egy izomcsoportra,utána elmennek vele haza,ahol elmondja milyen táplálékkiegészítőket használ,miket eszik,el is készíti...
De a lényegről egy rohadsz szó nincs,hogy milyen szteroidokat szed,milyen dózisban,milyen gyakran megy orvosi kontrollra stb.
És egy kezdő gyúróst,vagy egy átlag embert simán meg tudnak győzni a műsorral,hogy ha a látottakat csinálod,akkor te is óriás szörny lehetsz beszálkásítva.
Tévedés ne essék,tisztelem a befektetett munkáját a műsorban szereplő sportolóknak,akkor is ha nem célom az ami nekik,de azért ezt akkor is rettentő nagy ferdítésnek érzem.
Ha nem jól látom,vagy egy a műsort ismerő hozzászóló leírja nekem,hogy miért tabu a testépítős műsorokban az egyértelmű és látható szteroid használatról beszélni,akkor megköszönöm.
Vagy ha van olyan része,amiben erről van szó,akkor azt megnézném,ha linkeled.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!