Találatok a következő kifejezésre: Van vasárnap rendelés (2 db)

A kérdező hozzászólása: Létszi írjatok mert fontos
Akkor orvosi ügyelet! Az egyik barátnõmnek ott írták fel.
Ha megírnád, hogy melyik városban laksz, akkor könnyebb lenne a helyzet. Nõgyógyászati ügyelet nincs, ha sürgõsségi ambulancia sincs akkor sima ügyeletes doki, fel kell hogy írja, vagy ha õ nem, akkor megmondja, hogy ki fogja felírni. De nem áll semmibõl, mert 72 órás tabi esetén nem igazán szokás vizsgálni, csak meg kell mondani, hogy mikor volt az aktus és hogy mikor menstruáltál utoljra, ilyeneket kérdeznek, azt meg a sima ügyeletes doki is meg tudja kérdezni.
én elmentem egy gyerekorvoshoz... kissé drasztikus de végül beadta a derekát és felírta. 5000 ft-volt

Sürgősen el kellene mennem nőgyógyászhoz, kiiratni 72órás tablettát. De vasárnap is van rendelés?

És még egy kérdés, barátn?m szerint kevesebb esély vana terhességre, ha most el?ször feküdtem le a párommal. Ez télleg igaz?

Legjobb válasz: Ha beléd élvezett tök mindegy, hogy ez az elsõ, vagy a sokaidk. Így is, úgy is nagy az esély amegtermékenyülésre. Keress fel nõgyógyászati ügyeletet a közelben. Biztos van. Ha máshol nem, hát a legközelebbi kórház nõgyógyászati osztályán.

Ha beléd élvezett tök mindegy, hogy ez az elsõ, vagy a sokaidk. Így is, úgy is nagy az esély amegtermékenyülésre. Keress fel nõgyógyászati ügyeletet a közelben. Biztos van. Ha máshol nem, hát a legközelebbi kórház nõgyógyászati osztályán.
Szerintem ugyanannyi esély van rá most is, mintha már többször is lefeküdtél volna vele. Ez részedrõl azon múlik leginkább, hogy a ciklusod melyik napján tartasz. Egyébként ha mondjuk tegnap este történt, akkor még holnap is felírathatod. Aktus után 3 napon belül kell bevenni.
de ne várjon holnapig, mert minél késõbb veszi be, annál jobban csökken a hatékonysága. Amúgy a körzeti kórházban kell lennie ügyeletnek.
Sétálj be egy kórház ügyeletére, mond el hogy történt egy kis baleset, és szükséged lenne egy 72 órás tablettára. Kiírják, akkor is ha morog hozzá kicsit a doki!
hát elég kicsi az esély, hogy terhes lettél, de jobb nem játszani a tûzzel. Ha semmiképp sem szeretnél/tudnál megtartai egy babát, akkor még ma menj el. Hol laksz?
A kérdező hozzászólása: Tudom, de szeretném minél hamarabb. És menstruáció után 3nappal történt a kis "baleset".
A kérdező hozzászólása: Debrecen.
na hát bemész a kórházba, elmondod mi van, és fog írni receptet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!