Találatok a következő kifejezésre: Van valamilyen praktika (29 db)

Ha azt akarod, hogy szép legyen, akkor szakemberre bízd aki ért is hozzá.

Van valamilyen praktika arra, hogyan szokjak le a szám rágásáról?

Elég hülye szokás, tudom, de mindig rágom a szám belsején a bőrt. Nem fáj, de szerintem egy kicsit beteges és a nylevemmel mindig érzem a felszakított bőrt.. Igaz másnapra regenerálódik, de újra tönkreteszem :/ Szopogassak cukorkát vagy nektek mi az ötletetek?

Legjobb válasz: Én is ezt csináltam télen meg tavasszal, én az alsó ajkamon rágtam a 2 elülsõ fogammal a bõrt... borzasztó volt, konkrétan egy bõrkeményedés lett rajta. Kentem folyton ajakápolókkal és akkor kezdtem megijedni, amikor már a szõlõzsír sem puhította azt a kemény részt, mert folyton kirágtam. Engem az motivált, hogy szerelmes lettem egy pasiba és belegondoltam, mit szólna, amikor majd megcsókol és érezni fogja, hogy durva a szám meg sebes. A gondolatra is elsüllyedtem a szégyentõl. Akkor egyszerûen elhatároztam, hogy SOHA többet nem csinálom és kész. Pár napig még késztetésem volt rá, de aztán elfelejtettem.

Én is ezt csináltam télen meg tavasszal, én az alsó ajkamon rágtam a 2 elülsõ fogammal a bõrt... borzasztó volt, konkrétan egy bõrkeményedés lett rajta. Kentem folyton ajakápolókkal és akkor kezdtem megijedni, amikor már a szõlõzsír sem puhította azt a kemény részt, mert folyton kirágtam. Engem az motivált, hogy szerelmes lettem egy pasiba és belegondoltam, mit szólna, amikor majd megcsókol és érezni fogja, hogy durva a szám meg sebes. A gondolatra is elsüllyedtem a szégyentõl. Akkor egyszerûen elhatároztam, hogy SOHA többet nem csinálom és kész. Pár napig még késztetésem volt rá, de aztán elfelejtettem.
A kérdező hozzászólása: Igen, ilyeneken én is gondolkodtam, hogy mit szólhatnak mások. Valóban nem szép látvány. És mennyi idõ volt mire teljesen eredeti állapotba tért az ajkad? Mert velem az a gond, hogy az ajkamat is, és a számban oldalt lévõ belsõ bõrt is rágom, ez nem látszik ugyan, de szerintem gusztustalan szokás :(

Hallgatódzó anyósra van valamilyen praktika?

Anyósomat számtalanszor rajtakapom, hogy hallgatolódzik.

Legjobb válasz: Nézz ki sûrûn a szobából. Hirtelen nyisd ki az ajtót, akkor tudni fogja, hogy észrevetted, hogy hallgatózik. Vagy szándékosan csak olyan dolgokról beszélj hangosan, amitõl zavarba jönne.

Nézz ki sûrûn a szobából. Hirtelen nyisd ki az ajtót, akkor tudni fogja, hogy észrevetted, hogy hallgatózik. Vagy szándékosan csak olyan dolgokról beszélj hangosan, amitõl zavarba jönne.
Vagy van még egy alternatíva, megtanultok egy idegen nyelvet, és azon beszéltek egymással. De lehetõleg ne az oroszt, mert nagy valószínûséggel abból meg fog érteni dolgokat...
A beszélgetéseket olyankor bonyolítsátok, amikor alszik. Napközben meg menjetek el nagyokat sétálni, oda úgysem tud követni. Ha ti vacsora után sétáltok egy órát, és akkor beszélgettek, õ kénytelen lesz a barátokköztöt hallgatózni :D
Hát érdekes. :D Mi lenne ha beszélnél vele errõl? Valahogy így: "Anyuka, tudom miben sántikál! De most nem fog tudni kihallgatni, mert suttogunk!" :D
9.21-es.Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?Feltételezem nem volt más lehetõség, vagy szerinted? Az anyós mankóját dugd el, hogy ne tudjon közlekedni.Amikor meg az ajtó mögött hallgatózik, és ezt konkrétan tudod, vágjál az ajtóra ököllel egy hatalmasat, hogy a frász törje ki.
forró ólmot a fülébe ;)
Ennél még az albérlet is jobb, hidd el jobb távolrol szeretni mint közelrõl gyûlölni. Ezeket az utakat mindenki végigjárja ebben az országban, annyira klasszikus, hogy el sem hinnéd 100 esetbõl 95 ben uyganezek a dolgok történnek mindenkinél. Ezen csak az elköltözés segíthet, mert idõvel majd jön az, hogy egymás ellen kezd hergelni titeket. Szabaduljatok meg a szülõi háztól, irány az albi.
minek költöztél össze az anyóssal... tipikus... ha összeköltöztél, viseld el a hülyeségeit...
ja, kell neki egy manus aki leköti minden idejét, vagy egy beutaló az elfekvõbe. Legjobb anyós a porhanyós.
Ha valami nem tetszik, el kell költözni!Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Jaj szegény utolsó. Együtt érzek veled. Nálatok jön a baba, az még érdekesebb lesz, együtt az anyóssal.
Hát igen, nagyon ismerõs nekem is ez a szitu. Párom dolgozik, én meg itthon vagyok(2 hónap múlva szülök). Párom elég sokat telefonál, hogy mi van velem, a kedves anyós meg rendszeresen hallgatózik...én is nagyon unom, eddig nem szóltam meg nem csináltam semmit, de ma én is hirtelen kinyitottam az ajtót! :) Ott állt az ajtóban zavartan, én meg elmentem mellette, mintha ott se lenne...Köpni nyelni nem tudott...azóta nem történt semmi, majd holnap kiderül mi lesz. De biztosan fél, hogy beszámolok a páromnak. Mert ugyebár vannak még ilyen furcsa dolgai, de nem szóltam eddig semmit, de mostmár elegem van és ezt elmondom! Ja, és ha tovább hallgatózik, akkor a következõ meglepetésem az lesz, hogy beszélgetés közben átadom neki a telefont. Attól, még hogy együtt lakunk, nem csak nekem kell alkalmazkodnom, aztán meg õ van beállítva szentnek! A tiszteletet nemcsak nekem kell megadnom szerintem!
A kérdező hozzászólása: Na, igen, de ha tényleg az, mit tehetünk?
Gyönyörû vagy Te is, meg a párod is.Így beszélni az anyjáról, hogy bolond, meg stb...Pfff
A kérdező hozzászólása: És ha nincs rá lehetõség?Akkor mit tanácsolnál?
Ja!Hogy nincsen rá lehetõség, magyarul nem tudtok egy lakást fenntartani magatoknak, mert nincsen annyi pénzetek.Ha az anyónak nem lenne lakása, hol lennétek?Az utcán? De szerencsére van, és ti ott lakhattok, mert Õ megengedi!Én meghúznám magam, és addig nem nyugodnék, amíg egy albérletre valót össze nem raknék legalább.Soha nem laktam az anyósommal egy percet sem, nem is értem, hogy akik ilyen helyzetben vannak, azok hogyan tudnak egyáltalán nyugodtan lenni.Más házában, kiszolgáltatva mindennek...
Kedves utolsó! Nem kell annyira nagyokosnak lenned, nem tudhatod minden embernek a helyzetét!!!!!! A párom (mielõtt megismerkedtünk volna) a kedves édesanyja hatására jelzáloghitelt vett fel, ami a gazdasági válság hatására nagyon felment (duplájára). Erre az egyetlen megoldás az volt, hogy kiváltotta a hitelét egy kedvezõbbre úgy, hogy a ház amiben lakunk a páromé, de a szülõknek élvezeti joga van rajta. Könnyû dumálni, hogy el kell albérletbe költözni! Fizessük a hiteleket, mellette a saját háza mellett még menjen az ember albérletbe. Nem tudom te mit csinálnál. Ja biztos nem vállalnál gyereket, míg a hitel le nem jár! Csak addigra közel 50 éves leszek!!!!!! Néznem kellett volna egy olyan hapsit inkább, akinek nincs hitele? Bocs, de nem ez alapján válogattam meg sosem, hogy kibe szeretek bele. Szólalkozzak össze az anyóssal? NE ITÉLKEZZ ELÕRE!!!!!! A kérdezõnek: Finom jelzéseket teszek, de valahogy mindig az eszembe van, hogy felnevelte azt az embert, akit szeretek. Az ilyen rigolyás dolgait finoman kezelem és valahogy még el is viselem, de félek, hogy majd nem nevelhetem a saját gyermekemet! Majdnem szívinfarktust kapott, mikor megtudta, hogy babánk lesz, most meg már elõre okoskodik, hogy nem fogok semmit sem tudni. A segítségét szívesen elfogadnám, de hogy mindenbe beleszóljon, azt már nem igazán. Múltkor pl. meg akarta tiltani, hogy a saját pénzünkbõl légzésfigyelõt vegyünk, mert szerinte az milyen hülyeség. Egyelõre elengedem a fülem mellett a "tanácsait" , de két hónap múlva már nem biztos, hogy elég lesz, ha süketnek teszem magam...... :(
A kérdező hozzászólása: Nálunk egy kicsit fordítva van, ugyanis a lakás amiben élünk a páromé. Egyszóval az anyós az, aki nem tud elmenni. Szerencsés az, akinek sosem kellett idegen embert elviselni maga körül......
A kérdező hozzászólása: Na, persze, az én anyósom már a gondolattól rosszul van, ha babáról van szó. Még nincs gyerekünk, de ha csak szóba jön a téma a negatív és rossz dolgokat hozza fel. Minden érvet elõhoz, hogy miért ne!
23:09 És a párodnak vajon hogyan lett lakása?Valószínû, hogy a szülõktõl, amúgy miért lenne rajta nekik haszonélvezeti joguk.Vagyis Te abba sem tettél egy vasat sem.Ergó, Neked megint nincsen semmid. Én már 20 évesen anya voltam, a SAJÁT házunkban, a SAJÁT pénzünkbõl, 10 forintot nem kaptunk senkitõl, és hitelünk sincsen, nem is volt.Úgyhogy engedd meg, hogy okoskodjam, mert valamit jobban tudok, mint Ti. Más házában soha nem leszel a magad ura, akárki akármit is mond.
10:50 Mi 20 évesen még iskolába jártunk, aztán persze, a párom egy forintot nem tett a lakásba, azt fizetjük KETTEN. Tehát a semmit, na mindegy. Nem tudom, hogy kinek fizetett, meg mire költött. DE: jelenleg adóstárs vagyok, 20 évesen nem tehettem meg, hogy kp-ban házat vegyek, örültem, ha az ösztöndíjamból fedezhettem a tanulmányaimat, meg segítettem a testvéreimet (apám meghalt, anyám rokkant nyugdíja 35.000 FT). Okoskodj nyugodtan, csak azt mondtam, hogy nem mindenki olyan szerencsés, hogy 20 évesen olyan jó állása meg anyagi háttere legyen, mint neked. Örülj neki, hogy neked mindez megvan, másnak meg diplomával kell 75000-ért gürizni. Inkább hagyjuk, mert nem ez volt a kérdés és már nagyon elmentünk más irányba.
A kérdező hozzászólása: A párom csak annyit mond, hogy ne foglalkozzak vele, mert bolond, nem százas az öreglány és kész. Persze õ már megszokta, hogy ilyen, mert az anyja, így könnyedén túl lép a hülyeségén, de nekem elég nehéz elfogadni ezt a helyzetet mindig azzal, hogy kóros az elméje.
Sajnálom, hogy így éltek. A párod erre mit mond? Õ nem tudna leülni a mamával elbeszélgetni. Megmagyarázhatná neki, hogy nem szép dolog amit csinál és ha ez így folytatódik, akkor el fogtok költözni, õ meg egyedül marad. Azt is megbeszélhetné vele, hogy ha kíváncsi valamire, akkor kérdezze meg és ne hallgatózzon. Nyilván vannak olyan dolgok amik nem rá tartoznak, ezt igazán megértheti. Gondolom õ sem beszélt meg mindent az anyósával. Ha nem jártok sikerrel, akkor csináld azt amit anyós. Õ nem szokott beszélgetni másokkal? Próbáld ki mit szól hozzá, ha te is hallgatózol. Mikor valakivel beszél telefonon, akkor hallgatózz te is feltûnõen.
A kérdező hozzászólása: Azért ez a befogadás nem egy önként-dalolva történõ dolog. Befogad, mert nem lát más lehetõséget. Ha nem fogad be, a fia elmegy és õ egyedül marad. Mindezek ellenére egy becsülendõ dolog, de ez még nem ad alapot arra, hogy örüljek, ha hallgatózik és nem is menti fel véleményem szerint. Kaputelefon felvételére csak annyit, hogy az is a szoba elõtt van, tehát ha õ azonnal ott terem, és felveszi, akkor az egészségi állapotából arra lehet következtetni, hogy õ már ott is volt.....
A kérdező hozzászólása: Azért költöztem vele össze, mert nincs lakásunk. Ja, hát már legtöbb esetben suttogunk!
A kérdező hozzászólása: "Amikor meg az ajtó mögött hallgatózik, és ezt konkrétan tudod, vágjál az ajtóra ököllel egy hatalmasat, hogy a frász törje ki." ezt most leképzeltem és egész jó kedvem lett! :D
A kérdező hozzászólása: De lehet, hogy azt a tanácsot fogadom meg, hogy sûrûn, hirtelen ki fogom nyitni az ajtót!;)
Vagy lecseréled a szobaajtót hangszigeteltre, de teljesen mindegy szerointem mit csináltok, nem látnak ott szivesen titeket vagy valamelyikõtöket, ez ennek a jele. A legbiztosabb ha különköltöztök minél elõbb. Aztán ti mentek hozzá vendégségbe és nem engeditek be az otthonotokba sõt meg sem mutatjátok neki!
Egyszerû: beszéltek valamirõl, majd picit hangosabban: Mama, magának mi a véleménye? Ha ettõl nem megy el a kedve, akkor marad az ásó :D
Nekem apukám imádott mindenbe belefülelni, ott az volt a megoldás, hogy akivel csak tudtam, angolul vagy németül beszéltem. Különben ott állt a (vezetékes) telefon mellett, amíg beszéltem, és beledumált, hogy "mondd azt neki, hogy..." - még akkor is, ha nem is tudta, kivel beszélek. Persze azon megsértõdött, ha idegen nyelven beszéltem, de nem értette, és ez volt a lényeg. :)
Miért hülyeség az, ha valaki megkérdezi, hogy miért is ment oda lakni?Tessék elmenni albérletbe, akkor minden meg van oldva.Bírom, hogy valaki odaköltözik az anyósához, aki befogadta, helyet adott Nekik, utána meg elmondják mindennek.Õ azt csinál a lakásában, amit akar, Te ott neki nem dirigálsz.Én egy napot nem laktam volna együtt az anyósommal, milyen már mindig érezni, hogy csak egy megtûrt személy vagyok.Áhh, elképzelhetetlen...
Ajtónál hallgatózás ellen jó megoldás lehet duda, például az olyan, amit focimeccsen szokás használni, az jó hangos :D A kaputelefonos dologból azt gondolom, lehet, hogy az anyós néha hallgatózik, de hogy te meg paranoiás vagy az is biztos.Mert ugyan honnan tudhatná az anyós, mikor kell odaállni a kaputelefonhoz?Mikor fog valaki becsöngetni?Vagy gondolod, hogy folyton õrt áll mellette? Viccesek lehettek így együtt.
Szerintem is hirtelen nyisd ki az ajtót, ja és tényleg valahogy elkerülni a közös házból, ha gyerek lesz, ennél csak rosszabb lesz, készülj fel, hogy te nem fogsz tudni nevelni, csak a mama. :(
Én is arra szavaznék, hogy a számára kellemetlen témákról kezdjetek el beszélgetni, ne túl halkan :)
Milyen zenét szeretsz? Mármint milyen zenét szeretsz HANGOSAN??? :D
Mi hangszigeteltük az ajtót. Ekkor rájött, hogy a kulcslyukon keresztül még hall bizonyos dolgokat. Vettem egy sípot. A többit már tudod. De ácsi. Gyakorlatilag õ lakott nálunk! A 70 m2 lakás így volt elosztva: 5%az õ része 35% a férjemé 60% az enyém, mivel kivásároltam a férjem két tesóját. Amúgy már megfenyegettük, (mert egy kiállhatatlan vén szipirtyó!!!) hogyha nem viselkedik, kiadjuk 10ezer forintért egy nagy cigány családnak.
Ui.: Abban viszont egyetértek, hogy valamit jobban tudsz, mint mi! Bár ez sem ehhez a témához vág, viszont küldhetnél 1-2 tippet, szerintem nem csak engem érdekel, mit tudsz jobban! Válaszod elõre is köszi!


Van valamilyen "praktika" amivel hamar meglehet szokni az állandó éjszakás müszakot két kisgyerek mellett?

Jelenleg napi beosztásom:

Legjobb válasz: Ó jaj,én is többmûszakba járok,de mi 12 órázunk,így kevesebbszer kell mennünk. Amit én tennék a helyedben,fontossági sorrendet állítanék fel és teljesen kihagynám ami nem feltétlenûl szükséges,had szaladjon csak a lakás,gyorsan elkészíthetõ dolgokat ennénk,esetleg ha lehetséges segítséget vennék igénybe,de gondolom nemhiába muszáj mindent neked csinálni,nem lehetséges a segítség.

Ó jaj, én is többmûszakba járok, de mi 12 órázunk, így kevesebbszer kell mennünk. Amit én tennék a helyedben, fontossági sorrendet állítanék fel és teljesen kihagynám ami nem feltétlenûl szükséges, had szaladjon csak a lakás, gyorsan elkészíthetõ dolgokat ennénk, esetleg ha lehetséges segítséget vennék igénybe, de gondolom nemhiába muszáj mindent neked csinálni, nem lehetséges a segítség.
Ó, drága... Biztos nem hiába kell állandó éjszakára járnod, de ez így nagyon húzós, és monoton.Az a baj... Én is éjszakáztam sok évig, de 1 hét bõven elég volt egyhuzamban, utána már más munkarend szerint mentem, és csak heti 1-2x éjszakára. Javasolnék neked napirendet, hogy beoszthasd a teendõidet, akkor jobban tudnál fontossági sorrendet felállítani, de hát ez már magában is elég monoton... Nem tudsz váltott mûszakba menni?

Eres kezekre van valamilyen praktika?

N? létemre nagyon kidagadnak a kezemen az erek, ráadásul könnyen kivörösödik. Van erre valami krém vagy pakolás, ezetleg egyéb praktika?

Legjobb válasz: Ez érrendszeri probléma,az enyém is ilyen.Kenj rá aloe verás krémet.Sajnos a melegben megnõ a vérnyomás egy kicsit,felgyorsul a vérkeringés kitágulnak az erek.

Ez érrendszeri probléma, az enyém is ilyen.Kenj rá aloe verás krémet.Sajnos a melegben megnõ a vérnyomás egy kicsit, felgyorsul a vérkeringés kitágulnak az erek.

Recseg a parkettám, lehet valamit kezdeni vele? Van valamilyen praktika házilag? Azt hiszem hajópadló.

Legjobb válasz: Úgy tudom, h a repedésekbe kell szódabikarbónát szórni, az megköti a nedvességet is, nem fog recsegni.

Úgy tudom, h a repedésekbe kell szódabikarbónát szórni, az megköti a nedvességet is, nem fog recsegni.
azért recseg mert száraz , én a parketta olajat vagy olajos parketta ápolót szoktam rákenni kb 3 havonta .Beissza szép fényes lesz és nem recseg .De attól is recseghet ha szorosan lett lerakva .
A kérdező hozzászólása: Ez jól hangzik kedves utolsó, és milyen olajat, és mennyibe kerül? Hajópadlónál is beválik???

Van valamilyen házi praktika kullancsok és bolhák irtására macskánál és kutyánál?

Azért írtam macska témához,mert a macskámnak lenne fontosabb a kullancsok elleni védelem. Méretéhez képest nagyon sok a kullancs amit naponta kiszedek belőle :/ gondoltam rá,hogy veszek neki kullancs és bolha elleni nyakörvet,csak előtte meg akartam kérdezni,nincs-e valami olcsóbb házi megoldás.

Legjobb válasz: Macskának nem jó a nyakörv. Használj Frontline spot-ont, ezt havonta kell ismételni. Beleszívódik a hámrétegbe, ha kullancs belefúrja magát, megdöglik tõle, mielõtt táplálkozni kezdene. Házi praktika nincs.

Macskának nem jó a nyakörv. Használj Frontline spot-ont, ezt havonta kell ismételni. Beleszívódik a hámrétegbe, ha kullancs belefúrja magát, megdöglik tõle, mielõtt táplálkozni kezdene. Házi praktika nincs.
hát szerintem nincs ennél olcsóbb megoldás, ráadásul ez viseli hetekig, ha meg házilag lehetne valamivel kenegetni azt meg minden nap kéne.... nem érné meg a macerát egy pár száz forintos nyakörvvel szemben
van védõoltás kullancs ellen , és ilyen cseppek is amit a gerincére kell csepegtetni és viszonylag nem is olyan drága
A házi praktikák még annyira sem adnak biztonságot, minta a minõségi nyakörvek és spot on-ok, pedig azok sem 100%-osak. A macskáknak nem lesz komolyabb bajuk a kullancsoktól, a kutyák viszont 3 nagyon komoly betegséget összeszedhetnek fertõzött kullancsoktól. Ebbõl a babézia nagyon hamar halálos kimenetelû.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor beruházok valami ellenszerre :)

Mivel lehet elősegíteni, hogy ikerterhességem legyem természetes úton? Egyáltalán van erre mód vagy valamilyen praktika?

Van valaki aki így esett teherbe ikrekkel? Rá lehet erre segíteni egyáltalán vagy ne is gondolkodjak ezen?

Legjobb válasz: AZ egyik ismerõsöm, ha jól emlékszem kapott a nõdokijától valamilyen peteérést segítõ gyógyszert, és ikrei lettek...

AZ egyik ismerõsöm, ha jól emlékszem kapott a nõdokijától valamilyen peteérést segítõ gyógyszert, és ikrei lettek...
Erre nincs mód. Egyetlen lehetõség van, ami "állítólag": ha hosszabb ideig fogigátlót szedsz, majd leállsz és azonnal próbálkoztok. Ez kis mértékben növeli az ikerterhesség esélyét - de a vetélését is.
Na de az már nem természetes út. Lombikkal vagy peteérést serkentõ gyógyszerekkel (pl Closti) a szokásos átlag négyszeresére is fel lehet vinni az ikerterhesség esélyét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Akkor csak gyógyszeres kezeléssel lehet, semmi gyógynövényes, gyógyteás szer nincs, mert gyógyszert azért nem fogok szedni emiatt, bármennyire is szeretnék ikreket.
Nem, gyógyteás-gyógynövényes szer nincs. maximum imádkozhatsz érte. Jó babásodást!

6 hós babámnak most vettem észre szájpenésze van. Ledörzsöltem rózsamézzel, azon kívül van valamilyen jó praktika rá? Akinek volt mennyi idő alatt múlt el?

Legjobb válasz: Boraxot kell venni patikában. A mutatóujjadra rácsavarsz egy gézlapocskát és beboraxozod, majd ERÕTELJES mozdulatokkal (tehát nem simogatva) letörlöd a penészed területet vele. Az elején féltettem a babát és én is csak simogattam vele, de úgy semmit nem ér. Aztán megmutatta a védõnõ hogy hogyan kell. Tényleg erõteljesen... Máskülönben nem jön le... :(

Boraxot kell venni patikában. A mutatóujjadra rácsavarsz egy gézlapocskát és beboraxozod, majd ERÕTELJES mozdulatokkal (tehát nem simogatva) letörlöd a penészed területet vele. Az elején féltettem a babát és én is csak simogattam vele, de úgy semmit nem ér. Aztán megmutatta a védõnõ hogy hogyan kell. Tényleg erõteljesen... Máskülönben nem jön le... :(
A kérdező hozzászólása: A borax a rózsaméz. Így csináltam ahogy leírod, ledörzsöltem. Csak kíváncsi lennék valamilyen más megoldásra is.
homeos bogyó, vagy aloe vera first spray, ezüstkolloid, grapefriutmag csepp
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Grapefruitmag csepp van itthon ki is próbálom!

Van valamilyen házi praktika ajak dúsító? Mert az alsó ajkam nagy a felső meg kicsi és nem tetszik így

Legjobb válasz: Menj el 1sminkeshez,mert ha jól emlékszem a rúzs színével lehet játszadozni,hogy optikailag ez ne tûnjön fel:)Házi praktikáról nem tudok sajnos,de ha van is,szerintem az nem tartós:)

Menj el 1sminkeshez, mert ha jól emlékszem a rúzs színével lehet játszadozni, hogy optikailag ez ne tûnjön fel:) Házi praktikáról nem tudok sajnos, de ha van is, szerintem az nem tartós:)
A kérdező hozzászólása: igen ezt én is hallottam már de köszi
a véknyabb részre halványabb rúzst ill. szájfényt kell tenni, h teltebbnek tûnjön. Egyetlen házipraktikát ismerek:fogkefével kell körkörösen dörzsölgetni az ajkaidat, de ez azt hiszem csak a vérgeringését segíti és az elhalt hámsejteket távolítja el


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!