Találatok a következő kifejezésre: Van vkinek Dr (7 db)

Dr. Écsi László szülész, - nőgyógyásszal kapcsolatban van vkinek személyes tapasztalata?

Szigetváron n?gyógyászt keresek...többen Õt ajánlották....

Legjobb válasz: Az Écsi fõorvos szakmájában kitûnõ,jó orvos,emberként viszont [email protected]ázi.bocsi,de ez a legjobb szó rá.ha megfogadod,és FIZETSZ(!!!)neki,olyan aranyos kedveske udvariaska lesz veled,hogy majd elájulsz tõle.ha viszont nem vagy neki szimpi,és pénzed sincs,akkor egy tapír.Rétvári doktort ajánlom!õ egy szimpatikus,kedves,emberi,profi szülész nõgyógyász!!kíváló ultrahangos is.õróla csak jó tudok mondani.

Az Écsi fõorvos szakmájában kitûnõ, jó orvos, emberként viszont [email protected]ázi.bocsi, de ez a legjobb szó rá.ha megfogadod, és FIZETSZ(!!!)neki, olyan aranyos kedveske udvariaska lesz veled, hogy majd elájulsz tõle.ha viszont nem vagy neki szimpi, és pénzed sincs, akkor egy tapír.Rétvári doktort ajánlom!õ egy szimpatikus, kedves, emberi, profi szülész nõgyógyász!!kíváló ultrahangos is.õróla csak jó tudok mondani.
Májusban szültem nála, csak jókat tudok róla mondani és az egész szigetvári szülészetrõl. Szerintem nyugodtan megbízhatsz benne!

Dr. Krasznai Péter a Péterfy kórházból. Császározni fog majd. Esetleg van vkinek tapasztalata? Örülnék pár megnyugtató válasznak!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat el?re is!:)

Legjobb válasz: nagyon szépen köszönöm a pozitív beszámolódat! ..és örülök h rendbe jöttél!!:) üdv

A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a pozitív beszámolódat! ..és örülök h rendbe jöttél!!:) üdv

Járt mostanában vki Dr. Szaniszló Zsoltnál? Van magán rendelése? És ha igen akkor hol és kb mennyibe kerül egy vizsgálat nála?

Legjobb válasz: ne haragudj, hogy így bele írok, de ez engem is érdekelne. Már vagy 2x kiírtam vele kapcsolatban hasonló kérdést és ki is emeltem, de semmi válasz nem érkezett.Hátha neked írnak hasznosat:) bocsi:)

ne haragudj, hogy így bele írok, de ez engem is érdekelne. Már vagy 2x kiírtam vele kapcsolatban hasonló kérdést és ki is emeltem, de semmi válasz nem érkezett.Hátha neked írnak hasznosat:) bocsi:)
A kérdező hozzászólása: semmi gond:) )) remélem tényleg kapunk vmi hasznos infot:)
Csak a váci sztkban rendel, kedden és pénteken. Nem kell fizetni a vizsgálatért.


Van vki aki Kecskeméten Dr. Temesváry Béla nőgyógyásznál szült?

Legjobb válasz: Szia!!! Nem tudom aktuális e még, de Én nála szültem 2013. júliusában iker fiúkat! Nagyon precíz, segítõkész és nagy tudású szakember, bátran merem ajánlani. Nekem császár volt, de én nagyon sok rosszat hallottam errõl és a Temesváry minden egyes alkalammal megnyugtatott, hogy nem lesz baj és nem lesz annyira gáz, mint sokan mondják!!!! Igaza volt!!!!

Szia!!! Nem tudom aktuális e még, de Én nála szültem 2013. júliusában iker fiúkat! Nagyon precíz, segítõkész és nagy tudású szakember, bátran merem ajánlani. Nekem császár volt, de én nagyon sok rosszat hallottam errõl és a Temesváry minden egyes alkalammal megnyugtatott, hogy nem lesz baj és nem lesz annyira gáz, mint sokan mondják!!!! Igaza volt!!!!

Van vkinek tapasztalata Dr. Markus Laszloval kapcsolatban? (Janos Korhaz)

Tudom, h keves az esely ra, de hatha... :)

Legjobb válasz: Senkinek? :(

A kérdező hozzászólása: Senkinek? :(
Szia Látom már elég régen írtad de én csak most találtam rá. Nekem semmi jó szerintem egy arogáns és tulságossan hangulat ember de ez csak az én véleményem. 3x olt hozzá szerencsém de épp elégvolt.

Tudja vki, hogy Veresegyházon a Misszió helyett most hol van dr Géczi Mária magánrendelése?

Legjobb válasz: Azt sajnos nem, hogy jelenleg hol, viszont itt a telefonszáma, hátha azon eléred: +3620-542-1183

Azt sajnos nem, hogy jelenleg hol, viszont itt a telefonszáma, hátha azon eléred: +3620-542-1183
Szia! Nem tudom aktuális-e még, de Könyves Kálmán út 5.-ben van egy gyógyszertár, István Király patika. Ennek a hátsó udvarában van a magánrendelõje. Én is hozzá járok. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, sikerült elérnem.Nov.18-án megyünk hozzá.
Sziasztok! Tudnátok esetleg összeget mondani az alkalmankénti terhesgondozási díjra a doktornõnél? Szülésre? Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Alkalmanként 8000 a terhesgondozás

Mit hallottatok DR MAKAI ZSOLT szülész-nőgyőgyászról? Járt már vki. nála a magánrendelésén? A Jahn Ferenc Kórházban dolgozik, és Pesterzsébeten van magánrendelése.

Legjobb válasz: Én az erzsébeti sztk-ba jártam eddig hozzá,28 hetes vagyok.Aztán úgy döntöttem,hogy nála szeretnék szülni,azt mondta,hogy akkor jövõ héttõl járjak a magánrendelõjébe.Csak úgy néz ki a kiírt idõpontomban síelni fog,sajna késõn szóltam neki.Azért megpróbáljuk hátha elõbb vagy késõbb jön.Egyébként szerintem normális,lelkiismeretes doki.Neked mi a véleményed róla?

Én az erzsébeti sztk-ba jártam eddig hozzá, 28 hetes vagyok.Aztán úgy döntöttem, hogy nála szeretnék szülni, azt mondta, hogy akkor jövõ héttõl járjak a magánrendelõjébe.Csak úgy néz ki a kiírt idõpontomban síelni fog, sajna késõn szóltam neki.Azért megpróbáljuk hátha elõbb vagy késõbb jön.Egyébként szerintem normális, lelkiismeretes doki.Neked mi a véleményed róla?
õ mûtött missed ab-bal sajnos. nagyon nagyon nagyon emberséges volt.
Fiatal. Még hozzám képest is. Lelkiismeretes. Igen. Az a legjobb szó, hogy emberséges! Remélhetõleg az is fog maradni és nem fásul el. Mit ne mondjak... gondoskodó. Magánrendeléshez képest is emberibb, mint akivel eddig "dolgom volt". Vizsgálat közben is elnézést kér és tiszteletben tartja, hogy nõk vagyunk.
2. vagyok igen jól írta utolsó, ez mind jellemzõ rá. pedig nem a magánrendelésén voltam, és még soha életemben nem is látott engem a kórház elõtt, és én ilyen emberi orvossal még soha életemben nem találkoztam. amikor elkezdtem sírni elnézést kért, hogy felzaklatott a kérdésével. ismerõsömmel amikor közölni akarta a mûtét utáni teendõket kiküldte a nõvéreket a kórterembõl, mert ez annyira magán dolog volt, és tiszteletben tartotta. nagyon szurkolok neki, hogy ilyen is maradjon. tényleg fiatal :) féltem is ettõl, de örülök, hogy a sors az õ kezébe vitt, ha már egyszer kórházba kerültem.
Én most Decemberbe szültem nálla.Nagyon ajánlom mindenkinek nagyon jo doki.Rendes lelkiismeretes doki mindent meg lehet vele beszélni és szülésnél végig bent volt velem.szoval nagyon jo doki.
Én hozzá járok magánrendelésre Erzsébetre (23+3) a párommal úgy döntöttünk, hogy felkérjük a szülésre, de nem tudom mennyi a tarifa ? Általában a rendelési díj 10szerese így olvastam. De nekünk nagyon szimpatikus. Nem csak elveszi a pénzt és útnak ereszt. Mindent elmagyaráz, ha felhívod mert kérdésed van nem bunkózik, de sok jót írhatnék még.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!